Astroloji: 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları. 11 Eylül, 12 Eylül, 13 Eylül, 14 Eylül, 15 Eylül, 16 Eylül ve 17 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.


Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Tutkularınızı ve hobilerinizi keşfedin. Resim yapmak, dans etmek, yazmak veya kendinizi ifade etmek gibi size keyif veren aktivitelere zaman ayırın. Profesyonel yaşamınızda işinizde ilham ve yenilik bulabilirsiniz. Yeni fikirleri ortaya atmak veya tutkularınızla uyumlu bir kariyer peşinde koşmak için mükemmel bir zaman.

Aile dinamikleri bu hafta duygusal olarak yüklü olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin, herkesi güldüren aktivitelere katılın ve değerli anılar yaratın. Muhtemelen yeni arkadaşlar edinecek ve eskileriyle yeniden bağlantı kuracaksınız. Büyüleyici kişiliğinizi sergileyebileceğiniz sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Görmezden geldiğiniz bazı sırları fark edeceğiniz bir haftadan geçerken, eski beraberliklerinizle karşılaşma ve haberler alabilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde kendini yalnız ve ıssız hisseden Koç burçları çözüm yolları bulmanız için fırsatlarınız bulunuyor.

15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile birlikte bir şeyler yapmak istedikçe engelleniyormuş gibi hissettiğiniz anların sonuna gelebilirsiniz. Her şeyi yerine koymak isterken önce yerleri, sonrasında da oraya koyacaklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni bir plan, yeni bir düzen getirecektir. Kendinizi buna ne kadar hazırladığınızı düşünmelisiniz.

Çalışma ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Terfi edebilir. Yöneticilerinizden yeni teklifler alabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek sürprizler, aslında sizin kendi çabanızla oluşan durumlar haline gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sağlığınıza odaklanmanın, duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanın ve evinizde uyumlu bir ortam yaratmanın zamanı geldi. Kendinizi mesleki sorumluluklar ve aile meseleleri arasında kalmış halde bulabilirsiniz. Her iki hususa da öncelik vermek önemlidir, ancak aynı zamanda tükenmişliği önlemek için sınırlar koymak da önemlidir.

Evinizle veya sevdiklerinizle ilgili beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, bu nedenle bütçenizin yerinde olması çok önemlidir. Tasarruf etmeye ve akıllıca yatırım yapmaya odaklanın. İlişkinizde duygusal yakınlığa daha güçlü bir ihtiyaç hissedebilir ve partnerinizle daha derin bağlantılar arayabilirsiniz. Genel refahınızı desteklemek için yeterince dinlendiğinizden ve sağlıklı bir diyet yaptığınızdan emin olun.

15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özel yaşantınız ve ilgi alanlarınız noktasında şansınızı yükseltebilir. Beklentilerinizin, kontrolünüzün dışında gelişen durumlara aşırı tepki göstermediğinizde ve bununla ilgilenmeye başladığınızda kazanan siz olabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz.

Ummadığınız yerlerden gelebilecek büyük para kapıları ve iş fırsatları da çok yakında kapınızda gibi görünüyor. Hayatınızdaki güzellikleri kimseye bahsetmeyin, dost gibi gördüklerinizin ikinci yüzünü görmek üzeresiniz ama henüz değil. Gelir gider dengenizi koruduğunuzda, hem çalışmalara hem de keyfi harcamalara ayırdığınız bütçede kontrollü ilerlediğinizde bir riskle karşılaşmayacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Aile hayatınız bu hafta artan iletişim becerilerinizin faydasını görecek. Bir süredir konuşmadığınız aile üyelerine ulaşın ve devam eden anlaşmazlıkları çözmeye çalışın. Mali açıdan bu hafta bazı beklenmedik harcamalar yaşanabilir, ancak çevik zihniniz yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olacaktır.

Akıllıca bütçe oluşturmanız ve harcamalarınızı önceliklendirmeniz çok önemlidir. Ani satın alımlardan kaçının ve uzun vadeli finansal hedeflere odaklanın. Düşüncelerinizi açıkça ifade etme yeteneğiniz üstlerinizi ve iş arkadaşlarınızı etkileyecektir. İşbirliklerine açık olun ve takım oyuncusu olun. Başkalarıyla bağlantı kurma ve sosyal çevrenizi genişletme şansını yakalayın. Hamile kalmak isteyen ve bir türlü cesaret edemeyen ya da tedavi gören İkizler burçları bu hafta sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

15 Eylül’deki yeniay, aile ve yaşam koşulları konusunda size bazı fırsatlar getirebilir. Duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak. Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde arada kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Ev işleriniz, taşınma ve satın alma konularınız hızlanabilir ve sonuç alabilirsiniz. Sizin için sürüncemede kalan, çözülemeyen, anlaşılamayan her şeyin netlik kazanması üzerinizdeki yükü ve baskıyı azaltacaktır. Rahatlık ve sadelik içinde yaşamak, rutinlerinizde kalmak her şeyin üstünde olabilir. Bunu sağlayacak bir gelişme olduğunda ya da oldurulması gerektiğinde sorumluluk alabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Artan bir hırs duygusu ve tanınma arzusu yaşayabilirsiniz. Bu, becerilerinizi sergilemek ve iş yerinde ekstra yol kat etmek için harika bir zaman. Adanmışlığınız, ister maaş artışı olsun, ister terfi olsun, ister yalnızca meslektaşlarınızın ve üstlerinizin saygısını kazanmak olsun, kariyerinizi geliştirebilir. Araştırmanızı yaptığınız ve dürtüsel kararlardan kaçındığınız sürece bu aynı zamanda yatırımlar için de uygun bir zamandır. Finansal seçimler söz konusu olduğunda sezgilerinize güvenin.

Bu hafta karışık duygular getirebilir. Kendinizi bir ilişkide gerçekten neye değer verdiğinizi yeniden değerlendirirken bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve beklentileriniz konusunda kendinize ve partnerinize karşı dürüst olmanız çok önemlidir. Dalgınlık ve dikkat dağınıklığının size bir yanlış yaptırmaması için söylemlerinizin ve eylemlerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız. Bu dönem biraz yorucu ve yoğun geçse de, bundan kazanımlarınızın olacağını bilmek sizi motive edecektir.

15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay hatasıyla sevabıyla diyerek her şeye bir sünger çekmenize yardımcı olabilir. Artık düşünecek yeni konularınızın, konuşacak yeni arkadaşlarınızın ve üzerinde çalışacak yeni fikirlerinizin olmasını isteyebilirsiniz. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir arkadaş dâhil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Yaşadığınız problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı veya yaptığınız bazı hataları telafi edebileceğiniz fırsatlarla dolu bir dönem.

Parasal enerjinizde gelen para kapıları açıkken, giden borçlara karşı temkinli olmalısınız. Kısa tatil planları bu hafta ruhunuza çok iyi gelebilir, hiçbir şey yapamıyorsanız eğer ki arkadaşlarınızla bulunduğunuz şehre yakın bir yerlerde vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir. Arkadaşlar, yeni tanışacağınız kişiler sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz kişiyle beraberliğinizde daha mutlu ve uyumlu olurken, aile ve yuva konuları gündeminizde olacak. Aile içi sıkıntılara açıksınız, dikkatli olmalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta duygusal durumunuzun eylemlerinizi ve tepkilerinizi güçlü bir şekilde etkilediğini göreceksiniz. İçsel benliğinizle bağlantıda kalarak bu enerjiyi kendi yararınıza kullanın. Profesyonel yaşamınızda iş yerinde oldukça görünür olacaksınız. Duygularınız sergilenecektir, bu nedenle profesyonelliği korumak çok önemlidir.

Karar verirken mantığa ve gerçeklere güvenin. Dikkatli planlama ve net bir kafayla, uzun vadede size fayda sağlayacak sağlam finansal seçimler yapabilirsiniz. Bekar Aslanlar kendilerini duygularıyla daha uyumlu bulabilirler, bu da potansiyel partnerlerle daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olabilir.

15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile birlikte emin olduğunuz her şey için adım atmak sizin için daha kolay hale gelmeye başlayacak. Kendinizi nerede mutlu ve rahat hissedecekseniz, hangi koşul kazanımlarınızı koruyacaksa ona hizmet edebilirsiniz. Önemli sorumluluklar alıp bunların karşılığında da önemli sonuçlar alabilirsiniz. Hiçbir şeyi boşuna yaşamadığınızı düşündürecek konularla ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin. İlişkinizde, evliliğinizde ani vereceğiniz kararlar yaşamınızı değiştirecek. Evlilik kararı veya yer değişimi kararı söz konusu olabilir.

Parasal konular adına en şanslı burç sizsiniz. Yeni para kapıları açılabilir ve yeni projelerden elde edeceğiniz gelirler sizi çok mutlu edebilir. Bu hafta özellikle 17 Eylül itibariyle kendinizi her türlü konuda “Ben buradayım” diyeceğiniz, kendinizi göstermek isteyeceğiniz muazzam enerjiler bulunacak. Kariyerinizde yeni proje anlaşmaları için de gökyüzünü arkanıza alıyorsunuz, çünkü para kapıları sizin için açılıyor…

başak burcu

Başak burcu 11 – 17 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Profesyonel yaşamınızda perde arkasında çalışmanız tavsiye edilir. İlgi odağı olmaktan bir adım uzaklaşın ve ayrıntılara dikkat edilmesi gereken görevleri tamamlamaya odaklanın. Sezgileriniz karmaşık sorunları çözmede ve önemli kararlar vermenizde size rehberlik edecektir. Eviniz, evliliğiniz ve kendi hayatınız adına yeni bir dönemden geçmeye hazırlanıyorsunuz.

Mali açıdan bu hafta dikkatli planlama ve bütçeleme zamanıdır. Parayla ilgili konular kafa karıştırıcı hale gelebilir, bu nedenle kayıtlarınızı düzenli tutun ve gerektiğinde netlik arayın. Aile üyeleriyle ilişkilerde şefkatli ve sabırlı bir yaklaşım benimseyin. Endişelerini dikkatle dinleyin ve yargılamadan desteğinizi sunun. Sağlıkla ilgili devam eden endişeleriniz varsa rehberlik için bir sağlık uzmanına danışın. Parasal konularla ilgili yeni ortaklık kararları almak isteyeceğiniz ya da uzunca süredir tıkalı bir enerji varsa kendiliğinden açılacak çok özel bir haftadan geçmektesiniz.

15 Eylül’de sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile şansın ve kazanımların yönünü kendinize çevirebileceksiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre. Zaaflarınıza yenik düşmeyin. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızda fayda var. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız.


Kendinize bakmak değil, kendinize nasıl bakmak gerektiği konusunu düşünebilirsiniz. Zira bugüne kadar ihmal ettiğiniz, ertelediğiniz, üzerinde durmadığınız, cebinizden ve yüreğinizden verdiğiniz her şeyin bir geri dönüşü ile karşılaşabilirsiniz. Bu gecikme hissine son vermek için özellikle 17 Eylül’den sonra önemli bir adım atabilirsiniz. Öncelikle kişisel alanlarınızla ilgilenmek daha doğru olabilir. Bu sayede çevrenize tanıtmak ve sunmak istediğiniz her şeyi daha da destekleyebilirsiniz. Bir şeylerin size altın tepside sunulmaması, geri çekilmeniz için değil ileride görebilecek başka şeylerin de olduğunun işaretidir.

terazi burcu

Terazi burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Beklenmedik nimetlere yol açabilecek yeni arkadaşlıklara ve fırsatlara açık olun. Alanınızdaki itibarınız ve görünürlüğünüz artabilir ve yeni kariyer fırsatlarının önünü açabilir. Bir iş değişikliği arıyorsanız, bağlantılarınız aracılığıyla fırsatları keşfetmek için mükemmel bir zaman. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta. Özellikle kalabalık ortamlara katılırken dikkatli olmalısınız.

Mali açıdan bu hafta grup yatırımları ve ortak mali hedefler öne çıkıyor. Finansal girişimler için arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla güçlerinizi birleştirmeyi düşünün. Bu hafta aile meseleleri nispeten sakin olacak. Bu da sosyal hayatınıza daha fazla odaklanmanıza olanak tanıyor. Bağlarınızı güçlendirerek aile üyelerini sosyal çevrelerinize getirme fırsatını değerlendirebilirsiniz. İş hayatı, değişen çalışma arkadaşlarıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Eğitim, seyahat konularıyla ilgili gündeminiz doluyken, beraberliğinizle ilgili net kararlar vermeden önce kendinizden emin olmak önemli. Kazalara açık olduğunuz bir

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz. Özellikle finansal konularda bu duruma dikkat etmeniz gerekir. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem.

Sizi üzücü, yorucu ve gereksiz efor harcatan konulardan uzaklaştırmak için bir fırsat yakalayabilir ya da bu fırsatı bizzat oluşturabilirsiniz. Her şeyin seçimlerinizle doğru orantılı olduğunu düşünebilirsiniz. Duygularınızı anladığınızda bunlarla ilgili hakimiyeti sağlamak, hayatınızdaki gölgeleri ışıkla doldurmak daha kolay olabilir. Daha mantıklı ve sağduyulu hareket etmek için zihnen hazır olduğunuzu görebilirsiniz. 17 Eylül itibariyle finansal ve duygusal konular sizin için bir risk olmaktan çıkacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 11 – 17 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Kariyer yörüngeniz yükselişte. Sıkı çalışmanız ve bağlılığınız üstleriniz tarafından fark edilecek ve potansiyel olarak tanınmaya veya terfiye imkan verebilecektir. Odaklanın, olumlu bir tutum sergileyin ve ağ kurma fırsatlarını yakalayın. Yatırım yapmayı veya finansal planlama yapmayı düşünüyorsanız 17 Eylül itibariyle harekete geçme zamanı.

Disiplinli yaklaşımınız olumlu sonuçlar verecektir. Duygusal ilişki meselelerinde bu hafta bazı zorluklar getirebilir. Kariyer talepleriniz, partnerinize veya potansiyel romantik ilgi alanlarınıza daha az zaman ayırabilir. Sevdiğiniz kişiyle programınız hakkında açıkça iletişim kurmanız ve bağlantı anları yaratmaya çalışmanız çok önemlidir. Arkadaş ortamınızda gizli sırları duyacağınız, düşmanlıkların arka perdesini anlayacağınız bir zaman diliminden geçmektesiniz. Yurtdışı planları, eğitim hak ve prosedürlerle ilgili zorlanmamak için profesyonel kişilerden destek almalısınız.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay size yaptığınız işlerin bir dönüşü olarak yeni bir çevre getirebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Küskünlükler ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir.

Yapıcı, iş bitirici ve yardımsever tavrınızı ortaya koyacağınız projelerde yer alabilir, organizasyon yeteneklerinizi geliştirebilir, gerek kendiniz için gerekse çevreniz için yapacağınız çalışmalarla ses getirebilirsiniz. Sizi bu hayatta neyin canlı tuttuğunu görebilmek, yeni hedefler koymanızı ve bunlar için çalışmanızı kolaylaştıracaktır.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Etrafınızdaki dünyada daha yüksek bilgi ve ilham aramanın zamanı geldi. Açık fikirli olun ve yolunuza çıkan değişimi kucaklayın. Kendinizi seyahat, eğitim veya farklı kültürlerden insanlarla çalışmayı içeren proje veya fırsatlara kapılmış halde bulabilirsiniz. Kariyer fırsatları adına şahane bir döngüden geçmektesiniz. Ancak rakiplere ve açık düşmanlık edenlere karşı temkinli ve dikkatli olmalısınız.

Beraberliğiniz adına biraz gerilimlerin arttığı ve ben – sen kavgalarının aktif olduğu konular gündeminizdeyken, bu süreçleri aslında önemsemelisiniz. Çünkü şimdi görmezden geldiğiniz pek çok konu sonbahar döngüsüyle birlikte ruhunuzu sıkabilir. Dostunuza, düşmanınıza ve çevrenizde sırlarınızı paylaştığınız kişilere karşı dikkat. Hayatınızın tümüyle değiştiği özel bir zaman döneminden geçmektesiniz.

Ailevi konular bu hafta dikkatinizi gerektirebilir. Aile üyelerinin farklı bakış açıları veya değerleri olabilir, bu da potansiyel çatışmalara, tartışmalara neden olabilir. Bir ilişkiniz varsa romantik bir kaçamak planlayın veya kıvılcımı yeniden canlandırmak için birlikte yeni aktiviteler keşfedin. Yoga, yürüyüş veya doğayı keşfetmek gibi ruhunuzu besleyen fiziksel aktivitelere katılın.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber belirsizlik yaşadığınız ve bu yüzden kariyerinizde ilerlemekte zorlandığınız yolları aşmanız mümkün olabilir. Ancak bunun için sizi engelleyen bu koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Her şeyin gerçek manada yeniden ve daha iyi bir şekilde başladığını görebilirsiniz. Baskı olarak düşündüğünüz her şeyin sizi kamçılayan bir durum olduğunu fark edebilirsiniz. Bu sayede yorgunluklarınızın getireceği rahatlığı yaşamanız da daha kolay olacaktır. Terfi, yer değişiklikleri, gelirle ilgili görüşmeler gündeminize gelebilir. Her şeyin daha da üstünde, yaptıklarınızın bir karşılığının olması ve emeklerinin görülmesi sizi daha da güçlendirebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 11 – 17 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta sosyal hayatınızda bazı dönüşümler yaşanabilir. Kendinizi arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla daha anlamlı bağlantılara çekilmiş bulabilirsiniz. Paylaşılan sırlar bağlarınızı güçlendirebilir. Kime güveneceğinize dikkat edin. Eğer kararlı bir ortaklık içindeyseniz, derin duygusal bağlantılar ve artan yakınlık bekleyin.

Bekar bireyler kendilerini gizemli bir auraya sahip birine kapılmış halde bulabilirler. Gizli fırsatlar ve kaynaklar dikkatinizi çekebilir. Finansal konular bu hafta daha karmaşık hale gelebilir ancak doğru yaklaşımla bu zorlukların üstesinden başarıyla gelebilirsiniz. Birkaç aydır size teslim edilmeyen haklarınızı almaya doğru ilerleyeceksiniz. Kariyerinizdeki çabalarınız, yöneticilerinizle zaman zaman fikir ayrılıklarınız gündeminizdeyken, gerginliklere çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

15 Eylül’deki yeniay size hayatınızda bir önem sıralaması yaptırabilir. Emeğinize ve bilginize güvenin ancak bunları güncel tutmayı da ihmal etmeyin. Dikkatli ve özenli olduğunuzda karar vermekte zorlandığınız, uygulayamadığınız her şeyin bir çözümünü görebilirsiniz. Yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konularınız gündemde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz.

Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Yeni teklifler alabilir, yurtdışından ya da çalıştığınız alanların haricinde gelen görüşmeleri kabul edebilirsiniz. Bir başlangıç hedefliyorsanız bunun gereklerini de oldurmalısınız. Maddi ve hukuki açıdan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 11 – 17 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Yeni bir iş kurmayı veya önemli bir ortaklığa girmeyi düşünüyorsanız 15 Eylül itibariyle bu adımları atmak için uygun bir dönem başlıyor zira Merkür retro sona eriyor. Ekip çalışması başarınızın anahtarı olacağından tavsiye alın ve başkalarının bakış açılarını göz önünde bulundurun. Taşınmayı veya evinizi yenilemeyi düşünüyorsanız bu planları ailenizle tartışın ve herkesin ihtiyaç ve tercihlerinin dikkate alındığından emin olun.

Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, yeni bağlantılara açık olun; çünkü ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi paylaşan biriyle tanışabilirsiniz. İş veya ilişki sorunlarından kaynaklanan stres genel sağlığınızı etkileyebilir, bu nedenle stresi yönetmenin sağlıklı yollarını bulmak çok önemlidir. Parasal konularda bir tamamlanma enerjisi sizinle birlikte olacak. Kredi alım, vergi, sigorta işlemlerinden alacağınız paralar ve yapılandırmalar size iyi gelecek. Kariyerinizde uzunca zamandır zorlandığınız konuların geri dönüşümünü almaya başlayabilirsiniz.

15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özellikle ekonomik sorunlarınızın çözümünde büyük rol oynayabilir. Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizi kibarca reddetmenizi öneririm. Şartları pek sağlam olmayabilir verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi.

Kendinize güvenin. Söz konusu bir ortaklık, ödeme ve borçlanma gibi bir durum olduğunda geriye çekilip irdelemek yerine ortaya çıkın ve çalışmaya başlayın. Sizi besleyecek olan hiçbir şeyi elinizin tersiyle itmemelisiniz. Miras ve ek gelir gibi konularda bazı dönüşler alabilir, resmi işlemlerin tamamlanması için başvurular yapabilirsiniz. Borçlanmalar konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi sağlama alacak bir plan yaptıktan sonra bu görüşmeleri yapmak daha doğru olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 11 – 17 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Vücudunuzun size verdiği işaretlere dikkat edin ve rutininizde gerekli ayarlamaları yapın. Tükenmişliği önlemek için sağlıklı bir iş-yaşam dengesini koruduğunuzdan emin olun. Ayrıca zaman yönetimi konusunda dikkatli olun ve olası yasal sorunları verimli bir şekilde çözmek için düzenli ve organize kalmaya çalışın. Hatalar komplikasyonlara yol açabileceğinden, görevleri aceleye getirmekten kaçının.

Kariyer yolunuzu değiştirmeyi düşünüyorsanız, şimdi araştırmaya başlamak için iyi bir zaman olabilir. Evde genel refahınızı olumlu yönde etkileyecek uyumlu ve destekleyici bir atmosfer yaratmaya odaklanın. Potansiyel ortakları tanımak için zaman ayırın ve önemli sorular sormaktan çekinmeyin.

15 Eylül’deki yeniay ile birlikte hayatınızın her alanındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve isimlendirmek söz konusu olabilir. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilrisiniz.26 Ağustostan bu yana yaşadığınız bazı aksilikler veya problemler artık yoluna girme yönünde ilerliyor olacak. Kariyerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi daha motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir.

Önemli değişim ve başlangıçlar zamanındasınız. Her şeyin sizin karşınızda olduğunu düşünebilirsiniz. Bu aşamada karşınızdakileri daha iyi görebileceğinizi ve bu sayede onları hayatınıza istediğiniz gibi entegre etmenin yollarını bulacağınızı da düşünün. Zira “yeni” olan pek çok şey ile karşılaşabilirsiniz ve bu karşılamalara iyi hazırlanmalısınız. Belirsiz, havada kalan ve başlatılamayan her konu gündeminize gelerek hızlıca çözülebilir.


Hayatınızda yeni dostluklar kurmak isteyeceğiniz, bazı insanlara da artık elveda diyeceğiniz enerjiler sizinle birlikte. Finansal anlamda, miras ve kredi konularında yeni yapılandırmalar, ortaklarınız ya da eşinizin içinde bulunduğu güzel anlaşmalarla birlikte elinize toplu paralar geçebilir. Kalbiniz boşsa hafta sonuna doğru, evlilik niyetiyle gelecek eş adaylarına kalbinizi açabilirsiniz. Evlilik arifesinde olanlarsa nikah ve evlilik hazırlıkları yapabilir, yakınlarının davetlerine katılabilirler. Ayrıca ev satın alımı yapmak gibi bir arzunuz bulunuyorsa bu hafta şans sizinle, karlı alımlar yapabilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Hobilerinizi keşfedin.
  • Boğa burcu: Kişisel sağlığa odaklanın.
  • İkizler burcu: Sosyal çevrenizi genişletin.
  • Yengeç burcu: Duygularınızı yönetin.
  • Aslan burcu: Profesyonelliği koruyun.
  • Başak burcu: Sahne arkasında çalışın.
  • Terazi burcu: Girişiminizi başlatın.
  • Akrep burcu: Kişisel hayatınızı yönetin.
  • Yay burcu: Aile meseleleriyle ilgilenin.
  • Oğlak burcu: Herkese güvenmeyin.
  • Kova burcu: Finansal tavsiyeler alın.
  • Balık burcu: Sağlık sorunlarına karşı önlem alın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, InstagramGoogle Haberler


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.