Astroloji: 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları. 14 Ağustos, 15 Ağustos, 16 Ağustos, 17 Ağustos, 18 Ağustos, 19 Ağustos ve 20 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta bazı konuların sadece şansla ya da yeteneklerle ilgili olmadığını fark edebilirsiniz. Bugüne kadar neye emek verdiyseniz karşılığını her anlamda görebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin pürüzlü yanlarını göreceğiniz, bununla ilgili bazı haberler alacağınız bir dönem olabilir. Kendinizi buna kaptırmak yerine şimdi çözüm bulmayı ve sorunlu noktayı tamamen ortadan kaldırmayı denemelisiniz.

Ekonomik açıdan bazı beklentilerinizin gerçekleşmemesi, dilediğiniz gibi olmaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yatırım fikirlerinizi geliştirmek, eksiklerinizi görmek adına bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Parasal kayıplar yaşamamak için harcamalarınızı daha dengeli yapmanız gerekebilir. Eski ilişkilerin gündeme gelmesi, bazı çevrelerle yeniden bir araya gelmek gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi parlatan ve söndüren herkesi, her şeyi iyi göreceğiniz bir süreç olabilir; olaylara bu açıdan bakmaya çalışın.

Hafta ortasında gerçekleşecek yeni ay ile beraber sadece konuşmanın değil, yapmanın ve bunu devamlı hale getirmenin formülleri üzerinde çalışabilirsiniz. Kendinize daha çok güveneceğiniz ve bunun altını iyi işlerle doldurabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hem motivasyonunuzu yükseltecek etkinliklerde yer almak hem de bu gibi konuların öncüsü olmak adına fırsatlarınız olabilir.

Yeteneklerinizi, üzerinde çalıştığınız ve artık karara bağladığınız her şeyi sunmak için hazırsınız. Bu hazırlığın arka planıyla değil sahnesiyle ilgileneceksiniz. Birçok açıdan yeni adımlar atmaya hazır olduğunuz için hayatınıza da birçok yenilik katabilirsiniz. Duygusal ilişkilerin başlaması, mevcut ilişkilerin bir adım ileri taşınması, çocuklarla ilgili konuların gündemde yer bulması gibi durumlar hayatınızda söz konusu olabilir.

Sözün ve kararın ağırlığının sizde olmasını istemek karşı tarafın sizi yanlış anlamasına sebebiyet verebilir. Dozunu iyi ayarladığınız her şeyin sizi mutlu edeceğini unutmayın. Tatil planları, yatırımlar ve bunun getirisi olan yeni projeler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yakaladığınız iyi ve güçlü hislerin hayatınızda uzun süre yer alması bu dönem yapacaklarınızla mümkün olacaktır.

boğa burcu

Boğa burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta evinizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Birtakım yanlış ve acele kararların getirdiği harcamalar, yeniden planlaması gereken düzenler, ani borçlanmalar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde hakimiyeti ele aldığınız durumlarda bazı geri dönüşler yapmanız veya bir şeylerin hesabını vermeniz gerekebilir.

Sadece kendi isteklerinizle değil, ailenizin fikirleriyle de yol almanız gerektiğini tecrübe edebilirsiniz. Parasal konular, ödemeler ve aile içindeki maddi dengeler söz konusu olduğunda önceliği gerekliliklere vermeyi ihmal etmemelisiniz. Taşınma ve satın almalar ilgili durumlarda kararlarınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir kez daha düşünmenizde fayda var.

16 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay, sizin için durağan ve kararsız zamanların artık sonuna gelindiğine dikkat çekiyor. Yaşam alanlarınızı ve yaşam şeklinizi tümüyle yenileyecek adımlar atabilirsiniz. Gelirinizin iyileşmesi, aile tarafından destekler almak, evinizi yenilemek veya bulunduğunuz çevreyi değiştirmek gibi önemli ve sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm bunlar enerjinizi değiştireceği için aile içindeki iletişiminiz de iyileşecek, daha keyifli ortamlar kurmanıza yardım edecektir. Önünüzdeki engellerin ortadan kalkmaya başlaması, şansınızın dönmesi sizi yüreklendirecektir. Bu da hayatınız için yapacaklarınızı daha iyi, daha güzel ve kaliteli şekilde yapmanızı sağlayabilir.

Kariyer noktasında kendi işinizi kurmak veya yetenekli olduğunu bir alan üzerinden ilerlemeye karar vermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın düzenini tümüyle elden geçiriyor olmak sizi heyecanlandıracaktır. Bu heyecanın dozunu doğru ayarladığınızda hem destekler almak hem de yanlış anlaşılmaların önüne geçmek mümkün olabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta kız kardeşleriniz, akrabalarınız veya çevrenizdeki diğer kadın figürlerle olan ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. Kendinizi göstermek isterken başkalarının omuzuna basmadığınızdan emin olmalısınız. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için aldığınız geri bildirimleri, insanların size olan yaklaşımlarını doğru değerlendirmelisiniz.

Bu günlerde gezmek, keyifli vakit geçirmek, yolculuk yapmak isteyebilirsiniz ancak bunun sorumluluklarınıza engel olmasına müsaade etmemelisiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, ödemelerinizi kontrol etmek, eğitimlerinizde açığı kapatmakla ilgilenebilirsiniz. Ödemesini alamadığınız işlerle ilgili geri dönüşler söz konusu olabilir. Elinizin bollaşmasını fırsat bilerek paranızı riskli yatırımlara gömmemelisiniz.

Hafta ortasında gerçekleşecek yeni ayın etkisiyle hevesinizi yükseltecek işleri başlatabilirsiniz. Hem gezip göreceğiniz hem de maddi kazanç elde edeceğiniz bir sistem kurmak isteyebilir, sosyal mecraları kullanabilir, elinizdeki imkanları geliştirmek adına araştırmalarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

Satış, pazarlama, yazılı işler ve editörlük gibi alanlar önceliğiniz olabilir. Fark yaratacağınız her şey ilgi alanınız olacaktır. Daha önce cesaret edemediğiniz, yeteneklerinizden şüphe duyduğunuz ilişki ve iş konularında birkaç adım öne çıkabilirsiniz. Tüm bunlar sizi sosyal çevrelerde de görünür hale getirecektir.

İnsanların dikkatini çekmek kadar onların sizinle iletişime geçmesini de sağlamak adına bir tutum sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenize yeni insanların dahil olması kadar yeni duygusal ilişkiler de gündeminize gelebilir. Kendinizi doğru ve olduğunuz gibi ifade ettiğinizden emin olduğunuzda insanların sizinle ilgili olumsuz fikirlerini de değiştirebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta hem aile içinde, hem de sosyal alanlarda verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz. Cömert tutumlarınızın nasıl anlaşıldığını, insanların sizi nasıl gördüğünü düşünebilirsiniz. Buradan çıkaracağınız dersler sayesinde yeni bir adım atmak yerine eskisi gibi olmayan adımlar üzerine çalışabilirsiniz.

Finansal açıdan yoğun ve yüklü harcamaların bir sonucu olarak bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı doğru yönetmekle ilgili sorunlarınızın çözülmesi adına güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Evinizde bir yer dağılınca evin tamamını dağıtmak yerine dağılan yeri toplamaya gayret gösterirseniz gücünüzün ve zamanınızın size daha çok kalmasını sağlayabilirsiniz.

16 Ağustos’ta Aslan burcundaki yeni ay ile maddi atılımlar gerçekleştirmeye hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bugüne kadar sizi durduran, bekleten her şeye tavırlarınızla ve çalışmalarınızla karşılık verebilirsiniz. Beklemek yerine gidip alan olmayı tercih edeceksiniz. Bu da sizi hem iş dünyasında hem de çevrenizde daha saygın ve bilinen bir seviyeye çıkarabilir.

Ortaklık görüşmeleri, iş teklifleri gündeminize gelebilir. Maddi açıdan şansınızı katlayabilir, elde ettiğiniz kazançları geliştirebileceğiniz yatırım fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Kazancınız kadar harcamalarınız da dikkat çekebilir. Sadece yatırım olarak değil keyfi ihtiyaçlarınız, sevdiklerinize karşı cömert tutumlarınız ve alışkanlıklarınızı da değiştirecek bir stil söz konusu olabilir.

Bu dönemde aşırı lüksün devamını getirebilmek sizi zorlayabilir dolayısıyla kendinize sınır koymanız gerektiğini unutmamalısınız. Değer verdiğiniz herkesin size aynı oranda değer vermediğini gördüğünüzde burada enerjinizi harcamak yerine doğru mesafeyi bulmaya çalışmalısınız. Yeme içme dengenizin değişebileceği, tatlıya düşkünlüğünüzün artacağı bir dönem olabilir. Sizi rahatsız edecek bir görüntünün veya sağlık sorununun oluşmaması için yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kendinizi hangi konularda ne şekilde ve nasıl ifade ettiğinize odaklanabilirsiniz. Yaratıcı, yetenekli olduğunuz bir dönemde ileriye gidememek sizi mental olarak yorabilir. Bazen yorulmak zorunda olduğunuzu, bunu dinlenmenin kıymetini anlamak için yaşadığınızı bilmelisiniz. Hem şansınızın hem de işlerinizin ilerlediğini, ilişkilerinizdeki pürüzlerin giderildiği bir dönemdesiniz.

Güneş ile Venüs sizin burcunuzda kavuşum içinde. İşinizdeki ve tutumlarınızdaki değişimler, tarzınızda yaptığınız yeniliklerle yeniden ilgilenebilirsiniz. Sırf istediğiniz için size uymayan şeylerin hayatınızda, üzerinizde bulunmasına müsaade etmemelisiniz. İkili ilişkilerde baskın geldiğiniz noktalar karşınızdaki insanların kendilerini ifade etmelerini zorlaştırabilir. Hayatınızdaki insanlara hislerini göstermeleri için fırsat, size tutunmaları için sebepler vermelisiniz.

16 Ağustos’ta yine sizin burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızdaki tüm değerler tümüyle değişip yenilenebilir. Kendinize yatırım yapmak, fiziksel ve mental duruşunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız dolayısıyla bunun hangi yönde olacağına da sizin tutumlarınızın karar vereceğini unutmamalısınız. Sessiz kaldığınız, onaya bıraktığınız konularda söz hakkınızı yeniden alabilirsiniz.

Ayrıca ilişkilerde karar noktası olmak, kontrolü ele almak isteyebilirsiniz. Partnerinizin buna uyum sağlamaması durumunda aşırı ve sert tepki vermek yerine dinlemeyi, anlamayı seçmelisiniz. Bir şeylere yön veren olmak istiyorsanız bunların iyi şeyler olmasına özen göstermelisiniz. Kariyerinizi iyileştirecek iş teklifleri ve görüşmeler gündeminize gelebilir, yaşam tarzınızdan yola çıkarak kendiniz için iyi bir gelir kaynağı oluşturabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 14 – 20 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kendi içinizde hallettiğinizi sandığınız, bir şekilde üstünü kapattığınız veya fark edemediğiniz konular önünüze gelebilir. Eski gündemlerle yeniden ilgilenmek sizi yoruyorsa ve üzerinizde bir zaman kaybı oluşturuyorsa artık kesin çözümü bulmalısınız. Daha kendinize ait bir dönemde ve uğraşlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu da hayatınızda bunun dışında kalan her şeyi uzaklaştırabilir.

İş ilişkileriniz, çevrenizle olan bağlantılarınız, eski ilişkilerinizden alacağınız haberler, kapanmayan hesaplar konusunda önemli revizeler yapmalısınız. Bunu hem yaşamınızın akışı hem de sağlığınız için kendinize borçlusunuz. Çevrenizden gizli tuttuğunuz, tutmaya çalıştığınız konuların fark edildiğini gördüğünüzde fikirlerinizi kimlerle paylaşıp paylaşmayacağınızı da net bir şekilde görebileceksiniz.

Hafta ortasında gerçekleşecek yeni ay, psikolojik tüm yorgunluklarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Artık yanlış insanlara verilen doğru değerler, suistimal edilen iyi niyetlerden vazgeçiyorsunuz. Bu da toksikleşen her şeyden sizi kurtaracaktır. Gizli düşmanlıklar, gizli bilgiler, daha öncesinde konuşulmayan veya sümen altı edilen her şeye artık cevap vermelisiniz. Herkes gibi sizin de bir tek hayatınız olduğunu, istekleriniz ve hislerinizin yoğunluğunu konuşmaktan çekinmemelisiniz.


Bazı fikirleri işlemek ve kullanmak adına iyi bir dönem olabilir. Az insanla iletişim kurmak fikirlerinizi kendinize saklamanızı kolaylaştırabilir. Zira ilham kaynağı ve motivasyonu konusunda yaşadığınız sorunları aşıp bir adım atabileceksiniz. Bunu sonuna kadar kullanmalısınız. Hayır işleri, sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi konularda öncülük edebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftanın başında hem arkadaşlıklar hem de yatırımlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. İyi giden konuların ve bunların korunamaması durumunda sorun sadece çevresel değil bireysel de olabilir. Kendi tutumlarınızın, egonuzun ve fikirlerinizin işleme biçiminizin hayatınıza olan etkilerini daha net görebilirsiniz. Bu sayede hem yanlış anlaşılmaların önüne geçecek hem de kendinizle ilgili revizeye gidecek hem de size hata yaptıran diğer faktörleri de etkisiz hale getirebileceksiniz.

Para kazanabilmek, hayatınızı daha yüksek standartlara çıkarabilmek için yaptığınız yatırımları dikkatle takip etmelisiniz. Burada bir kayıp yaşamanız söz konusu olabilir. Böyle bir durumda sakin kalmalı, gerektiği noktada yardım istemeyi ihmal etmemelisiniz.

16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size artık kendinize ve geleceğinize odaklanmak konusunda önemli fırsatlar sunabilir. Bu kez birilerinin sizin için bir şeyler yapması değil, sizin başrolde olmanız gerekiyor. Bunu yoğun ve net bir şekilde hissedebilirsiniz. Yeni projeler oluşturmak, parasal konulara ağırlık vermek ve gelirlerinizi arttıracak işlerin peşine düşmek isteyebilirsiniz.

Sosyal bir dönem olabilir ve insanların dikkatini duruşunuzla, yaptıklarınızla çekebilirsiniz. Destek görmek konusunda şanslısınız. Daha dışa dönük, enerjik ve yüksek motivasyonla yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu ihtişamından hoşnut kaldığınızı gördüğünüzde bunu sürdürmek için emek vermekten geri durmayacaksınız. Kendinize nasıl bir hedef koymanız gerektiğini düşündüğünüzde, hayatınıza ve çevrenize bakarak cevabı bulabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatınızda bazı değişiklikler meydana gelebilir. Statünüzdeki değişimler, zam ve terfi ile ilgili beklentilerinizin askıya alınması gibi durumlar doğabilir. Beklentinizin dışında veya beklediğinizden daha yavaş şekilde ilerleyen gelişmeleri doğru anlamaya çalışmalısınız. Bunun sizi cezalandırmak üzere olduğunu düşünürseniz işin içinden çıkmanız zorlaşacaktır.

Eski işlerinizdeki başarılarınızı ve deneyimlerinizi hatırlayabilir, önceden beraber çalıştığınız kişilerden destekler alabilir ve bugüne uyarlama yapabilirsiniz. Tutumlarınızın bıraktığı izlenimi değerlendirmek adına üstlerinizin bazı önerilerini alabilir, bunları dikkate alarak hayatınıza fayda sağlayabilirsiniz.

Hafta ortasındaki Yeni Ay, iş hayatınızda size önemli bir sayfa açabilir. Zorlu parkurların ardından burada gösterdiğiniz performansın size geri dönüşünü görebilirsiniz. Emeklerinizin görülmesi, sesinizin duyulması bugüne kadar durağan geçen çalışma düzeninizi değiştirebilir. Yeni sorumluluklar almak, kendi projeleriniz üzerinde çalışmak, iş sahibi olmak gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

Üstlerinizin ve çevrenizin ilgisini kazanabilirsiniz. Kalabalık gruplara katılmak, hitap etmek üzerine bazı fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri ve iş görüşmelerini değerlendirmek, işinizi geliştirmek ve ticari faaliyetleri hızlandırmak adına önemli bir dönemdesiniz. Ağırlığınızı koyabilirsiniz. Ancak bu durum olumsuz izlenimlere sebep olabilir. Bir yeteneğin, bir başarının gideceği noktayı hesap ederek onun üzerinde çalışmak size her zaman mevkiden ve paradan daha fazlasını kazandıracaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, önceden sizi mutlu eden ve hayatınızı dolduran konulara bir şans vermek isteyebilirsiniz. Bunu mevcut durumda kendinizi başarısız ilan ederek yapmıyorsanız ancak o zaman dünle bugün arasında iyi bir bağlantı kurmanız söz konusu olabilir. Ancak yaşadığınız hiçbir şeyi olduğunuz yerden daha geriye gitmek veya saklanmak olarak görmediğinize emin olmalısınız.

Aslan-Venüs kavuşumu size bazı hatırlatmalar yapabilir, bunları reddetmeyin. Eğitimlerinizi tamamlamak, yatırım ve işle ilgili konuları revize etmek gerekebilir. Seyahat ve keyfi harcamalar konusunda ipin ucunu kaçırdığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamaların fazla olması her şeyin yolunda olduğunu düşündürse de aslında böyle olmadığını fark edip toparlama sürecine gireceksiniz.

Aslan burcunda 16 Ağustos’ta gerçekleşecek yeni ay size inandığınız ve önemli bulduğunuz bazı konuları paylaşma fırsatı sunabilir. Kendinizi öne çıkarmanız gereken bir dönemdesiniz. Artık saklanarak, kendinizi savunmayarak geçirdiğiniz zamanların ardından harekete geçmelisiniz. Bakış açınızı ve potansiyelinizi ortaya koyacağınız mecralarda yer alabilir, ortaklıklar ve yurtdışı destekli işlerle ilgilenebilirsiniz.

Hukuksal konularda önemli kazanımlar elde edebilir, yazışmalı işler ve başvurularınızı bu döneme denk getirebilirsiniz. Özellikle seyahat ve tatil planları gündeminizde sıkça yer bulacağından gitmek istediğiniz yerlerle ilgili hazırlıklarınız olabilir. Yeteneklerinizden şüphe duymayı bırakıyorsunuz. Bu da size daha önce edinmediğiniz tecrübeler için fırsat verebilir. Akademik kariyer, eğitim gibi konulardaki düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 14 – 20 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta ekonomik konularda bir kemer sıkmaya gidebilirsiniz. Fazla açıldığınız, hakkınızı alamadığınız durumlar gündeme gelebilir. Bunları zamana ve kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlamalısınız. Beklenen takviyelerin gecikmesi planlarınızı bozabilir. Bunu agresif veya endişeli bir şekilde karşılamak yerine nasıl aşacağınızı bulmaya çalışmalısınız.

Hakkınızı aramak için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak ailenizle/eşinizle ters düşmemeye özen göstermelisiniz. Sağlık kontrollerini ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Bu sayede endişeler yerine gerçeklerle ilgileneceğiniz için kendinizi iyileştirmeniz daha kolay hale gelebilir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay, özellikle finansal ve psikolojik yüklerinizin hafiflemesine yardımcı olabilir. Kendinizi her açıdan daha zinde ve güçlü hissedebilirsiniz. Daha önceki olumsuz tecrübelerinizin veya endişe uyandıran konuların aksine bu kez iyi ve güzel olanın peşine düşüyorsunuz.

Özellikle maddi konularda yeni atılımlar yapmak, mevcut gelirinizi destekleyecek işler kurmak adına iyi bir dönem olabilir. Bu konuda kendi çalışmalarınız kadar ailenizden/eşinizden gelen desteklerle işinizi kolaylaştırabilir. Kazanmaya başlamak beraberinde harcamaları da getireceği için borçlanmalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Bu dönemde sağlık ve estetik harcamaları, ailenizin ihtiyaçları veya sizin kendiniz için planlarınızın olması gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İtibarınızı her açıdan güçlü hale getirmek ve bunu en iyi seviyesine çıkarmak için yoğun bir mücadelenin içinde olabilir. Yorulsanız da buna değdiğini görünce kendinizi güvende ve mutlu hissedeceğiniz bu zamanların ve size destek verenlerin kıymetini bilerek ilerleyin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 14 – 20 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Hafta başında karşıt burcunuz Aslan’da kavuşan Güneş ve Venüs sizin için bazı ilişkileri ve bunların gidişatlarını radikal bir şekilde değiştirebilir. Kendinizi değerli hissetmek, sevginizi göstermek sizin önceliğiniz olabilir. Bunları nasıl yansıttığınız ve karşınızdaki insanın sizden beklentileri konusunda bazı noktaları netleştirmelisiniz.

Sorunları çözmek için iyi bir dönemdeyken sorunları daha çok gündemde de tutabilirsiniz. Burada asıl konu, sizin hangisini istediğinizi anlamak olacaktır. Seçimleriniz ve tutumlarınızla bunu netleştirebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin ve işlerin gündeme gelmesiyle ilgilenebilir, eski arkadaşlarınızla görüşebilir ve bazı fikirleri yenileyebilirsiniz. Ekonomik işbirlikleri konusunda aceleci olmamanızda fayda var.

16 Ağustos’ta yine karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay, size yeni ilişkiler ve ortaklıklar getirebilir. Duygularınızı daha rahat ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özgüven zedelenmesi yaşamanıza neden olan ve toksikleşen ilişkileri sonlandırmak, başlangıçların önünü açacaktır. Kendinizde bu cesareti bulabilirsiniz.

Duygusal ve ticari ilişkiler noktasında şanslısınız, hem sizin adımlarınız hem de çevrenizin ilgisi sizi motive edecektir. Evlilik, ortaklık ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Var olan ilişkilerdeki sorunların çözümü konusunda siz inisiyatif alabilir veya çözümü başlatan kişi olabilirsiniz. Tutumlarınızdan hoşlanmayan veya farklı konulardan dolayı sorun yaşadığınız sosyal arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi güncelleyebilirsiniz.

İyi niyetinizden ve cömertliğinizden dolayı takdir toplayabilirsiniz. Bu durumu suistimal etmeye çalışanları ayrıştıracağınız için daha temiz ve keyifli bir sayfa açabilirsiniz. Kazancınızı etkileyecek iş girişimleri, yatırım fikirleriyle ilgilenebilir, sahip olduğunuz bazı şeyleri yenileyebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 14 – 20 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta özellikle fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Rahatsızlıklarınız ve bazı estetik işlemlerinize zaman ayırabilir, bunların neticelerini görebilir ve hayatınıza ona uygun bir düzen koyabilirsiniz. Zira bugüne dek yaptıklarınızın size faydasının olmadığı noktaları fark ettiğinizde bunu yapmanız kaçınılmaz olacaktır. Gündelik hayatınızı olduğundan daha farklı bir forma taşımak yerine olanı geliştirmeyi hedeflemelisiniz. Bu sizi hep canlı ve zamanın içinde tutacaktır.

16 Ağustos’ta gerçekleşecek yeni ay ile çalışma hayatınızın zirvesine çıkabilirsiniz. Kendinize yeni uğraşlar bulmak, iş sahibi olmak veya mevcut işinizde ilerlemek adına şanslı etkiler altındasınız. Bu konuda motivasyonunuz ve kendinizi ortaya çıkarma isteğiniz her zamankinden daha sağlam ve güçlü olabilir.

Gelir ve mevki değişikliği gündeme gelebilir, takdir toplayabilirsiniz. Organizasyon gücünüzü ortaya çıkarmanız gereken durumlar oluşabilir. Alışkanlıklarınızı ve hayatınızı tümüyle değiştirecek, kalıcı güzellikler dahil edebilecek bir dönemde olmanın hakkını vermelisiniz.


Beslenme, uyku, giyim ve sağlık gibi konularda atacağınız adımların geri dönüşünü alacaksınız. Rahatsızlıkların iyileşmesi, özellikle kalp ve damarlarla ilgili sorunların çözülmesi veya önlenmesi sizi büyük oranda rahatlatacaktır. Spora başlamak, hayatınızın durağanlığını hareketlendirmek hem bedeninizi hem de zihninizi en iyi şekilde çalıştırmanızı sağlayacaktır.

AstrolojiBu retro hareketleri, herkesin hayatını değiştirecek! || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.