Astroloji: Güneş, Merkür, Yeni Ay Koç burcunda burç yorumları

Astroloji: Yeni Ay, Merkür ve Güneş Koç burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Burç yorumları: Güneş, Merkür ve Yeni Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Burçları neler bekliyor? Önce genel etkilere bakalım…

Genel etkiler:

Yeni bir dönem başlıyor; cesur kararlar alacağımız mücadelelerle dolu bir dönem. 21 Mart Ekinoksu ile günler uzamaya ve geceler kısalmaya başlıyor. Bu geçişle beraber yeni dönemin kapıları açılır ve doğada-tabiatta bir Koç enerjisi çalışmaya başlar. Tam bir mücadele dönemidir. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar için en özel dönemdir. Güneş’in yanı sıra Merkür ve Yeni Ay’ın da Koç burcunda transit yapması bu etkileri daha da pekiştiriyor. Hepimizin daha cesur olacağı, inisiyatifi rahatça alacağı, riskleri görüp kolayla alabileceği bir dönem aslında.


Evrende “ateş elementinin” yeniden kendini göstermeye başladığı sürecin de başlangıcıdır. Doğa uyanırken üzerimizdeki ağır enerjileri de üzerimizden süpürerek yeni bir dönemi başlatacak. Fiziksel olarak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Yaşamımızın her alanında, kariyerde, duygusal ilişkilerimizde değişecek, değiştirecek ve güçleneceğiz. Özgürleşmek isteyeceğiz. Önce ‘ben’ diyeceğiz. Koç burcu boynuz sembolüyle zorluklarla savaşmayı ve verdiği mücadeleyle o zorlukların üstesinden gelmeyi anlatır. Acelecidir. Her şey, Hemen! Şimdi! şeklinde hareket eder. Bizler de önümüzdeki bir ay motivasyonumuzu yükseltirken, hedeflerimiz adına mücadelemizi ortaya koyacağız.

Burç yorumları

Tüm burçlara etkileri:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni Ay sizler için yeni bir döngünün başlangıcı anlamına geliyor. Önümüzdeki bir seneye damgasını vuracak bir etki yaratabilir. Kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Yaşamınızda fark yaratacak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir eğitime başlayabilir veya bir eğitim vermeye karar verebilirsiniz. Yeni bir iş arkadaşı işe başlayabilir. Veya yeni bir ofis için harekete geçebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız yeni bir hizmet veya ürün için adım atabilirsiniz.

Bu dönemde hayatınızda yeni bir defter açtığınızı hissedebilirsiniz. Motivasyonunuz her zamankinden daha sağlam ve yüksek olabilir. Kendinizi ifade etmek daha kolay olabilir, isteklerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Bu da ilerleyişinizin önündeki engelleri tek tek kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Daha özgür olacağınız için karar vermeniz, bunlara ayak uydurmanız da aynı oranda ilerleyebilir. Sürprizler ve fırsatlar her zamandakinden daha görünür olabilir. Değişmesi gereken her şey için önemli döngüler yaşayabilirsiniz, bunu yaşamak için kendinize izin verin.

Sizin burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız.

Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Dönem içindeki etkili görünümler, Güneş geçişini hangi alanlarda ve hangi konular üzerinde değerlendirebileceğinizi, dikkate alınması noktaları anlamamızda son derece önemlidir.

Merkür de sizin burcunuzda hareketine başladı. Hayatınızda merak artıyor. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz, ‘diliniz’ olacak. Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz.

Yeni fikirler ve düşünceler türetmek için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Daha sonra düşündüklerinizi oluşturacak temelleri edinebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda rahatlayacaksınız. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız bu tarihten sonra hızlanabilir.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Geçtiğimiz ay sürprizler sizi bir miktar yormuş olabilir. Bu yeniay zamanında biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu yeniay zamanında kiminle ne konuştuğunuza çok dikkat edin, dedikodulara açık bir aydasınız. Özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda sansasyonların içinde yer almayın. Nisan ayında ise iş yerinizi gündeme taşıyacak bir dolunay yaşayacaksınız.

Hayatın beklemediğini, zamanın aktığını, akarken de sizin tutumlarınızın ne yönde olduğunu iyi kavramalısınız. Düşünceleriniz için beklememek, ihtiyacınız olan konulara cesaretle ve umutla yaklaşmak içinde bulunduğunuz negatif durumu pozitife çevirebilir. Tedirginliğe, öfkeye, ne yapacağını bilemeyen tavırlara değil aktif olmaya, yeni anlamlar aramaya ve içinize attıklarınıza odaklanmanızda fayda var. Hem ruhsal hem bedensel sağlığınız için hayatınızın iplerini elinize almalısınız.

Güneş-Koç transiti sizin gibi sağlam adımlar atmayı seven kişiler için bir miktar zorluk içerebilir. Neden mi? Çünkü siz bir adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi tercih eden karakterdeki bir burçsunuz. Ancak Koç burcu geçişlerinde daima aktif olmak, harekete geçmek, elde etmek vardır. Biriken, kullanılmayan veya bir takım nedenlerle içsel baskı altında kalan kişi, gerilim yaşayabilir. Hani derler ya, yerim dar oynayamıyorum diye. Aynen böyle. Kişi bir şeyler yapmak ister ama bunları dışarıya sunmakta, uygulamakta zorlanır. Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve iyice bir olan bitene bakmak gerekir.

Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. İçsel öfkelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu enerjiyi hedeflerinizle alakalı konularda araştırmalar yaparak, çalışarak, kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz. Sizin için anlamını çoktan yitirmiş bazı kişi veya olguları devre dışında bırakabilirsiniz. Derinliklerinize çekilerek kendinizi yeniden gözden geçirebilir eksik kaldığınız durumlar için kendinizce önlem alabilirsiniz. Sağlığınıza mutlaka özen göstermelisiniz. Stres, içinize atmak, ihmal edilmiş rahatsızlıklar kendini hatırlatabilir.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Düşüncelerimizin önem kazandığı bu dönemi siz boğa burçları gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyeceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak. Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz. Sezgisel ve derin düşünmeli, düşüncelerinizi ortaya koymalı, ifadenizi güçlendirmelisiniz ki bu özellikleri kullanmak için güzel bir zaman dilimini vurguluyor.

Bu dönemde parasal işlerinizde, özel hayatınızda biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek sarf edeceksiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kariyerinizle ilgili önemli kararlar verdiğiniz bir ayı geride bıraktınız. Önemli şans ve fırsatlar yakalamış olabilirsiniz. Konuşmak kadar yapmanın da önemli olduğu günlere giriyorsunuz. Bu yeniay şirketinizin size sunduğu imkanlar değişebilir. Belki sizi bir eğitime gönderebilirler. Veya gelecekle ilgili yepyeni planlar yapabilirsiniz. Yeniay sosyal yaşamınızda yeni bir dönem başlatacak. Belki bir meslek grubu ya da derneğin düzenlediği bir eğitime katılabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Belki birlikte bir yolculuk planı yapabilirsiniz.

Bu dönemde kendinizi ve gücünüzü resmen ortaya çıkarıyorsunuz. Bütün kış beklediniz ve artık çiçeklenme zamandasınız. Bu zamanı doğru değerlendirmek adına saklı planlarınızı ortaya çıkarabilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Gerçekte kim olduğunuzu görebilirsiniz. Hayattan beklemek değil istediğini almak için mücadele vermek önemli olacaktır. Sabırsız ve sıkılgan tutumlar sergilemedikçe hem işinizde hem de arkadaş ortamında zorluktan uzaklaşmış olacaksınız. Kazanç elde ederken insan biriktirmenin de önemli olduğunu unutmayın.

Yeni hedefler belirleyeceğiniz bir aylık sürece giriş yaptınız. Bu zaman dilimi tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktivite gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilir. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu dönemde projelerinizi bitirme, yeni hedefler belirleme, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz tamdır. Bir çok insanla tanışabilir, fikirlerinizi öne sürebilir, aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnız çoğu zaman bir sabırsızlık çabucak adım atma gibi haller hissederseniz, ayarınızı biliniz. Fırsatları zamanında değerlendiriniz. Sosyal hayatta yerinizi alınız. İlişkilerinizi güçlü tutunuz.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlayacak. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında.

Siz ikizler burçlarının yönetici gezegeni Merkür’dür ve sevgili ikizler, merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak. Eğer yeni şeyler öğrenmek istiyor isek, zihinsel anlamda uyarıcı olacak ortamlarda bulunmalısınız. Bu dönem, onlarla nasıl iletişim kurduğunuz ve nasıl algılandığınızla ilgili konularda deneyimler edinmeniz gerektiğini vurguluyor.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeni Ay’ın etkisiyle kariyerinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte yeni bir iş planı yapabilirsiniz. Veya iş için bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Ya da bir eğitime başlayabilirsiniz. Önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, kariyerinizle ilgili önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Yönetim kademesi ile önemli görüşmeler yapmanız da mümkün. Bu yeniayın sonrasında gerçekleşecek dolunay sizin ev ve aile yaşamınızı da etkileyecek. Bu nedenle bu tarihte attığınız adımların farkında olun. Bu süreç ailenizle ilişkilerinizi etkileyebilir veya sizi bir yer değişimine itebilir.

Motivasyonunuzun varlığını ve yoğunluğunu iyi anlamalısınız. Çünkü yapacağınız her şey buna borçlu ve bağlı olarak yapacaksınız. Kendinizi ifade etmek, işinizi göstermek, meziyetlerinizi sunmak ve hem kendinizi hem de iş ortaklarınızı ilgilendiren bazı konulara öncülük etmek isteyebilirsiniz. Bu enerjiyle iş değişikliği yapmak, beklentilerinizi dile getirmek, yeni insanlarla yeni konular üzerinde konuşmak size iyi sonuçlar verebilir.

Kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Çünkü geçtiği alan hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanızda size kuvvet olur. Yengeçler bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorlarsa bir hedef belirlemeleri ve bu hedefi gerçekleştirmek yönünde istekli olmalıdırlar. Kaldı ki sizler öncü grup burcusunuz.

Bu öncülük gücünüzü kullanabilmek size kalıyor. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. Mart sonundaki enerjiler, değişimlerin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Bunları günlük yorumda detaylı işleyeceğim. Ancak şunu söyleyeyim. Bu değişimlerin bir kısmı ani şekilde gelişebilir. Ani bir iş değiştirme, başka bir işe girme, pozisyon değiştirme, özgür çalışma, kendi işinizi kurmak gibi.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. merakımızın ivme kazandığı bir süreçteyiz. Düşüncelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle hedeflerinizi belirlemek ve yerine getirmekle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, otorite figürleri ve toplum önü statünüz ile ilgili konularda olacak.

Kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla kaale almayacağınız bir dönem. Planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz. Yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu yeniay zamanında bir eğitime başlayabilirsiniz. Eğer yurtdışı ile bağlantılı bir işte çalışıyorsanız bu ay daha fazla iletişim halinde olmanız çok mümkün. Veya uluslararası yolculuklar artabilir. Eğer akademik hayatınız devam ediyorsa bu önemli bir başvuru ya da yayın için atılacak ilk adımları temsil ediyor olabilir. Arkadaşlarınızla bir yolculuk planı yapmak, uzun bir seyahate dahil olmak çok mümkün. Yeni bir yatırım yapabilir veya yatırımlarınızı bir eğitim için harcamanız gerekebilir. Yasal konularda önemli başvurular yapabilirsiniz.

Bu dönemde kendinden emin duruşunuzu daha da süsleyebilirsiniz. Hem ticari hem de sosyal hayatınıza hareketlilikler katabilirsiniz. Öğrenmek, öğrendiklerini uygulamak sizin için her zamankinden daha keyifli ve verimli olabilir. Bu hayatta nasıl var olacağınız, hayata neler katacağınız, inandığınız hangi konuyu ön plana çıkaracağınız konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayacak. Bu enerji sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkündür. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Hayatın güzelliklerini hissedebilme, kişiliğimize uygun kararlar verebilme kuvvetidir.

Güneş egomuzdur. Ancak bu egonun ayarını iyi yapmak gerekir. Kendini sevmek güzeldir. Ancak insanın kendini bilmesi de erdemdir. Koç burcu geçişleri siz Aslanların eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Bu dönemde kendinizi bu konularda gayet aktif ve emin hissedebilirsiniz. Bu süreçte kişi, sabırsızdır. Çünkü artık yenilik yapmaktan yanadır. Şehir veya ülke değiştirebilir. Oturduğu yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilir. Karşısına çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilir. Fiziksel anlamda bir hayli enerjik olunur.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Sizler ateş elementinde ilerleyen Merkür gezegeninden destek göreceksiniz bu dönem. Kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir.

İnançlar, felsefi konular, yasalar ve hukuki konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, yükseköğrenim, üniversite, görgü kuralları ve doğa ile ilgili konularda olacak. Bu bağlamda kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurabileceğiniz ve herkesin kendine özgü yollarla doğruyu bulabileceği ve hoş görü geliştirebileceği ortamlarda bulunmalısınız. Öğrenme isteğinizi ön planda tutmalısınız. Çok seyahat edebilir, üniversitede istediğiniz noktaya gelebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Geçtiğimiz ay ilişkilerinizle ilgili konularda önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Şimdi bu yeniay zamanında eşinizin ya da ortağınızın gelirleriyle ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi yetersiz, hazırlıksız hissettiğiniz her şeye son veriyorsunuz. Özgüveniniz yükseliyor Belki bir kredi çekmeniz ya da prim / tazminat gibi konular için bazı başvurular yapmanız gerekebilir. Belki eşiniz ya da ortağınızla beraber bir yatırım planı için harekete geçebilirsiniz. Veya kendi işinizi yapıyorsanız işiniz için bir kredi çekmek isteyebilirsiniz. Vergi, sigorta gibi konular için başvurularınız olabilir.

Bu dönemde sorunları çözen, toksik olanı atan ve gereksiz olan her şeyden sıyrılan birine dönüşebilirsiniz. Önünüzü görmek istiyorsunuz ve buna engel olan her şeyin karşısında daha cesur bir duruş sergiliyorsunuz. Bu motivasyonunuzu korudukça kazanan olduğunuzu biliyorsunuz. Daha önce böyle hissetmediğiniz, davranmadığınız için kendinize kızmamalısınız. Her şeyin bir zamanı vardır ve siz telafi için, daha iyi başlangıçlar için en ideal zamandasınız.

Özellikle finansal konular olmak üzere, ilişkinizdeki paylaşımlar, iş ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde çok dikkatli olunması gereken bir dönem. Bu mevzularda birçoklarınız zorlanıyor olabilir. Eşinizden de umduğunuz desteği göremiyor olabilirsiniz. Bazen tek başına ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışıyorsunuz. Bunlar kolay değil. İş ortaklığında problemler yaşanabiliyor. Anlayışsız veya bencil bir eş, sadece keseri kendine yontan insanlar sizi mali ve manevi anlamda güç durumda bırakıyor. Kredi konuları, birilerine güvenip yola çıkıp ortada kalmak, bir yol izlemeye çalışırken, mecburen başka bir yola dönmek, günü kurtarmaya çalışmak her yiğidin harcı değil.

Şimdi Koç burcunda ilerleyen Güneş, bu meseleler üzerinde durmanızı sağlayacak. Kimi Başaklar bir ortakla yollarını ayırabilir. İlişkisinde sorunlar varsa yeter artık diyebilirler. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta, sizin ister özel ister parasal isterse başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişlerde ve borçlanmalarda riskten uzak durmanız. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçirmeniz tavsiye edilir.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak bu dönem. Özellikle tabular, miras konuları, yeraltı ve mafya gibi konularla daha çok ilgileneceksiniz. Finansal konulardaki gelişiminiz, para kazanma ve kullanma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bu değişim kendinizi, yeteneklerinizi kabullenerek gerçekleşecektir.


Koşullarınız ne olursa olsun yardım istemek, destek almak gibi konularda ve ayrıca stratejik düşünme, kişilerin davranışlarının ardındaki motivasyonu çözmek gibi konularda deneyim elde edebileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız. Bilinmeyene ve kişisel dönüşümünüze odaklanmalı ve bu konulara öncelik vermelisiniz. Bu dönem, geçmişi geçmişte bıraktığınız sürece, yenilenmeyi vaat etmektedir. Parasal konuları konuşmak, sıkıntılarınıza çözümler üretmek önem kazanıyor. Kredi, vergi, borç almak, vermek bu dönemde konuşulan konuların başında gelecek.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Önemli bir yeniay döngüsüne giriş yapıyoruz. Bu yeniay zamanında önemli bir ortaklık sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Veya uzak mesafe bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Partnerinizle bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu belki uzak bir yolculuk olabilir. Yurtdışı olmasa bile ülke içinde bir iki günden uzun sürecek bir yolculuk olabilir. Veya eşinizin kardeşleri bu ay gündeminizi meşgul edebilir. Bir kira kontratı imzalamanız da mümkün.

Bu dönemde hayatınızda önemli kapılar aralanabilir. İlişkilerinizin son durumunu, hislerinizi daha iyi görebilirsiniz. Soru işaretleriniz son bulabilir, gizli kalan konuları ortaya çıkarabilir ve önemli konuşmaları başlatabilirsiniz. Bu da karar verme sürecinizde belirleyici olacaktır. Sonunu düşünmek, sonrasında pişman olacağınız hamlelerden kaçınmak bu sürecin en önemli öğretilerinden biri olabilir. Enerjinizi, hissinizi içinizde tutmak zor olacağı için bunları doğru şekilde yansıtmaya çalışmalısınız. Bu sayede şansınızı katlarsınız. Yeni ilişki başlatmak, evlilik kararı almak, ortaklıklara sıcak bakmak adına iyi bir dönemdesiniz.

Diğer yandan bu döneme aynı zamanda ‘ilişkilerde test süreci’ de diyebiliriz. Partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları görebilmeniz mümkün. İkili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkmaya başlayacak. Hem sürpriz birliktelikler yaşanabilir, hem ani kopuşlar meydana gelebilir. Kafamız biraz dağılabilir. Bir yandan sağlığımız, iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde düşünürken, diğer taraftan başlayacak bu aktif enerjiler iki arada bir derede misali, bizi epeyce yoracak gibi.

Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız problemler varsa ve ikiniz arasında bitmeyen sorunlar devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz. Partneriniz veya siz, hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Bu dönem bekar Terazilerin yeni bir ilişkiye hızlı bir şekilde başlamalarını sağlayıcı olabilir. Lütfen hangi kararı veriyor olursanız olun, abartmadan, iyice düşünerek ve sonradan pişman olmamak için bilinçli hareket ederek dönemi değerlendiriniz.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. İletişim gezegenimiz Merkür sizin zıt burcunuzda ilerlemeye başladı. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak.

İkili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız. Sevdiğiniz insanla baş başa verip ilişkinizi, yapacaklarınızı, geleceğinizi konuşmak önem kazanıyor. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz, bu dönemde hukuki işlemleri başlatabilirsiniz veya evliliğinizi, ilişkinizi kurtarmak için danışmanlık alabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Yeni bir işe veya halihazırda çalışıyorsanız yeni bir projeye başlamanız çok mümkün. Belki ekibinize yeni bir personel katılabilir. Veya kendi işinizi yapıyorsanız yeni birinden hizmet almaya da başlayabilirsiniz. Kredi, vergi sigorta gibi konular da bu süreçle birlikte gündeminizi meşgul edecektir. Eğer yeni bir projeniz varsa arkadaşlarınızdan destek almanız mümkün. Birlikte iş yapabilir veya onlar vasıtasıyla bir işe de başlayabilirsiniz. Yeni bir ofise geçebilir ve ofis için kira sözleşmesi imzalayabilirsiniz. Konu ne olursa olsun sosyal çevreniz bu ay iş hayatınıza dahil oluyor.

Bu dönemde iradenizi ortaya koyuyorsunuz ve istekleriniz ne ise ona odaklanarak yaşamınıza bir düzen kuruyorsunuz. Gücünüzü kullanmak için sabırsız olabilirsiniz, birçok konu ve projenin içinde yer alabilirsiniz. Bir şeyler yapmak düşüncesi sizi mental olarak besleyebilir. Dolayısıyla da beklettiğiniz fikirleri işlemek, durağan hayatınıza yenilikler katmak, iş değişikliği ve çalışma ortamınızdaki düzenlemelerle yoğun vakitler geçirebilirsiniz. Fiziksel olarak buna hazırlıklı olduğunuzu düşünebilirsiniz ancak yine de takviye gıdalar almaya, kontrollerinizi yaptırmaya ve spora özen göstermenizde fayda var.

İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekmektedir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur.

Öne fırlamak, yorulmaksızın hareket etmek, coşkunluk, dinamizm, her işin altından kolayca kalkmak gibi destekleri de hesaba katarsak hakikaten etkili bir süreç gibi gözükse de, bilinçli düzenlemelerde bulunmak çok önemli.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler elde etmelisiniz. Rutin işleriniz ile ilgili yaşadığınız endişe, telaş ya da sinirlilik durumlarını çözüme kavuşturabilmelisiniz. Böylece çalışanlarla aranızdaki sorunlar, iletişim problemleriniz ve yanlış anlaşılmalarınız son bulabilecektir.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle eğitim ya da yolculuklar bu ay gündeminizde olabilir. Belki bir hobinizi işe çevirmeye karar verebilirsiniz. Bunun için bir eğitime başlayabilir veya bir araştırma yapabilirsiniz. Veya işinizle ilgili bir aracı kurumla birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda birisi yoksa bu yeniay zamanında yeni bir partner adayı ile tanışabilirsiniz. Bu yeniayda attığınız adımların meyvesini belki de yaz aylarında toplamaya başlayabilirsiniz.

Bu dönemde duygusal konularda adım atmak, hislerinizi göstermek, hazır olduğunuzu ispat etmek ve çevrenizi etkilemek gibi terimler hayatınıza fazlaca yer alabilir. İstediğiniz, inandığınız bir his uğruna mücadele verebilir, bunu nasıl yaptığınıza kendiniz bile şaşabilirsiniz. Kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir dönem. Enerjiniz gayet yüksek.

Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, sizin tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkarıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir. Mücadele gücünüz görülmeye değer. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecektir. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız.

Eğlenmek, hiçbir şey düşünmeden artık yeni bir sayfa açarak hayatınızı kurabilirsiniz. Eğlence, spor, aktivite içeren alanlarda sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Sizin ne kadar çok özellikleri olan bir kişi olduğunuzu fark edebilirler. Bu dönem, iki yıl öncesi gibi hareketlendirecek sizi. İşte size yepyeni olanaklar sağlayacak bir aylık etkili bir dönem. Değişim kaçınılmaz. Sürprizler etkili.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Merkür’ün sizin elementinizle aynı doğaya ait bir burçta ilerlemesi bu dönem destekler alabileceğinizin işaretçisi. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Hobilerinize, kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize önem vermeye başlıyorsunuz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, dadılık, öğretmenlik, flört niteliğindeki ilişkiniz ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda özgüven ve öz değer konularında bazı deneyimler elde etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki gelgeç gönüllülük, aşkı bir oyun gibi görmeniz, havailiğiniz ve değişken hallerinizi gözlemlemeli ve bu davranışlarınızın sizdeki etkisini çözüme ulaştırmalısınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Evinizde bir yenilik yapabilirsiniz. Taşınabilir veya kira kontratınızı yenileyebilirsiniz. Evinize yeni bir elektronik alet alabilirsiniz. Belki de evinizde misafirleriniz olacak bu ay. Evde yaşananlar, evinizin eksik ve ihtiyaçları konusunda sorunlara hızlı çözüm bulabilirsiniz. Tüm bu hengamede işinizle ilgili önemli konuları atlamayın. Aksi durumda belki de yöneticilerinizle ilişkiniz hasar alabilir. Bu süreçte bir iş değişikliği gündeme gelirse bilin ki bir yer değişimini beraberinde getirebilir.

Bu dönem hayat sevincinizi yükseltebilir. Evinizde mutlu anlar yaşamak için bir şeyler yapabilir, tecrübelerinizi artık bunun için kullanabilirsiniz. Anlayışın, empatinin ve dengenin önemli olduğu kadar esnemenin ve bazı kuralların dışına çıkmanın hayatınızı olumlu yönde etkilediğini görebilirsiniz. Kendinize ve ailenize zaman tanıyın, birbiriniz için öneminizi ve değerinizi sağlamlaştırın.

Yuvanızdaki huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlaması, sorumlulukların yerine getirilmesi ve anlayışlı olunması gereken bir dönem. Birlikte yaşadığınız kişiler buna yanaşacak mı veyahut siz sakin olacak mısınız? Böyle bir etki altında tartışmak ve huzuru bozmak mı gerekiyor. Hayır. O zaman yapılması gereken özellikle evli kişilerin yaşadığınız ilişkinin özü, süresi, niteliği ve karşınızdaki kişinin sizin yaşamınızdaki yerini iyi belirlemeniz lazım. Eğer bu noktaya gelene kadar türlü badirelerden geçmiş, bir temel oluşturmuş ve yüreğinizdeki sevgiyle yol almış iseniz elbirliğiyle bu süreci gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Bunun tam tersi durumda, kendi yapısı gereği zaten pasif biri ise, o zaman kızmaya hakkınız yok. Zaten en başından beri kişiliği bu diyerek olgunlukla karşılamak gerekiyor. Aslında süreci nasıl geçireceğiniz, tamamen aranızdaki paylaşımın niteliğine bağlı olarak şekillenecektir. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi iyi bilmek ve ona göre davranmak gerekir. Bu tespitin doğru şekilde yapılması için tabii ki gerçekçi ve tarafsız bir şekilde düşünmek gerekiyor. Yalnız yaşayanlar için bu dönem, evinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmanın işaretçisi olan bu seyir, genel olarak tek başına yaşamanın zorluklarıyla mücadele etme anlamında etkilidir. Aileleriyle yaşayanların da birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinde fayda var. Başka bir şehre yerleşme veya başka bir eve taşınmak gibi değişimler gündem maddenizde yer alabilir.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenmenizi sağlayacak ve bu konularla daha çok ilgileneceksiniz. Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu dönemde emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz.

Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Düşünme, algılama ve iletişim tarzınızı, edindiğiniz deneyimlerle üzerine düşünmeli, problemin ana kaynağına inilmeli ve çözüme kavuşturmalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu yeniay zamanında bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bunun için bir kredi çekebilir veya bir yatırımınızı kullanabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte yeni bir işe / projeye başlayabilirsiniz. Veya halihazırda onlarla bir ortaklığınız varsa bu yeniay vergi, sigorta, kredi gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir sertifika ya da akreditasyon için başvuru yapabilirsiniz. Üzerinizde baskının arttığı bir yıldan geçiş yapıyorsunuz. Bu yeniay bazı sorunları çözmek için size fırsat sunuyor. Bu nedenle karşınıza çıkan teklifleri iyi değerlendirin.

Bu dönem cesaretiniz tazeleniyor ve bir girişimde bulunmak durumu sizin için daha da kolaylaştırıyor. Ruhunuz gençleşebilir, enerjiniz yükselebilir bu da hayatınıza bu ayak uyduran insanları ve işleri almanız anlamına gelebilir. Yeni arkadaşlıklar kurmak, yeni fikirler edinmek, bir iş başlatmak, mevcut işinizi geliştirme yoluna girmek, gereken noktada eğitim almak ve işbirliklerine açık olmak ufkunuzu hayli genişletebilir. Her türlü imzaya açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Güneş size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde cesaretlendiriyor. Ayrıca ciddi ilişki evinizin yöneticisi olduğu için, size yeni arkadaşlıklar kazanmanızda destek oluyor. Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor. Bu zaman dilimi içinde gayet doğal, kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulama yönünde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli. Size tavsiyem, hala devam etmekte olan, Merkür Balık burcu geçişinin, dağılmaya yol açan, kararsızlıklara meydan verici etkisine karşı dikkatli olmanızdır. Eğer bir amacınız varsa, cesur olun.

Merkür de Koç burcunda transit yapıyor. Yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olacak. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Ağabey, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

Çok soru soran, yakın çevreye merak komşu ve kardeşlerle iletişim, eğitim ve öğretime yakın ilgi, çevreyi anı algılamakla ilgili tarafsız deneyimler edinilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Fazla sığ ve yüzeysellik söz konusuyken bu anlamda bu süreci daha çok entelektüel merakınızı ve iletişim yeteneğinizi geliştirmek ile ilgilenilmelidir. Hayatta kalma mücadeleniz, yaşam boyunca “başkalarına kendimi dinletmeliyim” ile ilgili konular üzerine olacak. Sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Bu dönem zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, sahip olduklarınız, manevi kaynaklarınız, geliriniz, giderleriniz ve kişisel değerler ile beraber, kendi değeriniz ile ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Maddi konularda önemli işler peşine düşeceksiniz. Para kazanma becerilerinizde aktif, özgür, cesur adımlar size kazandıracak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir. İş bağlantıları ve para getirileri anlamında şanslı bir dönem.

Yapmadıklarınızı yapmak, yaşamadıklarınıza olanak tanımak için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İyi bir dönemde olduğunuzu bilmeli, aklınıza gelen ya da önünüze düşen imkanları sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Hayatın içinde yer almanın tadını aldığınızda bir daha beklemek istemeyeceksiniz. Kariyerinizi ileri aşamaya taşımak, iş görüşmeleri yapmak, kazanç kaynaklarınızı geliştirmekle ilgilendiğinizde asıl ihtiyacınızın bu olduğunu fark edebilirsiniz.

21 Mart’ta Güneş’in burcunuzdan çıkıp Koç burcuna geçmesi ve burada bir yeniayın gerçekleşmesiyle sizin de yaşamınızda yeni bir dönem başlıyor. Hayatınızı siz kazanmazsanız kimse sizin için bunu yapmayacaktır. Bu gerçeklikle apaçık yüzleşmek zorunda kalmak bu kez sizi memnun edebilir ve cesaretlendirebilir. Artık tek çarenin çalışmak, kendini ortaya koymak olduğunu bilmelisiniz. İhtiyaçlarınızı tespit edin, bunun için gereken yolları araştırın ve sorumluluk alın. Bu bir iş görüşmesi, kendi işini kurmak, bir iş ortaklığına girme ya da bir akım başlatma şeklinde olabilir.

Finansal konularda oldukça girişimci olabileceğiniz bir dönem. Kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Harcamaları da teşvik edicidir. Alacakların tahsilinde veya ortaklıklar ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar vardır. Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir. Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Anlık dürtülerinize yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir. Bu geçiş döneminde hem işlerinizi yoluna koymak, hem kimsenin boyunduruğu altına girmeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Bu dönemde önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı harcamalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirerek para kazanabilirsiniz. Aslında bu geçiş, kendinizi, gücünüzü fark etmenizi sağlayacak. Hırslandıracak. Ben de kazanmalıyım, ben de bunu yapabilirim, yeniliklere açığım demenizde yardımcı olacak. Tek bir konu var. Parasal harcamalarınıza dikkat edin ve bilgilenmeye önem verin.


Para ile ilgili beceriniz ve para konusunda ne yapacağınızı bilir hallerinizi artık kendinize çevirmeli ve bu anlamda kendi değerini arttırmaya yönelik çalışmalar yürütmelisiniz. Kendinizi geliştiremez iseniz para üzerinden kurnazca edindiğiniz kazançlar kendinizi daha da değersiz hissettirebilecektir. Aman dikkat! Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kendi değerinizi bilginize endeksli yaşıyor olmakla ilgili konularda deneyimler edinilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.