Astroloji: 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları. 7 Ağustos, 8 Ağustos, 9 Ağustos, 10 Ağustos, 11 Ağustos, 12 Ağustos ve 13 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


koç burcu

Koç burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu, profesyonel ilerlemeler, promosyonlar ve tanınma için mükemmel bir hafta. İş yerinde, üstlerinizin gözüne girebileceğiniz bir dönem. Maddi olarak da fayda sağlayabilirsiniz. Yabancı işlemler veya denizaşırı yolculuklar oldukça faydalı olabilir. Olumsuz duygularınızdan kurtulacak kadar kendinizi motive edin.

Güçlü yönlerinizi ve gelecek planlarınızı yeniden değerlendirmeyi unutmayın. Havada romantizm var, bu yüzden onu en iyi şekilde değerlendirin ve partnerinizle herhangi bir tartışmadan kaçının. Rahatlamak için zevk aldığınız daha fazla şey yapmaya özen gösterin.

Haftasonu gerçekleşecek Güneş – Venüs kavuşumu bazı konuların sadece şansla ve yetenekle ilgili olmadığını size gösterebilir. Bugüne kadar neyin emeğini verdiyseniz onun karşılığını her manada görebilirsiniz.

Yatırım fikirlerinizi geliştirmek, eksiklerinizi görmek adına bu dönemi fırsata çevirebilirsiniz. Parasal kayıplar yaşamamak için harcamalarınızı daha dengeli yapmanız gerekebilir. Eski ilişkilerin gündeme gelmesi, bazı çevrelerle yeniden bir araya gelmek gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Denemek isteyeceğiniz birkaç küçük değişiklik size iyi gelebilir. Profesyonel olarak büyümeye ve birbiri ardına yeni fırsatlarla karşılaşmaya devam edeceksiniz. Mali konularda başarılı olmanız muhtemeldir.

Arkadaşlarınız bu hafta çok neşeli ve yardımsever, bu da iyilik veya yardıma ihtiyacınız olduğunda verimli bir zaman geçirmenizi sağlayabilir. Aşkınız/ilişkiniz gelişiyor. Çok çalışmaktan veya zihinsel çatışmalardan dolayı biraz stres yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bu hafta kendinize zaman ayırmayı düşünün. Baş ağrısı gibi küçük rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Haftasonu Güneş – Venüs kavuşumu var. Evinizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Yanlış ve acele kararların getirdiği harcamalar, yeniden planlaması gereken düzenler, ani borçlanmalar gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Aile içinde hakimiyeti ele aldığınız durumlarda bazı geri dönüşler yapmanız ya da bir şeylerin hesabını vermeniz gerekebilir. Sadece kendi isteklerinizle değil, ailenizin fikirleriyle de yol almanız gerektiğini tecrübe edebilirsiniz. Parasal konular, ödemeler ve aile içindeki maddi dengeler söz konusu olduğunda önceliği gerekliliklere vermeyi ihmal etmemelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta sizin için finansal konular daha fazla dikkat istiyor. Maddi sıkıntılar sağlığınızı bile etkileyebileceğinden, eğlence ve alışveriş harcamalarınızı kısıtlamanız gereken bir dönemdesiniz. Etkili iletişim kurma beceriniz, itibarınızı artırmanıza ve kendinizde yenilmez bir iz bırakmanıza yardımcı olacaktır.

Hedeflerinize odaklanın, ancak gerekli önlemleri de alın. Kariyerinize karar verirken dikkatli bir planlamaya ihtiyacınız var. Seyahatler oldukça heyecan verici olabilir ama size pahalıya mal olabilir. İyi bir bütçe yapmadan tatile çıkmayın. Ailenize sevginizi ve ilginizi iletmek için sözlü ve sözlü olmayan mesajlar kullanabilirsiniz. Sağlığınız bu hafta olumlu olacak.

Haftasonu Güneş – Venüs kavuşumu var. Kız kardeşleriniz, akrabalarınız ya da çevrenizdeki diğer kadın figürlerle olan ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. Kendinizi göstermek isterken başkalarının omuzuna basmadığınızdan emin olmalısınız. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için aldığınız geri bildirimleri, insanların size olan yaklaşımlarını doğru değerlendirmelisiniz.

Gezmek, keyifli vakit geçirmek, yolculuk yapmak isteyebilirsiniz ancak bunun sorumluluklarınıza engel olmasına müsaade etmemelisiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, ödemelerinizi kontrol etmek, eğitimlerinizde açığı kapatmakla ilgilenebilirsiniz. Ödemesini alamadığınız işlerle ilgili geri dönüşler söz konusu olabilir. Elinizin bollaşmasını fırsat bilerek paranızı riskli yatırımlara gömmemelisiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Liderlik nitelikleriniz ve insanları anlama yeteneğiniz kariyer hayatınızda size faydalı olacaktır. Aile cephesinde çaba göstermek, başkalarıyla etkileşimlerinize daha fazla kendiliğindenlik ve özgürlük getirmenizi sağlayacaktır. Bu hafta sizin için refah ve finansal güvenlik vaat ediyor. Olumsuz koşullara karşı savaşmak için gizli yeteneğinizi cesaret ve inançla kullanmanız gerekecek. Özellikle yeni fikirler ve planlar üzerinde çalışıyorsanız, para kazanma çabalarınız kazançlı olacaktır. Aşk hayatınız gelişecek, sevgiliniz sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Ancak bu hafta sağlığınıza özel dikkat göstermeniz ve ekstra dinlenmeniz gerekebilir.

Haftasonu gerçekleşecek Güneş – Venüs kavuşumu; hem aile içinde hem de sosyal alanlarda verdiğiniz değeri sorgulatabilir. Cömert tutumlarınızın nasıl anlaşıldığını, insanların sizi nasıl gördüğünü düşünebilirsiniz. Buradan çıkaracağınız dersler sayesinde yeni bir adım atmak yerine eskisi gibi olmayan adımlar üzerine çalışabilirsiniz.

Ekonomik açıdan yoğun ve yüklü harcamaların bir sonucu olarak bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Paranızı doğru yönetmekle ilgili sorunlarınızın çözülmesi adına güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Evinizde bir yer dağılınca evin tamamını dağıtmak yerine dağılan yeri toplamaya gayret gösterirseniz gücünüzün ve zamanınızın size daha çok kalmasını sağlayabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kendinizi bazı ilginç sohbetlere dahil etmek için iyi bir fırsatınız var. Sizin açınızdan samimi çabalar, finansal sağlığınızı önemli ölçüde iyileştirecektir. Karizmanız ve çekiciliğiniz size popülerlik getirecek. Bir arkadaşınızdan veya yakın bir akrabanızdan alacağınız mutlu bir haber, moralinizi yükseltecek ve neşeli anlar yaşatacaktır.

Kalabalığın içinde öne çıkma beceriniz size popülerlik ve tanınma kazandıracak. Yaratıcı yeteneğiniz su yüzüne çıkacak ve size ekstra para kazandıracak iyi fikirler getirecek. Sevdiğiniz kişiyle biraz zaman geçirin. Sağlığınız iyi olacak ve bu hafta boyunca kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

Haftasonu sizin burcunuzda Güneş ile Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Kendinizi hangi konularda ne şekilde ve nasıl ifade ettiğinize odaklanmanızı yardımcı olacak bir süreçtesiniz. Yaratıcı, yetenekli olduğunuz bir dönemde ileriye gidememek sizi mental olarak yorabilir. Bazen yorulmak zorunda olduğunuzu, bunu dinlenmenin kıymetini anlamak için yaşadığınızı bilmelisiniz.

İşinizdeki ve tutumlarınızdaki değişimler, tarzınızda yaptığınız yeniliklerle yeniden ilgilenebilirsiniz. Sırf istediğiniz için size uymayan şeylerin hayatınızda, üzerinizde bulunmasına müsaade etmemelisiniz. İkili ilişkilerde baskın geldiğiniz noktalar karşınızdaki insanların kendilerini ifade etmelerini zorlaştırabilir. Hayatınızdaki insanlara hislerini göstermeleri için fırsat, size tutunmaları için sebepler vermelisiniz. (Ayrıca 23 Ağustos’a kadar Güneş sizin burcunuzda seyahat ediyor. Burç yorumlarınızı buradan okuyabilirsiniz.)

başak burcu

Başak burcu 7 – 13 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Paranızı esas olarak tıbbi harcamalara harcama ihtimaliniz var. Mizaçlarınızı kontrol etmeniz önemlidir; aksi halde başınız belaya girebilir. Haftanın ikinci yarısında devlet kurumlarından alacağınız herhangi bir tutar banka bakiyenizde artışa neden olabilir.

Hizmet görevlileri ve profesyoneller astlarından işbirliği almayabilir, bu nedenle konuşmanızı kontrol etmeniz ve herkesle samimi ilişkiler sürdürmeniz önemlidir. Seyahatler verimli ve ödüllendirici olacaktır. Sevdiğiniz kişi veya eşinizle yanlış anlaşılmalara yer vermemeye dikkat edin. Doğru beslenme alışkanlıkları sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

13 Ağustos’ta Güneş ile Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Kendi içinizde hallettiğinizi sandığınız, bir şekilde üstünü kapattığınız ya da fark edemediğiniz konular önünüze gelebilir. Eski gündemlerle yeniden ilgilenmek sizi yoruyorsa ve üzerinizde bir zaman kaybı oluşturuyorsa artık kesin çözümü bulmalısınız.

İş ilişkileriniz, çevrenizle olan bağlantılarınız, eski ilişkilerinizden alacağınız haberler, kapanmayan hesaplar konusunda önemli revizeler yapmalısınız. Bunu hem yaşamınızın akışı hem de sağlığınız için kendinize borçlusunuz. Çevrenizden gizli tuttuğunuz, tutmaya çalıştığınız konuların fark edildiğini gördüğünüzde fikirlerinizi kimlerle paylaşıp paylaşmayacağınızı da net bir şekilde görebileceksiniz. (Ayrıca Merkür Başak transiti yorumlarınızı okumanızı da tavsiye ederiz.)


terazi burcu

Terazi burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Çabalarınızı iş yerinde pozitif düşünce ile tamamladığınızdan emin olun. Mesleki kazanımlar, bazıları için refah ve başarı getirebilir. Yeni fikirleriniz ve teknik bilgileriniz başkaları üzerinde olumlu bir izlenim bırakacaktır. Herhangi bir mali taahhütte bulunmadan önce, yatırımları dikkatlice değerlendirdiğinizden emin olun.

Bu dönem konut taşıma ve yenileme projeleri için iyi bir dönem. Kalıcı romantik ilişkiler geliştirmek için inisiyatif alma konusunda zaman veya fırsat bulmakta zorlanabilirsiniz, kendinize bu fırsatı vermeye çalışın. Açık hava spor etkinliklerine ve eğlence programlarına katılmak, mutlu ve dinamik kalmanıza yardımcı olacaktır.

Haftasonu gerçekleşecek Güneş – Venüs kavuşumu ile hem arkadaşlıklar hem de yatırımlarla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. İyi giden konuların ve bunların korunamaması durumunda sorun sadece çevresel değil bireysel de olabilir. Bu kavuşumda kendi tutumlarınızın, egonuzun ve fikirlerinizin işleme biçiminizin hayatınıza olan etkilerini daha net görebilirsiniz.

Bu sayede hem yanlış anlaşılmaların önüne geçecek hem de kendinizle ilgili revizeye gidecek hem de size hata yaptıran diğer faktörleri de etkisiz hale getirebileceksiniz. Para kazanabilmek, hayatınızı daha yüksek standartlara çıkarabilmek için yaptığınız yatırımları dikkatle takip etmelisiniz. Burada bir kayıp yaşamanız söz konusu olabilir. Böyle bir durumda sakin kalmalı, gerektiği noktada yardım istemeyi ihmal etmemelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 7 – 13 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Yurt dışı bağlantıları için şanslı fırsatlar ve kazanç artışı fırsatları bu hafta mümkün. Özellikle kira ve diğer sabit gelir kaynaklarından elde edilen kazançlar, iyi bir finansal ilerlemeye işaret ediyor. Bekleyen bazı görevler tamamlanacak ve bazılarınız beklenmedik bir şansla karşılaşabilir veya yeni bir şey başarabilir.

Arkadaşlarınız, harcamadan veya yatırım yapmadan ihtiyaçların giderilmesinde yardımcı olacaktır. Eşinizden veya sevdiğiniz kişilerden aldığınız yoğun sevgi ve şefkat duygusu, sizi mükemmel bir ruh halinde tutacaktır. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için aşırı yemekten kaçının ve düzenli egzersiz ve spor yaptığınızdan emin olun.

13 Ağustos’ta Güneş ile Venüs kavuşuyor. Kariyer hayatınızda bazı değişiklikler meydana gelebilir. Statünüzdeki değişimler, zam ve terfi ile ilgili beklentilerinizin askıya alınması gibi durumlar doğabilir. Beklentinizin dışında ya da beklediğinizden daha yavaş şekilde ilerleyen gelişmeleri doğru anlamaya çalışmalısınız. Bunun sizi cezalandırmak üzere olduğunu düşünürseniz işin içinden çıkmanız zorlaşacaktır.

Eski işlerinizdeki başarılarınızı ve deneyimlerinizi hatırlayabilir, önceden beraber çalıştığınız kişilerden destekler alabilir ve bugüne uyarlama yapabilirsiniz. Tutumlarınızın bıraktığı izlenimi değerlendirmek adına üstlerinizin bazı önerilerini alabilir, bunları dikkate alarak hayatınıza fayda sağlayabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İş doyumu bulmak için sorumluluklarınızı içtenlikle üstlenmelisiniz. Bu, son derece dikkatli bir şekilde yatırım yapmanız gereken bir dönemdir. Geçmiş yatırımları yeniden incelemek ve eski hataları tekrarlamamak adına ihtiyatlı hareket etmenizde fayda var.

Başkalarını cezbetme yeteneğiniz sizi ilgi odağı haline getirecek. Yeni bir girişime yatırım yapmayı planlıyorsanız, en küçük faktörleri bile göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Bir soruna zamanında çözüm, eve mutluluk getirecektir. Yeni biriyle tanışma veya mevcut bir ilişkiyi canlandırma şansınız olabilir. Fiziksel zindeliğinizi geliştirmek için alkolden kurtulmanın tam zamanı.

13 Ağustos’ta Güneş ile Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Önceden sizi mutlu eden ve hayatınızı dolduran konulara bir şans vermek isteyebilirsiniz. Bunu mevcut durumda kendinizi başarısız ilan ederek yapmıyorsanız ancak o zaman dünle bugün arasında iyi bir bağlantı kurmanız söz konusu olabilir. Ancak yaşadığınız hiçbir şeyi olduğunuz yerden daha geriye gitmek ya da saklanmak olarak görmediğinize emin olmalısınız. Bu kavuşum size bazı hatırlatmalar yapabilir, bunları reddetmeyin.

Eğitimlerinizi tamamlamak, yatırım ve işle ilgili konuları revize etmek gerekebilir. Seyahat ve keyfi harcamalar konusunda ipin ucunu kaçırdığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamaların fazla olması her şeyin yolunda olduğunu düşündürse de aslında böyle olmadığını fark edip toparlama sürecine gireceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 7 – 13 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Kendinize olan güveniniz, profesyonel cephede iyi sonuçlar elde etmenize son derece yardımcı olacaktır. Çocuklarınız için özel bir şeyler planlamak için en uygun zaman. Mali durumunuz, özellikle haftanın ilk günü itibariyle hızlanacak. Etrafınızdaki her şeyin tam kontrolü sizde olacak.

Yatırımlardan elde edilen kazançlar refahı artıracak, ancak aynı zamanda lüks harcamalarda artışa da yol açabilecektir. Bütçenize uygun hareket etmenizde fayda var. Müşterilerinizle olan konumunuzu iyileştireceksiniz, ancak programınız zorlu hale geldikçe iş baskısı artabilir. Buna rağmen eşiniz ve çocuklarınız size büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bu hafta boyunca sağlık konusunda endişelenmenize gerek yok.

13 Ağustos’ta Güneş ile Venüs kavuşuyor. Ekonomik konularda bir kemer sıkmaya gidebilirsiniz. Fazla açıldığınız, hakkınızı alamadığınız durumlar gündeme gelebilir. Bunları zamana ve kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlamalısınız. Beklenen takviyelerin gecikmesi planlarınızı bozabilir. Bunu agresif ya da endişeli bir şekilde karşılamak yerine nasıl aşacağınızı bulmaya çalışmalısınız.

Hakkınızı aramak için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak ailenizle/eşinizle ters düşmemeye özen göstermelisiniz. Sağlık kontrollerini ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Bu sayede endişeler yerine gerçeklerle ilgileneceğiniz için kendinizi iyileştirmeniz daha kolay hale gelebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 7 – 13 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta yıldızlar özellikle sizin için son derece olumlu görünüyor. Para açısından çok iyi iş çıkaracaksınız ve işiniz hızla büyüyecek. Yeni başlayan bir girişimde ortaklık teklifi alma olasılığınız var. Kariyer cephesinde, statükoyu koruyacaksınız ve olumlu bakış açınız çevrenizdekileri de etkileyecek.

Hayatınızdaki engellerden bazıları çözülecek ve çözülmemiş sorunlara çözüm bulabileceksiniz. Arkadaşlarınız bu hafta içeriden kariyer veya iş network bağlantıları sağlayarak size büyük bir iyilik yapabilir. Hastalıklardan muzdarip olanlar bu hafta hızlı bir iyileşme umabilirler.

13 Ağustos’ta karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Güneş ile Venüs kavuşumu; hayatınızdaki bazı ilişkileri ve bunların gidişatını değiştirebilir. Kendinizi değerli hissetmek, sevginizi göstermek sizin önceliğiniz olabilir. Bunları nasıl yansıttığınız ve karşınızdaki insanın sizden beklentileri konusunda bazı noktaları netleştirmelisiniz.

Sorunları çözmek için iyi bir dönemdeyken sorunları daha çok gündemde de tutabilirsiniz. Burada asıl konu, sizin hangisini istediğinizi anlamak olacaktır. Seçimleriniz ve tutumlarınızla bunu netleştirebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin ve işlerin gündeme gelmesiyle ilgilenebilir, eski arkadaşlarınızla görüşebilir ve bazı fikirleri yenileyebilirsiniz. Ekonomik işbirlikleri konusunda aceleci olmamanızda fayda var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 7 – 13 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Becerilerinizi benzersiz bir şekilde ifade etmenizi sağlayacak zorlu bir projeyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak bu olumlu bir girişim. İş insanları ve yatırımcılar geçmiş yatırımlardan kar elde edecekler. Yeni bir yaklaşım kendinize olan güveninizi artıracak ve geleceğe dair umut ve hayallerinizin önünü açacaktır. Enerji seviyeleriniz yüksek olacak ve rekabetçi oyunlara çekilebilirsiniz.

Bu hafta, iyi sonuçlar için sıkı çalışma ve odaklanmış çalışma gerektirecek. Önemli kişileri evinize davet etmek için iyi bir zaman. Eşiniz son derece destekleyici olacak ve size sevgi ve şefkat sunacak. Sağlık sorununuz varsa bu haftanın sonuna doğru iyileşebilirsiniz.

13 Ağustos’ta Güneş ile Venüs kavuşuyor. Özellikle fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Rahatsızlıklarınız ve bazı estetik işlemlerinize zaman ayırabilir, bunların neticelerini görebilir ve hayatınıza ona uygun bir düzen koyabilirsiniz. Zira bugüne dek yaptıklarınızın size faydasının olmadığı noktaları fark ettiğinizde bunu yapmanız kaçınılmaz olacaktır. Kendinizi ifade etmek için cesaret bulacak, ilişkilerde daha cesur adımlar atabileceksiniz


Gündelik hayatınızı olduğundan daha farklı bir forma taşımak yerine olanı geliştirmeyi hedeflemelisiniz. Bu sizi hep canlı ve zamanın içinde tutacaktır. Aşk hayatınızda parlak ve tutkulu bir dönem yaşanabilir. İlişkilerinizde daha fazla güven, sevgi ve şefkat hissedebilirsiniz. İçsel ışığınızı parlatarak, karşınızdaki kişiyi etkileyebilir ve romantik anılar biriktirebilirsiniz.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.