Ruhsal arınma ve yükseliş – 21 Aralık ve sonrası

Ruhsal gelişim ve açılımda kıyamet her an her dakika oluyor. Bir tarihe bel bağlamanın anlamı yok.  Zihni geleceğe odaklamak yerine an’a odaklamak ve akışta olmak, an içinde gelişmek gerekli.

super adam

21 Aralık 2012! İlk olarak bu tarihe 2004 – 2005 yılları civarında ezoterik tarihi araştırırken denk geldim…Oldukça dikkat çekiciydi ve heyecanlandırmıştı beni. Bu tarihle ilgili o zamanlar okuduğum kitaplardan bir çok bilgi edindim; kıyamet, uyanış, yeni çağ, mayalar, foton kuşağı, psişik güçlerin açığa çıkması, altın çağa girilmesi vs.. Zaten maddiyatı bir kenara atmış kendimi tamamen manevi araştırmalara vermiştim, tabi bir de 15 – 16 yaşlarındasınız, hayal gücü gayet yerinde. Büyük bir umut ve beklenti oldu, hedef koymuştum bu tarihi kendime. Yeniçağa girecektik, değişim olacaktı, hayal ettiğim ideal dünya gerçeğe dönecekti… Uzun bir süreç vardı önümde ama sabretmek gerekliydi…

Ruhsal arınma ve yükseliş:

Ruhsal çalışmalar yaptıkça, bilginizi katladıkça bu kadar bel bağlamanın mantıksız olduğunu fark ediyorsunuz. 1 – 2 yıl sonra anladım ki ruhsal gelişim ve açılımda kıyamet her an her dakika oluyor. Bir tarihe bel bağlamanın anlamı yok. Zihni geleceğe odaklamak yerine an’a odaklamak ve akışta olmak, an içinde gelişmek gerekli. Bunu fark ettiğimde tarihi rafa kaldırdım. Benim kıyametim AN’da sürekli oluyordu zaten… İnsanlar soruyordu inanıyor musun 21 Aralık tarihine diye, ben de klasik cevabımı veriyordum; “Ben ruhsal olarak gelişimime bakarım, tek tarihe odaklayamam yaşamımı. Bir şey olacaksa zaten ruhsal gelişimime odaklandığım için süreci rahat atlacağım, ama olmazsa da bel bağlamadığım için bir kaybım olmaz…”


Süreci de takip ettim tabi ki… Bir değişim var mı yok mu diye.

21 Aralık 2012 fikrine çok aşinayım o yüzden, bu tarihi foton kuşağını yeni duyanlar için çok heyecan verici olabilir ama ben pek heyecanlı değilim dürüst olmak gerekirse. Çünkü ruhsal gelişim süreçseldir, anlık farkındalıklar mevcuttur lakin farkındalığın yaşama dönüşmesi dönemleri ve süreçleri kapsar.

Peki bir şey olacak mı? Fiziksel olarak bence hayır ama ruhsal olarak değişim süreci olduğu kanısındayım. Bunu sadece 21 Aralık içinde sınırlamıyorum. Aralık, Ocak ve Şubat aylarına yayıyorum. Düzenli meditasyon yapan ve evrenle iletişimi koparmayanlar, aynı zamanda Dünya’nın gelişimini “gözlemleyenler” zaten son 3 – 4 yıldır çok büyük enerjisel ve bunun yansıması fiziksel değişimlerin olduğunun farkındalar. 2012 tam anlamıyla şafak öncesi karanlık dönemiydi benim gözümde. Ve şimdi şafağa doğru geçiş yapıyoruz. Yoğun baskı içeren bir enerji söz konusuydu bu yılda. Özellikle eylül ve kasım ayları arasında. Herkeste hayattan bıkma, hayatında çok köklü değişik yapma, içe dönüşler hafif karamsarlık ve depresif ruh hali belirdi. Özellikle çevremde bunu gözlemliyorum. Bunlar doğal süreçler. Şimdi bütün bunları geride bırakıyor ve yeni bir sürece giriyoruz. Bu yeni süreç hep söylediğim gibi “eski olan bilgeliğin” yeniden doğuşu yoksa gökten gelen yeni bir çağ yok. Haliyle bu sürece girerken biraz çalışmaları arttırmak ve arınmak gerekiyor.

Benim bu yazıdaki amacım 21 Aralık 2012’ye kadar veya o tarihe kadar yetiştiremezseniz ondan sonrası için ruhsal hazırlığı nasıl yapacağınız konusunda fikir vermek. Kısaca bir taslak ve plan çıkarmaya çalışacağım. Önce aşamaları ve sonra 7 günlük programı paylaşacağım.

1 – Zamanı Belirleyin

Öncelikle zamanınızı ayarlayın. Takvimi elinize alın ve 7 günlük, 3 günlük veya 21 Aralık’a kadar her gün olacak şekilde bir takvim hazırlayabilirsiniz. Dediğim gibi 21 Aralık’ı da geçebilir süre sorun değil. 21 güne yayabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Ben 7 günlük bir programı tercih ettim.

2 – Genel bir Dua Hazırlayın ve Her gün Okuyun

Öncelikle sizi temsil eden ve sizin inanışınızı kapsayan genel bir dua yazın. Bu da evrensel iletişimi, şükretmeyi, kendini teslim etmeyi ve olumlu cümleleri içersin. Bir mum yakın kağıt ve kaleminizi alın hafif meditatif konuma geçin ve kendinizi ilhama bırakın, içinizden geldiği gibi yazın. Eğer yazamıyorsanız benim çok sevdiğim ve önerdiğim bir dua var onu okuyabilirsiniz.

dua

Teslimiyet Duası

Her günle bana verilmiş olan bu dünya yaşamı için şükrediyorum.
Aklım, bedenim ve yaşamım için şükrediyorum.
Şifa bulmak, vermek ve aydınlanmak için olan arzuma şükrediyorum.

Benliğimi ilahi sistemin benliğine bırakıyorum.
Akışa direnmeden kendimi bütünün hayrına teslim ediyorum.
İlahi bilgiyi taşıyan ışığı ve bu ışıkla çevreyi aydınlatmayı seçiyorum.

İnsanları affetmeyi ve onları sonsuz bir şekilde sevmeyi seçiyorum.
Kendi varlığımı ve ilahi bilgeleri, bilgelikleri onurlandırıyorum.
Değişimi seçiyorum ve değişime güveniyorum.

Ey Yaratıcı, bana verdiğin ruha ve bedene rehberlik et.
Sade bilgelikle dolup bu bilgeliği yaymaktır isteğim.
Her güne, bedenim ve ruhum sevgi saçarak daha güçlü başlasın.

Saf olmayan her şey zihnimi, kalbimi ve bedenimi terk etsin.
Bedenimin her hücresi, varlığımın her zerresi bilgelik ile dolsun.
İlahi aşka, bilgiye, aydınlığa kavuşmaktır dileğim.
Kendi derinliğimi, içindeki güzelliği ve yaradılışımdaki hakikati bulayım.
Varlığım tüm varlıkların hayrı için evrensel sevgi ve ışıkla aydınlansın.

Şu andan itibaren sonsuza kadar,
Şu andan itibaren sonsuza kadar,
Şu andan itibaren sonsuza kadar.

3 – Arınma Banyosu ve Arınma Suyu Hazırlayın

Bir diğer önemli nokta arınma banyosu ve arınma suyudur.

Aşağıdaki banyo karışımını yapın ve bunu banyo suyunuza ekleyip üç gün boyunca bu suyla banyo yapın.

Arınma Banyosu:

– 3 tutam lavanta,

– 3 tutam anason,

– 3 tutam adaçayı,

– 3 tutam çördükotu,

– 5 tutam tuz,

Bunları ister banyo suyuna ekleyin, isterseniz bir litrelik sıcak su içerisine koyun. 8 – 10 dakika demlenmeye bırakın ve ellerinizi suyun üzerine koyarak, taç çakranızdan bembeyaz arındırıcı bir ışığın vücudunuza girdiğini ve ellerinizden suya aktığını imgeleyin. Suyun parladığını görün. Ardından bu suyla banyo yapın veya 1 litrelik suya eklediyseniz üç gün kullanacak şekilde banyo suyunuza ekleyin.

kristal

Arınma Suyu – Arınmak için Cevher İksiri

Bu oldukça yalın ve basittir. Cevher iksiri yapımı da denir bu yönteme. İhtiyacınız olan bir litrelik su ve bir adet kuvars kristali.

1 – Öncelikle bir kuvars satın alın veya elinizde olanı kullanabilirsiniz. Soğuk akan suda 10 dakika veya tuzlu su içerisinde 1 gün bekletmek suretiyle kristalinizi arındırdın.

2 –  Ardından kristali programlamak için hafif bir meditasyon yapın. Kristali elinize alın, onunla temasa geçin, enerjisiyle birleşin ve onu arınma taşı yapmak için programlayın. “Bana arınma için yardımcı ol, sularımı arınmanın enerjisiyle kutsa” diyerek kristalinizi arındırıcı ışıkla doldurun ve bu ışıkla parladığını imgeleyin.

3 –  Temiz bir kap alın (mümkünse cam, kesinlikle metal olmamalı ) ve temizleyin. Bu camdan bir kavanozda olabilir. Tercihen bir litrelik yapın.

4 –  İçerisine temiz içilebilir (doğal kaynak suyu) su koyun. Ve içerisine kuvars kristalinizi atın. Ardından Ellerinizi suyun üzerine koyarak kuvarsın tesiriyle ve sizde ışığı taç çakradan çekerek suyunuzu yükleyin. Suyun bembeyaz ışıkla parladığını imgeleyin ve suya “sesli” bir şekilde emir vererek yükleyin. “seni kuvarsla ve ışıkla yüklüyorum ve kutsuyorum. Bana arındırma getir.” İsterseniz kavanozun üzerine “arınma” yazan bir etiket yapıştırabilirsiniz.

5 –  Bu işlemleri yaptıktan sonra güneş ışığına çıkarın ve sabahtan güneş kapanana kadar açık havada güneş ışığında suyunuzu bırakın. Güneş ışığı ile yüklenmesi önemlidir. Suyun ağzını toz kaçmaması için kapatmayı unutmayın. Güneş ışığına çıkardığınızda kavanoza sert bir cisimle 10 kere vurun ve titreştirin. Bu titreşim suyun enerjisini yükseltecektir.

6 –  Günün sonunda suyunuzu içerin alın ve buzdolabına kaldırın. 7 gün boyunca her gün bu sudan içeceksiniz. Su bitene kadar kuvars kristalini çıkarmayın.

4 – Kuvars Görevlendirme

Başka bir kuvarsı kolye şeklinde satın alıp,yukarıda bahsettiğim gibi arındırıp yükleyerek, 7 gün hatta sürekli üzerinizde taşıyabilirsiniz. Bunun da çok büyük faydası olacaktır.

5 – Her gün Bir Mum yakın

Kişinin kendi için adayarak mum yakması büyük bir enerji desteği sağlar, özellikle beyaz mum arınma çalışmalarında vazgeçilmezdir. (Detay için bakınız: https://indigodergisi.com/2012/04/nesneleri – yakmak – kuvarslar – ve – dilekler/ )

7 adet beyaz tealight mum alın. Ve bunları elinizde tutarak iyi dileklerinizi aktarın. Bunların yakmanın ruhunuzu arındıracağını, bu mumun ışığının ruhunuzda ışık tutacağın ve evrene bu enerjiyi adak verdiğinizi dile getirin. Ardından bir kâğıda isminizi soy isminizi yazın ve imzanızı atın. Kâğıtta isminizin ve imzanızın altına da”Arınıyorum” yazın ve her gün bu kâğıdın üzerinde bir adet beyaz mum yakın. Mümkünse aynı saatte yakmaya devam edin.

Bu yakma işlemini odanızın en sevdiğiniz ve meditasyon yaptığınız alanında yapın. Perdelere ve halı gibi yanabilecek maddelere yakın olmasın. Çünkü mum tamamen bitene kadar yanmalıdır.

ruh

6 – Affedin, Dünyevi Bağlarınızı Kesin ve Arınma Meditasyonları Yapın

Bu süreç içinde affetme çalışması yapın, bu oldukça önemlidir. Tek tek hayatınıza girmiş bilhassa kızdığınız veya çok görüştüğünüz insanlar dünyevi bağlarınızı kesin. Daha önce affetme ve dünyevi bağları kesme çalışmasını verdiğim için yinelemiyorum. (Bakınız: Sağlıklı bir ruhsal hayat için pratik çözümler)

Bu yüzden arınmaya değinmek istiyorum.

Belirlediğiniz süreç boyunca arınma çalışması yapmak çok önemlidir. Arınmak için birçok Sanskritçe, Arapça ve İbranice mantralar var bunlardan birini seçebilirsiniz. Veya direk şimdi size aktaracağım meditasyonlardan birini seçerek uygulayabilirsiniz:

Işıkla Arınma Meditasyonu

1 – Meditasyon öncesi ılık duş alın.

2 – Mümkünse bir beyaz mum yakın ve ada çayı tütsüsü yakın.

3 – Tam tepenizden gökyüzünden, beyaz saf bir ışığın aktığını imgeleyin. Bu ışık içinde fikir, inanç bulundurmayan çok saf bir enerjidir. Arındırıcı bir enerjidir.

4 –  Yavaşça bu ışık taç çakranızdan girsin ve aşağı doğru akmaya başlasın.

5 –  Vücudunuzda ışık akarken organlarınıza nüfuz ettiğini, hatta hücrelerinize ve DNA’larınıza kadar işlediğini ve arındırdığını imgeleyin. Eğer siyahlıklar görürseniz –negatif birikimler – ışık onları yok etsin ve saf ışığa çevirsin. Arızalı yerleri onarsın

6 –  Yavaş bir şekilde vücudunuzdan aşağı akmaya devam etsin. Akarken geldiği çakraları arındırarak dışarı çıksın. Alın çakrasına geldiğinde bu ışık alın çakrasından dışarı yayılsın ve orayı temizlesin. Aynı işlemler ışığın geldiği diğer çakralarda da meydana gelsin.

7 –  Tüm vücudunuzdan aktığında, tüm organlarınıza tüm hücrelerinize nüfus edip tüm çakralarınızdan dışarı yayıldığında şimdi bu ışığın auranıza dolduğunu imgeleyin.

8 – Artık tamamen ışıkla dolusunuz şimdi an içinde tamamen ışık olun. Bırakın bilincinizde ışık olsun.

Işık Şelalesi Meditasyonu

Bu da bir başka arınma meditasyonudur.

1 –  Şimdi en sevdiğiniz mekânda veya odanızda kendinizi imgeleyin.

2 –  Yavaşça duvarda bir geçidin açıldığını imgeleyin.

3 –  Geçitten geçin ve 10 basamaklı bir merdivenle ormanlık bir alana inin.


4 –  Ayaklarınızın altında çimenlerin ıslaklığını, teninizde rüzgârın hafif esintisini ve ormanın taze havasını hissedin.

5 –  Şimdi ileride bir şelale görün, bu tamamen ışıktan bir şelale.

6 –  Yavaşça o şelalenin altına girin. Bunu su gibi ama sudan daha hafif bir sıvı gibi düşünebilirsiniz.

7 – Başınızdan ayağınıza içinize yine hücrelerinize nüfuz eder şekilde bu şelalede yıkanın.

8 –  Tamamen arındığınızda 10 basamaklı merdivenden odanıza geri dönün ve gözlerinizi açın.

7 – Reiki Biliyorsanız Düzenli Reiki Yapın

Eğer bu süreçte reiki biliyorsanız, her gün düzenli reiki ve reiki ile çakra dengeleme alıştırmalarını yapın. Reiki bilmiyorsanız, bu süreçte Usui reiki eğitimi almak oldukça iyi olacaktır.

reiki

8 – Antahkarana meditasyonu

Antahkarana, meditasyon ve şifada kullanılan bir Tibet sembolüdür (mandalasıdır). Bu sembolün Tibet ve Çin’de meditasyon ve şifa amacıyla binlerce seneden beri kullanılmakta olduğu söylenmektedir. Bu sembol fiziksel beyin ile taç çakrası ve kişinin yüksek benliği arasında denge kurar. Genelde Reiki 3a seviyesinde öğretilir ama hızlı bir süreçte olduğumuz için artık uygulanmasında bir sorun yok. Uzun süre sembole baktığınızda sembolün dönmeye başladığını görebilirsiniz (derin meditatif konuma geçtiğinizde), buna odaklanmayın sembole bakmaya devam edin. Dediğim gibi genelde reiki ile uyumlu bir şekilde kullanılır ama ben burada daha genel şekilde vereceğim.

Düzenli antahkarana meditasyonu, negatif enerjilerin ve olumsuz karmanın şifalanmasını sağlar. Daha yüksek enerjilere kişiyi açar ve yüksek benlikle irtibatı kolaylaştırır.

1 –  Aşağıda vereceğim sembolden 3 tane çıktı alın. Birini tam karşınıza diğer ikisini ayaklarınızın altına koyun.

2 – Dilinizi yukarıya döndürüp damağınıza değdirin (Hui yin noktası denir buna)

3 –  Ellerinizi gassho pozisyonuna alın (İki eller birbirine temas edecek şekilde, dua eder pozisyonu) ve karşınızdaki sembole odaklanın. Onun enerjisini size aktığını imgeleyin, sembolün özüne inin… Mandalanın dönmeye başladığını imajine edin. Bu sembol size bilgeliğini fısıldasın

4 –  Doğru noktada gözlerinizi kapatın ve gözleriniz kapalıyken dönen sembolü imajine edin. Şimdi yavaşça sembol kök çakranızdan içeri girsin.

5 –  Her çakrada birkaç dakika durarak arındırsın.

6 –  Taç çakranıza geldiğinde orada durun. Önce tüm bilinçaltı kalıplarınızı arındırmasını isteyin sembolden ve hepsini arındırması için bekleyin. Ardından sembolün vasıtasıyla yüksek benlikle bir olun. Kasmayın sadece ötede var olan derin ilahi benliğinizle temasa geçtiğinizi hissetmeyi isteyin. Amaç birebir iletişim kurmakta değil, sadece temasa geçmek.

7 –  Yeterli olduğunu düşündüğünüzde sembolü taç çakradan çıkartın ve bu sembolü büyüterek tam önünüzde döndüğünü ve sizi enerjisiyle kuşattığını imgeleyin. “Geçmiş, şimdi ve gelecek bütünün hayrına arınsın, ben yüksek benliğimle, ilahi parçamla birim” cümlesini veya buna benzer içinizden geçen bir cümleyi tekrarlayın.

8 –  Antahkarana ile bir olun ve hazır hissettiğinizde çalışmayı bitirmek için yeniden antahkaranayı küçültün. Bu sefer taç çakranızdan sokun ve yavaş yavaş tüm çakralardan geçirin ve kök çakradan çıkararak sizi toprakladığını da imgeleyin.

(Böylece ekstra topraklanma çalışması yapmanıza gerek kalmaz. Yüksek titreşimli meditasyonlar sonrası topraklanma meditasyonu önemlidir)

mutluluk

9 – Sevgi – Birlik Meditasyonu

Herhangi bir kaynakta okumadığım ama benim şahsi olarak uygulayıp çok büyük faydalar ve huzur yaşadığım bir meditasyondur. Üst benliği alt benliği ilahi sevginin ışığıyla dengelemeyi amaç edinir.

1 –  Ön meditasyon aşamalarını uygulayın

2 –  Şimdi yavaşça yerin altından mavi renkli toprak ananın enerjisini, yer enerjisini çekin. Ve yavaş yavaş tüm vücudunuzda taç çakraya kadar yükseltin. Tüm vücudunuzun mavi enerjiyle parladığını imgeleyin. Bu soğuk bir enerjidir

3 –  Mavi enerjiden dolanırken vücudunuzda bu sefer taç çakradan göksel enerjiyi yani gök babanın eenerjsini çekin. Bu kırmızı renkli ve yer enerjisinden çok daha hızlı hareket eder. Yer enerjisini vücudunuza çekmeniz 15 daikkayı bulurken, gök enerjisi 5 – 6 dakikada tüm vücudunuza çekmiş olacaksınız. Bu kırmızı enerjide taçtan köke kadar insin ve tüm vücudunuzu doldursun.

4 –  Şimdi mavi ve kırmızı enerjinin birbirine karışmadan (renkler tek renk olmadan) spiraller şeklinde birbiri içine geçerek vücudunuzun içinde ahenkle dans ettiğini ve aktığını imgeleyin.

5 – Ardından yukardan gelen ve aşağıdan gelen enerjilerin, tam kalp çakrasında birikmeye başladığını imgeleyin.

6 –  Kırmızı ve mavi enerji kalp çakrada toplanmaya başlasın büyük bir küre oluştursun.

7 – Bu noktada bu enerjinin parlak güzel bir yeşile dönüştüğünü ve kalp çakradan çıktığını imgeleyin. Yeşil kalp çakrasının rengidir. Kalp çakra eril ve dişil, gök ve yeri, birleştirerek ilahi sevgiyle birliği yaratıyor, bunu hissedin.

8 –  Gökten gelen kırmızı enerji ve yerden gelen mavi enerji artık kalp çakrasında birleşsin ve oradan yeşil ilahi sevginin rengi olan enerjiyle dışarı çıksın. Üst çakralarınız ve alt çakralarınız, üst bedenleriniz ve alt bedenleriniz dengeleniyor.

9 –  Bu sırada kalbinizde sevgiyi hissedin ve bu sevgi duygusuna odaklanın. Sevgi yayılsın insanlar, hayvanları tüm sevgiyi hissedin. Uzun süreli yaptığınızda tüm kâinatı sevecek kadar yüksek bir sevgi deneyimi yaşayacaksınız.

10 – Kalp çakrasına odaklanırken bir mantra kullanabilirsiniz. Ama bu mantrayı “kalben” zikredin. Bu her şey olabilir “ya vedud” gibi esma olabileceği gibi Türkçe “sevgi” kelimesini de zikredebilirsiniz. Latince, Sanskritçe ne olduğu önemli değil. Sadece enerjiyi oraya kanalize etmek için bir mantra… Tamamen size kalmış.

arinma

10 – Yaşam çiçeği Meditasyonu

Yaşam çiçeği kutsal geometrinin özüdür. Evrendeki tüm yaratılışı bu şeklin anlattığı düşünülür bu yüzden oldukça kutsaldır. Yani yaratılışın sırrını içerir ve tüm kutsal şekiller bu şekilden açığa çıkmıştır. O yüzden bütüncül bir çalışmadır. Şeklin felsefesi oldukça derin o yüzden buna girmek yerine direk bir videoya yönlendirmek istiyorum sizi. Daha detaylı bilgi için ise Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı I ve II kitaplarını okuyabilirsiniz. Bu şekil, enerjinizi yükselmeye, ruhsal açılım sağlamaya ve evrenle iletişimin güçlenmesine yarar. Değişim ve açılımlar büyük oranda olabilir. O yüzden rahatsız hissederseniz çalışmayı gerçekleştirmeyin. Ama bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çalışmadan sonra Topraklanma Meditasyonu yapmayı unutmayın.

1 – Bir adet yaşam çiçeğinin çıktısını alın.

2 –  Uzanın veya sandalyeye oturun. Tam sandalyenin altına ya da uzandıysanız sırt bölgenize gelecek şekilde yaşam çiçeği şeklini yerleştirin.

3 –  Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin nefes alın. Altınızdaki yaşam çiçeğini imgeleyin.

4 –  Yavaşça yaşam çiçeğinin parladığını ve büyüdüğünü imgeleyin.

5 –  Şimdi tüm vücudunuz bu yaşam çiçeği çemberinin içerisinde. Yaşam çiçeği parlarken tüm enerjisiyle bir olduğunuzu imgeleyin.

6 –  Ve kendinizi yaşam çiçeğinin akışına bırakın. Sadece yaşam çiçeğinin şekline ve altınızda parladığına odaklanın. Bırakın yaşam çiçeğinin enerjisi ruhunuza nüfus etsin, evrenin bilgeliği sizi doldursun ve ruhunuzu – dnalarınızı – hücrelerinizi her zerrenizi ve bilincinizi özgürleştirsin.

Yaşam Çiçeği konusunda bilgi almak için (Türkçe Altyazılıdır. Kapalıysa Sağ alttaki altyazı – cc – butonundan açabilirsiniz altyazıyı)

7 Günlük Program

Çalışmaları istediğiniz gibi ayarlayabilir ve kendi programınızı hazırlayabilirsiniz. Ama ben 7 günlük bir arınma ve enerji yükseltme programı içerisinde uygulanmasını tavsiye ediyorum isterseniz daha uzun sürece yayabilirsiniz.

Kısaca bu program için ihtiyacınız olanlar ; İki adet kuvars, 2 litrelik su, Otlar (Lavanta, adaçayı, çördük otu, anason), tuz, 3 adet antahkarana, 7 adet tealight mum ve 1 adet yaşam çiçeği çıktısı.

7 günlük Arınma ve Enerji Yükseltme Takvimi

1.Gün  – Dünyevi bağları Kesme Çalışması, Arınma Meditasyonu, Arınma banyosu

2.Gün – Arınma ve Antahkarana Meditasyonu, Arınma Banyosu

3.Gün – Arınma ve Antahkarana Meditasyonu, Arınma Banyosu

4.Gün – Sevgi – birlik ve Antahkarana Meditasyonu

5.Gün – Sevgi – Birlik ve Yaşam Çiçeği Meditasyonu

6.Gün –  sevgi – Birlik ve Yaşam Çiçeği Meditasyonu

7.Gün – Yaşam Çiçeği Meditasyonu

Her Gün Uygulanacaklar:

– Her gece yatmadan önce genel dua okumak.

– Arınma Suyu.

– Düzenli Reiki yapma.

– Kuvars taşıma.

– Saflığınızı ve arınmayı sembolize etmek için bir adet beyaz mum yakmak.


Burada bahsi geçen çalışmaları sadece 21 Aralık süreci veya başka süreçler değil, hayatınızda arınmaya ve yükselişe ihtiyaç duyduğunuzda, sıkı bir ruhsal kamp olarak uygulayabilirsiniz. İstediğinizi gibi ekleyip çıkarıp, çalışmaları düzenleyebilirsiniz. Bilgelik dolu günler dilerim, ruhunuz her daim arınık kalsın. Ve öyle olsun!