Astroloji: 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları. 10 Temmuz, 11 Temmuz, 12 Temmuz, 13 Temmuz, 14 Temmuz, 15 Temmuz ve 16 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Sağlıkla ilgili bir takım sıkıntı ve problemleri yaşayabileceğiniz bir hafta. Dikkatli olmanızda fayda var! İş ortamı olabilir, kendi sağlığınız olabilir, hiçbir şey sağlıktan başka önemli değildir. Siz siz olun her zaman için yapılması gereken ne varsa onları ön planda tutun. Kendinizi heder etmeyin. Sizi yoğun ve verim bir süreç bekliyor. İş ya da ev kazaları, sindirim sistemiyle ilgili problemlerini ve etkilerini en aza indirmek için planlı hareket etmelisiniz.

Doktorunuzun önerileri doğrultusunda bir beslenme düzeni, uyku sistemi ve dozunda egzersizler size yardımcı olacaktır. Detaylar hayatınızı kurtarıyor olsa da bunlara kendinizi kaptırıp asıl amacınızdan uzaklaşmamalısınız. İş kurmak ve geliştirmek, çalışma ortamınızda düzenlemelere gitmek ya da bununla ilgili talepleri karşılamak gibi gündemleriniz olabilir.

Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmek istediğiniz bir zamandasınız. Bunun gerekliliklerinin farkında olmak sizi daha akıllıca bir tempoda olmaya itebilir. Zaten yapmanız gerekenin da bu olduğunu unutmamalısınız. Enerjinizi dağıtan her şeyden arınabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

Aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu uzun dönemde retro süreci de olacağı için aşkta dengeyi tutturmak bazen zor olabilir. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz veya partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.

boğa burcu

Boğa burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Mars sizin aşk hayatınızla ilgili olan alanda birtakım gerginlikler, sıkıntılar yaşatabilir. Aynı zamanda çocuklarla ilgili problem ve konularla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatında da sanki bir ağırdan alma gibi bir durum sergileyebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bu hususta en karlı çıkacak yine sizlersiniz. Duygusal konuları mantığınızla ele alabilir, kendiniz için en iyi olanı seçmeye çalışabilirsiniz. Seçici ve özenli bir dönemdesiniz, bunun etkilerini yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz.

Kendinizi duygusal ve parasal olarak garantiye almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ya da karşınızdaki kişiyi zorlamamak adına neyin üzerinde duracağınızı ve durmayacağınızı iyi belirlemelisiniz. Eleştirel bir dil kullanmak, bunu davranışlarınıza da yansıtmak yapıcı olmadığınız sürece başınızı ağrıtabilir. Bunun getireceği gerginlikler ve tartışmalardan uzaklaşmak adına adımlarınızı ağır ağır atmayı düşünebilirsiniz.

Hayata geç kalmamak için düşünmek ve harekete geçmek arasındaki sınırı gözden geçirmelisiniz. Maddi açıdan da şanslı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yatırımlarınızı başlatabilir, mevcut işinizi büyütebilir, bir fikrinizi üzerinde çalışabilir hale getirebilirsiniz. Bu hafta ve önümüzdeki hafta ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz.

Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir veya arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

ikizler burcu

İkizler burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta özellikle ev konuları ile ilgili problemler, sıkıntılar, taşınma ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca bazılarınız sözleşmelerinizle ilgili sıkıntılar da yaşayabilirsiniz. Ayrıca aile büyükleri ile ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkilere özen göstermekte fayda var. Aynı zamanda sağlıkla ilgili aksilikler ve günlük rutinin bozulması söz konusu olabilir.

Bu hafta Mars, ev içindeki işler ve ilişkileri hızlandırarak gündeme taşıyabilir. Evrak işleri, faturalar, taşınma ve düzenleme gibi süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Fazla eşyalarınız başta olmak üzere yaşam alanlarınızdaki gereksiz ve kalabalıklık oluşturan her şeyi eleyebilirsiniz. Temiz, rahat ve rahatınıza hizmet eden bir ortam kurmak için uğraş verebilirsiniz.

Sorumluluk aldığınızda kendinizi başka fikirlere ve seçeneklere kapatmadığınız sürece aldığınız sonuçlar sizi memnun edebilir. Aile içindeki gerginliklere, kazalara ve tartışmalara engel olmak için bunu dikkate almanızda fayda var. Bir rutin yakalamanın emek istediğini ve bu emeği makul şekilde vermek gerektiğini unutmayın.

Öte yandan bu hafta iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Ruhsal olarak biraz daha kararlı ancak gergin olacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Burada yanlış anlaşılmalara dikkat ederek isteklerinizi net bir şekilde ifade etmenizde fayda var. Özellikle yakın çevrenizdeki diyaloğunuza, kullandığınız kelimelere dikkat edin. Bu dönem özellikle işinizle ilgili yapacağınız iletişim ve networkle ilgili güzel sonuçlar alabilirsiniz, yavaş yavaş kademeli bir şekilde sonuçlanacaktır.

Bu dönemde işinize, düşüncelerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Sıkı bir çalışma ve eğitim takviminiz olabilir. Kendinizi yetiştirmekle ilgi alanlarınızda daha iyi sonuçlar alabileceğinizi düşünebilirsiniz. Sırayla ve mantıklı bir şekilde ilerlediğinizde bunun mümkün olacağını bilmelisiniz. Bu sayede karşılık göremediğiniz durumda öfkelenmenizi gerektiren durumları da ortadan kaldırabilirsiniz.

Yakın çevrenizle daha mesafeli bir ilişkiniz olabilir ya da yeni insanlar tanımak konusunda bazı sınırlar çizebilirsiniz. Bunu kendinizi korumak adına yapıyor olabilirsiniz. Ancak doğru insanlara yanlış tutumlar sergilemediğinizden de emin olmalısınız. Konuşmalarınız, söylemleriniz ve buna bağlı yapacaklarınız dikkat çekici olabilir. Olumsuz yönde dikkat çekmemek ve eleştiri almamak için net ve yapıcı bir tutum geliştirmek adına iyi bir dönem olabilir. Farkındalığınız arttıkça sosyal huzurunuz da artacaktır.

Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır bu süreçte. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

aslan burcu

Aslan burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Finansal anlamda bir takım yeni kararlarla ilerleyeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Bu dönemde yapacağınız iş görüşmeleri ve kendinizle ilgili eleştirilerinizi olumlu anlamda kullanmanız ve daha aktif olmanız durumunda çok daha güzel sonuçlar alacağınız bir sürecin içine giriyorsunuz. Bu dönem bazılarınızın gelirlerinde birtakım azalmalar söz konusu olsa bile farkındalıkla ilerlerseniz daha rahat edeceğiniz bir sürecin içerisine ilerliyor olacaksınız.

Mars özellikle Aslan burçlarının parasal konularındaki gelişmeleri hızlandırabilir ve sonuç alınan hale getirebilir. Yeni kararlar almaya, işinize daha çok özen göstermeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İş görüşmeleri, iş birlikleri yapabilirsiniz. Özellikle işveren iseniz çalışma arkadaşlarınıza karşı tutumlarınız önemli olacaktır. Olumsuz bir durum oluşturmamak ve ekibinizi motive etmek sizin de mutlu ve sakin çalışmanıza destek verebilir.

Bu dönemde ödemelerinizi kontrol altına alabilir, harcamalarınızı sadece belli ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapabilirsiniz. Elinizdeki imkanları iyi kullandıkça daha iyisi ve daha fazlası sizi bulabilir. Beslenme düzeninizi gözden geçirebilir, doktorunuzla görüşerek daha sağlıklı gıda hazırlama ve tüketmek üzere bazı planlar yapabilirsiniz.

11 Temmuz itibariyle Merkür’ün sizin burcunuza geçtiğini hesaba katarsak artık kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacak. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi arttıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

başak burcu

Başak burcu 10 – 16 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Güçleneceğiniz, eylemlerinizde daha kararlı olacağınız bir sürecin içine giriyorsunuz. Ancak olumsuz etkilere, kazaya ve belaya açık olduğunuz, aynı zamanda gergin bir enerjinin etrafınızda olduğunu da unutmadan, olumsuz enerjileri akıtarak hayat yolculuğunuzu bu şekilde geçirmenizde fayda var. Özellikle bu dönemde aklınıza gelen fikirleri doğru bir şekilde kullanarak hareket ederseniz, eyleme geçerseniz artı bir sonuç alacaksınızdır.

Mars’ın burcunuzda hareket etmesiyle beraber kendinizi daha güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Durağan, anlık memnun eden ve sonuçlanmayan konularda harekete geçmeniz için fırsatlar bulabilir ya da bu fırsatları çabalarınızla siz ortaya çıkarabilirsiniz. Bedensel değişiklikler, daha sağlıklı bir görünüm oluşturma çabaları ve hayatınızdaki tüm fazlalıklardan arınmak bu dönemde yapacağınız en iyi yatırım olabilir.

Yüklerinizden kurtulduğunuzda daha hızlı ilerler ve sonuç alırsınız. Bunun farkındalığını yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Bu hızlı süreçte fiziksel kazalara, ilişkilerde denge bozacak davranışlara, detaylarda kaybedilen zamana karşı dikkat etmelisiniz. Geri dönüşü zor olan yollara girmemek için aklınıza gelen fikirleri işlemek için planlarınızı her zamankinden daha sağlam yapmalısınız. İlişkilere ve yeni kariyer planlarına adım atmaya çok açık ve hazırsınız.

Önümüzdeki 2-3 haftalık süreçte sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

terazi burcu

Terazi burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları:


Bu hafta biraz geri adım atıyor, kendinizi geri plana çekiyorsunuz. Kendi halinde, belli insanlarla ve konularla ilgileniyor olmak motivasyonunuzu düşürdüğünde koşucuların ilk adımı geriye doğru attığını hatırlamalısınız. Bu dönemde daha çok eylem odaklı olarak ilerlerseniz ve farkındalığınızı finansal konulara odaklarsanız daha rahat bir şekilde bu süreci geçirebilirsiniz.

Hayatınızı iyi bir yere taşımak isterken bunu kimlerle ve ne şekilde yapacağınızdan emin olmalısınız. Zira arkanızdan çevrilen işleri fark edebilirsiniz. Sizi bir yere götürmeyen, bir fayda ve mutluluk göremediğiniz yöntemlere ve insanlara veda ediyorsunuz. Alacağınız bazı haberler, bazı insanlarla gireceğiniz olumsuz konuşmalar bu vedayı kolay hale getirebilir. Arkanızdan nelerin döndüğünü, sizden nelerin gizlendiğini gördüğünüzde hareket etmeniz ve bunu nasıl yapacağınızı bilmeniz önemli olacaktır.

Bu hafta biraz kenara çekilin ve neler olduğunuzu analiz etmeye çalışın. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza yatırım yapmak için olumsuz alışkanlıklarınızı bırakmaya çalışabilir, hizmet verdiğiniz alanlardaki işlerinizi kontrollü bir şekilde devam ettirebilir, kendinize ve kendi finansal fikirlerinize önem verebilirsiniz.

Önümüzdeki 2-3 haftalık süreçteyse bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 10 – 16 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Eğer kalbiniz boşsa hayatınızın aşkıyla tanışacağınız bir sürece girebilirsiniz. Ancak sosyal çevrenizdeki kişilere dikkat etmenizde fayda var. Girdiğiniz ortamlarda oldukça dikkat çekiyor olacaksınız. Aynı zamanda dikkat çekerken negatif enerjileri de üzerinize paratoner gibi çekebilirsiniz. Bu yüzden farkındalıkla harekete geçerseniz ve bu olumsuz enerjilerden korursanız daha güzel bir süreç olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Mars, sosyal hayatınıza bir hareketlilik getiriyor. Yoğun bir tempo olsa da her zamanki gibi temkinli ve dikkatli olmanız gerekecektir. Çok fazla insanla muhatap olmak, yeni çevrelerde sıkça bulunmak dikkatleri üzerinize toplayabilir. İlginin bile gereksiz olanı bu dönemde sizi rahatsız edebilir. Bu da kendinizi kapatmanıza ya da olumsuz tavırlar sergilemenize neden olabilir. Tartışmaların yerini iyi ve verimli dostluklara bırakmak için çaba gösterebilirsiniz. Her şeyi dönüştürebileceğinizi bilerek ilerlediğinizde bunun pozitif etkilerini daha fazla hissedebilirsiniz.

Sizi besleyen, ileriye taşıyacak arkadaşlıklar kurabilir ve bu sayede hedefleriniz daha iyi yol alabilirsiniz. Sizin de benzer nitelikleri taşıyan bir arkadaş olmanız çevrenizin takdirini toplayacaktır. Sosyal ve profesyonel işbirlikleri, sosyal medya çalışmaları ve toplumsal konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Özellikle grup çalışmaları yapıyorsanız hem grup çalışmaları hem de işbirlikleri açısından başarılı olacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz’da başlayan bu iki-üç haftalık süreçte Merkür size yeni iş tekliflerini getirebilir. Bu süreçte kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kariyer evinizdeki Mars’ın seyri; aslında toplum önündeki statünüz konusunda, kariyerinizle ilgili harekete geçmeniz ve kendinizi göstermenizin zamanı geldiğinin ifadesi niteliğinde. Fakat harekete geçerken davranışlarınızı doğru bir şekilde ayarlamanızda fayda var. Aceleci ve zamansız bir şekilde yapılan eylemlerden sonuç alamayacağınızı ifade ediyor. O yüzden sağlam bir şekilde, düzgün bir şekilde ilerlerseniz güzel sonuçlar alacaksınızdır.

Bu hafta itibariyle kariyerinizin zirvesine giden yolu tırmanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi ve çabalarınızı en güzel şekilde gösterebilirsiniz. Bunun için gereken donanıma sahip olduğunuzu öncelikle kendiniz kabullenmelisiniz. Böylece hem teklifleri daha iyi değerlendirebilir hem de kendi planlarınızı daha iyi uygulayabilirsiniz. Doğru bir planlama, zamanında hareket etme ve sadece gerekli konularla ilgilenme bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir.

Sabırsız ve heyecanlı tavırlar, iş yükünüzün fazlalığından doğan stresle birleştiğinde çalışma ortamınızda tatsızlıklar ortaya çıkabilir. Profesyonel ve insan odaklı davranmayı daha iyi tecrübe edebilirsiniz. İsteklerinizi dile getirmek yerine bunun sizin için önemini ve gerekliliğini gösteren bir izlenim bırakmaya odaklanmalısınız. İş kollarınızı düzenleyebilir, takviminizi yenileyebilir ve sorumluluğunuz olmayan işleri üstlerinizle görüşerek başkalarına devredebilirsiniz. Rahat bir zihin işlerinizin de rahatlıkla ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Merkür’ün Aslan burcunda transit yaptığı bu iki-üç haftalık süreçte seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 10 – 16 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Yurtdışı konuları, seyahat ve eğitimle ilgili olan alanlarda harekete geçebilir; burada kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Burada vereceğiniz kararlar size ilerleyen süreçte artı bir değer getirecektir. Organize olmanız, kendinizi ifade etmekte fayda var.

Bu hafta kendinizi bilginizle ve donanımınızla gösterebilirsiniz. Kabuğunuzu yeniliyorsunuz. Bilginin gücüyle, aklı selim tutumların farkındalığıyla daha iyi işbirlikleri kurabilir, resmi işlerinizi zamanında ve iyi sonuçlarla tamamlayabilir, planlı olma halinizi geliştirebilirsiniz. Bunun ekmeğini yemek için acele etmediğinizde doğru anlaşılmanız da söylediklerinizin çevrenizi etkilemesi de kolaylaşacaktır. Bir iz bırakmak, kalıcı ve elle tutulur durumları gündeme getirmek istiyorsanız kararlarınızın buna hizmet etmesine önem vermelisiniz.

Dolayısıyla karar mekanizmanızda ciddi bir düzenleme ve elemeye gidebilirsiniz. Arkadaşlıklarınız, insanlarla yakınlığınız ve işbirliklerinizi sınırlandırabilir, size sadece stres yükü getiren konuları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Yurtdışı ve seyahat planları gündeme gelebilir, pasaport ve vize işlemlerinize yer açabilirsiniz. Hayatınızı hangi değerler üzerine kurduğunuzu ya da kuracağınızı tespit etmek için ideal bir dönemdesiniz.

28 Temmuz’a kadar maddi dengenizi bozabilecek bir ödeme veya borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler varsa ameliyat kararı alınabilir. Bu dönemde finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 10 – 16 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Mars’ın Başak burcundaki hareketine başlaması size sadece istemenin yeterli olmadığını gösterecektir. İstediğiniz, talep ettiğiniz her şey için üzerinize düşen sorumluluğun farkına varıyorsunuz. Mars, ödemeler evinizde ve ortak elde ettiğiniz gelirler alanında kendini gösterecek. Eylem odaklı talepte bulunmanız gerekiyor. Eğer ki gelirleriniz ile ilgili bir durum varsa burada taleplerinizi dile getirin, sorgulayın.

İkincisi, borçlar ve kredilerle ilgili olan konular daha çok ön plana çıkabilir. Burada da alma-verme dengesi açısından kariyerinizdeki, işinizdeki gelir ve giderleri doğru bir şekilde yönetmeniz finansal açıdan daha rahat hareket etmenize vesile olacaktır. Emek verdiğiniz kadar emek görmek ya da tam tersini düşünmek, hayatınızdaki insanlara ve olaylara karşı dengeyi doğru şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi yeniden inşa etmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz, fiziksel değişiklikler ve operasyonlar gündeme gelebilir.

Aynı zamanda libidonuzun da arttığı dönemler, kendinizi çekici ve güzel bulacaksınız. Bu da sizi çekincelerden, uzun süreli ve yoğun düşüncelerden, detaylara fazla takılmanın getirdiği vakit kaybından koruyacaktır. Gelir gider grafiğinizi çıkarabilir, borçlanmalarınızı yönetebilir ve bunları daha hızlı bir şekilde çözebilmek için ek iş arayışına geçebilirsiniz. Bu sayede hem hızlıca toparlanabilir hem de yeni bir alanda daha çalışmanın deneyimini edinebilirsiniz.

28 Temmuz’a kadar sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir. Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz veya partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 10 – 16 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Uzun süren ilişkileriniz ve ilişki evinizde gerçekleşmekte. Burada kendinizi daha enerjik, daha çekici hissedebilirsiniz. Fakat aynı zamanda iletişimde yanlışlıklar ve sıkıntılar yaşamanız olası. Bu süreci değerlendirirken özellikle bu dışarıdaki kişilerin yorumlarına kulaklarınızı kapatın. İç sesiniz ile ilerlemenizde fayda var.

İlişkiler konusundaki düşüncelerinizi uygulamaya koymak için gereken zamanı ve cesareti buluyorsunuz. Enerjik ve güçlü hissedebilirsiniz. İlişkileri ileriye taşımak, işbirliklerinizi büyütmek ve kazancınızı garanti altına almak adına iyi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler yeni iş birlikleri, sorumlulukların yeniden belirlenmesi hayatınızı nasıl idame ettireceğiniz konusundaki planlarınızı netleştirebilir.

Sadece fayda göreceğiniz, ilerleyişinizi destekleyecek ve mantığınıza uyan konulara önem verebilirsiniz. Bu sizin durağan noktalarınızı hareketlendirmek adına iyi bir seçenek olabilir. Ancak aynı tutumu ilişkilerde de sergilemeniz insanların sizin hakkınızda olumsuz düşünceler beslemesine neden olabilir.

Ego ve eleştiriden kaynaklı sorunları en aza indirmek, problem yaşadığınız kişilerle aranızı düzeltmek adına da çaba sarf etmelisiniz. Bunu yaparken de yapıcı yönünüzü ortaya çıkardığınızdan emin olmalısınız. İyi niyetin iyi çaba getirdiğini, bu çabaların da iyi sonuçlanacağını unutmayın. Bu konuda net olmanın önemini bilerek ilerlemelisiniz.

28 Temmuz’a kadar sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.


Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler

Astroloji || Bu 4 burcun 1,5 yıllık sınavı sona eriyor, 17 Temmuz’da kaderin yönü değişiyor


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.