Astroloji: 6 – 12 Şubat haftalık burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 6 – 12 Şubat haftalık burç yorumları. 6 Şubat, 7 Şubat, 8 Şubat, 9 Şubat, 10 Şubat, 11 Şubat ve 12 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? 

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta işleri halletmek için biraz daha fazla itme gücü arıyorsanız, onu pozitif enerjiden yararlanarak bulabilirsiniz. Bu, sorumluluk almak ve işleri yoluna koymak için bir hafta olabilir. İlerlemek için her zamankinden biraz daha iddialı olmanız gerekebilir, ancak sonunda buna değecektir.

Bu hafta çok agresif görünmemeye dikkat edin. Kendinizi sıkışmış hissediyorsanız veya bir tekdüzelik içindeymiş gibi hissediyorsanız, bu, onu kırmak için mükemmel bir hafta aslında. Bir projeyi veya fikri ertelediyseniz, şimdi ona başlamanın zamanı geldi. İlerlemek için kendinizi konfor alanınızın dışına itmeniz gerekebilir. Bu aynı zamanda network bağlantıları kurmak ve yeni insanlarla tanışmak için de harika bir dönem.

Bu hafta Dolunay etkilerini yaşıyor olacağız. Odak noktanız aşk, çocuk, yaratıcılık, yatırımlar ve hobilerle ilgili konular olacak. Bu dolunay sizi borçlar, krediler, ödemeler gibi konularda kriz yönetmeniz gereken koşullara çekebilir. Diğer yandan kişisel kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

5’inci evinizde gerçekleşen Dolunay, aşk ve flört konularında birtakım sıkıntılar görülmesini tetikleyebilir. Finansal olarak yapmış olduğunuz bir yatırım var ise bununla ilgili ani hareketlenmeler görülebilir. Bu süreçte borsa gibi yatırım araçlarından uzak durmakta fayda var. Önem verdiğiniz konulara karşı sosyal çevrenizden müdahale etmek isteyen kişiler hayatınıza müdahale etmek isteyebilirler ve sizi sıkabilirler.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu ile katılacağınız ortamlar ve yapacağınız konuşmalar konusunda yaşadığınız hayal kırıklıklarına son verecek kararlar aldırabilir. Bu da size nasıl bir tutum sergilemeniz, ilişkilere nasıl yaklaşmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatacaktır. Şüpheye düştüğünüz, hakkınızı alamadığınızı düşündüğünüz işler varsa yeni görüşmeler yapabilir ve mevcut durumu değiştirecek gelişmelere tanık olabilirsiniz.

11 Şubat’ta ise Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte özgürlüğünüzü ilan edeceğiniz, bu yönde girişimleriniz varsa artık topluma sunup sonuç alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni yatırım kaynakları bulabilir, çevrenizi değiştirebilir, mevcut bağlantı ve arkadaşlıklarınızı yeni kriterlere göre düzenleyebilirsiniz. Deneyimlediğiniz birçok ilişkiden sonra zorunluluk veya kontrollü olma hissi veren ortamların ardından kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz, fikirlerinizin karşılık bulacağı alanları seçebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta bildiklerinize bağlı kalın ve kendinizi konfor alanınızın dışına çıkmamaya çalışmayın. Ancak bu, hiç eğlenemeyeceğiniz anlamına da gelmez! En sevdiğiniz şeylerden bazılarıyla kendinizi şımartın ve hayatın sunduğu basit zevklerin tadını çıkarın. Tüm risklerin büyük sıçramalar olması gerekmediğini unutmayın; küçük değişiklikler hayatınızda hala büyük bir fark yaratabilir.

Kendinizi her zamankinden daha güvenli ve iyimser hissederken bulacaksınız ve insanlar pozitif enerjinize çekilecek. Hem özel hem de profesyonel hayatınızda işler sizin için sorunsuz bir şekilde akacak. Bununla birlikte, aşırı tolerans göstermemeye veya çok inatçı olmaya dikkat edin – her şeyi ölçülü tutun ve açık fikirli kalın; böylece bu haftanın avantajlarından yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Bu hafta Dolunay etkilerini yaşıyor olacağız. Ev arayışınız varsa, araba almak veya evinize tadilat yaptırmak istiyorsanız tam zamanı. Bu hafta ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalarla ilgili konularda kriz yönetmeniz gerekebilir. Bir yandan da kişisel yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

Dolunay sizin 4’üncü evinizde gerçekleşti. Bu süreçte aile ve aileyi ilgilendiren konular da sıkıntılar görülebilir. Bu süreçte kariyerinizden gelecek problemleri aile içine taşımamalısınız. Öfkeli ve sabırsızca davranabilirsiniz. Düşünmeden alınacak karar ve hemen eyleme geçmek ikili ilişkilerinizde dengeyi korumanızı zorlaştırabilir.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu kararlarınızı ve düşüncelerinizi sorgulamanızı sağlayabilir. Kendinizi daha iyi ifade etmek adına yeni yöntemler deneyebilir, konuşma ve iletişim alanında eğitimler alabilirsiniz. Daha derin anlamlar öğrenmek hayata ve insanlara olan bakış açınızı yenileyecektir.

11 Şubat’ta ise Merkür’ün Kova burcuna geçişiyle kariyerinizde yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Konuşmalarınızın anlaşılması ve bir karşılık bulması konusunda sorun yaşadığınızı düşünürseniz, öncelikle üslubunuzda ve hedef kitlenizde bir değişime gitmeniz gerekebilir. Uygulama tarzınız, yeniliklere yer veriyor oluşunuz dikkatlerden kaçmayacağı için birlikte çalışmak istenilen kişiler arasında yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta farklı yönlere çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi her zamankinden daha geveze bulabilirsiniz ve zihniniz milyonlarca farklı düşünceyle yarışıyor olabilir. Göğsünüzden bazı şeyleri çıkarmak için iyi bir zaman ama kendinizi fazla zorlamamaya çalışın.

Genel olarak, yaratıcı yönünüzü keşfetmek ve hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek için harika bir zaman. Doğal merakınızdan yararlanın ve onu kendi yararınıza kullanın. Sadece bir denge tuttuğunuzdan emin olun, böylece bunalmazsınız. Aşkı arıyorsanız, kendinizi oraya koymak için iyi bir hafta. Kariyer cephesinde işler iyiye gidiyor olacak. Bir terfi veya zam alabilir veya sonunda peşinden koştuğunuz o büyük müşteriyi veya işi elde edebilirsiniz.

Bu hafta Dolunay etkilerini yaşıyor olacağız. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınıza odaklanacaksınız. Fikirlerinizle ve düşüncelerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat harika fikirlerinizi hayata geçirecek motivasyonu henüz kendinizde bulamayabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler, konuşmalar canınızı sıkabilir.

Dolunay sizin 3’üncü evinizde gerçekleşti. Bu hafta eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aldığınız eğitimde derinleşmek isteyebilirsiniz. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Bir seyahat söz konusu ise sağlık konularına dikkat etmenizi öneririm. Yakın çevrenizin ve akrabalarınızın sağlıkla ilgili sıkıntıları gündeme gelebilir.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumunun etkisiyle kendi hayatınız için daha fazla inisiyatif almanız gerekebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Sorgulama ve araştırma yapmak adına iyi bir süre olabilir. Ancak bu sizi çevrenize veya ailenize karşı öfkeli bir duruma getiriyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Sınırlarınızı yeniden çizmek isterken başkasının özgürlük alanına veya söylemlerine karşı daha yapıcı ve olumlu bir tavır sergilemelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 11 Şubat tarihinde Kova seyahatine başlamasıyla birlikte artık yapmak istedikleriniz konusunda daha özgür daha geniş zamanlara ulaşabilirsiniz. Kendinizi yetiştirdiğiniz, zaman ayırdığınız konuların hayatınıza olan etkisini düşünebilirsiniz. Buradan çıkan sonuç size bundan sonra neye zaman ayırmanız gerektiğini gösterebilir. İletişiminizin güçlenmesi, sosyal mecralarda yeni bir çıkış yapmanız, geniş bir vizyona ve çevreye sahip olmanız hem kişisel gelişimde hem de kariyer alanında size kazanç sağlayabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kendinizi ekstra hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve başkalarının nasıl hissettiğinizi bilmesini sağlamak sizin için önem arz edebilir. Ancak, çok fazla üstlenmemeye veya bunalmamaya dikkat edin. Zamanınızı ve enerjinizi önceliklendirin ki her şeyden önce kendinize bakabilesiniz.

Bu hafta ilişkileriniz de duygusal bir alt üst oluş kaynağı olabilir. Muhtemelen arkadaşlarınıza ve ailenize derinden bağlı hissedeceksiniz, ancak duygularınızı yapıcı bir şekilde iletmek bu dönemde daha zor olabilir. Duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin ve bunun yerine kendinizi ve etrafınızdakileri daha iyi anlamaya odaklanın.

Bu hafta Dolunay etkilerini yaşıyor olacağız. Harcamaların epey artacağı bir hafta bekliyor sizi. Bunun sebebi artan sosyal hareketlilik veya arkadaşlarınızın sizden borç istemesi olabilir. Özellikle dostlarınızla aranızda parasal konulardan kaynaklı stresli durumlar yaratmamaya özen gösterin.

2’nci evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle finansal konularınızın gündeme gelebileceği bir süreçten geçeceksiniz. Bu süreçte aile içi maddi kaynaklarınızda bir azalma olabilir. Bir kredi veya vergi ödemesi gündeminize gelebileceği gibi faturalarınızda bir artış nedeniyle elinizde kalacak miktar azalabilir. Sosyal çevrenizden gelebilecek beklenmedik sıkıntılar oluşabilir.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu ikili ilişkilere bakışınızı ve buradaki beklentilerinizi değiştirebilir. Duygusal olarak anlaşılma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak bunu karşınızdaki insandan beklemek yerine sizin bir adım atmanız gerekecektir. İnsanlara nasıl yaklaştığınız, onlara karşı nasıl bir tutum sergilediğiniz ve duygularınızı ne kadar kontrollü yaşadığınızın önemli olduğunu unutmamalısınız.

11 Şubat Merkür Kova transiti size kendinize bir sürpriz yapma fırsatı getirebilir. Bunu sağlamak için gereken cesarete ve maddi imkanlara sahip olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Nereden ne şekilde gelir elde etmek istediğinizi düşünebilir, buna yönelik görüşme ve araştırmalar yapabilirsiniz. Banka ve alacaklar yolunun dışında aile destekli gelirler de gündeminizde yer bulabilir. Bazı işlerin yolunda gidiyor oluşu kaygılarınızı en aza indireceği için düşüncelerinizi paylaşmak, hissettiğiniz gibi yaşamak da kolay olacaktır.

aslan burcu

Aslan burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bir enerji artışı arıyorsanız, bu sizin haftanız! Her şey güven, karizma ve kendine güven ile ilgilidir. İşlerin istediğiniz gibi gitmesini ve insanların doğal çekiciliğinize çekilmesini bekleyebilirsiniz. Başınızı dik tutun ve pozitif kalın – dünya sizindir! Risk alın, cesur olun ve tutkularınızın yol göstermesine izin verin.

Bu hafta, birtakım sorumluluklar alarak ve kendinizi biraz zorlayarak bir şeyleri gerçekleştirmek için harika bir fırsat olabilir. Bu hafta artan enerji ve yaratıcılık bekleyebilirsiniz – bunu kendi avantajınıza kullanın! Bu süre zarfında kendinizi eve ve aileye her zamankinden daha fazla çekmiş bulabilirsiniz. Bunların hepsi tamamen normaldir.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay etkilerini yaşıyor olacağız. Ancak bu sakin bir dolunay değil. Zira işle ilgili konular stres ve mücadele alanınız olabilir. İnatçılık ve değişime kapalı olmak hafta boyunca sizi oldukça zora sokabilir. Üzerinde uğraştığınız iş ve projeleri sonlandırma zamanı geldi.

Dolunay sizin 1. evinize denk geliyor. İkili ilişkilerinizle ilgili konuları büyütebilir. ‘Ben-sen’ çatışmaları gündeminize gelebilir. Kariyer alanınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve sıkıntıya girebilirsiniz. Sizin için önemli olan ve taviz veremeyeceğiniz konularla alakalı ilişkilerinizde tavır alabilirsiniz.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumunun etkisiyle günlük yaşantınızın sorunlu alanlarına kesin bir çözüm getirmek isteyebilirsiniz. Yüzleştiğiniz her şeyin altından kalkabilirsiniz. Bu bilinci hayatınızın bir rutini haline getirmek için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Sorgulamalara, alacağınız önlemlere ne istediğinizi bilerek zaman ayırmalısınız.

11 Şubat Merkür Kova transiti ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı gündeme getirebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak, keyifli zamanlar yaşamak, kararlar almak için elverişli bir dönemdesiniz. Geleceğe yönelik adımlar atmak için pek konuda fırsatınız olabilir. Olaylara ve insanlara daha önce bakmadığınız bir açıdan bakmak bu süreçteki isteklerinizi ve kriterlerinizi etkileyebilir. Bunları belirlerken sadece kendinizi değil, karşı tarafı ve hedef kitlenizi de düşünerek hareket etmelisiniz. Fırsat tanımayan bir tavır değil birleştiren ve değer veren cümleler, duruş size avantaj sağlayabilir.

başak burcu

Başak burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kendinizi ekstra güvende hissedecek ve yolunuza çıkan her şeyi üstlenmeye hazır olacaksınız. Kendinizi her zamankinden daha iddialı görebilirsiniz ve tabi ki bu kötü bir şey değil! Sadece otoriter görünmemeye dikkat edin. Romantik cephede, bu hafta işler sizin için iyi görünüyor. Bekarsanız, yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, işler sorunsuz gidecek ve eşinize her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz.

Bu hafta sıkı çalışmaya devam edin! Böylece kendinizi ekstra özgüvenli ve daha da iyimser hissedeceksiniz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarabileceksiniz. Başınızı dik tutun ve pozitif bir hal takının İşler seni arıyor. Önemli etkiler altındasınız, doğru değerlendirdiğiniz çalışma hayatınızın değişimi ve kazançlar sizi bulabilir. İhtiyacınız olan düzeni kurmak adına görüşmeler yapabilir, yeni fikirlerinizle hayatınıza dokunuşlar ekleyebilir ve sağlığınız başta olmak üzere pek çok konuda bir reforma gidebilirsiniz.

Bu hafta Aslan Dolunayı etkilerini deneyimleyeceğiz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Kendinize vakit ayırma dönemi geldi. Yurtdışı, eğitim, hukuki konulardaysa olumlu gelişmeler yaşanacak. Yakın çevrenizle iletişimde krizleri yönetmeniz gerekebilir. Yolculuklarda dikkatli olun.

12’nci evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle içinizde yaşadığınız ve sizin için önemli olan konulara içsel bir yolculuk yapabilirsiniz. Dolunay’ın etkisi ile bacaklarda ağrı şikâyetleri artabilir. Kalple ilgili bir sıkıntısı olan varsa sağlık kontrollerini yaptırmayı ihmal etmesin. Yurtdışı seyahat ve ticaretle ilgili konular gündeminde olanlar, hukuksal bir süreci bulunanlar veya eğitim konuları ile ilgili konular gündeminizde ise bunlarla ilgili sıkıntı ve problemler olabilir.

10 Şubat tarihinde gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu ile hayati konularda aldığınız kararları ve bunların ağırlığını keyfi konulara da taşımalısınız. Kendinize ve isteklerinize zaman ayırmanın yetmediğini, bunlar için özgüven ve cesaretin de gerekli olduğunu görebilirsiniz. Daha iyi hissettiğinizi, hayatınıza gerçek mutluluklar kattığınızı fark ettiğinizde bundan sonra hayatınızın bu yönde gelişeceğini bilmelisiniz.


Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 11 Şubat’ta Kova burcuna geçişiyle birlikte çalışma ortamınızda birtakım yenilik ve değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Ortak paylaşımlar, eğitim odaklı işler veya bunları destekleyen çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Bildiğinizden ve yaptığınız işten emin olduğunuzda süreç sizin lehinize ilerleyebilir. Tepkilerinizi, beklentilerinizi doğru bir doz ve doğru bir üslup ile yansıtmalısınız.

terazi burcu

Terazi burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta kendinizi çok daha sosyal hissediyor olabilirsiniz. Birine çıkma teklif etmek veya malum partiye katılmak için bu özgüven artışını kullanabilirsiniz. Yaptığınıza da sevineceksin, çünkü ne kadar çok eğlenirseniz sizin için o kadar iyi ve motive edici olacak. İster işte terfi ister yeni bir ilişki olsun, istediğiniz şeyin peşinden gitmenin tam zamanı.

Bu dönemde bir şeyleri gerçekleştirme gücüne sahipsiniz – o yüzden bu süreci iyi kullanın! Havada sosyal enerji olduğu için hafta sonu arkadaşlarla sohbet etmek için mükemmeldir. Ancak dedikodu yapmaktan veya dramaya kapılmaktan kaçının. Bunun yerine, bu zamanı başkalarıyla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak için kullanın. Aşk ve güzellik havasında olacaksınız, bu yüzden bundan en iyi şekilde faydalanın. Sadece işlerin çok çabuk yoğunlaşmasına izin vermemeye dikkat edin.

Bu hafta Aslan Dolunayı etkilerini deneyimleyeceğiz. Daha çok sosyalleşebilecek, organizasyonlar yapabileceksiniz. Dostlarınızla eğleneceğiniz bir süreç başlayacak. Yalnız finansal konularda dikkatli adımlar atmalısınız, cebinizden beklenmedik paralar çıkabilir. Harcamalarınızı denetim altına almalısınız.

11’inci evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle sosyal çevreniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken, aşk, flört ilişkilerinizde ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda sıkıntılar problemler yaşanabilir. Bu süreçte gelir dengenizi korumanız güçleşebilir. Maddi harcamalar artabileceği gibi beklediğiniz gelirlerde azalma olabilir.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu geçici durumların ailenizde bıraktığı etkiyi size gösterebilir. Bunu bilmeden hareket ettiğiniz, dile getirdiğiniz konular sözkonusu ise burada bir telafi fırsatınız olabilir. Kendi yaşam alanlarınız, evlilik ve taşınma gibi gündemlerinizde kritik kararlar alabilirsiniz. Bu karara itiraz edecek olanlar çıktığında onların da düşüncelerini dinlemelisiniz. Ancak sizin yeteri kadar güçlü sebepleriniz varsa bunları doğru ve aklı selim bir dille ifade etmeniz süreci lehinize çevirebilir.

11 Şubat Merkür Kova transiti pek çok konuyu ve insanı hayatınıza getirebilir. Neye ihtiyaç duyduğunuzu belirlemek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Mantığınızın ağır basacağı bir dönemdesiniz. Bunu öne çıkarmaya devam etmek sizin için önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırmak, bir konuda kendinizi yetiştirmek, yeni hobiler elde etmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kariyerinize odaklanmalısınız. Bir süredir işler durgun geçmiş olabilir, ancak şimdi harekete geçmenin zamanı. Aklınıza koyarsanız çok şey başarabilirsiniz. Üstlerinizle kariyer hedefleriniz hakkında konuşabilirsiniz. Ancak, işinize çok fazla kapılmayın ve kişisel hayatınızı ihmal etmeyin. Sevdiklerinizle de biraz zaman geçirdiğinizden emin olun. Hayatınıza denge ve uyum getirmeye bakın.

Gergin olabilecek herhangi bir ilişkide barışmanın yollarını bulmaya odaklanın. Düşünmek ve kişisel bakım için harika bir zaman – bu yüzden kendinizi şımartın ve bu hafta sonu kendinize biraz zaman ayırın. Gayrimenkul işlemleri, evle ilgili fiziksel değişimler ve bunların maddi yükü konusunda farklı kaynaklar bulabilir veya elinizdeki imkanları değerlendirebilirsiniz.

Bu hafta Dolunayın etkilerini deneyimleyeceğiz. İşle ilgili konularda enerjiniz epey yüksek ama bir yandan sert ve gergin de olabilirsiniz. Bu gerginlik özel hayata da yansıyabilir. Kendinizi rahatlamanın bir yöntemini bulmalısınız. İlişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri açısındansa verimli geçebilecek bir hafta.

10’uncu evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle kariyerinizde tamamlamak istediğiniz bir projeniz varsa bununla ilgili konularda sonuçlar almaya başlayacaksınız. Aile içi konularda biraz problemler yaşayabilirsiniz. Derinlemesine incelemek istediğiniz bir konuya yeteri zamanı ayıramayabilirsiniz. Bu da sizin ikili ilişkilerde fevri davranmanıza sebebiyet verebilir. Yapmış olduğunuz veya yapacağınız sözleşmelerle alakalı problemler yaşayabilirsiniz.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumuyla birlikte iş görüşmeleri ve hayatınızı kazanmak istediğiniz konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Eylemlerinizin sonuçlarını görmek size yapacağınız veya yapmayacağınız şeyler konusunda da ipucu verecektir. Hissettiklerinizi kağıda ve gerçeklere dökmek için bu dönemi iyi kullanmalısınız.

11 Şubat Merkür Kova transitinin etkisiyle birlikte aile ortamında önemli kararların ve konuşmaların geçeceği bir sürece giriyorsunuz. Fikirlerinize danışılabilir, bazı sorunlara yeni bakış açılarıyla yaklaşabilirsiniz. Bunu verimli bir şekilde kullanarak yaşanacak yanlış anlaşılmaları da önleyebilirsiniz. Aranızdaki saygıyı ve otoriteyi sarsmamalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapmak için harika zamanlardasınız. Başkalarıyla ortak bir amaç doğrultusunda çalışmanın bir yolunu bulabilirseniz, işler sizin için özellikle daha kolay olacaktır. Başınızı dik tutun ve önemli olana odaklanın, başarıya ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Toplumun bir kesimini, iş yaptığınız insanları ve çevrenizi ilgilendiren konularda öne çıkaracağınız fikirler dikkat çekebilir.

Kalıplarınızı genişletmiyor, onların dışına çıkıyorsunuz. Bir kariyer değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı. Aşkı arıyorsanız, kendinizi oraya koymak için harika bir hafta. Zaten bir ilişkiniz varsa, işler kızışmak üzere olabilir! Nasıl mı? Siz ve partneriniz arasındaki tutku oldukça güçlü olacak, bu yüzden romantizm için biraz zaman ayırdığınızdan emin olmanızda fayda var. Hatta bir hafta sonu kaçamağı mükemmel olabilir.

Bu hafta Aslan Dolunayı etkilerini deneyimleyeceğiz. Seyahat planları yapabilir, önemli bir sınav veya mülakata hazırlanabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle üreme organları, genital bölge ve yumurtalıklara. İş ortamınızdaysa sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir.

Dokuzuncu evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle eğitim konuları, yurt dışı yakın akrabalar, seyahatler, ticaret, hukuksal süreçler bunlarla ilgili konularda bir tamamlanma süreci yaşayacaksınız. Evcil hayvanı olanlar dostlarının sağlıklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirler. Sağlık konuları gündeme gelebilir.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu finansal açıdan kendinizi aşmanız için size yardımcı olacak. Yeni planlar yapın ve hayatınızda asıl neye değer verdiğinizi bilerek bir yola çıkın. Bunu bugüne kadar yapmamış olmayı korkacağınız değil cesaretli olmanız için bir sebep olarak görmelisiniz.

11 Şubat Merkür Kova transiti ile iletişim ve iş trafiğiniz yoğunlaşabilir. Yeni projeler üstünde çalışabilir, mevcut çalışmalarınızı geliştirebilirsiniz. Bilgiye ulaşmak sizin için daha kolay olacaktır. Bu da, kendinize yeni tecrübeler katmak ve yeni araçlar edinmek için fırsatlar getirebilir. Sosyal mecralar, elektronik cihazlar, yazılı işlemler ve başvurular gündeminizde yer tutabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta sizin için birtakım engellerle dolu olabilir. Kendinizi sürekli bir şeylere çarparken veya kendi yolunuza taş koyarken bulabilirsiniz. Bu, hedeflerinize odaklanmak ve ilerlemeye devam etmek için iyi bir dönem. Sonunda işler netleşecek ve yapmak için yola çıktığınız şeyi başarabileceksiniz. Pozitif kalmaya çalışın ve bu zamanı hayatınızda bazı iyileştirmeler yapmak için kullanın. Mevcut durumu korumaya yönelik bir plan çizmek size ilerleyen zamanlarda daha farklı kapılar açabilir. Belirsiz veya sonuçsuz kaldığınızı değil, zamanı ve paranızı en doğru şekilde kullanmak için bir fırsat daha yakaladığınızı düşünmelisiniz.

Kendinize zaman ayırın ve işler planladığınız gibi gitmezse kendinize fazla yüklenmeyin. Harika şeyler başarabileceğinizi ve eninde sonunda oraya ulaşacağınızı unutmayın. Gerektiğinde geri adım atmak için kendinize lütuf verin. Güneş ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelmesi ekonomik koşullarınızda bir revize yaptırabilir. Yatırım yapmak, iş kurmak kadar bunların devamını da getirebilmenin önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu düşünceye uygun hareketleriniz veya tavırlarınız yoksa işiniz zorlaşabilir. Bu kavuşumla, yaşadığınız zorlukları ve ödemelerdeki aksaklıkları doğru bir şekilde yönetip çözebilirsiniz.

Bu hafta Aslan Dolunayı etkilerini deneyimleyeceğiz. Bir borcunuzu yapılandırabilir, bitirebilirsiniz. veya kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde önemli krizler meydana gelebilir. Özel hayatınızdaysa sizi mutlu edecek gelişmeler var. Flörtler, kaçamaklar söz konusu. Sekizinci evde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle finansal kaynaklarınız ve yatırımlarla alakalı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kalp ve damar problemleri yaşayanlar varsa ilaçlarını almayı ve doktor kontrollerini yaptırmadılarsa bunu yaptırmalarını tavsiye ediyorum.

10 Şubat’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu ile birlikte radikal ancak üzerinde iyi düşünülmüş planlarla hayatınızın gidişatını değiştirebilirsiniz. Umudunuzu yitirmemelisiniz. Zira bu aşamada en çok umutlarınıza ve hayata bakış açınıza ihtiyacınız olacaktır. Sizi aşağıya çeken birileri veya bir şeyler söz konusu olduğunda bunun sizin dönüşümünüz için önemli bir gerekçe olduğunu unutmamalısınız.

11 Şubat Merkür Kova transiti maddi konulardaki trafiğinizi hızlandırabilir ve yenileyebilir. Hem kendiniz hem de çevreniz, ortaklarınız için yenilikler yapmaya müsait olduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırım yapmak, para kazanmak için farklı alanlara yönelmek, üstünde durmadığınız konulara zaman ve imkan tanımak sizin için önemli olacaktır. Ticari olarak şanslısınız. Dikkat çeken girişimlerde bulunabilirsiniz. Bunların tamamını, kendi değerinizi ve hayatınızın değerini anlamak için de yapabilirsiniz. Bu bilinçle hareket ettiğiniz zaman açılacak kapılar size de sürpriz olacaktır.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta, işler tıkır tıkır yolunda gidiyor ve bazı büyük projeleri üstlenmeye hazırsınız. Ancak kendinizin önüne geçmeyin – herhangi bir karar vermeden önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun. Rasyonel kararlar verin. Kişisel hayatınız açısından, sosyalleşmek ve ağ kurmak için harika bir hafta. Girişimleriniz için başkalarından akıl alabilirsiniz.

Moraliniz yüksek olacak ve biraz eğlenmeye hazır olacaksınız! Aileniz ve yakın arkadaşlarınızla zaman geçirin ve çok ihtiyaç duyduğunuz dinlenmeyi tamamlayın. Bu hafta, kendinizi özellikle şefkatli ve cömert hissedeceksiniz. Kendinizi bir amaç için gönüllü olurken veya bir hayır kurumuna bağışta bulunurken bulabilirsiniz. Olumlu tavrınız bulaşıcı olacak, bu yüzden sevgiyi yaydığınızdan emin olun! Eğer amacınızın kendinizin en iyi halini bulmaksa ve bu yönde adımlar atıyorsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Bu hafta karşıt burcunuzda gerçekleşen Aslan Dolunayı etkilerini yaşıyoruz. Bu dönem ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda var olan sorunları artık noktalayabilirsiniz. Evde, yuvada, ailede huzuru yakalamak kolay olmayabilir, gerginlikler ve stresler ortaya çıkabilir. Sakin kalmakta fayda var.

Yedinci evinizde gerçekleşen bu Dolunay’ın etkisiyle ikili ilişkilerde ‘ben-sen’ çatışması ve ego çatışmaları gündeminize gelebilir. Bu durum aile içi ilişkilerinize de yansıyabilir. Bu süreçte yürümeyen ortaklıklarınız ve ikili ilişkileriniz varsa bunlarla alakalı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Güneş’in ve yönetici gezegeniniz Satürn’ün burcunuzda kavuşumu kendinize odaklanmanız konusunda bazı hatırlatmalar yapabilir. Kendinize ve sağlığınıza özen gösteriyor olmak kaygı ve endişelerinizi arttırmakla doğru orantılı değildir. Bunu fark etmek yapacağınız en iyi iş olabilir. Gerçekçi olmalısınız. Net olmak ve içinde bulunduğu durumu yorumlayabilmekte fayda var. İkili ilişkilerde gözünüzdeki perdeyi kaldıracak gelişmeler yaşanabilir.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu size çıkmaza girdiğiniz konulara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Kendinizi, hissettiklerinizi keşfetmek ve duyduklarınızdan dolayı tutum değiştirmek için ideal bir zamandasınız. Sizinle uğraşan, iyi niyetinizi kullanan kişilerle farklı yöntemlerle mücadele edebilirsiniz. Ne olduğunu iyi bildiğiniz her şeyi çözmek daha kolay olacağı için önemli olanın anlamak olduğunu unutmamanızda fayda var.

11 Şubat tarihinde Merkür’ün sizin burcunuzda seyahatine başlamasıyla birlikte kendinize hedef olarak belirlediğiniz her şeye ulaşmak artık çok daha kolay olabilir. Size bunu hissettirecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sorun çözmeye değil, iyi olanı geliştirmeye çalışacağınız bu süreç yeni keşifler yapmanızı sağlayabilir. İkili ilişkilerde daha çok konuşan, fikirlerini daha çok beyan eden, hazırlığı yapılan konuları ortaya çıkaran biri olabilirsiniz. Özgüveninizin tazelenmesi sosyal hayatınızı da renklendirebilir. Beklenmedik tanışmalar ve işbirlikleri kapınızı çalabilir. Anlaşılır olmayı seçmeli, bunu bir rutin haline getirmelisiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 6 – 12 Şubat 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, tamamen, bazı riskler almakla ilgili! Denemek isteyip de peşine düşmekten korktuğunuz bir şey varsa, şimdi onu yapma zamanı! Etrafınızdakilerden bir miktar direnç hissedebilirsiniz, ancak bunun sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoymasına izin vermeyin. Kariyer hedefleriniz hakkında iç gözlem yapın ve ikinci bir düşünce olmadan onları kovalayın.

Ev cephesinde, bu sinir bozucu işlerin üstesinden gelmenin ve hepsini bir kez ve tamamen halletmenin zamanı geldi! Yaratıcı yönünüzü beslemek için biraz zaman ayırmaya çalışın; böylece rahatlayacak ve yeniden şarj olacaksınız. Karar verirken sezginize güvenin – bu sizi doğru yöne yönlendirecektir. Hem içsel açıdan hem de günlük hayatınızı baz alarak kendinizi en iyi şekilde beslemelisiniz.

Bu hafta Aslan Dolunayı etkilerini hissedeceğiz. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkiler biraz gergin seyredebilir. Bu alanlarda sakin ve güven verici olmanızda fayda var. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Diyete ve spora başlamak için uygun bir hafta.

Altıncı evinizde gerçekleşen Dolunay’ın etkisiyle yoğun iş temposuna girmeniz oldukça mümkün. İşinizde bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Evcil hayvanı olanlar bu süreçte dostlarınızın sağlık problemleri gündeme gelebilir. Finansal harcamalarınız artabilir, bütçenizde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sağlıkta damarlar ve sinirlerle ilgili problemler görülebilir.

10 Şubat’ta gerçekleşecek Merkür Plüton kavuşumu hayattan beklentileriniz ve kendiniz için yaptıklarınızı sizin önünüze sunabilir. Olmadık veya olmayacak durumlarla ilgilenmek yerine hayatın gerçeklerine kulak vermelisiniz. Gereksiz kaygılar veya başkalarına sunduğunuz desteklerden sıyrılıp geleceğinizi garanti altına alacak bir girişimde bulunmalısınız. Bu maddi bir iş şeklinde olacağı gibi düşünce yapınızda yapacağınız zihinsel ve psikolojik bir yenilik de olabilir.


11 Şubat Merkür Kova transiti olayları anlamlandırma ve çözüm getirme konusunda size yeni bir kapı açabilir. Ertelediğiniz, görmezden geldiğiniz veya daha iyi görme noktasında kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda içsel olarak rahata erebilirsiniz. Yalnız kalmayı değil belirli bir düzeydeki insanlarla yaşamınızı devam ettirmeyi tercih edebilirsiniz. Gizli konuşmaların ortaya çıkması, bilmediklerinizi öğrenmeniz bu konuda etkili olabilir. Ne zaman neye dayanarak konuşacağınızı iyi belirlemelisiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Sorumluluk alın.
  • Boğa burcu: Temel bilgilere bağlı kalın.
  • İkizler burcu: Fazla taahhütte bulunmayın.
  • Yengeç burcu: Kendinize zaman ayırın.
  • Aslan burcu: Kendinize güvenin.
  • Başak burcu: İddialı olun.
  • Terazi burcu: Sosyal olun.
  • Akrep burcu: Hayatınızı dengeleyin.
  • Yay burcu: Başkalarıyla işbirliği yapın.
  • Oğlak burcu: Kendinizi fazla eleştirmeyin.
  • Kova burcu: Pozitifliğinizi yayın.
  • Balık burcu: Risk almanın zamanı!

AstrolojiŞubat ayı burç yorumları || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.