Astroloji: Ay düğümleri değişti! 1,5 yıllık yeni döngü başladı

Astroloji: Kuzey ve Güney Ay Düğümleri aks değiştirdi. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji Ay düğümleri

Astroloji: Ay düğümleri değişti! 1,5 yıllık yeni döngü başladı
(burç yorumları aşağıda)

Öncelikle genel etkiler:

Ay düğümleri ne anlama gelir? Astrolojide “Ay Düğümleri” Ay’ın Güneş etrafındaki yörüngesi ile güneşin yörüngesinin kesiştiği noktalardır. Kuzey ay düğümü ruhun izlediği yolu ve yeni deneyimleri gösterirken, güney ay düğümü ise bizim tecrübe ettiğimiz ve bu tecrübelerle bir başka serüvene geçmemizi sağlayan matematiksel hesaplanan noktalardır. Bir burçta yaklaşık 1,5 yıl kalır ve kadersel etkiler barındırır. 18 temmuz 2023–12 ocak 2025 tarihleri arasında koç-terazi aksında ilerlerken kadersel yapı yön değiştirerek hayatlarımıza tezahür edecek.


Son 1,5 yıldır Güney Düğüm Boğa’da, Kuzey Düğüm Akrep’te hareket ederken gerçekçi ve sağlamcı olmaya çalıştığımız, değişime direndiğimiz konularda zorlanma yaşadık, buna karşılık derin psikolojik deneyimlerle dönüşümü öğrendik. Maddi değerlere sıkıca bağlanmaktan zarar görmüş olabiliriz ancak gerektiğinde değerlerimizi bırakabilmeyi öğrendik. Güvenliğimizi riske atmaktan çekinsek de değişimin gerekli olduğunu tecrübe ettik. Büyük mücadelelerle hayatımızı dönüştürebildiğimiz ölçüde, gelişebileceğimizi öğrendik.

Kuzey Ay Düğümü Koç ve Güney Ay Düğümü Terazi ne anlama geliyor?

Koç burcu, cesaret ve tek başınalık ise terazi burcu, uyum ve birlikte hareket etmektir. Koç burcu kafasına koyduğunu yaparken, terazi burcu onay alma ihtiyacındadır. Koç burcu kendini keşfetmek, cesaret göstermek, terazi burcu ilişki güdüsü ile bağımlılık ve kararsızlık. Dolayısıyla kuzey ay düğümü koç bize kendi kimliğimizi yeniden oluşturmayı anlatırken, güney ay düğümü terazide alma verme dengesini kaçırdığımız tüm ilişkileri bırakmamız gerektiğini veya adaletli ölçüde yapılandırmamız gerektiğini bize anlatır.

Kuzey ay düğümü koç, kendimizi yaşamak için bu uğurda cesaret göstermek, gerekirse yapıcı bencillik, kendimizi incelemek, kendimizle barışık olmak, enerjiyi kendimize kullanmaktır. Kendi gücümüze sahip çıktığımız ölçüde var olabiliriz. Başkalarına liderlik etmek için öncelikle ruhen kendimizi beslemeliyiz… Enerjimize sahip çıkmayı ve kendimizle olan ilişkimize değer vermeyi öğrenmemiz gereken bir dönem.

18-19 yıllık bir döngü bitiyor!

Kuzey ay düğümü koç transiti, evlilikler ilişkiler ortaklıklar verirken, ayrılıklar boşanmalar, ortaklık da bitişler de olacaktır. Bitmesi gereken ilişkiler bitecek ve başlaması gereken ilişkiler başlayacak. İlişkilerde denge arayışı önem kazanacak. Spora ilgimiz artacak, enerjik, hareketli ve de sabırsız olacağız. Hızlı karar alarak hayata geçirmek isteyeceğiz. Hak hukuk adalet konularında sistem ince ayarlarını vererek kocaman bir dönemi bitirirken, bize tüm canlılığı verecek. Tüm mücadeleci ruhumuz ve isteğimizle yeni bir ben yaratarak yeni başlangıçlara adım atacağız. Korkma güç sende!

Sana hizmet etmeyenleri ayırarak yola devam

Bir ilişkide çok verici davranıyorsak veya ilişkide karsımızdakini yok sayıyorsak burada ciddi yol ayrımları bizi bekliyor olacak. Kuzey ay düğümü koç, kendimize karşı adil olmak denge ve güç sağlayacağını, gerçekten kendimiz olarak ancak başkalarına yardım edebileceğimizi ve kendimize güvenip iç sesimize kulak verdiğimizde parlayabileceğimizi bize vurgular.

Şimdi artık Güney Ay Düğümü Koç’ta seyahat ederken bireyselliği ön plana aldığımız, riske atıldığımız konularda, güdüsel olarak aksiyona geçip tek başına mücadele verdiğimiz alanlarda, benmerkezci davranarak ödün vermekten kaçındığımız noktalarda zorlanmalara açık olacağız.

Kuzey Düğümü Terazi’de işbirlikçi olmayı, başkalarının ihtiyaçlarını dikkate almayı, paylaşımcı olmayı, gerektiğinde diplomatik davranabilmeyi ve ‘kazan-kazan’ yaklaşımının olumlu sonuçlarını öğretecek. Mantıkçı ve objektif davranmayı öğrenmek büyük bir ilerleme potansiyeli sunuyor. Hevesle, coşkuyla, düşünmeden ileri atılmak zarar getirebilir. Politikada, sanatta ilerlemeler bekleyebiliriz. Bireysel özgürlüklerin zorlanmaya açık olduğunu görebiliriz.

Burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Koçlar; bireysel özgürlüklerinden ödün vermeyi öğrenecekler, aşırı benmerkezci tutumlardan zarar görebilirler. Karşılarındaki kişilere eşitlikçi ve adil davranmayı öğrendikleri ölçüde gelişme kaydedebilirler. Evlilik ve/veya ortaklıkları ilerleme vadediyor. Başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyerek kendinize yöneldiğiniz, hem fiziksel hem de mental olarak geliştirmeye çalıştığınız her şey yeni bir hayat rutini oluşturabilir. Bunu kabullenmek ve buna göre yaşamak hayatınızı daha pratik, hareketli ve kaliteli hale getirebilir.

Koç burçları için bu süreçte ilişkiler, ortaklıklar ve denge kurmak yönünde geliştirici, yenileyici fırsatlar var. Evlilikte ve anlaşmalarda takınacağınız dengeli tutum sizi daha ileri götürebilir. Ancak kimi zaman kişisel girişimlerinizde aceleci davranmak, sadece kendinize odaklanmak, bedene, sağlığa ait konular daha yorucu ve uğraştırıcı olabilir.

Topluma rehberlik edeceğiniz, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz, hareketli, kadersel, cesur gündemler sizi bekliyor. Bugünlerde hep istediğiniz konularda harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yetenekleriniz, potansiyelleriniz daha görünür olabilir.

Özellikle Güney Ay Düğümün Terazi burcunda size ilişkilerle ilgili öğretilerini sunması, burayı aşmanıza yardımcı olacaktır. İlişkilerde kendinizi daha iyi tanıyabilir, denge kurmak üzere kadersel ilişki süreçleri yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızda uzun zamandır devam eden döngüler değişerek daha adil bir hale gelebilir. Ortaklıklar, mahkemeler ve iş birlikleri alanlarında karmik bir süreci tamamlayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Boğalar; bilinçaltında yatan bireysel hareket etme dürtüsünü törpülemeleri gerekecek, hayatın düzeni içinde, işyeri ilişkilerinde mantıkla hareket edebilmek, paylaşımcı olmak, denge ve ahengi yakalamaya çalışmak önemli kazanımlar sağlayacaktır. Hem bedeninizi hem ruhunuzu hareketlendirebilir, kendinizle mutlu olmayı deneyimleyebilir ve bunu destekleyen faaliyetleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Planlar yapın ve bu planları yeni hayatınızın ilk başarısı haline getirecek alt yapıyı hazırlayın.

Boğa burçları bu dönemde iş ortamında, çalışma koşullarında daha destekleyici ve geliştirici ilişkiler kurabilir. Başkalarına hizmet etmek, bir beceri geliştirmek için güzel olanaklar var. Aynı zamanda elde olmayan gizli nedenler veya riskli durumların getirebileceği kontrol dışı konular daha fazla kabullenme gerektirebilir.

Sizin için belli bir rutini farklı bir noktaya taşımak zor olsa da bu zoru başarmak için gereken cesarete sahip olduğunu görebilirsiniz. İç dünyanıza ışık tuttuğunuz, ruhsal olarak kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir döngüye başlıyorsunuz. Bu süreçte kendinizle baş başa kalarak aldığınız kararlar ve sezgileriniz sizin için yol gösterici olacak.

Gizli saklı konular açığa çıkarken; sadeleşme, uzaklaşma ve uzak yerlere seyahat etme cesaretini gösterdikçe hayatın kapıları size açılacak. Geçmişe dair konuları anlayıp iyileştirecek, yaşadıklarınızın size kattığı hediyeleri göreceksiniz. Bağımlılıklardan arındıkça yenilenecek, zamanı ve iş yaşamınızı daha doğru yönetebileceksiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: İkizler; sosyal çevrelerinde tek başına hareket etmekten, kişisel egolarını ön plana almaktan uzak durmalılar. Kişisel yaratıcılıklarını incelikli yollardan, estetik ve ahenkli biçimde ortaya çıkartabilmek gelişme vadediyor. Çocuklarla ilgili konular gelişme vadediyor. Benlik ve birlik dengesini doğru kurmalı, takdir ihtiyacıyla biçimlenmek yerine samimi ve doğal olmalı, arkadaş ve ilişkilerinize dengeli yaklaşmalısınız.

İkizler burcu bu dönemde yaratıcı alanda, kendini daha serbest ifade edebileceği koşullar içerisinde özellikle sanatsal konularda, aşkta ve zevk aldığı alanlarda, çocuklarla ilgili gelişmeler içerisinde daha mutlu olabilir. Buna karşın gelecek beklentilerinde ve gruplar, arkadaşlar içerisinde bazı çatışmalar ve ümitlerini yeniden kurmaları gereken durumlarla da karşılaşabilirler.

Daha sosyal ve mutlu bir çevrenin içinde yer almak sizi besleyecek ve daha iyi fikirler üretip çalışmanıza destek olacaktır. Hayallerinizin peşinden gittikçe dileklerinizin gerçek olacağı, renkli, hareketli, aktif zamanlara başlıyorsunuz. Bu süreçte dış dünyada oldukça, sosyalleştikçe gireceğiniz çevreler ve arkadaşlarınız size rehber olabilir.

Bu; düzeniniz, beklentileriniz, hayalleriniz ve bunları yaşama biçiminiz önemli derecede değişebilir. Bu değişimin parçası değil kendisi olmalısınız. Hayatınızın geri kalanına etki edecek olan her şeyi kendi girişiminizle oluşturabilirsiniz. Bunun hakkını verin ve artık sahneye çıkın. Toplumda, çevrenizde lider olabilir, diğerlerine yol gösterebilirsiniz. İlişkilerde karmik kilitler çözülürken, evlenmek, çocuk sahibi olmak için destekleneceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yengeçler; toplum önünde, kariyer alanında tek başına liderlik arzularını ve benmerkezci duruşlarını değiştirmeleri gerekecektir. Yuvada uyum ve dengeyi sağladıkları sürece mesleki alanda makul riskler almayı başaracaklardır. Hayatınızla ilgili önemli perdelerden birini açıyor. Kendinize çalışmak, iyiliğinizi ve mutluluğunuzu tasarlamak, bunu yaparken geçmişi sadece ders çıkarmak için kullanmak sizin için daha kolay olabilir. Özgüveninizi, enerjinizi hayatınıza adamak bir bencillik olmayacaktır. Bunun bilincine varıyorsunuz.

Yengeç burçları bu süre içerisinde kendi iç dünyasına daha fazla zaman ayırırken, ev ortamını daha güzel ve barışçıl kılabilir. Ailevi konularda, ev hayatında ilişkileri geliştirmek, başkaları ile ilgilenmek adına pek çok fırsat var. Ancak iş hayatında, kariyer konularında aşırı hırs ve mücadelenin getirebileceği çatışmalara, huzursuzluklara, bencilliklere dikkat etmek durumunda.

Üzerinize vazife olmayan, geçmişte yaşanan ve şu anınızda bulunmayan her şeyden arınmalısınız. Bir sayfa açmanın en önemli sebebi yazacak yeni bir şeylerin olmasıdır. Yazacak yeni bir şeylerin olduğunu fark ettiğiniz bir dönemdesiniz. Kariyer ve ilişkiler alanında girişimlerde bulunabilir, destekler görebilirsiniz. Niteliğe önem verdiğinizde yapacağınız küçük değişikliklerin hayatınıza olan büyük etkilerini daha net hissedebilirsiniz.

Kendinizi değersiz hissettiğiniz alanlar yerine işinizi, fikirlerinizi ve potansiyelinizi göstereceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Önemli arkadaşlıklar, iş teklifleri, yaşamınızda bir dönüm noktasında olduğunuzu düşündüren fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ne yaşadığınızın farkında olun ve aniden geliştiğini sandığınız her şeyin, aslında sizin için tam zamanında geldiğini görün.

Hayatınızı etkileyen radikal kararlar alacağınız önemli bir döngüye başlıyorsunuz. Bu döngüde kendinize güvendikçe, net hedefler belirledikçe potansiyellerinizi açığa çıkartabilir, yükselebilirsiniz. Bireyselliğinizi keşfedeceğiniz iş kurma, evlenme, ayrılma, taşınma gibi hayatınızı etkileyecek gündemler yaşayabilirsiniz. İç huzurunuzu sağladıkça ışığınızı parlatacak, gücünüzü sevgiden, sevdiklerinizden ve kendinize iyi gelmekten alacaksınız.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aslanlar; ‘dediğim dedik’çi bakış açılarıyla etraflıca düşünmeden riske atılma eğilimleri eğitim alanında, hukuki konularda, yurtdışı bağlantılı işlerinde zorlanma getirebilir. Görüş almak, adil ve eşitlikçi fikirleri benimsemek ilerleme getirecektir. Artık 1,5 yıldır zorlandığınız, test edildiğiniz, sınav verdiğiniz süreç sona eriyor. Artık sizi bir öz disiplin, düzen ve rahatlıktan uzaklaştıran her şeyi hayatınızdan uğurlamaya başlıyorsunuz.

Aslan burçları için bu dönemde anlaşmalar, yakın çevrelerindeki ilişkiler, eğitsel konular yeni ve uyumlu bir bakış açısı geliştirmelerine yardım edebilir. Sözleşmeler, konuşmalar, zihinsel faaliyetler açısından daha verimli olabilirler. Ancak hayata bakış açılarında, inanç ve görüşlerinde, uzaklarla ilgili konularda, yolculuklarda daha fazla mücadele söz konusu. Dar düşünmemeliler.

Hislerinin, duygularının, endişelerinin farkında olan biri olarak büyüme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Sınırlarınızı aşacağınız, ufkunuzu genişleteceğiniz, yaşamdan yepyeni şeyler öğreneceğiniz hareketli bir döngüye başlıyorsunuz. Bu süreçte eğitimler, yurt dışı bağlantıları, yolculuklar, sosyal medya, yayıncılık ve hukuksal konular gündeminizde olabilir.


Bu alanlarda cesur ve aktif oldukça hayatın kapıları size açılırken, kardeşler ve yakın çevrenizden destek görebilir, bildiklerinizle parlayabilirsiniz. Bol iletişim dolu, renkli, heyecanlı zamanlara başlıyorsunuz. Seyahat planları, taşınma gerektiren yer ve iş değişiklikleri gündeminize gelebilir. Bulunduğunuz çevrelerin ve sınırların dışında olmak sizi hem ruhsal olarak rahatlatacak hem de fiziksel olarak yeni yerler görmenizi sağlayacaktır.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Başaklar; ortaklı paylaşım konularında aceleci davranmaktan, sabırsız hareket etmekten zarar görebilirler. Maddi değerlerini ‘kazan-kazan’ ilkesine göre ayarlamayı öğrenmek durumundalar. Diplomasi yeteneklerini daha çok kullanmayı öğreniyorlar. Planlı olduğunuzda, sıraya koyduğunuzda üstesinden gelebileceğiniz her şeyin cesaretine ulaşabilirsiniz.

Başak burçları açısından parasal alanda, iş hayatında kuracakları yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar ve ortaklıklardan kazançlı çıkabilecekleri fırsatlar var. Kendi kişisel yeteneklerini geliştirebilirler. Başkalarından destek görebilirler. Ancak kimi zaman kriz çıkaran durumlar, borç ve alacak işleri, krediler ve mirasa yönelik işlerinde daha sakin, soğukkanlı ve dengeli olmaya bakmalılar.

Yapmanız gereken sadece bir adım atmak olduğunu, eski ve eskiten düşüncelerinizi bırakmanın önemli ve artık gerekli değil zorunlu olduğunu bilmelisiniz. Yolu beraber yürüyecek insanlar yanınızda olsa dahi kimsenin sizin için yürümeyeceğini unutmayın. Kendi gücünüze yeniden doğacağınız, kendi derinliklerinizi keşfedeceğiniz, korkusuz, cesur, sezgilerinizin arttığı bir döngü sizi bekliyor.

Bu süreçte kalıplarınızı ve bildiklerinizi değiştirip yenileyeceksiniz. İşinizi büyütmek, ortaklıklar kurmak, yatırımlar yapmak, krediler çekmek size iyi gelirken, sahip olduklarınızı diğerleriyle paylaşmak bolluk bereketinizi arttıracak. Ruhsal dünyanızı keşfe çıkacağınız deneyimler yaşayacaksınız. Neyi kazanca dönüştürebileceğinizi düşünmek yerine, zihninizin pratikliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Teraziler; ilişki, evlilik ve/veya ortaklıklar içinde bireyselliklerini öne çıkartmaktan ve çatışmacı tutumlardan dolayı yıpranabilirler. Sahip oldukları denge ve uyum yeteneğini kullanabildikleri sürece huzuru elde edeceklerdir. Sanat yoluyla gelişebilirler. İnsanlara ve olaylara bakış açınızın değişmesi, buna karşı gösterdiğiniz direnç, fedakarlıklarınızın getirdiği olumlu olumsuz tüm sonuçlar görmek ana gündem başlıklarınız olabilir. Kendinizi düşünmeye başlıyorsunuz.

Terazi burçları bu dönemde kendi yeteneklerine, kişiliklerine daha çok güvenebilir ve önemli kişisel adımlar atabilirler. Hayata bakış açılarında kendi merkezlerine dönmeleri faydalı olacak. Ayrıca bedenleri, sağlıkları ve görünümleri ile daha yakından ilgilenebilirler. Buna karşın ortaklaşa alanda bazı kopmalar, bitişler söz konusu olabilir. Karşıdan gelen eleştirilere karşı dengeli ve soğukkanlı durmaya bakmalılar.

Direnç göstermeye devam etmedikçe, bazı gerçeklere yüzünüzü çevirmedikçe hayatınızın nasıl hızlı ve güzel şekilde aktığına şahitlik edebilirsiniz. Can sıkıcı ilişkiler, problemli işbirlikleri, iyi niyetli olmayan kişiler karşısında yeni bir duruş sergilemek için gereken cesarete sahipsiniz. Kendinizi yeniden tanıyacağınız, önemli aydınlanmalar yaşayacağınız, aşk dolu gündemler yaşamaya hazırlanıyorsunuz. Aşkın içinde değer duygunuzu yenileyecek, kendinizi, zaaflarınızı, gölgelerinizi göreceksiniz.

Denge kurmak, kendinize ve diğerlerine dengeli yaklaşmak yaşam anahtarınız olurken, ilişkiler içinde kendi merkezinizde kaldıkça gerçek sevgiye ve bağlılığa kavuşacaksınız. Kadersel birliktelikler, evlilikler, ortaklıklarla dolu, aşkla yenileneceğiniz zamanlar sizi bekliyor. Alışkanlıklarınızı, beklentilerinizi lehinize olacak şekilde yenilediğinizde evlilik ve ticari ortaklıklarda hayati ve kadersel değişimler kapınızı çalabilir. Bundan sonrasının aynı olmayacağını biliyorsunuz, bu bilginizi nasıl bir yaşam sürmek istiyorsanız ona adamalısınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Akrepler; rutin yaşamın düzeni içinde özellikle işyeri ilişkilerinde baskın ve benmerkezci tavırlar sergilemekten ötürü yıpranmaya açık olacaklardır. Bilinçaltında henüz açığa çıkartamadıkları denge ve adalet duygusunu kullanmayı öğrendikleri sürece gelişime açık duruyorlar. Hayatınızı nasıl bir düzlemde yaşayacağınızı yeniden belirleyebilirsiniz.

Akrep burçları bu süreçte kendi iç dünyalarına dönmek, yalnız kalmak ve gelecek yönünde hazırlanmak için daha uygun bir dönemdeler. Daha önce yapmış oldukları iyi işlerin karşılığını görebilirler. Ancak kazançlar maddi olmaktan çok daha ruhsal yönde olabilir. Yine bu dönemde sağlık durumları, iş hayatları ve beraber çalıştıkları kişilerle daha sabırlı ve özenli olmaya bakmalılar.

Konforunuza düşkün olsanız da bazen bunu yenilemek ve geliştirmek için uygun zamanı, uygun fırsatı bulmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde fırsatı da zamanı da bulmak, bunları değerlendirmek kolaylaşacaktır. Sağlığınıza önem vermek, beslenme düzeninizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda belirlemek, yaşadığınız ve çalıştığınız yerlerde yenilik yapmakla zamanınız geçebilir.

Sevgili Akrep burçları; kendinize yeniden doğduğunuz, dönüştüğünüz, yenilendiğiniz 1,5 yılın ardından yaşamın hediyelerini almaya başlayacak, iyileşecek, rahatlayacaksınız. Bundan böyle geçmiş geride kalırken, geçmişin size kattıkları ile yepyeni bir yaşam düzeni kuracaksınız. Hayatın içinde aktif ve üretken oldukça desteklenecek, yeni bir iş yaşamına başlayacak, sağlıklı alışkanlıklar edinmeye ve kendinize iyi bakmaya davet edileceksiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yaylar; Ay Düğümlerinin değişmesiyle birlikte hayatta mutlu olmak için izlediğiniz yolu, tercihlerinizi ve çevrenizi değiştirebilirsiniz. Farkında olmadan bir takıntı oluşturan durumlar söz konusu olabilir. Yeter ki, aşmak isteyin. Bu süreçte isteyip de alamayacağınız şey olmayacak denilebilir.

Yay burçları açısından bu dönemde arkadaşlıklar, gruplarla beraber yapılan işler, sosyal paylaşım daha zevkli ve eğlenceli olabilir. Özellikle kuracakları ilişkiler ve işbirlikleri sayesinde başkalarından destek görebilecekler. Yeni ümitler ve beklentiler içerisindeler. Aşkta ise aşırı tutku, maceracı veya tartışmacı olabilecekleri durumlar yüzünden anlaşmazlıklar olabilir. Zevklerde daha paylaşımcı olabilmeliler.

Önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte aşırı risk almaktan ve gururu öne almaktan dolayı yıpranmalar söz konusu olabilir. Bireysel olarak sahne almaktan kaynaklı zorlanmalar olabilir. Bütünün dengesini göz önüne alabilmek, sosyal çevrelerinde önemli kazanımlar sağlayacaktır. Arkadaşlardan destek alabilirler. Duygu ve düşüncelerinize hizmet etmeyen hiçbir şeyin sizinle kalmasına müsaade etmeyebilirsiniz. Bu da eğlenme ve mutlu olma tanımınızı büyük oranda değiştirebilir.

Kendinizi bu yönde yetiştirmeye başladığınızda aklınızdaki fikirleri netleştirmek de bunları uygulamak da kolaylaşabilir. Hayat sahnenizde ışıl ışıl parladığınız, ışığınızın ve yeteneklerinizin daha görünür olduğu eğlenceli ve aşk dolu zamanlara başlıyorsunuz. Bu süreçte kalbinizin sesi yolunuzun en güzel rehberi olacak.

İçinizdeki çocuğu yaşayacağınız, yaşamanın güzelliklerini keşfedeceğiniz günlere başlayacaksınız. Kendinize güvendikçe, yeteneklerinizi gösterdikçe parlayacaksınız. Aşk, sanat, hobileriniz ve çocuklarınız gündemde olurken, arkadaşlıklarınızda yaşadığınız karmik gündemler yolunuza size denk çevreleri getiriyor olacak.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Oğlaklar; ev atmosferinde, aile yaşantısında benmerkezci ve çatışmacı tutumlardan sıkıntı yaşayabilirler. Benlik duygusunu törpülemek, hayatta eşitlikçi hedefler benimsemek toplumla uyumu getirecektir. Sosyal statü konusunda ilerleme kaydedeceklerdir. Kendi köklerinize ineceğiniz, karmik bağlarınızın, çocukluğunuzun, ailenizin size kattığı değerleri göreceğiniz, iç dünyanızın kilitlerinin açılacağı zamanlara başlıyorsunuz.

Oğlak burçları bu süreçte iş hayatlarında ve toplumsal konumlarında daha kazançlı olabilecekleri işbirlikleri ve ilişkiler geliştirebilirler. Özellikle evlilikten, anlaşmalardan gelebilecek imkanlar var. Ancak bir yandan da ev ve yerleşime yönelik konularda bazı kopmalar, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Ev, yerleşim, vatana ait konular güvenliklerini strese sokabilir.

Bu süreçte önemli kararlar alabilir, kendi ailenizi kurabilir, kendi evinize çıkabilirsiniz. Ev hayatınız, bir evden beklentileriniz, yuva tanımınız tümüyle değişebilir. Burada kuralların değişmesi ve yeniden yazılmasına karşı göstereceğiniz tepkiler belirleyici olacaktır. Bazen kitapta yazdığı gibi hayatta yaşandığı gibi olması gereken durumlar doğabilir. Kendinizi bunlara hazırlamalısınız.

Daha bağımsız ve özgür yaşam alanları yaratabilirsiniz. Ev değişikliği, taşınma ve evlilik gibi hayatınızı tümüyle etkileyecek bir düzene girebilirsiniz. Bunlar iş kapsamında da kapınızı çalabilir. Zira kariyer noktasında da bazı alışkanlıklarınızı yok edebilir, yeni bir tarz geliştirebilirsiniz. İş yaşamınızda onay beklentisinden özgürleştikçe önemli başarılar elde edeceğiniz bu dönemde, hayalini kurduğunuz girişimleri yapabilirsiniz. Aile, kariyer ve ev yaşantınızda kadersel gündemler sizi bekliyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Kovalar; yakın çevredeki kardeşler, arkadaşlar, komşularla ilişkilerinde karşı tarafın ihtiyaçlarını göz ardı etmekten dolayı zorlanmalar olabilir. Adaleti sağlamaya dayalı bir hayat görüşünü benimsemeleri, eğitimde, hukukta ve yabancı kültürlerle ilgili konularda ilerleme vadediyor. Seyahat planlarınız artabilir, yolculuk yapmanızı gerektirecek işler edinebilirsiniz. Araç kullanımı konusundaki eksiklerinizi de bu vesileyle kapatabilirsiniz.

Hayatınızda artık yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. Konuşmanız, yaklaşımlarınız, düşünme biçiminiz size getiriler sunabilir. Ancak bu dönemin enerjisini yoğun bir şekilde hissetmeye başladığınızda bu getirilerin sunulmasını beklemeyebilir ve onları almak için harekete geçebilirsiniz. Sakin ve makul tavrınıza bir hareketlilik gelecek olmasından endişelenmeyin.

Kova burçları bu dönemde uzaklarla ilgili konularda, akademik alanda, medyada, yolculuklar ve eğitsel uğraşlar içerisinde daha fazla destek görebilirler. Yeni insanlar, yeni kültürler ve yabancılarla ilgili anlaşmalar gelişme olanağı getirmekte. Bununla birlikte yakın çevrelerinde, kardeşlerle ilgili konularda veya konuşma ve yazışmalarında daha sabırlı ve uzlaşıcı olmaya bakmalılar.

Kendinizi daha özgün ve özgür ifade ettikçe parlayacağınız, önemli kararlar ve haberler alacağınız, hareketli, renkli zamanlar sizi bekliyor. Bugünlerde fikirleriniz daha çok kişiye ulaşabilir, eğitim, yayıncılık, ticaret, sosyal medya alanlarında adım attıkça desteklenebilirsiniz. Seyahatler, kardeşleriniz, yakın çevreniz size çok şey katabilir. Hayatı anlamaya, öğrenmeye açık ve çok yönlü oldukça hayat yolunuzda önemli kapılar açabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Balıklar; Ay Düğümlerinin aks değiştirmesi hayat kalitenize olumlu yansımalar yapabilir. Hayatınıza bir dengenin gelmesi kendi halinizde kaldığınız zamanların kalitesini arttıracaktır. Planlarınızı hazırlayın, detaylandırın ve yürürlüğe koymak için bir takvim çıkarın. Mantıkçı olmak, çift yönlü düşünebilmek ve paylaşımcı olmak ilerlemenin anahtarı olacaktır. Ortaklıklardan önemli kazanımları olabilir. Eş ve/veya ortağın maddi konularda ilerlemesi beklenebilir.

Para kazanmak, iş kurmak ve bunları devamlı hale getirmek konusunda sizi cesaretlendirebilir. Geçmişe, orada yaşadıklarınıza takılmak yerine artık önünüze bakmanız gerektiğini düşündüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu bir kazanç kaybı, bir ilişkinin sonlanması şeklinde de olabileceği gibi önünüze çıkan, aklınıza düşen bir fikir ve beklenti şeklinde de olabilir.

Balık burçları bu dönemde ortaklaşa kazançlar elde etme konusunda daha bereketli şartlar içerisindeler. Ortaklı işler, eşin maddi durumu, yeni yatırım olanakları veya mirasa ilişkin alanlarda destek bulabilirler. Ancak bu arada kendi harcamalarını ve işe ait riskleri daha iyi tartmak durumundalar. Gereksiz harcamalar kendi kişisel yeteneklerini yeteri kadar iyi değerlendirmemeye yol açabilir. Maddi konularda düşünmeden riske atılmak kaynakları tüketebilir.


Kendi değerlerinizi oluşturacağınız, kendi ayaklarınızın üzerinde durmanın hazzını yaşayacağınız, öz değerinizi güçlendireceğiniz zamanlara başlıyorsunuz. Sevgiyi güvenle almak, size değer aşklarla buluşmak, bolluk bereket akışınızı çoğaltmak için bugünlerde kendinize adil olmayı, emeklerinizi, zamanınızı korumayı unutmayın. Ortaklıklar, yatırımlar, krediler gibi alanlar yerine kendi kazançlarınıza güvenin. Yeteneklerinize güvendikçe, kendinize saygı duydukça ışıldayacağınız zamanlardasınız.

AstrolojiAstroloji: 40 gün sürecek Venüs Retrosu bu 4 burcu etkileyecek! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.