Astroloji: 13 – 19 Şubat haftalık burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Şubat haftalık burç yorumları

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları. 13 Şubat, 14 Şubat, 15 Şubat, 16 Şubat, 17 Şubat, 18 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? koç burcu


Koç burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal hayatın hareketlenebilir. Geleceğe dair düşüncelerin aktive olabilir. Kendine yeni hedefler koyabilir ve bunlarla ilgili planlama yapabilirsin. Bu hedefler üzerine konuşmak ise arkadaş toplantılarının ana gündem maddesi olabilir. Ayrıca bu süreçte geçmişten beri süregelen arkadaşlıklarını gözden geçirmek isteyebilir, çevrende değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Arkadaş grubundan birileriyle ani ya da orijinal bir ticari fikir geliştirebilirsin.

Toplumsal düşüncelerinizle ilgili somut adımlar atmak için harekete geçmeye hazırsınız. Kariyerinizde önemli bir şekilde söz sahibi olacaksınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte yaşadığınız her olayı bir köşeye not alın. Bunların başarısını çok yakın zamanında elde etmeye başlayacaksınız. Kendinizi özgür hissetmeniz, planlarınızı uygulamaya koymak konusunda büyük avantaj sağlayacaktır. İdeallerinizi gerçekleştirirken insanlık değerlerini ön planda tutacaksınız.

Yatırımlarınızla inandığınız değerleri suya atılan bir taşın oluşturduğu dalgalar gibi sosyal hayata dahil edebileceksiniz. Özellikle dijital alanlarda yapacağınız veya katılacağınız tüm organizasyonlarla kişisel ve toplumsal bazda farklı alanlara yönelebilir, bu sayede yeni insanlar tanıma şansı da elde edebilirsiniz. Kuracağınız bu yeni sosyal çevreyle herkesin faydalanacağı işbirlikleri kurabilir, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. İç dünyanızı gözlemlediğiniz, biraz, duygusal, içe dönük olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Ön plana çıkmama, daha gözlemci kalıp, olup bitene kafa yorduğunuz, kontrol dışı gelişmelere kafayı taktığınız bir dönem olabilir. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir, ya da çevrenizdeki insanların başına gelenler, onların hikayeleri gündeminizde olabilir, sizi hayrete düşürebilir. Bu dönem sizin için hayatınıza dair yeni kararlar alıp, harekete geçmeden önce, düşünme ve yaşamınızı tartıp, ölçme evresi olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta iş hayatınız hareketlenebilir. Bolca iş görüşmesi ya da iş seyahatleri gündemine gelebilir. Kariyerini olumlu yönde etkileyecek, farklı bir bakış açısı kazandırabilecek, vizyonunu genişletebilecek bir eğitime başlayabilirsin. Merkür Kova transiti düşüncelerinizi daha kolay ve aktif bir şekilde hayata geçirmenizi sağlayacak.

Çok kolay bir süreç olmayabilir. Yapacağınız konuşmalar, kullanacağınız ifadeler sizi huzursuz edebilir. Çünkü bir şeyleri değiştirmek zorunda kalmak sizde hep bu hissi oluşturdu. Bu kez bu huzursuzluğun getirdiği öfkeyi kenara bırakmalı ve sakin olmalısınız. Toplum önündeki konuşma tarzınızda rahat bir tavır sergilemek kendinizi daha iyi ifade etmenizin önünü açacaktır.

Bir rol model olarak anılıyor olmak bu dönem elde edeceğiniz en büyük kazançlardan biri olacaktır. Kariyerinizi etkileyecek önemli bir kararın arefesindesiniz. Bugünlerde sabrınız en çok burada lazım. Acele kararlar içinde olmayın. Yapamayacağınız şeyler için şikayetvari bir tutum sergilemek, kendinizi o şeyleri yaparken bulmanıza sebep olabilir. Bulunduğunuz yer ve çalıştığınız işle ilgili planlarınız için sağlam ve uzun vadede etki vaat eden bu dönemi makul bir yol haritasıyla değerlendirmelisiniz.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Hem kariyerinize hem de yaşama dair umutlarınız, hedefleriniz tazeleniyor.Sanki yaşamınız için yeni planlarınız var. Bazılarınızın iş hayatında yeni açılımlar yapabilir, güzel imzalar atabilir. İş görüşmeleri olabilir. İş çevrelerinde dikkat çekiyorsunuz. Ayrıca sizin için daha sosyal bir dönem başlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaş gruplarınızla bir araya gelebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kendinizi geliştirmek üzere almayı planladığınız bir eğitim varsa bu hafta başlamanın tam zamanı olabilir. Belki de hiç aklında olmayan, beklemediğin bir eğitim fırsatı ile karşılaşabilirsin. Yurtdışıyla ilgili konular gündeminde olabilir. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler ya da kişiler yaşamına girebilir. Bu süreçte, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcundaki transiti, size bazı sorgulamalar yaptırabilir.

Bir arayışa girmeden önce gerçek düşüncelerinizi tartarak kendi yaşam felsefenizden emin olmaya çalışın. Özgürlük kavramını yakalayacağınız ve hayatınıza dahil edeceğiniz yer burası olabilir. Bukavramını hem fikirlerinize hem de yaşam koşullarınıza yansıtmanız yapacağınız çalışmaların da kalitesini arttıracaktır. Genişleyen bir ufuk aynı zamanda genişleyen bir bakış açısı ve yol haritası demektir.

İletişimi temsil eden burç olmanız, bu durumdan en kazançlı çıkacağınız gruplardan birine dahil olduğunuzu gösteriyor. Kendinize has tarzınız ve becerilerinizle özellikle yurtdışı kaynaklı bağlantıları ve fırsatları önünüze getirebilir. Telaşa kapılmadan ve abartıya girmeden üzerinde incelikle çalışacağınız projeler size kendinizi gösterme fırsatı sunuyor. Hayatınızla ilgili önemli başlangıçların temelini burada atıyor olabilirsiniz. Konu ve koşullar ne olursa olsun, bilgiyi ne kadar pratik ve fayda sağlayan şekilde kullanır ve sunarsanız o kadar kazançlı olursunuz.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. İş hayatında parlıyorsunuz, dikkat çekiyorsunuz. Üstlerinizle ilişkileriniz dikkat çekebilir. Bazılarınıza yeni iş fırsatları olabilir, kariyerinizde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailevi gündemler ön plana çıkacaktır. Aileyle yapılacak aktiveler, aileden gelecek haberler. Bazılarınızın hayatında bu dönem söz, nişan, evlilik gibi gündemler de olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Finansal anlamda ortaklaşa paylaşımlar gündeminize gelebilir. Hayata geçirmeyi planladığın bir proje varsa destek görebilirsin. Ortaklı konular için imzalanması gereken bir anlaşma olması halinde dikkatlice okuyup değerlendirmekte fayda olabilir. Bu süreçte Merkür Kova transitinin etkisiyle paylaştığınız düşünceleriniz, maddi imkanlarınız konusunda daha cömert ve özgür bir zamanın kapısını aralıyor.

Gelir elde ettiğiniz kaynaklarınız konusunda yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Hukuki ya da banka kaynaklı konularınız varsa yakınlarınızdan bu konuda destek almak isteyeceğiniz gibi siz de onlara destek olmalısınız. Birlikte elde ettiğiniz gelirler ya da birbiriniz sayesindeki kazanımlarınızla ilgili yine birlikte hareket edeceğiniz bir plan yapabilirsiniz.

Önümüzdeki iki haftalık süreç içerisinde biraz endişeli olabilirsiniz. Korkularınız farklı bir boyut kazanıp bilinçaltınızda hoşunuza gitmeyen gündemler oluştursa da bu dönemin zihin açıcı özelliğini kullanarak koşulları lehinize çevirebilirsiniz. Banka ve alacaklar yolunun dışında aile destekli gelirler de gündeminizde yer bulabilir. Bazı işlerin yolunda gidiyor oluşu kaygılarınızı en aza indireceği için düşüncelerinizi paylaşmak, hissettiğiniz gibi yaşamak da kolay olacaktır. Fark yaratmak ve işleri lehinize çevirmek için verimli bir zamandasınız, karşınıza çıkan imkanları doğru değerlendirin.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Güneş’in 9’uncu evinize geçişiyle hayata bakış açınızı sorguladığınız ve değişimlerle hayatınızı yola koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. İnanç konuları, yaşam felsefeniz, değişik bakış açılarınız dikkat çekmeye başlıyor. Yeni eğitimlere başlamayı planlıyor olabilirsiniz. Bu işiniz için de olabilir, bir kişisel gelişim eğitimi de olabilir. Ya da akademik süreçleriniz ön plana çıkabilir. Sanki yeni iş bağlantıları var, bilhassa yurtdışı iş bağlantıları ön plana çıkabilir. Genel olarak bu dönem yurtdışı bağlantılı gündemleriniz olabilir. Hukuki sürçleriniz varsa, hız alabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Partnerinizle olan ilişkinizde ya da ortaklı ilişkilerinizde bireyselliğinizi ön plana aldığınız fikirler gündeme gelebilir. Yenilikçi ya da özgün bir konuyla ilgili bir anlaşma imzalamak söz konusu olabilir. Yakın ilişkide bulunulan kişilerle çözüme kavuşturulamamış konular varsa kendini açıkça ifade etmek için uygun bir dönem. Bu süreçte Merkür’ün karşıt burcunuz Kova burcuna geçişi ile ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor olacak.

Mevcut bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir, evlilik kelimesi sıkça telaffuz edilmeye başlanabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir. İfadeleriniz ve birbirinize yaklaşımlarınızla hareketli ve heyecanlı zamanlar yaşayabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Bu karar boş kalbinizi çalan bir aşka şans vermek şeklinde de olabilir. Özel hayatınızın yanısıra, ortaklık halinde olduğunuz kişilerle geleceğe dönük anlaşmalar yaparak iş hayatınızı da canlandırabilirsiniz.

Odaklanmanız gereken önemli hususlardan biri, bu duruma ayak uyduramayacak ilişkilerin ayrımını yapmak ve artık sonlanması yönünde karar vermek olmalıdır. Zira bu dönem aynı dili konuşan ve istişare kültürüne sahip olan ilişkiler filmin kahramanı olacaktır. Abartılı koşullar ve tutumlardan da kaçınarak, fitilini ateşleyeceğiniz her konu size maddi ve manevi kazanç olarak geri dönecektir.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Odağınız finansal konulara kayıyor. Aileyle, eşle ya da iş ortağıyla olan ortak harcamalarınız, para trafiğiniz dikkat çekiyor. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular, gündeminize göre, ön plana çıkabilir. Bazılarınızın banka kredileri gündeminde olabilir. Güneş, 8. Evden geçerken, terapiler, astrolojik danışmanlıklar ve okült konular için doğru bir zamandır. Öte yandan 8’inci ev sağlık konularını da anlatır, dolayısıyla sağlığınızla ilgili bir gündeminiz olabilir.

başak burcu

Başak burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: İş hayatı ya da günlük rutinlere dair temponun yükseldiği bir süreç olabilir. İş ortamında eksiklik olarak gördüğün konular varsa, üzerine konuşup yenilikçi bir bakış açısıyla düzenlemeler yapmak ve ekip çalışmalarıyla başarı elde etmek için uygun bir dönemdesin. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile çalışma hayatınızda özgür bir düşünce yapısına kavuşacaksınız.

Bu durum bazı sorunları beraberinde getirebilir. Her şey sizin istediğiniz zamanda ve koşullarda olmayacağı için bunlar karşısında vereceğiniz abartılı tepkiler işleri çıkmaza sürükleyebilir. Bundan kaçınmalı, gökyüzünün bu parlak etkisini başarınız için kullanmalısınız. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

Günlük işlerinizden sağlık durumunuza kadar olan yelpazeyi genişletebilir, farklı fikirlerle daha fazla verim almak için zemin hazırlayabilirsiniz. Zorlayıcı ve yorucu bir tempo olabilir. İşin içine yarım kalan meselelerin de girmesiyle bir ileri bir geri yapıyor olmak canınızı sıkabilir. Yorulduğunuz anda dinlenmek ve yepyeni bir düzenin detaylarını hazırlamak, durumu kısa süre toparlamanız için yardımcı olacaktır.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Odağınız tamamen ikili ilişkilerinize kayacak. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklığınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, özetle gündem ikili ilişkiler. Belki ilişkiniz yok ama bir ilişki kovalıyorsunuz, hayatınıza birini almaya çalışıyorsunuz. Bazılarınızın söz, nişan, nikah, düğün gibi gündemleri olabilir. Ortaklıklar ve ticari girişimler için çok güzel bir zaman. Bazılarınızın davalarla ilgili bir gündemi de olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Çocuklarla iletişimin yoğunlaşabilir, onlar üzerindeki etkin artabilir. Çocuğun yoksa ama olsun istiyorsan bu konu üzerine bolca düşünebilir ve hatta bu yönde sıra dışı kararlar alabilirsin. Hayatında romantizm teması ön plana çıkabilir, sevdiğin kişiden beklediğin teklifi alabilirsin. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz.

Bu süreçte Merkür Kova transiti, zihninizi önce sallayıp sonra taşları yerine oturtacak bir etki yaratabilir. Bu kıymetli zamanlarda taşların yerine oturması ihtimalini düşünerek sakin kalmalısınız. Güçlü ve yoğun iletişimlerle oluşacak her şeyi lehinize çevirmelisiniz. Bunun için biraz esnekliğe ihtiyacınız var.

Bu dönemde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hobileriniz ve yetenekleriniz konusunda çalışmalar yapmalısınız. Yeni bir alana yönelmek, var olduğunuz alanlarda köklü değişiklikler yapmak ruhsal ve duygusal yönden mutlu olabileceğinizi işaret ediyor. Yaşamak istediğiniz her şeyi paylaşacağınız insanların da karşınıza çıkabileceği bir dönemdesiniz. Mutlu olmak istiyordunuz, işte şimdi tam zamanı.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna yani 6’ncı evinize geçiş yapıyor. 6’ncı ev; iş ortamını, iş ilişkilerini, günlük rutinlerimizi, sağlığımızı ve ev hayvanlarımızı anlatır. Demek ki çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor. İş ortamı son derece hareketli olacaktır. İş ilişkileri, beraber yapılan işler ön plana çıkacaktır. Yeni projelere başlayabilir, belki de kariyeriniz için güzel imzalar atabilirsiniz.

İş arayanlar için de son derece güzel bir transit. Çalışmıyorsanız da günlük rutinlerinizde epey yoğun olacağınız bir dönem. Bütün işleri organize etmek ve gündelik işlerinize yetişmek için epey zaman harcayacaksınız. Sağlık konuları dikkat çekiyor. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, lütfen bu ay sağlığınıza öncelik verin. Ev hayvanlarınızla ilgili de bir gündem olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Ev hayatınız hareketleniyor. Zihnin daha çok evini değiştirme ya da evin içinde yeni düzenlemelere gitme yönünde fikirlerle meşgul olabilir. Belki evde kendine ait bir özgürlük alanı yaratmak isteyebilir ve bunun için planlamalara başlayabilirsin. Ayrıca kendini yeniden yapılandırmak için çok güzel bir dönemdesin.

Özellikle aile meclisinde yoğun bir iletişim trafiği yaşanabilir. Dengeli ve ölçülü bir üslup kullanmanız halinde hem sizi hem de ailenizi mutlu edecek gündemler oluşturabilirsiniz. Var olan sorunlarınızın çözümü için hem akılcı hem de herkesin özgürlüğünü besleyecek kararlar almanız ve uzlaşmacı bir duruş sergilemeniz oldukça önemli.

Birbirinizin hayatına dokunmalı ve bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Unutmayın, yoldan önce yoldaş gereklidir. Yaşam alanlarınızla ilgili değişikler ya da uzun vadeli düzenlemeler yapabilirsiniz. Tüm bunlar olurken maddi konularda da hesabını aynı pratikle yapmalısınız. Bu pratik sizi ileride sıkıntıya sokacak harcamalardan uzak tutacaktır.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Güneş’in 5. evinize geçişiyle aşk hayatınız, sosyal hayatınız, keyifleriniz, çocuklarınızla ilgili gündemler ve riskli yatırımlar ön plana çıkacak. Kiminiz yeni aşklara çekilirken, bazılarınız ise aşk hayatını bir dengeye oturtmaya çalışacak. Biraz çapkınlık turlarına çıkabilirsiniz. Her halükarda sosyal bir dönem olacaktır. Ebeveyn Akrepler çocuklarınıza odaklısınız, muhtemelen onların gündemleriyle ilgileniyorsunuz. Yaratıcı yönlerinizle ilgili bir girişiminiz, gündeminiz olabilir. Borsa, Bitcoin vb riskli yatırımlarla ilgilenebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Yaşamında entelektüel sohbetler yoğunlaşabilir. Sıra dışı bir alanda eğitim konusu gündemine gelebilir. Kendini özgün bir şekilde ifade edebileceğin bir dönemdesin. Düşüncelerini konuşarak ve yazarak başkalarıyla paylaşmak yoluyla başarıya ulaşabilirsin.

Merkür Kova transiti size yoğun bir iş ve eğitim trafiği getirmeye hazırlanıyor. Özellikle sosyal medya aracılığıyla bir fark yaratabilir, bu yoğun temponuza fayda sağlayan bir anlam katabilirsiniz. Bu alanda yaptığınız işler ya da eğitimler varsa, onları bir adım daha ileriye taşımak için daha uygun bir zaman dilimi gelene kadar bunu iyi değerlendirmelisiniz.

İstediğiniz kadar hatta istemediğiniz bilgiye her an ulaşabilir, bunlardan yola çıkarak kendinize yeni alanlar oluşturabilirsiniz. Cevap vermek için değil anlamak için dinlediğinizde, yaşadığınız iletişim özgürlüğünü yakın çevreniz için de mümkün kıldığınızda ortaya çıkan sonuç sizi oldukça mutlu edecektir. Toplumsal konulara ve işlere olan yatkınlığınız, sizi bu konuda bir öncü haline getirebilir.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Ailevi gündemler ya da evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacak. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bir dönem olabilir. Aileden gelecek haberler ya da aileyle yapılacak aktiviteler dikkat çekebilir. Acaba bazılarınızın söz, nişan ya da nikah gibi planları olabilir mi? Güneş’in bulunduğu 4’üncü ev; yaşadığınız yeri, evinizi, mülkünüzü de anlatır. Belki de taşınma ya da mülk konularınız var.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Finansal konular üzerine orijinal fikirlerin olabilir. Buluşçu bir ticari faaliyet fikri geliştirebilirsin. Kendini daha özgür hissedebileceğin bir şekilde para kazanma isteğin yükselebilir ve bunun için yeni yöntemler geliştirmek üzere düşünmeye başlayabilirsin. Merkür Kova transiti bu süreçte finansal özgürlüğünüzü ilan etmenize yardımcı olabilir.

Bu dönem aynı zamanda kişisel kaynaklarınıza maddi değer algınızla sahip olmaya çalışırken toplum yararına çalışmalar yapmanızı da destekleyecektir. Yatırım kaynaklarınızı değiştirirken farklı ticaret anlaşmaları için de ortam sağlayacaktır. Yine de anlık hata yapma riskini her zaman hesaba katarak hareket etmeye çalışmalısınız.

Bugüne kadar üstünde durmadığınız ya da fark etmediğiniz özellikleriniz, koşullarınız varsa şimdi onlar birer birer sahne alıyor. Bunu yalnızca bir iş ve para kaynağı olarak düşünmeyin. Alım satım işlemleriniz için de oldukça karlı zamanlar yaşayabilirsiniz. Geniş ve akılcı fikirlerle dolu bir zihinle hamle yapmak size ummadığınız kapılar açabilir.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna, yani sizin 3’üncü evinize geçiş yapıyor. Üçüncü evin konuları geniştir. Öncelikle iletişiminizle ve fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz.
Zihniniz epey faal, sanki bir kararlar almaya çalışıyorsunuz. Sürekli planlar yapıyor olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşler, yakın akrabalar, çocukluk arkadaşlarınızla ilgili bir odağınız, gündeminiz olabilir. Onlardan güzel haberler gelebilir. Eğitimler gündeminizde olabilir. Bazı sözleşmeler gündeme gelebilir, güzel imzalar atılabilir. Ticari konular, ortaklıklar için güzel bir transit.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz, ikna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız. Sıra dışı ve özgün fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Senin için önem taşıyan görüşmeleri, konuşmaları yapmak ve anlaşma imzalamak için Merkür’ün sizin burcunuza geçtiği bu dönemi iyi değerlendirebilirsin.

İlk anlarından itibaren değer verdiğiniz ve hayat amacı olduğunuz konuları konuşmak ve yaygınlaştırmak konusunda size Merkür size yardımcı olacaktır. Fikirlerin ve çözümlerin havada uçuşacağı bu zaman diliminde, herkesin sizi anlıyor olması ya da anlamaya başlaması kendinizi ifade ederken zorlanmayacağınızı gösteriyor. Ama siz yine de anlaşılır bir dil tercih etmelisiniz. Bu size kendinizle ve çevrenizle ilgili bir şeyler keşfetme olanağı verebilir.

Dış görünüşünüzden olaylara bakış açınıza kadar atacağınız her adımda bir ekol haline gelebilirsiniz. Konuşan ve konuşulan biri olmak, sosyal çevrenizde bir değişiklik yapmanızın önünü açabilir. Beklemediğiniz anlarda beklemediğiniz bağlar kurulması mümkün olabilir. Karar vermekte zorlanırsanız mutlu eden ve besleyen bir birliktelik olup olmadığını düşünmeniz gerektiğini kendinize hatırlatmalısınız.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Gündeminiz finans. Odağınız tamamen maddi konulara ve bağlantılı olarak da kariyerinize kayacak. Para trafiğinizi adeta mercek altına yatıracak, bol bol hesap yapacaksınız. Belli ki gelir giderlerinizi bir dengeye oturtmaya çalışıyorsunuz Bazılarınızın beklediği paralar var, ya da yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. İş konuları dikkat çekiyor. Kariyerinizle alakalı haberler gelebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 13 – 19 Şubat 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Kalabalık ortamlar içinde bulunmaktan ziyade daha çok yalnız kalmak ve iç gözlem yapmak isteyebilirsin. Zihinsel yeteneklerini geliştirmek için çok uygun bir dönemdesin. Bu süreci geleceğe dair planların açısından bir hazırlık evresi olarak düşünür ve ilgi duyduğun konular üzerine eğilip kendi özgün metodunu geliştirirsen sonrasında başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

Merkür Kova transiti iç dünyanızdaki yolculuğunuza farklı bir boyut kazandırabilir. Doğruyu yanlışı güçlenen sezgilerinizle daha rahat görebilirsiniz. Olumsuz konuşmalar ya da saklı kalmış can sıkıcı konularla ilgili bir iletişimin ortasında kendinizi bulabilirsiniz.

Yalnız kalmayı, endişeleriniz ya da kendinize sakladığınız fikirleriniz üzerinde planlamalar yapmayı seçeceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla dışa vurmak istediğiniz her konu için uygun bir zaman dilimi ve üslup belirlemeniz adınızı “kazananlar” listesine ekleyecektir. Bu da ileriye dönük bir yaşam felsefesi oluşturmak, günlük hayatınızı buna göre şekillendirmek demek oluyor. Ruhunuzu ve bilinçaltınızı ne ile donatacağınıza iyi karar vermelisiniz.

18 Şubat Cumartesi günü Güneş sizin burcunuza geçiyor. Dikkat çektiğiniz, parladığınız bir evreye giriyorsunuz. Duruşunuzla, fikirlerinizle, görüşlerinizle, belki de yepyeni hedeflerinizle gündem sizsiniz. Sosyal bir döneme giriyorsunuz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz, belki de yepyeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.


Önümüzdeki bir aylık süreçte; amaçsız öylesine, sadece hayallerinin uçsuz bucaksız sınırlarında yaşamayı tercih eden bir Balık burcuysanız öncelikle dikkatli olmalısınız. Gerçeklerin farkında, günlük hayatta karşılaştığı zorlukları içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirebilen, yeri geldiğinde hayır demeyi bilen bir Balıksanız bu dönemi gayet olumlu değerlendireceksiniz demektir.

Astroloji Numeroloji 2023 | Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.