Numeroloji hesaplama 2023: Kişisel yıl sayısı ve etkileri

Numeroloji hesaplama ve 2023 kişisel yıl sayısı analizi: Bu yıl numerolojik analizlere göre sizleri neler bekliyor?

Numeroloji hesaplama 2023

Numeroloji hesaplama 2023: Hepimizin doğum tarihlerine ve isimlerine göre yaşamımızın kadersel etkileri ile betimlenen sayıları vardır. Bu sayılar temsil ettikleri ile hayatlarımız da hangi gezegenle ilişkili ise o gezegenin temsil ettikleriyle alakalı konularda kendi şifrelerimizi çözmemize yardımcı olur.

Numeroloji nedir?

“Omnia in numeris sita sunt” Yani Latince’de “Her şey sayılarda gizlidir.” Evrende her sayı, her harf bir gezegen ile ilişkilendirilmiştir. Türk İslam kültüründe Ebced, Avrupa’da ise Numeroloji olarak adlandırılır. Numeroloji bilgilerinin gelecek veya gizli şeyler hakkında bilgi edinmeye yönelik olarak kullanılmasıyla ilgili alana ise aritmansi adı verilir.


Antik Yunan ve Kalde’de uygulanan aritmansi ya da aritomansi “sayılar bilimi” denilen numerolojinin öncüsü olarak görülür. Numeroloji’nin Batı’daki gelişimi, esas olarak, “sayılar bilimi ilâhî güçler bilimi demektir” diyen filozof Pisagor ile başlamıştır. Pisagor’a göre, evren sayılar üzerine kurulmuş bir sistem olup evrendeki ahenk sayıların bir uyumudur.

Fakat sayılar bilimine Yunanlardan çok daha önce Mısır’da önem verildiği bilinmektedir. Nitekim esin kaynağı Antik Mısır bilgeliği olan inisiye Pisagor’un nümeroloji ile ilgili sözlerini Antik Mısır bilgeliğini yansıtan Hermetika’da bulmaktayız: “Mükemmel işleyen evren, sayıların gücüyle düzenlenmiştir.” Sayıların seslerle ilişkilendirilmesi de, tarihçilere göre yine eski Mısır’da başlamıştır.

2023 Evrensel Yıl Sayısı: 7

Bu yılın, yani 2023 yılının numeroloji değerini şöyle hesaplıyoruz.

2 + 0 + 2 + 3 = 7

2023 yılı numeroloji değeri olarak 7‘yi bu şekilde buluyoruz. Bu numerolojik değer bu yılı ilgilendirdiği için herkeste aynı. Bu yüzden buna Evrensel Yıl Sayısı da deniyor.

evrensel yıl sayısı

Numeroloji 2023 Evrensel Yıl Sayısı özellikleri

7 sayısı manevi yaşam ile ilgili bir sayıdır. Kişilere maneviyata dönmeleri gerektiğinin mesajını veren bir sayı olarak karşımıza çıkar. Dünyamız ve insanlık için ruhsal uyanma zamanının geldiğini gösteriyor olabilir.

7 sayısı şans ve mutluluk veren bir sayıdır. Eğer çok sık 7 sayısını görürseniz maddi olarak da iyi bir döneme gireceksiniz demektir. Geleneksel Astroloji’de de 7 gezegen vardır ve ay döngüleri arasında da 7 günlük süreler mevcuttur. Bu yıl kendimizi güvende hissetmeli ve iç sesimize kulak vermeliyiz. Böylece gerçekle ilgili soruların cevabını daha kolay alabiliriz. Kendimizi keşfetmeli ve manevi yönlerimize daha fazla vakit ayırmalıyız.

Bu yıl cevaplardan çok, sorularla baş başa kalabileceğimiz enerjileri getiriyor. Bu aslında hem ruhsallığın, hem de bilimin bir parçasıdır, çünkü her iki yöntem de evrenin büyük ve yaklaşan sorularını yanıtlamaya çalışır. 7 enerjisi 2023’ü kişisel ve kolektif ilerleme yılı yapabilir.

Doğayla ilgili icatlar yılı olabilir

İnsanlar yeni dijital araçları ve elektrikli araçlar gibi icatları benimsedikçe, teknoloji ve internet hayatımızda daha da büyük bir rol oynayabilir. Aynı şekilde, insanlar da doğaya karşı daha büyük bir takdir geliştirebilir. Yedi enerjisi hepimizin büyük resmin daha fazla farkına varmasını sağladığı için icatlarını doğrudan doğaya bağlıyor.

2023’ün enerjisi, doğayla kişisel düzeyde yeniden bağlantı kurmak için daha fazla zaman ayırmayı da bir öncelik haline getirebilir. Affetmek ve merhamet etmek gibi kişisel özellikler daha sık ortaya çıkacaktır. Ortaya çıkan enerji, kutuplaşmayla derinden yaralanmış bir toplum için iyiye işaret olan, kolektif merak ve yeniliğe açık fikirlilik şeklinde tezahür edebilir.

İçsel değişimler yılı

Dünya yeni normallere alışırken çoğumuzun içsel değişimler yaşadığını söyleyebiliriz ve şimdi bu değişimler konusunda netleşmenin zamanı geldi. Kendini bildiğini sandığın kadar, belki de farkında bile olmadığın şekillerde değiştin; bazen, değişimi işlemek için onunla doğrudan yüzleşmemiz gerekir ve bu yılın konusu da bu. Kendimizle uzlaşmak ve sadece hayatlarımızı yaşarken evrimleştiğimiz yolları daha iyi anlamak için toplu bir fırsatımız var.

Siz farkına bile varmadan yavaş yavaş şekillenmekte olan yeni bir siz. Şimdi, bu varoluşu tamamen bütünleştirmenin ve daha güçlü bir farkındalık duygusuyla ilerlemenin zamanı geldi. Bu süreç bir gecede gerçekleşmeyecek, ama sorun değil — 7 enerjisi aceleye getirilecek bir enerji değil. Kendinizi bu yeni olasılıklar denizine tamamen kaptırana kadar, her adımda suyu test etmek için parmağınızı suya daldırarak yavaşça hareket edin.

numeroloji 2023


Numeroloji 2023 Kişisel Yıl Sayısı hesaplama

Bu yılın kişisel yorumlamalarına gelelim. Bunun için öncelikle doğum tarihine göre Kişisel Yıl Sayısı hesaplaması yapmalısınız. Bu aşağıda vereceğimiz örnek hesaplamayla oldukça basit.

Doğum Sayısı örnek hesaplama:

  • Diyelim ki doğum tarihiniz şöyle:
  • 15.02.1990 (15 Şubat 1990)
  • Doğum tarihinizi birlikte ele alıyoruz ve aşağıdaki gibi azaltarak tek haneli bir sayıya indirgiyoruz.
  • 1+5+0+2+1+9+9+0 = 27
  • 2+7 = 9
  • Yukarıdaki doğum tarihi örneğinden yola çıkarak doğum sayısı 9 oluyor.

Kişisel Yıl Sayısı örnek hesaplama:

  • Kişisel Yıl Sayısı hesaplamak için ise 2023 Evrensel Yıl Sayısı ile Doğum Sayımızı topluyoruz.
  • Yukarıdaki doğum tarihine göre örnek:
  • 9 (Doğum Sayısı) + 7 (2023 Evrensel Yıl Sayısı) = 16
  • Tek haneye indirgemek için 1 ve 6’yı topluyoruz: 7 Kişisel Yıl Sayısı oluyor.

Önemli not: Yukarıdaki örneğe göre kişisel yıl sayımızı bu şekilde buluyoruz. Bu sayı herkesin doğum tarihi hesaplamasına göre değişiklik göstermektedir. Lütfen öncelikle yukarıdaki örnekteki gibi kendi doğum sayınızı bulun. Daha sonra 2023’ün Evrensel Yıl Sayısı olan 7’ye ekleyin. Böylece Kişisel Yıl Sayınızı öğrenmiş olacaksınız.

Diyelim ki kişisel yıl sayınız 10 çıktı. Ne yapacaksınız? Yine aynı şekilde tek haneli rakama indirgemek için 1 ile 0’ı topluyoruz. Kişisel yıl sayınız 1’dir.

Hesaplamayı tamamladıktan sonra aşağıdaki analizleri okuyabilirsiniz.


Kişisel Yıl Sayısı 1 olanlar: Yeni bir başlangıç

Bu yıl birçok yol açılıyor ve size tamamen yeni bir sayfa açmaktan, hatta tamamen yeni bir kitap açmaktan ibaret bir yaşam tarzı gösteriyor. 2022’de dokuz yıllık bir döngünün son bölümünü tamamladınız. Bu kapanış ve sürüm, 2023’te yeni mükafatlarla doldurulacak bir alan açıyor.

1 sayısı tamamen yeni bir yöne başlamakla ve kendinizi bu süreçte ilk sıraya koymakla ilgilidir. Bu rakamda oldukça bencil bir enerji var, ama aslında bu kez iyi bir şey, çünkü ne istediğinizi ve sizi mutlu eden şeyin peşinden koşma konusunda gerçekten ciddi olmanızı sağlayacak. Bu yıl büyük bir şeyin eşiğindeymişsiniz gibi hissettiğiniz anlar olabilir, ancak bu maceraların sizi yorup yıldırmasına izin vermeyin.

Halen tamamen yeni ve heyecan verici beklentilerle dolu olsa da, önceki döngüyü geliştirecek olan yepyeni bir dokuz yıllık döngüye başlıyorsunuz. Numeroloji analizine göre bu yılın kahramanı sizsiniz, o yüzden ne istiyorsanız veya neyi hayal ediyorsanız onun peşinden gidin.

Bir sayısı güçlü irade, pozitiflik, saf enerjiyi ele alır. Bir sayısı yeni başlangıçları ve saflığı yansıtır. Bir sayısının sembolik anlamı, Bir’in her iki tür eylemi temsil ettiğini anladığımızda daha iyi anlaşılır: Fiziksel ve zihinsel. Bu, 1’in yani başlangıçlar için önceliği ile birleştirildiğinde, biz 1’lerin hayatlarımızda doğal güçlerimizi ortaya koymak, harekete geçmek ve yeni bir girişim başlatmak için tekrarladığını görmeye başlarız. 1 sayısı bizi eylemlerimizin ödüllendirileceği konusunda cesaretlendirir.

Bu yıl harekete geçmeye ve yaşamınızda bazı değişimler ortaya koymaya hazırsınız ve böylece içinizde yatan arzulara ve gerçek benliğinize dokunmayı hedefliyorsunuz. Kaderiniz sizin ellerinizde ve nasıl bir yolda ilerleyeceğinizi herkesten iyi siz biliyorsunuz. Artık yaşamınız için üzülmeye, endişelenmeye veya geleceğin getireceklerini kenara çekilip beklemeye bir dur diyorsunuz.

Kişisel Yıl Sayısı 1 olan insanlar bu yıl oldukça iyi bir yıl geçirecekler. Olumlu titreşimlerle birlikte etrafınızda dolaşan yeni bir enerji çizgisi hissedeceksiniz. Kendinize daha çok güvenecek ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız. Aşırı özgüveninizin aklınızın önüne geçmemesini aklınızda tutun. Aceleci kararlar almaktan kaçının ve egonuzun hiçbir şekilde size engel olmasına izin vermeyin.

Numeroloji analizine göre bu yıl yeni bir ilişkiye atılmak, iş değişikliği, yeni bir eve taşınmak konularında fırsatları korkmadan değerlendirebileceksiniz. Bu yıl sizin için güçlü bir tezahür yılı olduğu için, bu yıl ektiğiniz tohumları sonraki sekiz yıl boyunca toplayacaksınız. Bu yüzden kendinizle ilgili iyimser olun, ne istemediğinizden ziyade ne istediğinize odaklanın.

Kişisel Yıl Sayısı 2 olanlar: İlişkiler odaklı

Geçtiğimiz yıl keşfedilecek yeni manzaralar ve yapılacak yeni yolculuklar ararken kendinizi öne ve merkeze koyduğunuz bir yıldı. Kendinize güvenmek ve arabayı sürerken ne kadar yetenekli olduğunuz hakkında çok şey öğrenmiş olsanız da, 2023, herhangi bir yöne atılmadan önce bir adım geri çekilip diğer insanları kontrol ettiğiniz bir yıl olacak.

2023 yılında, geçtiğimiz yıl hayallerinizin peşinden koşmakla o kadar meşgulken arka plana atmış olabileceğiniz bağları güçlendirme şansınız olacak. Bu, başkalarına karşı sorumluluk alma zamanıdır. Kendi ağırlığınızı taşıdığınızdan ve başkalarına taşıyabileceklerinden fazlasını bırakmadığınızdan emin olun. Başarılı olmanız için mücadele vermeniz gereken bir yıl.

Kendinizi yalnız hissediyorsanız, o zaman sadece mevcut ilişkilerinizi güçlendirmeye değil, yeni ilişkiler kurmaya da önem vermelisiniz. Bu aynı zamanda aşkı bulmak veya zaten hissettiğiniz aşkı büyütmek için harika bir yıl, bu nedenle 2023’te gözünüz romantizmse, o zaman altına gitmek için kozmik izniniz var.

Kişisel yıl sayısı 2 olan insanlar, kayıpların yanı sıra az kazanç ile ortalama bir yıla sahip olabilirler. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için her zamankinden daha çok çalışmalısınız. Sınavlara hazırlanırken çalışmalarınıza odaklanın. Çalışma düzeninize sadık kalın ve konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Eğer, aktif bir çalışansanız, takdir almak için iyi performans göstermeli ve takımın bir parçası olma gayreti içinde olmalısınız.

Evliyseniz veya bir ilişki içerisindeyseniz ilerleme gelişme gösteriyorsunuz. Küçük farklılıklar ve tartışmalar olsa da, çözüm sakin kalmanızda gizlidir. Partnerinizin duygularını anlamaya çalışın; onunla birlikte sakin, güzel bir yere seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz. Bu yılki işlerinizden bir diğeri de bir süredir demlenmekte olan iş arkadaşlarınızla, ailenizle, partnerinizle veya arkadaşlarınızla olan ilişki meseleleriniz çözümlenmek üzere ortaya çıkacaklar. Bu nedenle, hoşgörülü olmanız, anlayış göstermeniz ve diplomatik davranmamız gerekiyor.

Bedeninize ve ruhunuza acı çektirmenin size hiçbir şey kazandırmadığını ve ilerlemenize engel olduğunu sonunda kabul ettiniz. Numeroloji analizine göre bu yıl önceliğiniz, kendinizi sevme ve kendinizle ilişkinizi iyileştirme yoluyla zihinsel, fiziksel ve duygusal denge durumuna gelmek ki çözümlenmemiş duygular veya sizi kısıtlayan inançlarınızı iyileştirerek daha mutlu ve dengeli bir hayat kurmayı sağlayabilesiniz.

2023 yılında daha sakin, daha olgun ve huzurlu bir şekilde hareket ediyorsunuz. Kim olduğunuzu ve bu hayattan gerçekten ne beklediğinizi artık biliyorsunuz. Yaz mevsiminden itibaren, yakınlarınızın tavsiyeleri ışığında yeni şeyler denemeye karar veriyorsunuz ve attığınız bu adımda başarılı da oluyorsunuz.

Kişisel Yıl Sayısı 3 olanlar: Yaratıcılık zamanı!

Sizler için artık pencereyi açıp taze bir nefes almanın zamanı geldi. Geçtiğimiz yıl ilişkilerde üzerinize düşeni yaptığınız ve diğer insanlar için orada olduğunuz bir yıldı, ancak 2023’te sizi etkileyen oldukça farklı bir titreşim var. Dışarıda dolaşın, insanlarla tanışın ve daha önce hayalini bile kurmadığınız kavramları keşfedin; bunların tümü günlük gerçekliğinizi tamamen değiştirme gücüne sahiptir.

En önemli göreviniz, hayatla ilgilenmezseniz hayatın sizi geçip gideceğini ve dünyanın sunduğu her şeyi deneyimlemenizi her zamankinden daha fazla istediğini fark etmektir. Bu, sosyal hayatınız açısından büyük değişiklikler getirebilir, belki de size yeni durumları dayatacak türden bir taşınma veya yer değiştirme de olabilir. Bu değişikliklerden saklanmaya çalışırsanız veya meydana geldiklerini inkar ederseniz, yıl sonuna kadar, teslimat sırasında kapıyı açmadığınız için beklediğiniz bir paketi kaçırmışsınız gibi, geride kalmış hissedeceksiniz. Kapıyı açın, adınızı imzalayın ve hayat size nasıl bir hediye paketi gönderirse oraya dalın.

Numeroloji analizine göre bu yıl hayatın her alanında başarı ve mutluluğa kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınız, kişisel ilişkileriniz, meslek hayatınız ve geliriniz kesinlikle ilerleme kaydedecek. 2023 sizin için kendinizi ifade etme yılı. Bunu yaratıcılıkla, sanatla veya sözlü ve yazılı iletişimle sağlayabilirsiniz. Hangi yöntem olursa olsun bu yıl düzenli olarak ne düşündüğünüzü ve nasıl hissettiğinizi dürüstlükle ifade edeceksiniz. Özgüveninizin aklınızı yönetmesine izin vermeyin. Finansal yönden iş konularında devletten yarar sağlayabilirsiniz. Bir kamu, devlet çalışanı, iş girişimcisi veya çalışansanız, 2023 yılı sizin için iyi bir yıl olacak.

Terfi edebilir veya bir işletmeyle ilgilenirseniz, yabancı kişilerle tanışıp karlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu başarı gözünüzü kör etmesin. Her durum için mütevazı ve müteşekkir olun. Entelektüel olarak büyüyecek ve güçlü bir kararlılıkla yaşam yolunda ilerleyeceksiniz. Profesyonel ve kişisel hedeflerinize ulaşmak için hiç olmadığınız kadar kararlısınız. Hiç kimse sizi etkileyemiyor. Söyledikleriniz karşısında ikna olmuşa benzemeyen bir kitle önünde bile projelerinizi ve ideallerinizi en ufak bir tereddüt belirtisi göstermeden ifade edebiliyorsunuz.

3 sayısı duyguları yoğunlaştırdığı için eğer negatifte kalır veya odağınızı gereksiz dramlarda tutarsanız bazı şeylerin kötüye gitmesine ve kontrolden çıkmasına neden olabilirsiniz. Bu sebeple bu yıl odağınızı hafiflemeye ve eğlenmeye koyun. Bunu başarırsanız 2023 sizin için şanslı, eğlenceli ve yükseltici bir yıl olabilir. Önceliklerinizi bir kere belirledikten sonra yorgunluk, mesai demeden var gücünüzle çalışmaya koyuluyorsunuz. Fazla söze gerek yok, tüm sinyaller başarınızı işaret ediyor. Bu yıl en çılgın projelerinizin bile hayata geçtiğini görebilirsiniz.


Kişisel Yıl Sayısı 4 olanlar: Kemerlerinizi bağlayın!

Geçen yıl sizin için hayatı kucaklamak ve varlığınıza baş döndürücü dozda heyecan katmakla ilgili bir yıldı. Ancak 2023 yılında bu enerji daha çok kolları sıvamak ve temellere dönmekle ilgili. Artık benzer beyinler ve yeni yüzlerle bağlantı kurduğunuza göre, kendinize hesap vermek sizin başlıca göreviniz olacak. Zaman zaman zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak küçücük bir mutluluk kaynağı her zaman gününüzü değerlendirmeyi ve size daha çok çalışmanız için gerekli enerjiyi, ilham kaynağını, motivasyonu sağlayacaktır.

Kısa yoldan yol almak yerine, hedefinize ulaşmak için çok çalışmak zorundasınız. Sınavlara girecek öğrenciler gerçekten çok çalışmalı, aksi takdirde başarılı olmaları imkansız hale gelebilir. Numeroloji analizine göre bu yıl çok çalışma yılınız, fiziksel, zihinsel ve duygusal efor sarf ederek istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Dolayısıyla istediğiniz sonuçları elde etmek için, önceliklerinizi iyi belirlemeniz ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerekecek.

Kendi sorumluluğunu üstlenmekten nerede vazgeçtin? Çok fazla şeyin gözden kaçmasına izin mi verdiniz? Bu tür davranışların zamanı sona ermiştir ve bu yıl boyunca öne çıkmalı ve çalışmaya istekli olmalısınız. Bu çaba olmadan, haklı olarak hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyi elde etmekte zorlanacaksınız – başarı ancak geçiminizi gerçekten kazanmak için gerekli adımları attığınız zaman gelecek. Bu, tüm yılın yokuş yukarı uzun bir yürüyüş olacağı anlamına gelmez, ancak bitiş çizgisine ve orada bekleyen ödüllere ulaşmak istiyorsanız, bunu kimsenin sizin için yapmayacağı gerçeğini kabul etmeniz gerekecek. Çünkü bu senin yolculuğun, başka kimsenin değil!

Bu yıl ev yaşamınızı bir dereceye kadar etkileyebilir. Aşk hayatınız küçük yanlış anlamalar ve tartışmalarla dolu olabilir ve biraz sıkıntılı olabilir. Bu gibi durumlarda sakin ve sabırlı olun. Sert ve öfkeli olmayın ve partnerinizin duygularını incitebilecek kaba sözler sarf etmeyin. Gereksiz tartışmalara girmekten veya başkalarının meselesine sahil olmaktan kaçının. Aileniz ve akrabalarınızla harika zaman geçirebilmek elinizde.

Bu yılı istikrarınızın ve kendinize inancınızın testi olarak görün ve bilin ki tutumunuz başarınızın anahtarı olacaktır. Fiziksel, zihinsel, duygusal ve finansal istikrarınız bu yıl çok önemli, dolayısıyla, sağlığınıza özen gösterin, geçmişteki meselelerle uğraşmaktan vaz geçin, gereksiz dramlardan kaçının.

Gücünüz ileride ne olacağını bilmeksizin bir yola baş koymamaktan geçiyor. Asıl sorun risk almak ve güvende hissetme isteğiniz arasındaki dalgalanmalar olacak. Bir süreliğine yaşayacağınız bu kaos halinin etkisiyle motivasyon eksikliğinizi ve her şeyden vazgeçip yerinizde saydığınıza dair hissettiğiniz duygunun özünü analiz etmek zorunda kalacaksınız. Tünelin sonunda karşılaşacağınız sürprizler tüm çektiklerinize değecek.

Kişisel Yıl Sayısı 5 olanlar: Değişim seni bekliyor!

İşleri sarsmaya hazır mısın? Geçen yıl, oldukça amansız yükler ile görevlendirildiniz. Gevşeyecek veya önünüzdeki yoldan sapacak fazla yeriniz olmayabilir ama 2023 yılı sizin için özgürlüğün ve değişimin yılı. İşlerin sizin için büyük ölçüde değişeceğini söylemek yanlış olmaz.

Ayarlamalar yapmak ve size sunulan seçenekleri keşfetmekle ilgili ve üzerinde çalıştığınız şeyi sevmiyorsanız, o zaman belki de harekete geçmenin ve kendiniz için yeni olasılıklar yaratmanın zamanı gelmiştir. Hayatınızın 2023’ün sonunda, başlangıçta olduğundan çok daha farklı görünme olasılığı yüksektir. Hatırlanması gereken en önemli şey, bu değişiklikleri durdurmaya çalışmaktansa kucaklamanın daha akıllıca olduğudur, çünkü değişime ne kadar çok direnirseniz, ileride işler sizin için o kadar karmaşık hale gelecektir.

Evren, sizi olmanız gereken yere götürmek için bu değişiklikleri kullanıyor, bu nedenle 2023’ü yaşanacak pek çok maceranın olduğu kozmik bir yeniden ayarlama olarak düşünün. Her anlamda büyük bir dönüşüm halinde olacaksınız. Varoluşunuzu farklı kılmak adına duyduğunuz yoğun istek giderek artacak. En azından size hitap etmeyen veya hayatınıza bir şey katmayan bazı şeylerden kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Bu geçiş sürecinin size epey faydalı olduğunu göreceksiniz.

Canınızı sıkan ne varsa hiç çekinmeden kurtulun! Bu yıl vereceğiniz en büyük sınav sizi içten içe tüken ve ilerlemenize engel olan belirsizlikler ve şüpheler karşısında olacak. Bu yıl tüm imkanlar önünüze serilecek. Zincirlerinizi kırıp kendi kurallarınızı koymak sizin elinizde. Çok güzel olaylara şahit olabilirsiniz. Bırakma ve değişim konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz, ancak bunları bilginiz ve kararlılığınızla azaltabileceksiniz. Bu yıl sizin için dinamik ve aksiyon dolu bir yıl olacak, beklediğiniz ya da beklemediğiniz pek çok şey gerçekleşecek. Maceraya atılıp ekstra riskler alıp yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Numeroloji analizine göre bu yıl akademik, spor, tıbbi veya kamu sınavlara hazırlanıyorsanız, bunu kolayca başaracaksınız. Daha iyi sonuçlar almak için sıkı çalışmaya ve her alanı keşfetmeye devam edin. İletişim ve konuşma şekliniz, yaşamınızda önemli bir gelişme olduğunu kanıtlayabilir ve büyük fırsatlar getirebilir. Konuşmanız ve kelimeleri kullanmanız karşısındaki başarınız karşısında insanların ağzı açık kalabilir.

Evlilik veya ilişki hayatınızdan bahsedecek olursak, bağınız daha da güçlenecek ve birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Girişimciler ve istihdam edilen profesyoneller için bu yıl son derece kazançlı olabilir. Seyahat etmek, yeni yerler gezmek ve yeni arkadaşlıklar kurmaya vakit ayırabilirsiniz. Ancak, odağınızı korumakta, merkezinizde kalmakta ve istikrar konularında zorlanabilirsiniz. Her şeyi üstlenmek adına elinizi gereğinden fazla taşın altına koymaya kalkmayın işler kontrolünüzden çıkabilir.

Kişisel Yıl Sayısı 6 olanlar: Takım oyununda “ben” diye bir şey yoktur!

Bu yılı en şanslı geçirecekler arasında olacaksınız. Kararlılığınızı ve kendinize olan güveninizi korumanız halinde hiçbir şey imkansız değil. Altı sayısı ile ilgili anahtar kelimeler denge, ev, sağlık, karma, aşk, başarı ve hizmettir. Bu, disiplini, sınırları ve insancıllığı aşılamanın enerjisidir.

Bu yıl hayatınızda dengeyi nasıl karşılıyorsunuz? İnsanlığa nasıl hizmet etmeyi planlıyorsunuz? Daha derin öz-sevgiyi hangi yollarla somutlaştırıyorsunuz? Bu yıl sizler için tümüyle sorumluluklar ve arkadaşlarınızla, ailenizle veya dikkatinizi vermeniz gereken kişilerle olan ilişkileriniz için fedakarlıklar yılı.

Geçtiğimiz yıl hayatınız büyük olasılıkla biraz değişti. Yolunuza pek çok değişiklik getirmiş olabilir. Kendinizi yeni bir yaşam durumunda bulmuş olabilirsiniz veya belki daha önce yaptığınızdan farklı olan yeni bir işe başlamış olabilirsiniz. Belki de yörüngenizde bir dönüm noktasına neden olan bir ilişki olmuştur. Ancak şimdi ortalık yatıştı. Yeni realitenizi daha derin bir seviyede anlamaya başlayabilirsiniz.

Bu yılın sizin için ana teması geçtiğimiz yıl uçup giderken gerçekten rafa kaldırmış olabileceğin ilişkilerin. “Ben” yerine “biz” açısından düşünmek için harika bir yıl çünkü geçen yıl tamamen kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmakla ilgiliydi. Artık durum böyle değil. Yılın başlarında çevrenizde yeni bir sosyal grup büyüyebilir ve muhtemelen kendinizi bu insanlara karşı güçlü sevgiler geliştirirken bulabilirsiniz. Topluluğunuzu kurmanın zamanı geldi, bu yüzden bol bol seyahat ettiğinizden, dışarı çıktığınızdan emin olun. Seninle tanışmayı bekleyen insanlar var!

Ne düşüneceğinizi ve nereden başlamanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Neyse ki biraz vakit geçtikçe, bakış açılarınız netleşecek ve değişecek. Bu değişimler elbette ki önemli sonuçlar doğuracak. Gördüğünüz üzere bu yıl harekete geçmekten ziyade etraflıca düşünmeye önem vereceksiniz. Bir şirkette çalışan veya kendi işini yöneten kişilerin belli sıkıntılarla yüzleşmeleri gerekecek, ancak sabır ve kendine olan güvenleri bu gibi durumların üstesinden gelmeye kesinlikle yardımcı olacaktır.

Sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarılı olabilmeleri için gerçekten çok çalışmaları gerekmektedir. Sıkı çalışma sonunda sonuç verecektir. Numeroloji analizine göre bu yıl, kişiliğinizin yeni, çekici ve etkili bir tarafını ortaya çıkaracak ve sizi herkesin favorisi haline getirecektir. Yeni insanlarla tanışacak, kamuoyunda tanınmış insanlarla bağlantı kuracaksınız. Aşk hayatınızda ise daha güçlü bir bağ kuracak ve birlikte kaliteli zaman geçirecekler. Eşinizi dinleyin ama tartışmalara neden olabileceği için başkalarının söylemlerine fazla kulak asmayın. Meseleleri fazla düşünmeyin ve mantıklı olun.

Kişisel Yıl Sayısı 7 olanlar: Değişim içeriden başlar

Bu yıl sizin için büyük soruların yılı. “Ben kimim?, Neden buradayım? Hayatım nereye gidiyor? Hayat amacım nedir?” gibi sorulara bulduğunuz cevaplar, hayatınızın akışını değiştirecek. Bu yıl ne kadar kendi içinizde gelişim yaratırsanız, hayatınız da bir o kadar değişecek. Aslında, gelecekteki başarılarınız, 2023 yılında kendinizde yaptığınız değişimlerle belirlenecek.

Geçtiğimiz yılın ilişki odaklı enerjisini yaşarken insanlara daha yakın olarak geçirdiniz, ancak 2023’ün enerjisinde sizi çağıran çok farklı bir titreşim var. Manevi bir seviye. Bu çok heyecan verici gelmeyebilir veya aslında dışarıdan öyle görünmeyebilir, ancak bu, 2023’te önemli anların olmayacağı anlamına gelmez, sadece daha az belirgin bir yapıya sahiptirler.

Hayatınıza alışırken bir dizi kişisel değişimden geçiyorsunuz ve bazılarını işlemek için zamana ihtiyacınız olacak. Bu yıl yapacağınız şey bu. Önümüzdeki dönemde yolda pek çok aydınlanma olacak, neden böyle davrandığınız konusunda netlik kazanmaya başladığınızda pek çok “vay be” anı olacak. Bu anlar, yeni güç ve cesaret rezervlerini toplamanıza yardımcı olacak ve bu da iyi bir şey. 2024’te buna bolca ihtiyacınız olacak. Ama 2023 sizin için kendinizin en iyi versiyonu olmaya odaklanma; değişime içten başlayarak bunu dışarıya yansıtmaya çalışma yılı.

Bu yıl sizin için ilerleme yılı olacak. Varoluşunuza neyin daha çok anlam katacağını ve sizi mutlu edeceğini iyice ölçüp tartmanız gerekecek. Daha etraflıca düşünmek adına içinize dönüyorsunuz ve tozlu raflardan yarım kalmış eski projelerinizi bile çıkartıyorsunuz. Olaylara farklı bir açıdan baktığımız takdirde, kimi zaman beklenmedik çözüm önerileri bulabileceğimizi unutmayın.

Ruhsallık, maneviyat, inançlar, kültür, meditasyon gibi aktivitelere karşı bir eğilim hissedebilirsiniz. Numeroloji analizine göre bu yıl sosyal olarak büyümenize ve toplum üzerinde görüş ve eylemlerinizle bir etki yaratmanıza yardımcı olacaktır. Hayır işleri yaparak diğerlerinin sizi takip etmesi açısından bir ilham kaynağı olacaksınız.

Bu yıl kariyer yaşamınızda, özellikle iş toplantılarında sabırlı ve sakin olmanız önerilir. Zamanınızın çoğunu ofiste iş yaşamınızda geçirdiğiniz için aile yaşantınızdakiler rahatsız olabilir. Ailenize öncelik verin ve onlarla kaliteli zaman geçirin. Psikoloji ve kamu eğitim alan öğrenciler çok güzel bir yıl geçirecek ve sınavlarında kolayca başarı sağlayabilecekler. Bunun dışında dilbilimi okuyan öğrenciler de başarılı sonuçlar elde edilebilir. Yıl boyunca kendi halinizde ve sakin olun. İş girişimcilerinin çok iyi bir yıl geçirmesine ve varlıklarını artırmasına katkısı olacak.

Kişisel Yıl Sayısı 8 olanlar: Gücünüzü gösterme zamanı!

Son birkaç yıldır belki de hissedemediğiniz o gücü üstlenmenin zamanı geldi. Geçtiğimiz yıl çok ruhsal ve kişisel bir zaman geçirmiş olabilirsiniz, bu da kendinizi biraz etkisiz hissetmenize neden olmuş olabilir. Ama bu yıl yeni dağlara tırmandığınız ve yeni alanlarda lider olduğunuzu kanıtladığınız bir dönem diyebiliriz.

Bu yıl oldukça azimli ve hevesli bir ruh haline sahipsiniz. Bu çılgın temponuz karşısında hiç kimse ve hiçbir şey sizi durduramayacak. Elinizden neler geldiğini kanıtlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu yıl sizin için iş, kariyer, mal-mülk, para, hukuksal işler ön planda olacak. Bazılarınız tanınma, ilerleme, maddi kazançlar konusunda fırsatlar elde ederken, bazılarınız da tam tersi bir şansızlık deneyimleyebilirler.

Becerilerinizi ortaya koymaya ve dünyaya değerinizi kanıtlamaya kararlısınız. Uğraşlarınız ve kariyeriniz açısından güzel bir yıl geçireceksiniz. Önemli adımlar atacaksınız. Ufukta sizi yeni bir iş, daha çok sorumluluk veya maaş artışı bekliyor olabilir. Her şeye hazır olun!

Sürekli artan çalışma baskısı nedeniyle üzerinizde yıl boyunca baskı, stres olabilir. Bu yüzden ofis yaşantınızda çok derinleşmemek ve sakin olmak sizin faydanıza olacaktır. Evinizi veya şirketinizi değiştirebilirsiniz. Aile ve aşk hayatınız, iş gezileri ve uzun süreli seyahatlerinizden dolayı rahatsızlık duyabilir ve bu, ailenizle aranızın açılmasına bile neden olabilir. Aman dikkat!

Aşırı iş yükü sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden kişisel ve iş hayatınız arasında eşit zaman ayırmanız en iyisidir, yoksa yalnız kalabilirsiniz. Aile üyeleriyle zaman geçirmek sizin için iyi olacak. Numeroloji analizine göre bu yıl sizin için gücünüzü yeniden kazanma yılı, bunun için gücünüzü çalan her neyse bu, kişi veya korku bağımlılık alışkanlık olabilir, bunlara ne kadar efor ve güç sarf ettiğinizi fark edip bunlarla bir şekilde yüzleşeceksiniz. Bolluk ve bereketi çekmek için pozitife odaklanın ve korkularınızın üstünden gelin.

Özetle bu yıl kendinizin daha güçlü bir versiyonu, anlamlı bir başarıya ulaşmış ve bu sayede saygı kazanmış biri olmak için size sunulan yeni fırsatlar var. Hayatın sizi muhtemelen herkesin ne yaptığınızı görebileceği merkez sahneye çağıracağı gerçeğine hazırlıklı olun. Bu yılın gerekliliklerini yerine getirememenizin tek yolu, evrenin size vermek istediği gücü kullanmaktan kaçınmanızdır. Herkese neler yapabileceğinizi göstermenin zamanı geldi. Sahne sizin!

Kişisel Yıl Sayısı 9 olanlar: Yarım kalan işleri bağlamak

2023, 9 yıllık döngünüzün son yılı olduğu için sizin için önemli bir bitiş aşamasına işaret ediyor ve hayatınızın artık size hizmet etmeyen unsurlarını kapattığınız bir zamanı gösteriyor. Pek çok yönden, bu yıl kendinizi denize açılmış gibi hissedebilir ve yelkenlerinizde sizi ileriye taşıyacak hiçbir rüzgar yok, ancak 9. yılın getirdiği şey tam olarak bu — geriye dönüp baktığınız her şeye bakabileceğiniz bir barış dönemi. Son dokuz yılda başardık. Bu, 2024’te yeni bir 1 yıla başladığınızda sizi bir sonraki döngünüze taşıyacak olan geçiş aşamasıdır.

Bu yıl yapabileceğiniz en iyi şeyler; ilahi düzene güvenmek, değişime teslim olmak, kendinizi ve diğerlerini bağışlamak, kabul edip geçmek ve işler istediğiniz gibi gitmediğinde yolunuzu değiştirebilmeyi başarmak. Tamamlanmanın en belirgin özelliği; size hizmet etmeyen, ilerlemenize engel olan şeyleri hayatınızdan çıkarabilmektir ki, bu, iş, arkadaş, ilişki, düşünce şekli, davranış, alışkanlık her şey olabilir. Hayatınızda bir bahar temizliği yapacaksınız ki daha iyi şeyler için ilerleyebilesiniz. Numeroloji analizine göre bu yıl tamamlanmanın yanı sıra aynı zamanda, yeniden doğuş ve bir telafi yılı olacak. Yani yıllardır ektiğiniz tohumların meyvelerini bu yıl toplayabilirsiniz.

Hedeflerinizi güçlü bir kararlılıkla başaracak ve başkalarına da yardımcı olacaksınız. Bir iş ortaklığı durumunda, akıllıca davranıp ve engellerin üstesinden gelmek ve kar elde etmek için entelektüel fikirler önerirsiniz. Bir şirkette çalışıyorsanız, size büyük bir zam veya prim önerilebilir. Ayrıca, meslektaşlarınızın görevlerini zamanında yapmalarında yardımcı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve üst düzey yöneticiler davranışınızı takdir edecektir. Durumunuza göre size bir üstat muamelesi yapılabilir.

Kendi benliğinizin en derin köşelerine dalacağınız büyük bir yolculuk sizi bekliyor. Bu yolun sonunda kendinizi bulacak ve sizi gerçekten neyin mutlu ettiğini keşfedeceksiniz. Yavaş yavaş etkisini gösteren bir dönüşüm ortaya seriliyor. Hissettiğiniz acıları, pişmanlıkları unutup daha huzurlu bir geleceğe yönelme şansına sahipsiniz. Bu düşünme sürecini en iyi şekilde değerlendirmesini bilin!

Her şeyi akıllıca planlayacak ve sonucu analiz ettikten sonra adım atacaksınız. Farklı çevrelerden faydalanabilirsiniz. Bir işletmeyi yöneten insanlar kesinlikle ekonomik faydalarla karşılaşacaklardır. Evlilik hayatı küçük komplikasyonlarla atılan bir mutluluk olacaktır. Biraz dikkatli olun, sevgilinizin niyetlerinden şüphe etmeyin ve duygularını anlayın.


Özetle bu yıl sanki bir koza yapıyorsunuz, ancak bu durum direksiyon başında uyumanız gerektiği anlamına da kesinlikle gelmiyor. Meselelerin bir sonuca ulaşmasını beklemek yerine salıvermeyi aktif bir şekilde kucaklayın. İlişkiler, bazı insanların hayatınızdan çıkmasıyla sona erebilir veya belki de uzun süredir sahip olduğunuz ve bırakmanız gereken inançlarınız olabilir. Bu, detoks yapmak, gelecek yıl üzerine yeni şeyler yığmak, adeta tabağınızı temizlemek için güzel bir dönem. Unutmayın ki yeni fırsatları çok erken kovalamaya çalışırsanız, onların sizden kaçmaya devam ettiğini göreceksiniz. Şimdilik gelgitin sizi çekmesine izin verin. Akışa bırakın. Sonunda bu akıntı sizi tam da olmanız gereken yere yerleştirecektir.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.