23 Nisan Çocuk Şenliği Sokağı’na davetlisiniz!

23 Nisan Çocuk Şenliği Sokağı’na davetlisiniz. Atlas Yardım Derneği, Haydi Gülümse & Haydi Gülümset, Yeşilköy Yardım Platformu’nun bir araya gelip de 1000 adet çocuğumuz için hazırladıkları 23 Nisan Çocuk Şenliği Sokağı Başlıyor…

23 Nisan Çocuk Şenliği Sokağı'na davetlisiniz!

23 Nisan Çocuk Şenliği Sokağı, 23 Nisan Cumartesi günü Ataşehir’de gerçekleştiriliyor. Birbirinden renkli konuklar ve gösteri gruplarının yer aldığı şenlikte katılımcılar ve çocuklar doyasıya eğlenme imkanı bulacaklar. Tüm gönüllülerin katkılarıyla düzenlenen şenlik 11:00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çok sayıda sponsorun katkı sağladığı şenlikte çocuklar için birbirinden güzel ikramlar yer alacak (pizzalar, sütler, dondurmalar, macunlar, pamuk helvalar, kekler, oyuncaklar). Ayrıca birbirinden seçkin ve tanınmış özel konukların katılacağı şenlikte çocuklar tarafından şiirler okunup, şarkılar söylenecek. Birbirinden ilginç ve eğlenceli yarışmalarla çocuk şenliği coşkusu yaşanacak. Bin çocuğun yapmış olduğu barış temalı resimleri sergilenerek gelen konukların beğenisine sunulacak. Dans gösterileri ve yöresel folklör gösterisi de ayrıca şenliğe renk katacak. Palyaçolar, prensesler çocuklar için birbirinden güzel ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecekler. Bağlamalar çalınıp, çocuklar türküler söyleyecek.


Ve şenlik bitiminde ise yüzlerce uçan balon gökyüzüne bırakılacak.
Atlas Yardım Dayanışma Derneği, Haydi Gülümse & Haydi Haydi Gülümset, Yeşilköy Yardım Platformu ekibi 23 Nisan Cumartesi günü şenlik alanına herkesi davet ediyor. “Çocuklarınızla beraber doyasıya eğlencenin tadını hep birlikte çıkaralım.” diyor.

23-nisan-cocuk-senligi-sokagina-davetlisiniz-2 (620x620)

ADRES
Aşık Veysel Mah. 3001 Cad. 3045 Sok. No:12

Ataşehir – İSTANBUL
Saat: 11:00 – 17:00 arası

Çocuk eğitiminde sevgi ve tutarlılık

“Eğer sevgisi”: Çocuklar nasıl birey olur?


Ağrı’daki çocuklara armağanınız yalnızca kitap olsun