Astroloji: 7 Temmuz Güneş Sirius kavuşumu burç yorumları

Astroloji: 7 Temmuz Güneş Sirius kavuşumu burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Sirius burç yorumları

Astroloji: 7 Temmuz 2023 Güneş Sirius kavuşumu burç yorumları. (aşağıda)

Yılın en şanslı ve özel günlerinden biri

Güneş-Sirius kavuşumu her yıl 4-5-6 Temmuz günlerine denk gelmektedir. Bu yıl ise 7 Temmuz 2023 gününde kavuşum gerçekleşecek.


Her yıl Güneş ve Sirius yıldızının yan yana gelmesi “kaderin yazıldığı” gün olarak bilinir. Yeni bir iş başlangıcı yapmak isteyenler bu zamanı kullanabilir. Yılda 1 kez gerçekleşen ve kadim medeniyetlerde yılın en şanslı günü kabul edilen Güneş Sirius Kavuşumu bu yıl 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor. Kuran-ı Kerim‘de Şira olarak geçen Sirius yıldızının bizim yıldızımız Güneş ile kavuştuğu günler, Astroloji’de en şanslı günler olarak nitelendiriliyor.

Sirius nedir?

Sirius sabit yıldızı; Alpha Canis Major takım yıldızında yer alır. Ezoterik öğretilerde genellikle köpek, kurt, çakal biçiminde simgelenmiştir. Yunan mitolojisinde avcı Orion’un köpeğidir. Mısır da ölüleri öteki aleme götüren Anubis‘tir. Türk mitolojisinde göksel sarayın bekçisi Kurt Asena‘dır. Roma mitolojisinde Roma şehrinin kurucuları Romelus ve Remus’u emziren ilahi kurttur.

Sirius, farklı dillerde Sothis, Şira, Sirona, Serios, Kak-si-di, Huşi gibi adlarla telaffuz edilmiştir. Jüpiter ve Mars doğasında olan bu sabit yıldız güneşten sonra en parlak ve çıplak gözle görülebilen bir sabit yıldızdır. Onur, zenginlik, liderlik, yardımseverlik, sadakat ve kendini bir misyona adamakla ilgilidir.

Genel etkileri:

Sirius, doğası gereği dostane, ekip çalışması seven, maceraperest bir yıldızdır. Zararların giderilmesi, kırıkların sarılması niteliği taşır. İyileşme sürecini kuvvetli destekler. Büyük planları hazırlamak için oldukça uygun bir gündür. Bugünde tutulan dileklerin bire yüz alınacağı; denilenin düşünülenin niyet edilenin yaşanacağı umut ediliyor.

8 yıl önce ne yaşadınız?

Ezoterik anlamda, bugün başınıza gelen bir olay, genelde 8 yıl önce atılan bir tohumun sonucudur aslında… Yaptığınız, iyiliğin, kötülüğün, doğrunun, yanlışın veya bir seçimin sonuçlarını 8-8,5 yıl sonra alırsınız. Bu bakış açısıyla baktığımızda Venüs’ün de gökyüzünde 8 yıllık periyodlarda pentagram çizerek bir döngüyü kapattığını biliyoruz. Hayatlarınızda 8 yıllık döngüleri gözlemleyin! 2015 yılında neler yaşadınız, hangi yaşam sınavlarını verdiniz, ders aldınız mı, neleri yarattınız? Hatırlayın…

Burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor? Güneş Sirius kavuşumu burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Çok verimli olabilirsiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, yurt dışı ya da eğitimlerle ilgili konuları başlatabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatında da heyecanlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt dışına yatırım yapmak, yabancılarla görüşmek ve kararlar almak söz konusu. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. Ani seyahat gündeme gelebilir.

Dolunay’ın da etkisiyle işiniz, kariyerinizle ilgili tamamlanmalar, çözümlenmeler sonuca ulaşmalar söz konusu olabilecek. Yeni fırsatlar, iş imkanları, var olan işleri geliştirmek, büyütmek veya terfi gibi başarı getirileri olabilecek.

Atılganlığınız ve kararlılığınız, işinizde ve kişisel etkileşimlerinizde kendini gösterecektir. Yapılacaklar listenizde bekleyen herhangi bir proje veya görevin üstesinden gelmek için bu enerjiyi kullanın. Tüm engelleri aşmak için kendinizi zorlayın ve gerçekten arzuladığınız şeyin peşinden gidin.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika. Diğer yandan iş hayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren ilerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin.

Dolunay’ın etkisiyle yurt dışı bağlantılı konular, eğitimleriniz, hukuki süreçleriniz, uzak akrablarınız, seyahatlerinizi ticari hayatınız gibi konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz kolayca ilerler; yeni olanaklar getirebilir.

Anlaşmalar, imza atılacak evraklar, uzun ömürlü ve sağlam olacaktır bu dönem sizler için. Gerçekçi finansal hedefler belirleyin ve bunlara ulaşmak için bir plan oluşturun. Pratik doğanız, sağlam finansal kararlar almanıza yardımcı olacaktır.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Ev konularında karınca misali çalışkan olabilirsiniz. İş ve ev arasındaki trafiği ciddiyetle organize eder, aynı anda birden çok işi bir arada halledebilirsiniz. Yeni iş projeleri geliştirmek ya da gayrimenkul konularıyla ilgilenmek için zaman ayırın. Zira son vagonuna cesaretle atladığınız ekspres tren sizi arzuladığınız her hedefe hızlıca götürür.

Dolunay’ın etkisiyle borçlar, primler, ödemeler, nafaka, miras, krediler, başkalarına ait (eş-ortakvb.) maddi kaynaklar gibi gibi finansal konularda etki alıyorsunuz. Kendinize yeni maddi kaynaklar, yeni üretim alanları oluşturmak gibi konularda destek aldığınız açılar var. Bu alanlarda yeni anlaşmalar yapmanız da söz konusu olabilecek.

Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşın, geri bildirime ve işbirliğine açık olun. Doğuştan gelen kendinizi ifade etme yeteneğiniz, yaratıcı arayışlarınızda parlayacak. Alışılmışın dışında düşünmekten ve yeni teknikler veya ortamlar denemekten korkmayın.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Oradan oraya koşturup pek çok işi aynı anda çözmeniz mümkün. Kardeşinizle bir program yapabilir, uzun zamandır konuşmaya fırsat bulamadığınız sohbeti gerçekleştirirsiniz. Çay saati için masanızı kusursuz yiyeceklerle donatıp keyfini sürebilirsiniz. Bu güzel atmosfere komşularınız da dahil olabilir.

Dolunay’ın etkisiyle ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, danışmanlıklar, açık rekabet halinde olduklarınız gündeminizde yoğun yer tutabilir. Yeni iş ortaklıkları, yeni birliktelikler söz konusu olabilir. Ani kararlar maddi zararlar getirebilir, dikkatli olun.

Duygularınızı keşfetmek ve karşı karşıya kalabileceğiniz zorluklar konusunda netlik kazanmak için bu zamanı kullanın. İçinizdeki bilgeliğe güvenin ve gerçek arzularınızla uyumlu kararlar almanıza izin verin.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Oldukça aktif ve hareketli olacaksınız. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibrin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.


İşleriniz adına şanslı bereketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni iş fırsatları, bir terfi, mevcut işlerinizi genişletmek, büyütmek mükün olabilecek. Çekiciliğiniz ve doğal liderlik yetenekleriniz zirvede. Etrafınızdakilere ilham vermek ve onları yükseltmek için bu enerjiyi kullanın. Bulaşıcı iyimserliğiniz başkaları üzerinde adeta bir dalga etkisi yaratacaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle, iş hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

Dolunay’ın etkisiyle özel hayatınız, partneriniz, çocuklarınızi hobileriniz, aşk hayatınız gibi alanlar gündeminizde yer tutabilir. Yeni bir aşk, bir bebek haberi, yeni bir hobi edinme gibi durumlar çekebilir hayatlarınıza. Bilginizi geliştirmek veya yeni yetenekler geliştirmek için bu fırsatı kullanın. Kendinize yatırım yapın ve sizi heyecanlandıran kişisel gelişim alanlarını keşfedin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Arka plana ittiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Diğer yandan kolektife adayacağınız projelerinizi hareketlendirecek. Topluluklar önünde faydalı bir konuyu dile getirmenize olanak tanıyacak. İş hayatınızdaki kararlarda sağduyuyla hareket etmeniz size yeni kapılar açabilir. Güvenlik konularıyla ilgili devletle işlerinizi halledebilirsiniz.

Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkulleriniz gündeminizde olacak. Ev ve aile ile ilgili sorunlarda çözümler, taşınma, yer değiştirme gibi konular getirebilir. Kazanımlarınız artacaktır. Kredileriniz çıkabilir, bir miras haberi alabilirsiniz, primleriniz yatabilir.

Kendi ihtiyaçlarınızla da ilgilenmeyi ve vermek ile almak arasında bir denge kurmayı unutmayın. Bir konunun birçok yönünü görme ve çelişen bakış açıları arasındaki ortak noktaları bulma beceriniz bugün paha biçilmez olacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Arkadaşlarınıza biraz vakit ayırmanız gerekiyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

Dolunay’ın da etkisiyle eğitimler, seyahatler, ticaret hayatınız, reklam-pazarlama-medya, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız gibi konular gündeminize girebilir. Düşüncelerinizde belki de eski kalıpları bıraktığınız yeni bir farkındalığa geçtiğiniz bir süreç olabilir.

Yeni bir eğitim, yeni bir ticari oluşum gündeminize gelebilir. Bu alanda fırsatlara oldukça açıksınız. Kararlı kalın ve arzuladığınız şeyin peşinden gidin. Enerjinizi, derinliklerine dalmak ve gizli iç görüleri ve çözümleri ortaya çıkarmak için kullanın. İçgüdülerinize güvenin ve bilinmeyeni kucaklamanın getirdiği dönüşümü kucaklayın.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Kariyerde pek çok işin detayını halledebilirsiniz. Asistanınız veya yardımcınız varsa ona aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız.

Dolunay’ın da etkisiyle maddi gelirleriniz, üretimleriniz, öz değeriniz gündeminizde olacak. Var olan gelirinizi genişletme imkanınız olabilecek. Üretim yapan bir iş alanı ise verimli üretim rakamlarına ulaşmanız olası.

Özdeğerinizin arttığı bir süreç ki bu da tüm yaşamınıza yansıyacaktır. Terfi, iş değişikliği hangisi olursa olsun, bir şekilde iş alanında fırsatlara açık olacaksınız. Yeni deneyimleri benimseyin ve büyüme ve genişleme için fırsatlar arayın. Farklı yolları keşfetmeye açık olun ve gerektiğinde hesaplanmış riskler alın.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Ani bir seyahat kararı alabilirsiniz. Ya da uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz. Medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun.

Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın da etkisiyle hayat hedefleriniz, kariyeriniz, dış görünümünüz, hatta sağlığınız gündeminizde olacak. Yeni yaşam hefeleri geliştirmek adına oldukca destek aldığınız bir dönemdesiniz.

Disiplinli ve hırslı doğanız, başarı dürtünüzü ateşleyecek. Uzun vadeli hedeflerinize doğru ilerlemek için bu odaklanmış enerjiyi kullanın. Hedeflerinizi daha küçük görevlere ayırın ve tek tek ele alın.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Ortak paylaşım konuları gündeme gelebilir. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

Kendinize koyduğunuz sınırlar ve engellerin ardından hayata nasıl karışacağınıza dair fikirleriniz netleşebilir. Doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlandığınız durumları kolaylaştıracak bazı haberler alabilir, kişilerin gerçek niyetlerini görebilirsiniz. Kendinize karşı sergilediğiniz yargılayacağı ve acımasız tutumlarla vedalaşıyorsunuz.

İyi niyetle dahil olduğunuz, parasal yönü de bulunan girişimlerin neticelerinde ne yapacağınız ve yapmayacağınızla ilgili sınırlar daha belirgin hale gelebilir. Geleneksel düşünceye meydan okuyan ve başkalarına ufuklarını genişletmeleri için ilham veren tartışmalara katılın. Büyük resmi görme yeteneğiniz, başkalarının yeni bir bakış açısı kazanmasına yardımcı olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: İkili ilişkilerinizde hızlı kararlar almanız olası. Partnerinizle birbirinize nasıl faydalı olabileceğinizi irdelersiniz. İş toplantılarınızda önemli kararlar alırsınız. Diğer yandan terfi etmek ya da başka bir iş alanına geçmek için planlar yaparsınız. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. Yardıma koştuğunuz kadar size destek verilmediğini gördüğünüz yerlerde daha fazla durmamalısınız.

Kendinize bir şeyleri layık görmeyi bir bencillik olarak görmekten vazgeçmek için gereken özgüveni hissedebilirsiniz. Sadece düşüncelerle değil bunların somut hareketleriyle, aldığınız geri dönüşleriyle yaşantınıza şekil verebilirsiniz.


Parasal konularda çalışmalarınızın neticelerini görebilir, bunu garanti altına alacak çalışma şekillerini ve işbirlikleri planlayabilirsiniz. Sezginizi dinleyin ve karar verirken içgüdülerinize güvenin. Hassas ve empatik doğanız, bugün duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır.

Astroloji || 4 burcun 1,5 yıllık sınavı sona eriyor, 17 Temmuz’da kaderin yönü değişiyor! | Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.