Astroloji: Venüs Koç transiti burç yorumları

Astroloji: Venüs Koç transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: Venüs Koç transiti burç yorumları…

Genel etkiler: Venüs 17 Mart’a kadar Koç burcunda seyahat ediyor. Venüs Koç burcundayken Astroloji’de zararda denilen konumda bulunuyor. İlişkiyi, sevgiyi yorumlama şekli savaşmak ve mücadele etmektir. Özgürlük ve ben merkezcilik yoğundur, ilişkiyi sürdürmek için kendinden ödün vermeyen yapı vardır. İlişkilerde daha cesur, aktif risk alan bir yapıda ilerleyeceğiz. İlişkilerde hevesle başlansa da, sonrasında uzun soluklu olma problemleri gündeme gelebilir.


Gerek bireysel alanlarınızda, gerek ailevi ilişkilerinizde, gerek özel yaşamınızda meraklı, ısrarcı, inatçı olabilir, fazlası ile hedef odaklı olabilir, son derece baskın tutumlar sergileyebilirsiniz. Dekoratif değişimler yapabilir, alışverişlere çıkabilir, lüks tüketimine meyilli olabilir, bol bol para harcayabilirsiniz. Kalıplaşmış detaylardan sıkılacağımız; değişim, dönüşüm isteyeceğimiz, sabırsız ve sinir harbine açık olacağımız bir dönem. Trafikte dikkat isteyen bir dönemdir. Şiddete meyilli insanlardan kaçınmalı, tansiyonu yüksek krizlere girmemeliyiz.

Venüs Koç transiti burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Venüs’ün bir döngüyü bitirip yeniden sizin burcunuza geçmesiyle birlikte hayatınızda yeni başlangıçlar yapacağınız bir sayfa açabilirsiniz. Yaşamınızda eksik olan her şeyi tamamlayabilir, gelişim kaydetmek istediğin alanlara ilk adımı atabilirsiniz. İlişkiler kadar bireysel alanlarda da bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. Dış görünüş, giyim tarzı ve bakımınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Dikkatlerden kaçmayacağınız için ortaya atacağınız fikirler ve insanlara olan yaklaşımlarınız size pek çok kapı açabilir.

Aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz. Sanatsal konularla meşgul olabilirsiniz. Belki müzik, belki resim, yeni bir hobi, yeni bir meşguliyet eklenebilir hayatınıza. Kendinize yeni bir keyif alanı yaratabilirsiniz.

Daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem bu. Ayrıca kısmetinizin ve şansınızın her anlamda arttığı bir dönem. İyimserliğinizin karşılığını görürken, dış görünüşünüz ve tavrınızla dikkatleri de çekiyorsunuz. Mental ve fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni hayaller kurarak kendinizi ileriye taşıyorsunuz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Venüs sizi kendi hayatınızın arka planına çekiyor. Biraz daha kendi halinizde olmak, isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza yönelik alanlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerden ziyade ruhsal bir iyileştirme planı yapabilirsiniz. Eski ilişkiler, aldığınız bazı haberler gündeminizde yer tutabilir. Yeni bir şeyler yapabilir, bir ilişkiye başlayabilirsiniz ancak bir süre bu tarz kararları kendinize saklamanız faydanıza olabilir.

Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Sakinlik, dinginlik, sessizlik getirebilir. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak inziva diyebileceğimiz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. İyileşmeli ve olumsuz durumlardan pozitif sonuçlar elde etmeye odaklanmalısınız. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir.

Venüs bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize iyi gelebilir, sizi şifalandırabilir. Gizli düşmanlarınızla uyum aradığınız, problem yaşamak istemediğiniz bir dönem olacaktır. Ancak Venüs platonik aşkları hortlatabilir, istemsizce bazı aşklara özlem duyabilir, biraz kendi kendinizi yiyebilirsiniz. Anlamlandırmak istediğiniz konuları içinizde çözebilirsiniz. Duvarlarınızı indirmek ve hayattaki güzelliklere odaklanmak önünüzü açacaktır. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Geleceğinize daha büyük bir umutla bakabilir, daha cesur olabilirsiniz. Kendinize koyduğunuz hedeflere sadık kalmak, bunların sonuçlarını almak sizi daha da motive edebilir. Para kazanacağınız bir dönemdesiniz, bunu doğru bir şekilde değerlendirirseniz daha da büyük gelirler elde edebilirsiniz. Elinizde bulunan imkanları daha da geliştirebilir, çevrenizi de aynı şekilde büyütebilirsiniz.

Hayatınızı değişikliklerle yoluna koymak ve yeni yaşam hedeflerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz. Sosyal çevre ilişkileriniz gayet hareketli. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir aylık bir süreç olacaktır. Aşk hayatınız da her an renklenebilir, gayet sosyal ve çapkın bir dönemdesiniz. Aşk fırsatları var. Kariyer çevrelerinde de dikkat çekiyorsunuz. Bazılarınızı kariyerinde çok güzel haberler bekliyor olabilir.

Sosyal hayatınız iyileşiyor ve daha yapıcı oluşunuz çevrenizin size olan bakışını değiştiriyor. Böylece kolayca kaliteli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Arkadaşları anlatan alana Venüs’ün gelmiş olması gayet güzel. Sizler için sosyalleşme zamanı diyebiliriz. Dijital sosyalleşmeler de aklınıza gelebilir. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla yazışmalarınız artabilir bu dönemde. Haberleşme trafiğiniz de artacak.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Görüşlerinizi ifade ederken bazı karışıklar veya yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, fikirlerinizi aktarmakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak istiyorsan seçenekleri gözden geçirebilir veya kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsin. Venüs, kariyerinizin zirvesine bir adım daha atmanızı destekliyor. Yeni sorumluluklar alabilir, mevcut çalışmalarınızın dışında da adımlar atarak yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Hem evde hem iş ortamında yer değişiklikleri yapabilirsiniz.

Venüs kariyer evinize güzel haberler getirmek üzere geliyor. Ay boyu iş hayatınızla dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizle ve kariyer çevreleriyle iletişiminiz gayet güzel. Bazılarınızın kariyerinde ilerleyici güzel gelişmeler olabilir. Size bir popülerlik verecektir Venüs. Ayrıca söz, nişan ya da evlilik gibi planlarınız varsa tam zamanıdır. Bu dönemdeki cesaretiniz ve başlangıçlarınız ilerleyen zamanlarda kazancınızı katlamak için iyi bir sebep olabilir.

İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. Terfi ve yer değişikliği durumları gündeme gelebilir. Yolunda akmayan konularda çözüm buluyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizden gelen adımlar motivasyonunuzu artırıyor. Yeni iş koşullarına hazırlıklı olun.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Fiziksel ve zihinsel olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir amaç edinmek, hayatınızda birtakım değişiklikler yapmak ve bunu rutin haline getirmek için uğraş verebilirsiniz. Seyahat ve taşınma işlerine bağlı olarak önemli yer değişiklikleri yapabilir, burada tanıştığınız kişilerle bazı ortaklıklara girebilirisniz. Hakkınız olanı almak, hukuksal süreçleri lehinize çevirmek için iyi bir süreç olacaktır. Hayat akışınız hız, yaşadıklarınız anlam kazanıyor ve kendinizi bu anlamda geliştiriyorsunuz. Araştırma ve seyahat dolu bu sürecin hazırlıklarına başlamalısınız. Var olan planınız doğrultusunda adım atmak kolaylaşacaktır.

Sosyal anlamda kurduğunuz bağlantılarla daha pozitif hissedebilir ve yardımseverliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere fazlasıyla açıksınız. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası ya da yurt dışı bağlantılı konular varsa gündeminizde, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Güzelce hallolur. Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

Ayrıca medya, ticaret, anlaşmalı işler ve fikirlerinizi geniş alana sunacağınız yeni alanlar üzerindeki çalışmalarınızı başlatmak kariyerinize ve kişisel gelişiminize önemli katkılar sunabilir. Yurtdışı bağlantılı gündemleriniz varsa ya da yurtdışı bağlantılı bir ticaret yapıyorsanız Venüs’ün desteğini göreceksiniz. Eğitim konularınız varsa ya da mahkemelik bir gündeminiz, bu konularda güzel bir destek sunuyor size gökyüzü. Hayata bakış açınıza iyi gelecektir bu transit. İnanç konularını, yaşam felsefenizi, dünya görüşünüzü besleyecektir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Venüs’ün desteğiyle maddi anlamda oldukça rahatlayacağınız ve yeni işler, alanlar keşfedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ek işlerinizde veya onların getirilerinde artış yaşayabilir, aileden veya ortaklarınızdan maddi destekler alabilir, bununla da sadece alım gücünüzü değil kapasitenizi ve bakış açınızı da genişletebilirsiniz. Kendi kendinizi dürtülemek, harekete geçirmek, çekindiğiniz konuları gündeminize taşımak isteyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, eğer mantıklı bir yol haritasıyla da ilerlerseniz sonuç sizi memnun edebilir.

Maddi bereketiniz göz dolduracak. Finansal bir göstergede olan Venüs, finans evinize çok iyi gelecek. Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor ve alacaklarınız için Venüs size bonkör davranıyor. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir.


Aşk hayatınıza ve bilhassa da cinsel hayatınıza da iyi gelecektir. Aile içinde ani tepkiler vermekten kaçınmanız sağlığınızı da olumlu yönde etkileyecektir. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Vergi, sigorta konularınız varsa, parayla ilgili yasal konular varsa, olumlu gelişmeler olabilir. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır.

Borçlarınız, ödemeleriniz varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Parasal konularda bir rahatlama olabilir Venüs ile. Gelirinizi artırabilir ve maddi koşullarınızı iyileştirebileceğiniz bir dönem. Alacak verecek konularında düzen sağlayabilir ve eşinizden destek görebilirsiniz. Hakkınız olanı almanız, motivasyonunuzu yükseltiyor.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Mevcut ilişkimizde heyecanın, eğlencenin ama aynı zamanda gerilimin de artabileceği bir dönem. Partnerimizle aramızda ego çatışmaları yaşanabilir, birbirimize karşı agresif ve kırıcı davranabiliriz. Öte yandan bu dönemde hayatımıza aniden yeni birisi de girebilir. Karşımızdaki kişilere karşı daha uzlaşmacı olmaya çalışmalıyız. Medeni durumunuzu değiştirmek adına adımlar atabilir, mevcut ilişkilerinizdeki pürüzleri çözmeye başlayabilirsiniz. Yapılması gerekeni yapmak için beklememek size avantaj sağlayabilir.

Aşk yüzünüze her an gülebilir, sorunlu ilişkiler tatlıya bağlanabilir. Evliliğinizde uyumlu zamanlar yaşayabilir ya da eşinizden güzel haberler alabilirsiniz. Şayet ortaklıklı ticari süreçleriniz varsa, işlerinizin uyum içerisinde, tıkır tıkır işlemesi için güzel bir destek geliyor size. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda sizin için özel olan biri varsa, karşılıklı bir çekim yaşadığınız, belki görüştüğünüz ama henüz adına ilişki diyemediğiniz bir durum varsa, aranızdaki bu bağ bir ilişkiye dönebilir.

Partnerinizle birbirinizin alanına saygı duymanız ilişkinizi de güçlendirecektir. İyi niyetli olmanın ödülünü alabilir ve aranızın gergin olduğu kişilerle barış sağlayabilirsiniz. Bu ödül, sosyal konularda ve kariyer anlamında ön planda olmanız şeklinde kendini gösterebilir. Bu sayede, sizinle aynı yolda olan insanları fark edebilir ve onların desteğini alabilirsiniz.

Evlilik ve ortaklık ilişkileri de ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Bu Venüs transiti; çalışma koşullarımızı, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Hem sorumluluklarınız hem çevreniz hem de gelirinizde iyileşmeler sözkonusu olabilir. İş ortamında eğlenceli ve dinamik bir rekabet ortamı oluşabilir. Kendimizi kanıtlamak için birçok projenin sorumluluğunu aynı anda üstlenebilir, daha sonra yorgunluktan kendimizi tükenmiş hissedebiliriz. Sağlığımız için tempomuzu biraz azaltmakta yarar var. Ani ve hızlı hareketlerle birtakım kazalarla karşılaşabileceğiniz için dikkatli olmanızda fayda var.

Nihayet kariyeriniz size huzur vermeye başlayacak. Tabii ki iş ilişkilerinizi olumlu anlamda etkilerken, bilhassa ekip çalışmaları açısından son derece uyumlu bir ay olacak sizin için. İş arayanlar için sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınız durgunsa hareketlenebilir. Esnek ve nazik bir ortamda bulunmanız motivasyonunuzu artırabilir; daha başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Ertelemenin rahatlığına kapılmamalısınız.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız. Şayet kronik sağlık problemleriniz varsa Venüs size şifa vermek için yanı başınızda olacak. Bu süreçte spor yapabilir, hayatınızı daha işlevsel hale getirebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Venüs transiti sizi özellikle aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konularda etkiliyor olacak. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, bir yıldırım aşkı söz konusu olabilir. İlişkimiz varsa, partnerimizle çok tartışacağımız ancak aynı zamanda birlikte çok da eğleneceğimiz bir döneme giriyoruz. Yeteneklerinizin farkına varmakla kalmayıp bunları uygulamaya geçirebilirsiniz. Bu sayede gelirinizi ve çevrenizi de geliştireceğiniz için yatırım yapmak, paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilir, sevdiklerimizle spor aktivitelerine katılabiliriz.

Bu bir aylık süreçte sürpriz aşklara çekilebilir, hali hazırdaki ilişkinizi ise bir rayına oturtabilirsiniz. Çocuklarla olan iletişiminiz güçleniyor, onlarla beraber yapılacak aktiviteleri daha da keyifli kılıyor. İçinizde sanatın herhangi bir dalına yetenekli bir Yay varsa, Venüs’ün yaratıcı enerjisiyle çok daha kreatif olacağınızı söylememiz gerek. Seyahat planları gündeme gelebilir. Durgunluğunuzu bırakıyor ve artık hayata karışıyorsunuz. Dikkat çekici oluşunuz sayesinde aşk hayatınız da hareketlenebilir.

Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış, beğeni ve takdir getirecektir size. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Venüs evimizde hareketli günler geçireceğimiz bir dönemi müjdeliyor. Ailemiz ile bir araya gelebilir, çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Aile büyükleri ile tartışmaktan kaçınmamızda yarar var. Bu dönemde evi güzelleştirmek için büyük bir hevesle kolları sıvayabiliriz. Evinizi güzelleştirmek, yeni bir mobilya, eşya almak istiyorsanız tam zamanı. Kendinizi özgür hissettiğiniz “ev” kavramınızı bulabilirsiniz. Yaşam alanınızı yeniliyor ve geçmişten gelen psikolojik yüklerinizden kurtuluyorsunuz.

Venüs finansal bir gösterge de olduğu için bir mülk gündemi ya da taşınma konularını da ön plana çıkarabilir. Ya da aileyle bir para pul gündeminiz olabilir. Ev sahibi olmak ve evlenmekle ilgili düşüncelerinizi hızlıca ve keyifli bir şekilde uygulamanızı sağlayabilir. Maddi birikimlerinizi bu yönde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Neye ne kadar bütçe ayırdığınızı bilerek ilerlediğinizde olumsuz sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz de düşebilir. Sonradan pişman olmamak için bütçemizin sınırlarını iyi bilmemiz gerekmektedir.

Aile için de güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, güzel bir dönem. Ayrıca eviniz için yeni güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz Venüs buradan geçerken. Evlilik, taşınma ve dekorasyon konularına yakın hissedebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu bir aylık süreçte yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile sık sık bir araya gelebilir, tartışmalar yaşayabiliriz. Yeni bir alanda eğitime başlamanın tam zamanıdır. Eğitim veya iş amaçlı ani kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa düzelebilir. Onların hayatında yeni güzel gelişmeler olabilir.

Venüs’ün desteğiyle kendinizi ve projelerinizi anlatmaktan ziyade uygulamaya geçebileceğiniz bir dönem başlıyor. Herkese keyif veriyorsunuz! İletişiminizle, tatlı, uyumlu yönlerinizle bu ay ön plandasınız. İlla ki uyum arayan bir yapıdasınız. Kardeşlerle, yakın akrabalarla ya da çocukluk arkadaşlarınızla ortak planlarınız, gündemleriniz olabilir. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Samimi paylaşımlar olacaktır.

İş başvuruları, kendi işiniz ve alanınızla ilgili çalışmalar, bunları destekleyecek eğitim ve ortaklık faaliyetleri gündeminizde önemli yer tutabilir. Resmi işlemleriniz varsa sonuçlandırabilir, yeni başvurularda bulunabilirsiniz. Şanslı imzalar, sözleşmeler, ortaklıklı işler konularında Venüs size güzel fırsatlar sunabilir. Ayrıca bu dönemi kısa seyahatler, kısa süreli tatil kaçamaklarıyla değerlendirmeniz size iyi gelecektir. Öğrenmekten keyif alıyor ve öğrendiklerinizle kendinizi farklı bir noktaya taşıyorsunuz. İşiniz satış, pazarlama, e-ticaret, sosyal medya alanlarında ise, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç. İşinizden daha çok keyif almanızı sağlayacak güzel gelişmeler bekliyor sizi.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte özellikle ekonomik açıdan verimli ve hızlı sonuçlar aldığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha önceki yatırımlarınızdan dönüşler alabilir, alacaklarınızı tahsil edebilir, buradan elde ettiğiniz gelirle almayı düşündüğünüz eşyalar veya gayrimenkulleri araştırmaya başlayabilirsiniz. Kendimizi şanslı hissedebilir, normalde almayacağımız riskleri almaya karar verebiliriz.

Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Yaptığınız işte geliriniz artabilir. Varlıklarımız, sahip olduğumuz değerler ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Yeni bir yatırım yapabilir, yeni bir girişime adım atabiliriz. Parasal açıdan şanslıyız ancak paranın geldiği gibi gidebileceğini unutmamalıyız. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte. Hatta onlarla, kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz.


Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir. Artık maddi kaygılarınız da sona eriyor. Maddi ve manevi anlamda ödüller elde edebilirsiniz. Bu sayede enerjiniz yükselebilir ve çevrenize karşı daha ılımlı olabilirsiniz. Kendiniz için en iyisini istemeniz sevdiklerinize de destek oluyor. Danışmanlıklar ve iş ortaklıkları gündeminize gelirken, kendinize yatırım yapabilir ve zevklerinize odaklandığınız harcamalar yapabilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.