Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı Cevdet Nasıranlı AKP’li çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı Cevdet Nasıranlı sosyal medyada gündem oldu. AKP ile ilgili paylaşımlarını silmesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu nasıranlı14 Mayıs seçimlerinde beklediği sonucu alamayan CHP’de rotasyon sürüyor. Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni başdanışmanı olarak avukat Cevdet Nasıranlı’yı seçtiği öğrenildi. Eski AK Partili olan Nasıranlı göreve gelmesinden sonra sosyal medyadaki hesabından AK Parti ile ilgili tweetlerini sildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gözler 28 Mayıs’a çevrildi. Vatandaşlar, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir tercihte bulunacak. Seçimin ikinci turuna sayılı günler kala CHP’deki değişim dikkat çekti.


Kılıçdaroğlu, seçim sonrası 15 Mayıs’ta CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Onursal Adıgüzel’i görevden almış yerine Devrim Barış Çelik‘i getirmişti.

Eski AKP’li Nasıranlı, Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı oldu!

cevdet nasıranlı erdoğan

Bu sefer de Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı olarak avukat Cevdet Nasıranlı’yı seçtiği öğrenildi. Daha önce CHP Doğu masası koordinasyonunda görev alan Diyarbakır Milletvekili adaylarından Cevdet Nasıranlı’ya yeni bir görev verildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlı’ya gönderilen görevlendirme yazısı şöyle;

“Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘Siyasi işler ve seçim propagandası’ konusunda çalışmalar yapmak üzere ‘Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür.”


Eski AK Partili olan Nasıranlı göreve gelmesinden sonra sosyal medyada hesabından AK Partili ile ilgili olan tweetlerini sildi. Yaşanan bu gelişme sosyal medyada gündem oldu.

İşte Nasıranlı’nın sildiği o tweetler:

erdoğan

Cevdet Nasıranlı, 2019’daki yerel seçimlerde, AKP’den Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkanı adayı olmuştu. Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinde 4’üncü sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.

Öte yandan Cevdet Nasıranlı’nın Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımları da dikkat çekti:

cevdet nasıranlı

Nevşin Mengü: Bu seviyede paylaşımlar yapmış birine acaba ne danışılabilecek?


Twitter paylaşımında Sabah gazetesinin konuyla ilgili haberini alıntılayan gazeteci Nevşin Mengü, “Danışmanlar neye göre seçiliyor? Bu kişileri kontrol eden bir mekanizma yok mu? Bu seviyede paylaşımlar yapmış birine acaba ne danışılabilecek?” ifadelerini kullandı.

Ali Babacan: Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nın beraberce uzlaşmadığı bir konuda anayasa değişikliği mümkün değil


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.