Astroloji: 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Astroloji: 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Haftalık burç yorumları hemen aşağıda…

Öncelikle bu haftanın genel etkileri:

18 Ocak – Oğlak burcunda Güneş Plüton kavuşumu: Benliğimizin güçlenmesi, değişime uğraması aynı zamanda büyük dönüşüm sağlayabileceğimiz bir süreç olabilir. Bu dönemde kirli işlerin açığa çıkması, otorite kişiler tarafından manipüle edilmek, güç ve kontrol kullanma isteği, baskılanma durumları söz konusu olabilir. Mafyatik ve gizli kapaklı işler, suikastler ile ilgili haberler önemli dönüm noktalarını, önemli dönüşüm ve krizleri işaret edebilir. Bireysel anlamda aşırı kontrolcü, karamsar veya depresif olabiliriz. Şiddet, katılık, takıntılı olmak gibi davranışlar sergileyebilir, diktatörce davranışlar sergileyebiliriz. Oğlak burcundaki Güneş bir hedefe sağlam ve emin olarak ilerlemektir. Pluto ise o enerjiyi dönüştürerek çürükleri ayıklatır, hizmet etmeyenleri götürür ve temizler. Sonrasında kişi suretini yenilenmiş, arındırmış bir şekilde yoluna devam eder. Enerjilerin değiştiği, köklerimizin temizlenmeye başladığı, hayatın daha hızlı akacağı bir döneme giriyoruz.


18 Ocak – Merkür retrosu sona eriyor: Hafta sonu, 29 Ekim’den beri devam eden Mars retrosu sona erdi. Bu hafta Çarşamba günü itibariyle de Merkür retrosu sona eriyor. Uzun bir koşuyu tamamlamışçasına “ohh!” diyeceğiz. İstediklerimizi daha net dile getireceğiz, üzerimizdeki atalet duygusundan arınacağız. Hepimiz için ancak özellikle İkizlerYay- Balık ve Başak burçlarında kişisel gezegenleri olanlar, yanı sıra Mars’ın yönetiminde olan Koç ve Akrep burçları için biraz rahatlama vakti. Sağlık sorunları şifalanabilir, içsel dengesizlikler yoluna girebilir, enerjiler yükselebilir.

20 Ocak – Güneş Kova burcunda: Teknolojinin daha yaygın kullanılmasını sağlayacak olan Güneş, aynı zamanda toplu bir şekilde hareket etmemize olanak sağlayacak. Geleneksel konuların dışına çıkmaya başlayacağımız bir dönem bizleri bekliyor. Teknolojik gelişmelerin iyice arttığı bu günlerde deyim yerindeyse bağımlı hale gelmiş olacağız. Teknoloji hayatlarımızın her safhasında kendisini belli ediyor olacak. Amacımız daha çok özgür olmak, zincirlerden kurtulmaya çalışmak olacaktır. Eğer ki bunu kolay yoldan başaramazsak o zaman isyan etmeye, baş kaldırmaya başlarız.

21 Ocak – Kova burcunda Yeni Ay: Kova yeniayı öngörülemeyen, aniden gerçekleşebilecek her olayı sükûnetle karşılayabilmenin önemini vurguluyor. Esnek, yeniliklere açık, krizleri yönetebilecek soğukkanlılığa sahip olabilirsek çoğu durumu dönüştürebiliriz. Yeniay, maddi-manevi (para-aşk) konularda sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Beklemediğiniz gelir kaynakları, yatırım fırsatları ortaya çıkabilir. Aynı zamanda hayatınızın aşkının sizi bulması da uzak bir ihtimal değildir. İş ve aşk hayatında sorumluluklarını yerine getirerek çatışmadan kaçınanlar bunu çoktan hak etti.

16 – 22 Ocak haftası burç yorumları:

Astroloji: 16 – 22 Ocak haftalık burç yorumları. 16 Ocak, 17 Ocak, 18 Ocak, 19 Ocak, 20 Ocak, 21 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Yükselen burcunuzu da okumanızı öneririz.

koç burcu

Koç burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, kariyerinizle ilgili bazı konularda köşeye sıkıştığınızı hissettirebilir. Bunu, olumlu yönde değerlendirmek için bir mesaj olarak almalısınız. Beklenmedik bir maddi harcamanız olabilir. Duygusal olarak hızlı karar almadan önce mantığınızla da sağlamasını yapmalısınız. Bazı konularda yeni adımlar atacaksınız. İlerleme metotlarınızı gözden geçirmelisiniz. Kendinizi daha iyi göstereceğiniz, kendi işinizi kuracağınız çalışmalar yapabilirsiniz. İç sesinize güven duyun. Planlı olun.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni çevrelere girip daha fazla sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal konularda olumlu gelişmeler aniden gerçekleşebilir. Toplum önündeki imajınızı güçlendirecek adımlar atacağınız bu dönemde aşk-para konusunda hak edişlerinizi tahsil edeceksiniz. Toplum önündeki tanınırlığınız arttıkça, hem öz güven hem büyüme gerçekleşecektir. Yeniay ertelenmiş pek çok şeyin hayata geçmesi yönünde fırsatlar verecektir.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Sosyalleşeceğiniz, eski grup çalışmalarınızda beraber olduğunuz arkadaşlarınız ile bir araya geleceğiniz zamanlar. Ayrıca eski aşklarınızın da şu anda dost bile kalsanız yeniden alevlenme zamanları. Bu dönemi daha çok uluslararası konulara ağırlık verip, sosyal medya çalışmalarını ön planda tutarsanız sizin için daha güzel bir akış olacaktır.

boğa burcu

Boğa burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, size bazı konularda direnmemeyi ve yenilgiyi kabul etmeyi öğretebilir. Kendinizi her gün biraz daha ileriye taşımak isterken bunun için bir mücadele vermelisiniz. Bu kavuşumun etkisiyle mücadeleniz size sizin bile beklemediğiniz sonuçları getirebilir. Krizleri fırsata dönüştüreceğiniz, bağlantılar kurarken daha akıllıca ve uzun vadeli bir yol izleyeceğiniz bir süreçtesiniz. Ortaklı projelerinizde hızlı kararlar alarak yeni başlangıçlara gitmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın sesini dinlemek istediğiniz profesyonel adımlar atmanıza engel olabilir. Cesur olun ve inandığınız şeylerin peşinden gidin.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş, meslek hayatında atağa geçmeniz gereken bu dönemi iyi değerlendirin. Yeni sorumluluklara imza atmanız gerekse bile değişime dur demeyin. Yurtdışı bağlantılı işlerden para kazanmanız olası. Şimdiye kadar uzak hayaller olduğunu düşündüğünüz pek çok şey hayatınızın gerçeği olabilir. Kendinizi yeniden yaratma arifesinde olduğunuzu unutmayın. Yaşam alanınızı ve fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyeceksiniz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Kariyerinizde bir Güneş parlamakta. Bu da sizde var olan problemleri gösterecektir. Aile ile ilgili, anne-baba konularına ağırlık vereceğiniz bir dönem. Aynı zamanda kariyerinizdeki sorunlara çözüm odaklı olarak yaklaşırsanız sizin için daha iyi olacaktır. Baskılar, ev ve yuva konuları, miras konuları bu dönem gündeminizde olabilir. Ödemeler, borç konuları da söz konusu. İş hayatınızda önemli çıkış noktalarıyla karşılaşabilirsiniz. Fark edileceğini, sorunlara çözüm bulacağınız ve yaklaşımlarınızla çalışma ortamınıza yeni soluk getireceğiniz bir süreçtesiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Güneş ve Plüton’un Oğlak burcunda bir araya gelmesi sizi de hayatta mümkün görmediğiniz konularla bir araya getirebilir. Alışkanlıklarınızı değiştirmenin yolunun hayallerinizi ve stilinizi değiştirmek olduğunu fark edebilirsiniz. Bu fark da, ihtiyacınız olanın ancak bir şekilde direnç gösterdiğiniz konuların önemini ortaya koyuyor. İnandığınız değerler doğrultusunda bir yaşam şekli kurabilirsiniz ancak bazen inandığınız değerlerde bir değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Bu kavuşum size o zamanın geldiğini gösteriyor. Duygularınızı kontrol edemeyeceksiniz. Kendinize olan güveninizi bir anlık sağlayarak hislerinizi hoşlandığınız kişiye açıklayabilirsiniz. Ya da kızgın olduğunuz kişiye tüm içinizdekileri konuşma isteğiniz artabilir.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yurtdışı bağlantılar, yabancılarla ilişkiler ve ticaret, yeniay gündeminiz. Yeniayda ufkun ötesi için kurduğunuz hayalleri hayata geçirecek adımlar atabilirsiniz. Temel korku ve kaygılardan arınmak için içinize yönelin. Ortak kazanç ve harcamalar konusuna artık başka bir yerden bakmaya başlamalısınız. Duygusal, ruhsal, fiziksel ve zihinsel bağımlılıklardan arınmanız gerekmektedir. Esasen uzun zaman önce arınmaya başladınız, artık tamamlayıp noktayı koymanız gerekiyor.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Mahkeme, sosyal medya, yurtdışı temaları, uzak akrabalar gibi konulara yöneleceğiniz, iletişimin artacağı bir zaman dilimi. Özellikle yakın çevre ile olan iletişime dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Sözleşmelerinizi, anlaşmaları ve eğitim ile ilgili konuları tekrardan gözden geçirmekte fayda var. Aynı zamanda aşk hayatınız ile ilgili haberler de almanız olası.

yengeç burcu

Yengeç burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, ikili ilişkilere bakış açınızı değiştirebilir. Benzer durumları sık sık yaşadığınızı düşünüyorsanız, bu benzerlikleri ortadan kaldıracak hamleler yapabilirsiniz. Daha gerçekçi hikayelerin peşinden gidebilir, beklentilerinizi revize edebilirsiniz. Arkadaş çevreniz de beklenmedik duygusal tepkiler alabilirsiniz. Nedenlere anlam veremeden suçu kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı konularda belkide çok duyarsızca davrandınız bunu yeniden düşünün.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi-manevi her alanda borç ve alacaklar (vergi, banka, kredi, sigorta, kişisel ödemeler) dengesi kurmanız gereken bir dönem. İşbirliği içinde olduğunuz her alanda (evlilik-ortaklık) olumlu gelişmeler yaşanabilir. Başkalarının size sunduğu konforun bedelini ödeme, hakkını verme konusunda farkındalık geliştireceksiniz. Geleceğinizi ciddi anlamda yapılandırabilecek kararlar alma arifesindesiniz. “Ani bir şekilde düşünmeden mi adım atıyorum?” Endişesine kapılmayın. Derinlemesine düşünülmüş planlarınızı hayata geçiriyorsunuz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Ödemelerinize ağırlık vereceğiniz bir ayın içerisine giriyorsunuz. Başkalarından elde ettiğiniz gelirler, krediler, borçlar gibi konuları yeniden gözden geçireceksiniz. Bu dönemde gelir ve giderleri doğru bir şekilde ayrıştırıp nerede dengesizlik var ise bunu fark etme zamanı. Aynı zamanda aileden, aile büyüklerinizden, eş ya da sevgilinizden destek alma zamanı. Bu destek ile birlikte ödeme alanlarındaki sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yönetici gezegeniniz Güneş’in Plüton ile kavuşumu, günlük yaşantınızı büyük oranda yenileyebilir. Sizi rahatsız eden ancak bir çözüm üretemediğiniz, yenileyemediğiniz detaylar üzerinde çalışabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ani gelişen sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Çalışma koşullarınızda beklentilerinizin gerçek olmaması ya da istediğiniz gibi sonuçlanmaması size kendi alanınızı oluşturma konusunda fırsat ve fikir verebilir. Duygusal çözümler aramak yerine mantığınıza uygun düşünceleri değerlendirmeleriniz. Bireysel olarak kazancınızı katlayacağınız işler yaparken otorite figürlerinde eleştirdiğiniz konuları yapmamaya dikkat etmelisiniz. Önünüz açılıyor. İyi bir yolda yeni bir düşünceyle gidiyorsunuz kendinize güven duyun.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yeni adımlar atma, kararlar alma dönemindesiniz. Riskli ve aceleci kararları bir süre erteleyin. Kariyer hayatınızda ani değişiklikler oluşması beklenebilir. İş ortamınız ile ilgili geleceğinizi etkileyecek düzeyde ileri adımlar atabilirsiniz. Yeniayda adım atacak olsanız da uzun zaman önce yapmanız gerekenleri yapmakta olduğunuzu unutmayın. Ofis değişikliği, yeni ortaklar, yeni iş konuları gündeme gelebilir.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Kova ilişki eviniz ve iş ortaklıklarınızı temsil ediyor, Güneş bu dönem bu alanları aydınlatmaya başlıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca bu alanlarda var olan sorunlar ve bunların çözümleri ile ilgileneceksiniz. Özellikle yakın çevreniz, iş hayatınız, sözleşmeler alanlarını daha dikkatle ele almanız gerekebilir. İlişkiniz ile ilgili olan sorunları da tekrar gözden geçirme zamanları. Yeni iş birlikleri, alım-satım konuları sizi daha iyi bir konuma getirecektir. Buradaki şifre bilhassa uluslararası alanda öne çıkacak. Bunları en iyi şekilde değerlendirip sosyal çevrenizden de uygun desteği alırsanız sizin için kazanma zamanı!


başak burcu

Başak burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, size hayallere giden yolu nasıl inşa etmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Acı çektiğiniz, zorlandığınız alanlarda ya da ne yapacağınızı bulmakla ilgili konularda yaşadıklarınızdan beslenebilirsiniz. Bir çıkmazın içinde olduğunuzu ve bu yüzden mutlu olamadığınızı düşündüğünüz yerlerin mutluluk kaynağınız olması için çaba göstermelisiniz. Kendinizden beklenenin dışına çıkmak, planların ve detayların yönünü değiştirmek süreci etkileyebilir. Duygusal olarak yer değişikliğine ihtiyaç duyuyorsunuz. Artık yeni bir değişime hazırsınız. Taşınma,yer değişimi gibi konularınız hayatınızda oldukça önemli değerler taşıyacak. Kimin ne düşündüğünü düşünmekten vazgeçin.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Rutininiz değişiyor. İş ve çalışma hayatınızı düzene koymak için önemli bir dönem. Yeniay enerjisini çalışma hayatınız ile ilgili planlamalar yapmakta değerlendirin. Aşk hayatınızda hareketlilik başlayabilir. Yurtdışı tatili ya da şimdiye kadar değerlendirmediğiniz eğitim fırsatları ile ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Bu fırsatlar hep vardı, ancak siz görmezden geldiniz. Yeniayda tekrar gündeme gelmesi tesadüf değil, bu defa yapılması gerekeni yapın.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Sağlığınızı ön plana çıkaracağınız, günlük rutin işlerinize ağırlık vereceğiniz ve kendiniz için daha iyi bir süreci kovalayacağınız zamanlar. Güneş sizin bu alanlarınıza katkı sağlıyor, ışığını veriyor ve aydınlatıyor. Bu dönem özellikle finansal konularda kendinizi daha iyi hissederek, kariyerinizden destek alarak daha güzel bir süreç yaşayabilirsiniz. Buradaki şifre günlük akışınızı daha düzene koymak.

terazi burcu

Terazi burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumuyla gücünüzü ve yetilerinizi doğru yerde, doğru şekilde kullanmayı deneyimleyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadelelerin nereye vardığını görmek size bundan sonrası için fikir verebilir. Aile içindeki sorunlara olan yaklaşımlarınızı değiştirerek herkesin benzer tutumlar içine girmesini sağlayabilirsiniz. Bir değişimin eşiğinde olduğunuzu fark etmek, medeni durumunuz ve yaşam alanlarınız konusunda önemli kararlar aldırabilir.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk hayatı, çocuklar, maddi konularda yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Ailenizle daha fazla vakit geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Maddi konulardaki ani gelişmeleri, fırsatları iyi değerlendirin. Uzun zamandır bekleyen hak ve alacakların yeniaya denk gelmesinin tesadüf olmadığının farkına varın. Kısmetlerinizi gönül rahatlığıyla kabul edip tadını çıkarın. Yaşamdan daha fazla keyif almak adına yeni hobiler, kısa tatiller düşünebilirsiniz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın renklendiği, varsa çocuklarla ve hobilerle ilgilendiğiniz bir dönem. Eğer hayatınızda özel biri yoksa bu dönem bir ilişkiye başlayabilirsiniz, varsa da ilişkinizde yeni bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu konularla ilgili var olan sorunlarınızın ortaya çıktığı ve rahatlıkla çözümleyeceğiniz bir zamanın içerisindesiniz. Söz konu destek size yakın çevreniz, aldığınız eğitimler, sosyal medya, hobiler ile ilgili alanlarda ilerleme sağlayacak. Aynı zamanda yatırımlarınızı biraz rölantiye alma zamanları. Enerjinizin yükseldiği, arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize vakit ayırdığınız güzel zamanların içerisine giriyorsunuz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, size düşünmek kadar düşündüğünüzü hayata geçirmenin de önemini hatırlatabilir. Gitmeniz gereken yol konusunda yeni fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Hayatınızı kazanmanın alıştığınızın dışındaki yöntemleri konusunda kendinizi yetiştirmek için önemli kapılar açılabilir. Yakın çevrenizle ilgili bazı haberlerin önünüze gelmesi, karşılaştığınız teknik ya da çevresel sorunlar karşısında izlediğiniz tutumlara dikkat etmelisiniz. Fevri çıkışlar yerine bunun neden olduğunu anlamaya çaba göstermelisiniz. Partnerinizin beklenmedik isteklerine şaşıracaksınız. Kabul edip etmeme noktasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Yeni bir yöne çekiliyorsunuz. Bazı başlangıçları yaparken daha fazla kendinize inanın.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ev-iş ortamında bir yapılanma söz konusu olabilir. Yeniay sizin için ev-yuva konularında çeşitli değişiklikleri gündeme getiriyor. Ortak gelir-giderler konusunda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Evlilik ve ortaklıklar ile ilgili ani kararlar alınabilir. Yeni eğitimler, kısa seyahatler tazelenmiş hissettirecektir. Yol arkadaşlarınızla birlikte başarı ve kazançların tadını çıkarabileceğiniz zamanlardan geçiyorsunuz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. 4.eviniz aile, yuva, gayrimenkul, miras konuları önümüzdeki bir aylık süreçte daha çok zaman ayıracağınız konular. Aile büyükleriniz ile ilgili birtakım sorunları çözmeye odaklı olabilirsiniz ya da evle ilgili tamir durumları ön plana çıkarabilir. Aynı zamanda gayrimenkul, miras konuları bu dönem ilgili göstereceğiniz konulardan. Bununla birlikte kariyerinizde önem gösterdiğiniz ancak bir türlü yapamadığınız atılımları da bu dönemde yapabilirsiniz. Geçmiş aşkların yeniden gündeme gelmesi söz konusu. Bu dönemi rahatlıkla geçirebilmek için kendi değerinizi bilmeli ve maddi anlamda daha sistemli bir programa geçmenizi tavsiye ederim. Bilinçaltınızı yükseltecek kişisel gelişim, niyet ve tefekkürler size katkı sağlayacaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, size kendinizi seçmenizi ve bir döngüyü kırmanızı hatırlatabilir. Sağlığınızı ihmal ediyor olabilirsiniz. Hormonal bazı rahatsızlıklar belki de sizi duygusal iniş çıkışlara götürmüş olabilir. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. İşinizi değiştirmek, yeni alanların arayışına girmek, maddi anlamda refah düzeyinizi yükseltecek görüşmelerin ve projelerin içine dahil olmak isteyebilirsiniz. Cesaretli olduğunuzu bilmenin yetmediğini, bunu kullanmak gerektiğini fark etmelisiniz. Kendinize biçtiğiniz değerin aslında sizi iyileştirmediğini görmek bir kırılma noktası niteliği taşıyabilir. İş hayatınızda bir istikrar yakalayacaksınız sadece sabırlı olun.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir eğitime başlayarak, küçük seyahatlere çıkarak hayatınıza renk katabilirsiniz. Büyük bir dönüşümün eşiğindesiniz. Kardeşler, kuzenlerle bir araya gelmek ufkunuzu açabilir. Bu yeniayda ilginç başlangıçlar yapabilirsiniz. İş-çalışma ortamı açısından yepyeni fırsatlar söz konusu olabilir. Maddi konulara bakışınızın değişmesi kaynaklarınızı arttıracaktır. İleri hedefler belirleyerek cesaretle ilerleyin. Başarısızlıktan asla korkmamalısınız.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Yakın çevre, arkadaşlar, iş hayatı ve eğitimle ilgili alanınıza bir dönem girdi ve burayı aydınlattı. Yeni başlangıçlar yapmanız olası. Ya da daha önceden görüşüp tanıştığınız, iş başvurusu yaptığınız kişilerle yeniden görüşmeler yapabilirsiniz. Bu dönem sizin için olumlu bir süreç, enerjiniz yükselecek, mental anlamda kendinize güveniniz artacak. Aynı zamanda aşk hayatınız da tetikleniyor. Hem eski hem yeni aşklar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir aylık süreç iş, eğitim ve yakın çevrenizden alacağınız destekler konusunda olumlu, iyi değerlendirin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Sizin burcunuzda kavuşan Güneş ve Plüton atamadığınız adımları size göstererek hem adımlarınızı hem de yolunuzu yenilemeniz gerektiğini hatırlabilir. Sosyal ortamda kendinizi duygusal biri olarak kanıtlamaya çalışabilirsiniz. Üzerinizde yapmacık duran her davranış samimiyeti kaybettirebilir. Farkında olmadığınız ya da direnç gösterdiğiniz konularda burada bir düzenleme yapmalısınız. Yüzleştiğiniz gerçeklerden kaçmak yerine hem bedeninize hem de kalbinize iyi davranmalısınız. Artık bir seçim yapmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Gücünüzü kullandığınız alanlarda beklediğiniz sonuçları alamadığınızı görmek sizi farklı alternatiflere itebilir.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Mali tablonuzu toparlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Maddi konularda yeni adımlar atıp, büyümek istiyordunuz. Yeniayda buna yönelik fırsat ve teklifler gündeme gelebilir. Yakın arkadaşlarınızın ya da ailenizin desteğini göreceğiniz bir süreçtesiniz. Ertelediğiniz projelerinizi hayata geçirmek için olumlu bir dönem. İş konusunda harekete geçtiğinizde özel hayatınızda hareketlenebilir. Yerine getirilen sorumlulukların meyvelerini toplayabilirsiniz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde finansal konularla ilgili başınız ağrıyabilir. Var olan gelir-gider düzenindeki aksaklıkların canınızı sıkması söz konusu. Yalnız burada destek siz yakın çevrenizden, eşinizden, aile büyüklerinizden gelebilir. Miras, alım-satım ya da ortak gelirlerden gelen artı bir katkı ile bu dönemi kolaylıkla atlatabilirsiniz. Var olan sorunlara daha sakin ve iyi yaklaşırsanız sizin için bu dönem rahatlıkla geçecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Güneş-Plüton kavuşumu, çevrenizdeki insanlara ve onlardan aldığınız darbelere karşı tutumunuzu yenileyebilir. Aile büyüklerinize manevi destek olmanız gerekebilir. Sizlerin görüş ve düşüncelerinize saygı duyuyorlar. Ailenizle ilgili yaşanacak gelişmelere karşı daha özverili ve yardımsever olmayı deneyin. Bitirmekte zorlandığınız ilişkiler, iyi niyetli olmayan kişilerin tavırları günlük hayatınızda sıkça karşınıza çıkabilir. Olaylara kesin ve net bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız. Unutmayın, geçtiğiniz bir dersle bir daha karşılaşmazsınız.

21 Ocak’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi hissedebileceğiniz bir dönem. Kendinizi merkeze alarak yaşamınızı keyifle biçimlendirin. Genel sağlığınıza özen gösterin, spor ve sağlıklı beslenme konusunda harekete geçin. Ev-yuva, ebeveynlerinizle ilgili konularda beklenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Korku ve kaygılarınızla yüzleşme yaşayacağınız bu dönemden güçlenerek (aşk-para) çıkacağınızdan eminim. Gelecek planları yapmak için elverişli bir dönemdesiniz.

Bu hafta aynı zamanda Güneş de sizin burcunuzda hareketine başlıyor. 20 Ocak itibariyle Kova burçları doğum günlerini kutlamaya başlayacaklar. Gökyüzünde yıldızınız parlayacak. Güneş’in burcunuza girmesi ile birlikte enerjiniz yükselecek, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Bu dönem hayatınızda önemli fırsatlar ve yeni başlangıçlar sizi beklemekte. Beklediğiniz önemli atılımları bu dönem gerçekleştirmeniz mümkün. Özellikle bu dönem evlilik, iş, kariyer alanlarında bu dönem yapacağınız hareketler ileriki yılların temelini atacak ve size önemli katkılar sağlayacaktır.

Kova:

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 16 – 22 Ocak 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Güneş ve Plüton’un kavuşumu, sizi hayal ettiklerinize kavuşturabilir. İletişim kurduğunuz kişilere küçük sürprizler hazırlamak istiyorsunuz. Sevginizi somut olarak yansıttığınızda sevilebileceğinizi düşünüyorsunuz. İş hayatınızda alabileceğiniz bir teklif sizleri yeni bir başlangıca taşıyabilir. Önünüze yeni seçeneklerin çıkması, eski seçeneklerin neden olmadığıyla ilgili detayları öğrenmekle geçecek bir süreçtesiniz. Anladıklarınızı çözmeye başlıyorsunuz. Bu da gelecek vaat eden, kalıcı ve sağlam fikirleri zihninizde çoğaltabilir. Sürprizlerden ziyade sizin emeğinizle var olan konuların gündemde olacağı bu dönemde, kendinize neyi hedef seçtiğinizi sorgulayabilir ve gerçek bir hedef olmayan her şeyden sıyrılabilirsiniz.

21 Ocak’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Duygusal bağımlılıklarınızın test edilebileceği bir dönem. Hayatınıza yön verirken alışkanlık haline gelmiş davranışlardan kurtulmanız gereklidir. Bunu yapmak için içe dönmeniz, kendinizle baş başa kalmanız yararlı olabileceği gibi kısa seyahatler yapmayı da düşünebilirsiniz. Yakın çevreniz veya arkadaşlarınızdan (aşk-para) hayatınızı etkileyecek destekler, öneriler gelebilir. Tek yapmanız gereken mutlu olmaya layık olduğunuza inanmak ve yaratıcı bir şekilde kendinizi ifade etmenizdir.


Bu hafta aynı zamanda Güneş de Kova burcuna geçiyor. 12. evinize giriş yapan Güneş ile birlikte enerjinizin yükseleceği, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Önemli olan kendi değerinizi fark ederek meditasyon ve tefekkür çalışmaları ile günlük akışınızı daha iyi bir hale getirmek. Günlük akıştaki sorunların düzene girmesi size maddi ve manevi katkı sağlayacaktır.Bu dönemi karamsar değil farkındalıkla daha iyi geçirmeniz mümkün.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.