WhatsApp, 1 dakikalık sesli notlar göndermenize izin verecek

Kredi kartı whatsapp

WhatsApp, durum güncellemeleri aracılığıyla daha uzun sesli notlar kaydetme ve paylaşma olanağı sunuyor. Bu özellikle sesli not başına süreyi 1 dakikaya kadar uzatabileceksiniz.

WhatsApp durumunun en büyük sıkıntılarından biri sesli notların kısa süreli olmasıydı. Yeni güncelleme kullanıcılara daha uzun anları ve hikayeleri, arkadaşları ve aileleriyle paylaşma esnekliği sunuyor.

WhatsApp, 1 dakikalık sesli notlar göndermenize izin verecek

Paylaşılan ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi bazı kullanıcılar artık durum güncellemeleri aracılığıyla paylaşılan sesli notlar için yeni iyileştirmeler keşfederek, daha uzun sesli mesajlar kaydedip kişilerle paylaşabiliyor.


WhatsApp, sesli notlar için 1 dakikalık özelliği kullanıma sunarak sesli durum güncellemeleri için işlevsel bir yeniliğe gidiyor. Durum güncellemeleri aracılığıyla paylaşılan daha uzun sesli mesajları dinlemek için WhatsApp sürümünüzü güncellemeniz gerekebilir.

Daha uzun sesli notları kaydetme ve paylaşma özelliği, kullanıcıların mesajlarını birden fazla kısa kayda bölme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. İletişim sürecini geliştirerek ses güncellemelerini sık sık kişileriyle paylaşanlar için daha kullanışlı ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Bu yeni özellik, kullanıcıların güncellemelerini tek ve kesintisiz bir sesli notla paylaşmalarına olanak tanıyarak mesajlarının daha net ve tutarlı olmasına yardımcı olacak. Durum güncellemeleri için 1 dakikaya kadar sesli not kaydetme ve gönderme özelliğinin önümüzdeki günlerde daha fazla kişi tarafından kullanılması bekleniyor.


Kaynak: Donanım Haber, Android Central

Türk Telekom’dan bir ilk: İstanbul ile Ankara arasında 800 Gbps internet hızı test edildi


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.