Mobilike’tan Darüşşafaka’yı da kapsayan anlamlı proje

Mobilike, ülkemizin aydınlık yüzlerinden bir tanesi. Hem aldıkları ödüllerle hem de yaptıkları projelerle o aydınlığı saçmaya devam ediyor.

Mobilike'tan Darüşşafaka’yı da kapsayan anlamlı proje

Mobilike ve yaptıkları içimizi ısıtan işler

Türkiye’nin en geniş mobil reklam ağına sahip olmakla birlikte, akıllı telefonlarda ve tabletlerde aylık 4 milyardan fazla gösterim sağlayan bir yayıncı ağını yönetiyor. Çeşitli ve yenilikçi mobil reklam ürünleri ile Türkiye’deki mobil internet kullanıcılarının %65’ine ulaşıyor. Sadece Türkiye’nin değil Doğu Avrupa ve Orta Doğu’nun da en büyük mobil pazarlama ağı, 21. Yüzyıl yaşamının en gözde mevzusu olan mobilde, Türkiye adına çığır açmış bir ekip. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında Opera Mediaworks ailesine katılarak birçok projeye imza attı.

Mobilike'tan Darüşşafaka’yı da kapsayan anlamlı proje

Kurulduğu 2009 yılından itibaren yarıştığı projelerle sayısız ödül alan bu ekip, öyle bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi ki mutluluktan ve gururdan gözyaşlarımı tutamadım. Ofislerini oldukça interaktif bir şekilde kullanan Mobilike’ın spor salonundan “#GoodJob ile Hedef 10.000 dakika Spor, 10.000 TL Bağış!” sloganıyla çıkan bu proje ile Mobilike’ın, kendimce yapıtaşım diyebileceğim, Türkiye’nin en köklü kurumlarından, 153 yıllık koca çınar Darüşşafaka ile yolları kesişti. Mobilike Genel Müdürü Volkan Biçer’in anlatımıyla #GoodJob, şirketin çalışanlarına özel, yeni programı.


Çalışanların her ay belirlenen derneklere yardımda bulunmasını sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi. Ekip üyelerinin spor salonunda geçirdikleri her bir dakika belirlenen derneklere 1 TL yardıma dönüşüyor. İşte bu mükemmel proje geçen ay yardımını Darüşşafaka’ya yaptı. Darüşşafaka’nın ilettiği teşekkür belgesini ofislerinin en güzel yerine asacağını belirten Biçer, bu ay da yardımların Lösev’e gideceğinin haberini verdi.

Mobilike'tan Darüşşafaka’yı da kapsayan anlamlı proje

Yaşa be Mobilike! Trajik günler geçiren ülkemizde bu tarz güzellikleri de görebilmek çok sevindirici. İnsanlarımızın çoğunun derdi milli takımın kaç gol yiyip, kaç gol atacağı olduğu bu günlerde sizler bizlerin yüzünü gülümsetecek mükemmel bir projeye imza attınız. Umarım spor salonundaki geçireceğiniz dakikalar ivmelenerek artar.


Bu projenin benim içimde çok ayrı bir yeri var çünkü ben bir Darüşşafaka’lıyım. Okuldaki kardeşlerim ve mezun abla, ağabeylerimiz bu ülkenin aydınlık yüzü olmaya çalışıyor.

Ülkemizin nice Darüşşafaka’lara ve Mobilike’lara ihtiyacı var.


Sizler de iyi ki varsınız.

Aramızdaki Gizli Kahramanlar

Gurur Duyulacak Sosyal Sorumlular


Eren Güzeloğlu
Eren Güzeloğlu 1997 yılında, Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. İlköğretim 4.sınıfa kadar Kahramanmaraş'ta okuyan Güzeloğlu, Darüşşafaka Giriş Sınavı'nı kazandı ve daha 10 yaşındayken tek başına İstanbul'da yaşamaya başladı. 12 Yaşında yaptığı Kahve Bardağı Tasarımı Kahve Dünya'sı tarafından hala satılmaktadır. 12 Yaşından beri saksafon çalmaktadır. 2014-2015 yıllarında girdiği kültürel öğrenci değişim sınavını kazanarak Teksas, Amerika Birleşik Devletlerin'de okumaya hak kazanmıştır.