Astroloji: 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları. 1 Mayıs, 2 Mayıs, 3 Mayıs, 4 Mayıs, 5 Mayıs, 6 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor?

20 Nisan’da yaşadığımız Güneş tutulması başlangıç enerjisini verirken, 5 Mayıs Ay Tutulması sonlandırma, bitirme ve ani şok etkili içeriklere sahip şekilde geliyor. Son zamanlarda hemen hemen herkesin farklı alanlarda yaşadığı bazı şok etkili olayları, kimileri direkt kendi hayatında, iş yerinde, evinde, özel alanında, evliliğinde, ailesinde deneyimledi ve altüst oldu. İşte şimdi bu tutulma bize artık kopamadığın konulardan vazgeç vedalaş yoksa yeni hayatına merhaba diyemeyeceksin ve önümüzdeki 20 yıl boyunca bunca çektiğin sıkıntının aynısını dönem dönem yaşamaya ve kendini yıpratmaya devam edeceksin diyor.


Akrep enerjisiyle çalışmanın anahtarı, hissetmeye istekli olmaktır. Bu tutulma, mantıksal zihnimizi susturmamızı istiyor. Dönüşmek için hissetmeye ihtiyacımız var ve bu, yavaşlamak, cesurca içimize bakmak, ağlamak ve bilinçaltımızdan yükselen herhangi bir enerjiye yer tutmak anlamına gelir. Ay tutulmasının enerjisi herkesi etkileyecek ve enerjisi yoğun olacak. Bu tutulma, yoğunluğu sayesinde, şu anda yaşamınızda ihtiyacınız olan her türlü dönüşümü yaratma gücüne sahip. Gerçekleştiği sırada pek iyi hissettirmeyebilir, ancak yarattığı değişiklik en sonunda en yüksek enerjik potansiyelinizin kapısını açacaktır. Tutulmadan en çok Akrep, Boğa, Aslan ve Kova sabit burçlarının etki alacağını hatırlatmakta fayda var.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta, harekete geçmek ve ilerleme kaydetmek için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz. Yeni zorlukların üstesinden gelmek için kendinizi huzursuz ve istekli hissedebilirsiniz. Hedefler belirlemek ve gelecek için planlar yapmak için harika bir zaman. Bununla birlikte, gerçekçi olduğunuzdan ve yutabileceğinizden fazlasını ısırmadığınızdan emin olmanız önemlidir.

Kariyer ve mali açıdan, kendinizi hırslı ve azimli hissedeceksiniz. Bu, yeni projeler üstlenmek veya ilerlemek için yeni fırsatlar aramak için harika bir zamandır. Ancak, odaklanmaya devam etmek, ilginizi çeken parlak nesneler veya gerçekçi olmayan hedeflerle dikkatinizin dağılmaması önemlidir. Kalp meselelerinde, eşinizle ilgili hayal kırıklığına uğramış hissediyor olabilirsiniz. İkiniz için de işe yarayan bir çözüm bulabilirsiniz.

5 Mayıs Ay Tutulması, başkalarından destek ve yardım alma konusunda beslediğiniz korkulara ve dezavantajlara ışık tutuyor. Zodyakın bağımsız burcu olarak, her zaman sevdiklerinize güvenmenize izin vermiyorsunuz, ancak bu tutulma her zaman kendi kendine yeterlilik egzersizi yapma ihtiyacını serbest bırakmak için bir fırsat niteliğinde. Şimdi size sunulan yardımı kabul edin.

boğa burcu

Boğa burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kendinizi ev ve aileye odaklanırken ve rahat ve besleyici bir ortam yaratma arzusu hissederken bulabilirsiniz. Kariyer açısından biraz durgun hissediyor olabilirsiniz. Mevcut işinizden veya mali durumunuzdan sıkılmış veya tatmin olmamış hissediyor olabilirsiniz. Değişimin zaman aldığını unutmamak ve hedeflerinize doğru küçük adımlar atmaya odaklanmak önemlidir.

Gönül meselelerinde, kendinden emin ve çekici hissedeceksin. Kendinizi ortaya koymak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, partnerinizle yenilenmiş bir tutku ve bağ duygusu hissediyor olabilirsiniz. Kendinize ve hedeflerinize sadık kalmayı ve etrafınızdakilerle açık bir şekilde iletişim kurmayı unutmayın.

5 Mayıs’ta Akrep ay tutulması romantik ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı aydınlatacak. Bu, bağlantılarınız söz konusu olduğunda kontrol ihtiyacınızı serbest bırakmanız için önemli bir zaman. Çünkü nihayetinde bu bağları tam anlamıyla deneyimlemenizi engelliyor olabilirsiniz. Şimdi, hayatınızdaki insanların burada kalacaklarına güvenme zamanı ve onların güvenilir olmadığını düşünüyorsanız, onları hayatınızdan çıkarmanın zamanı gelmiş olabilir. Genel olarak, bu tutulma, sonunda neyin (veya kimin) kaldığını görmek için ilişkilerle ilgili her türlü endişeyi ortadan kaldırmak için bir fırsat niteliğinde.

ikizler burcu

İkizler burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kendinizi normalden daha içe dönük hissederken bulabilirsiniz. Bu, öz-yansıtma ve yaşam hedeflerinize ve emellerinize daha yakından bakmak için mükemmel bir zamandır. Ayrıca, yüksek bir sezgi duygusu yaşadığınızı fark edebilirsiniz, bu nedenle içgüdülerinize çok dikkat edin.

İlişkiler açısından, bu, sevdiklerinizle olan bağlantılarınıza öncelik verme zamanıdır. Bazı zor konuşmalar veya çatışmalar yaşamanız gerekebilir, ancak herhangi bir sorunu doğrudan ele almak önemlidir. Profesyonel olarak, özellikle ilham almış ve yaratıcı hissediyor olabilirsiniz. Bu enerjiyi yeni fikirler üzerinde beyin fırtınası yapmak ve işinizde risk almak için kullanın. Meslektaşlarınız ve üstleriniz muhtemelen yenilikçi düşüncenizden etkileneceklerdir.

5 Mayıs Ay Tutulması, günlük yaşamınızda en yüksek konforunuz ve memnuniyetiniz ile uyumlu olmayan tüm modası geçmiş alışkanlıkları veya uygulamaları bırakmanız için sizi teşvik ediyor. Bu, diyetinizde, sabah rutininizde veya üretkenlik yaklaşımınızda bir değişikliğe yol açabilir. Sevgili İkizler, burada kendinizi nasıl çok fazla kısıtlıyor olabileceğinizi düşünmenizin tam zamanı. Kendinizi, büyümenizi sınırlayan veya engelleyen ritüellere aşırı derecede bağlamayın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, uzun vadeli hedeflerinize ve özlemlerinize odaklanma zamanı. Kendinizi özellikle hırslı ve azimli hissediyor olabilirsiniz ve bu, hayallerinize doğru ilerlemek için mükemmel bir zaman dilimi olabilir. Ancak, iş yerinizdeki olası çatışmalara veya güç mücadelelerine karşı dikkatli olmanız önemlidir.

Bazı zorlu kişilerarası dinamiklerde gezinmeniz gerekebilir, ancak değerlerinize sadık kalmak ve dürüstlüğünüzü korumak, zirveye çıkmanıza yardımcı olacaktır. İlişkiler açısından, kendinizi özellikle savunmasız hissediyor olabilirsiniz ve sevdiklerinize güvenmeniz gerekebilir. Destek ihtiyacınız olursa uzanıp yardım istemekten çekinmeyin. Yoğun duyguları yönetmek için kendinize iyi bakmanız ve kişisel bakıma öncelik vermeniz önemlidir.

5 Mayıs Ay Tutulması, yaratıcı veya cinsel ifadeyi çevreleyen tüm korkuları veya sakıncaları serbest bırakma ihtiyacını getirecek. Bir su burcu olarak, bu tutulma sizin için duygusal olarak çok yoğun olmayacak, ancak sizi zevk arayan etkinliklerinizin derinliklerini deneyimlemekten nasıl alıkoyduğunuzu düşünmeye sevk edecek. Eğlenmeyi hak ediyorsun sevgili Yengeç. Kendinizi zevk aldığınız şeylerden mahrum etmek zorunda hissetmeyin.

aslan burcu

Aslan burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yaratıcılığınız akacak ve kendinizi yeni ve heyecan verici şekillerde ifade edebileceksiniz. Bu, yazı yazmak, resim yapmak ve hatta sadece lezzetli bir yemek pişirmek gibi birçok farklı biçimde kendini gösterebilir. Her ne olursa olsun, ilhamınızın peşinden gittiğinizden ve hayal gücünüzü serbest bıraktığınızdan emin olun.

Ancak bu yaratıcı enerjiyle birlikte bir huzursuzluk da yaşayabilirsiniz. Sürekli bir şeyler yapma ihtiyacı hissedebilir, rahatlamak ve gevşemek için mücadele edebilirsiniz. İlişkileriniz açısından bu hafta bazı zorluklar getirebilir. Her zamankinden daha hassas hissettiğinizi fark edebilir ve her şeyi kişisel algılayabilirsiniz. Duygularınızı yapıcı bir şekilde ifade etmeye özen gösterin.

Mayıs ayına girerken, 5 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması evinizde ve aile hayatınızda süresi dolmuş korkuları veya duyguları salıvermenizi istiyor. Bu, bol miktarda kontrol uygulamaktan hoşlandığınız bir alan olsa da, yarardan çok zarar veren bir fikir, duygu veya zihniyet niteliğinde. İster bir aile üyesine karşı bir kin, ister sadece çantalarınızı toplayıp yer değiştirme zamanı, bu tutulma, korku nedeniyle kendinize yüklemiş olabileceğiniz kısıtlamalardan kurtulmanız için önemli bir fırsat.

başak burcu

Başak burcu 1 – 7 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta, kendinizi yoğun programınızdan bir adım geri atarken ve hayatınızı bir bütün olarak ele alırken bulabilirsiniz. Bu, hedeflerinizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadede neyi başarmak istediğinizi düşünmek için harika bir zamandır. Bu hafta hayatınızdaki önemli insanlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.


İş cephesinde, meslektaşlarınız veya üstlerinizle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Tartışmalara veya yüzleşmelere girmek işleri daha da kötüleştireceğinden, bu durumlarda sakin ve soğukkanlı kalmak önemlidir. Bunun yerine, bu çatışmalara açık fikirlilikle yaklaşmaya çalışın. Kişisel yaşamınızda, kendinizi sevdiklerinizden biraz kopmuş hissedebilirsiniz. Bu, yoğun programınızdan veya iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.

5 Mayıs Ay Tutulması mevcut düşünceleriniz, bakış açılarınız ve fikirlerinizle ilgili güçlü kavrayışlar getiriyor. Merkür tarafından yönetilen bir burç olarak, bakış açılarınızı çok ciddiye alıyorsunuz – o kadar ki, potansiyel olarak aştığınız düşünme yollarını aramaya devam edebilirsiniz. Başaklar, bu tutulmayı korku veya sınırlamaya dayanan zihniyetleri serbest bırakmak için bir fırsat olarak kullanın. Bir konuda duruşunuzu değiştirmek sizi ikiyüzlü yapmaz.

terazi burcu

Terazi burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta sizin için bir büyüme ve yeni başlangıçlar zamanı olacak. Kendinizi yeni bir projeye başlarken veya tutkulu olduğunuz yeni bir hobinin peşinde koşarken bulabilirsiniz. Bu, risk almak ve yeni fırsatları keşfetmek için harika bir dönem olabilir. İş cephesinde, sıkı çalışmanız için biraz takdir alabilirsiniz. Bu, bir terfi, ikramiye veya bir meslektaştan veya amirden gelen bir teşvik sözü şeklinde olabilir.

Durum ne olursa olsun, başarılarınızı kutladığınızdan ve başarılarınızla gurur duyduğunuzdan emin olun. Kişisel yaşamınızda, kendinizi her zamankinden daha güvenli ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Bu yeni keşfedilen özgüven, yeni zorlukların üstesinden gelmenize ve yeni sağlam ilişkiler kurmanıza vesile olabilir.

5 Mayıs Ay Tutulması, paranız ve kaynaklarınız söz konusu olduğunda, eksiklik veya kıtlıktan kaynaklanan tüm duyguları bırakmanız için sizi teşvik ediyor. Harcama alışkanlıklarınız söz konusu olduğunda çok dikkatli olma eğilimindesiniz ve bu, aşırıya kaçmanızı engellese de, emeğinizin meyvelerinden tam olarak yararlanmanızı da engelliyor olabilir. Sahip olduklarınızla kendinizi şımartmanıza nasıl izin verdiğinizi düşünün. Kazançlarınız için çok çalıştınız ve bunlar size korku değil, rahatlama sağlamalı.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 1 – 7 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta, tutkularınızın peşinden gitmek ve hedeflerinize doğru harekete geçmek için güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Kararlılığınız ve yoğunluğunuz tüm zamanların en yüksek seviyesinde olacak ve en zorlu sıkıntıların bile üstesinden gelecek enerjiye sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Sonradan pişman olmamak adına bir adım geri atın ve harekete geçmeden önce tüm seçeneklerinizi gözden geçirin.

Finansal olarak, bazı beklenmedik kazançlar veya kayıplar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı yakından takip edin ve sürprizlerden kaçınmak için bir bütçeye bağlı kaldığınızdan emin olun. Genel olarak, bu sizin için güçlü bir hafta, bu yüzden enerjinizi akıllıca kullanın ve ondan en iyi şekilde yararlanın. Kişisel yaşamınızda, önem verdiğiniz kişilerle bağlarınızı güçlendirmek için bu zamanı iyi kullanın.

Mayıs ayna girerken 5 Mayıs tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutuması ile duygusal bagajınızın derinliklerine dalıyorsunuz, Bu tutulma, sizi romantik ilişkilerinizde gerçek yakınlığı deneyimlemekten alıkoyan en derin korku ve kaygılarınızdan bazılarına ışık tutuyor olacak. Bir durup düşünün: Kendinizi sürekli korumaya çalışmanız, ilişkilerinizi nasıl etkiliyor? Dikkatli bir şekilde hareket ediyorsanız, artık gardınızı indirmenin zamanı gelmiş olabilir. Çok fazla duvar örülüyken, aşk ve ortaklık gibi konular yolunu bulamaz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, biraz tekdüzeliğe yakalanmış gibi hissedebilirsiniz. Motivasyonsuz veya ilhamsız hissediyor olabilirsiniz ve hedeflerinizi gerçekleştirme dürtüsünü bulmak zor olabilir. Ancak, bu aynı zamanda bir iç gözlem ve derinlemesine düşünme zamanıdır. Bu zamanı tutkularınızla yeniden bağlantı kurmak ve hedeflerinize ulaşmak için hangi adımları atabileceğinizi düşünmek için kullanın.

Finansal açıdan dikkatli olmak önemlidir. Riskli yatırımlardan veya büyük satın alımlardan kaçının ve sağlam bir finansal temel oluşturmaya odaklanın. Yavaş ve istikrarlı olmanın yarışı kazandırdığını ve hedeflerinize doğru küçük adımlar atmanın genellikle en etkili yaklaşım olduğunu unutmayın. Kişisel yaşamınızda, iletişimin anahtar olduğunu görebilirsiniz. İster romantik bir partnerle ister bir arkadaşla olsun, düşüncelerinizi ve duygularınızı net ve açık bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun.

5 Mayıs Ay Tutulması bilinçaltı uygulamalarınız ve alışkanlıklarınızı vurguluyor. Şimdi sizin aleyhinizde olan kötü bir alışkanlık, zihniyet veya sisteme karşı perdeyi kaldırma zamanı. Zihinsel sağlığınız söz konusu olduğunda kendinizi çok fazla kısıtlamayı seviyorsunuz, ancak korku nedeniyle kendinizi gerçek dinlenme, iyileşme ve rahatlama konusunda sınırlıyor olabilirsiniz. Bu tutulma sırasında kendinize gerçekten şarj olmanıza izin verin. Ve sonunda kazanan siz olacaksınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 1 – 7 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta kendinizi bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Başarılı olmak için çok çalışıyor ve kendinizi zorluyorsunuz, ancak şu anki yolunuzun sizin için gerçekten doğru yol olup olmadığını sorguluyor olabilirsiniz. Gerekirse değişiklik yapmaktan korkmayın; bazen bir dolambaçlı yol sizi beklenmedik sonuçlara, fırsatlara götürebilir.

Kariyer cephesinde, biraz duvara çarpıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Başarının zaman ve çaba gerektirdiğini ve aksiliklerin yolculuğun normal bir parçası olduğunu unutmamak önemlidir. İlerleme yavaş olsa bile hedeflerinize odaklanın ve yolunuzda ilerlemeye devam edin. Kişisel yaşamınızda sevdiklerinizle bağ kurmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz ama pes etmeyin. Dinlemek ve bakış açılarını gerçekten anlamak için zaman ayırın ve kendi duygularınız konusunda açık ve dürüst olun.

5 Mayıs tarihinde gerçekleşecek bu Ay Tutulması, artık size hizmet etmeyen tüm bağlantıları veya arkadaşlıkları salıverme ihtiyacını getiriyor. Sevgili Oğlaklar, artık size fayda sağlamayan ilişkilerinize devam etmek size yarardan çok zarar getirebilir. Hayatınızda sizi sınırlayan değil, özgürleştiren ilişkileri hak ediyorsunuz. Bu nedenle, eski bir arkadaş veya ortağınız olsun; bağları koparma zamanı geldiyse, bunu yaptığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. İnsanları geride bırakmak, geliştiğinizin çok önemli bir kanıtı niteliğinde olacak.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 1 – 7 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Genellikle enerji ve fikirlerle dolusunuzdur, ancak son zamanlarda kendinizi biraz sıkışmış ve boşlukta hissediyor olabilirsiniz. Endişelenmeyin bu geçici bir durum. Pillerinizi şarj etmek için biraz zaman ayırın ve kişisel bakımınıza odaklanın. Kariyer cephesinde işler yavaş ilerliyor olabilir ama pes etmeyin. Çaba göstermeye devam edin ve hedeflerinize odaklanın. Sıkı çalışmanızın karşılığını sonunda alacaksınız.

Kişisel yaşamınızda sevdiklerinizle açık bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Zor olsalar bile duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Arkadaşlarınızın ve ailenizin ne kadar anlayışlı ve destekleyici olabileceğine şaşırabilirsiniz. Son olarak, kişisel gelişime odaklanmak için harika bir hafta. Yeni bir beceri öğrenmek veya yeni bir hobi edinmek olsun, konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.

5 Mayıs Ay Tutulması, kariyer ve profesyonel yaşamınızdaki tüm korkuları veya endişeleri bırakma ihtiyacını ortaya çıkarıyor. İşinizde tamamen istikrarla ilgilisiniz, ancak bu tutulmayla, iş alanlarında güvenli oynama arzunuzun nihayetinde size karşı nasıl çalıştığını, başka bir ifadeyle sizi konfor alanınıza nasıl hapsettiğini düşünmeniz istenecek. Bu artık içinde bulunduğunuz mevcut düşünce kalıplarınızı salıverme ve başaramayacağınız endişesinden kurtulma zamanı olacaktır. Özellikle eksiklik, muhtaçlık veya kıtlık zihniyetinizi ortadan kaldırdığınızda fitili yakıp roketleneceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 1 – 7 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Hafta başlarken işler sizin için yavaş başlayabilir. Biraz huzursuz hissedebilir ve hangi yöne gideceğinizden emin olamayabilirsiniz. Meditasyon, hobiler, günlük tutmak veya doğada vakit geçirmek, iç sesinize uyum sağlamanıza ve sizi hedeflerinize yönlendirmenize yardımcı olabilir. Hafta ilerledikçe, iletişiminizde daha güvenli ve iddialı hissedebilirsiniz.

Bekleyen görevlerin, sorumlulukların veya projelerin üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek bir enerji patlaması geliyor. Kendinizi daha sosyal hissedebilir ve ister ağ kurarak ister arkadaşlarla sohbet ederek başkalarıyla bağlantı kurmaya çalışabilirsiniz. Hafta sonu, yaratıcılık ve kendini ifade etmek için iyi bir zaman olacak. İster sanat, ister müzik veya yazı yoluyla olsun, yaratıcı yanınıza dokunmak size neşe ve tatmin getirebilir.


5 Mayıs Ay Tutulması sizi, kökleri endişe veya sıkıntıya dayanan tüm modası geçmiş inanç sistemlerini veya dünya görüşlerini salıvermeye davet ediyor. Sevgili Balıklar, felsefelerinizin size bir rahatlık duygusu sağlaması önemlidir, bu yüzden sizi özgürleştirmekten çok engelliyorlarsa, onları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. İster manevi bir uygulama ister çalışma hayatı olsun, kendinizi bir uygulamanın bölümünü kapatıp diğerine adım atarken bulabilirsiniz. İnandığınız şey korku yüzünden olmamalı, bu yüzden sizi durgunlaştıran tüm fikirleri, ideolojileri arkanızda bırakmaktan çekinmeyin.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Harekete geçin, ancak gerçekçi kalın.
  • Boğa burcu: Hedeflerinize bağlı kalın.
  • İkizler burcu: Kişisel gelişim için iç gözlemi benimseyin.
  • Yengeç burcu: Kişisel bakımınıza öncelik verin.
  • Aslan burcu: Yaratıcı enerjinizi kucaklayın.
  • Başak burcu: Anlaşmazlıklara açık bir zihinle yaklaşın.
  • Terazi burcu: Risk alın ve yeni fırsatları keşfedin.
  • Akrep burcu: Yoğunluğunuzu akıllıca kullanın.
  • Yay burcu: Güçlü bir finansal temel oluşturun.
  • Oğlak burcu: Kişisel ilişkiler üzerinde çalışın.
  • Kova burcu: Hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edin.
  • Balık burcu: Yaratıcılığınızı ve kendinizi ifade etmenizi keşfedin.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.