Astroloji: Temmuz burç yorumları

Temmuz ayı astroloji burç yorumları: Bu ay hangi burcu neler bekliyor? İş, aşk, para, aile, sağlık, girişimler… Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları…

Temmuz ayı astroloji burç yorumları: Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları…

İyi Yaşa platformundan Astrolog Binnur Zaimler yazdı.

Koç

6 Mart’tan bu yana geri harekette olan gezegeniniz Mars nihayet düzeldi. Böylece hedeflerinize çok daha hızlı koşabilir, hayata olan bağlılığınızı güçlendirebilirsiniz. Yaşama sevinci, heyecan, azim geri döndü. Özellikle maddi ve manevi paylaşımlarınızda daha talepkar olabilir, başkalarından ihtiyacınız olan şeyleri kolayca isteyebilirsiniz. 4 Temmuz’da oluşan Yeniay öncesi bir iki gün boyunca evde detoks zamanı. Eşyalarınızı eleyin, istemediklerinizi atın, fazlalıklardan arının. Evde sadeleşmek, sonrasında orada çok daha mutlu olmanızı da sağlayacak. Yeniay sonrası eve yeni şeyler alabilir, aile düzeninde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.


Tazelenme özel hayatınızla başlayıp dış dünyaya yayılabilir. Evi güzelleştirmek için bu ay pek çok fırsatınız olacak. 12 Temmuz sonrası hayatın keyfini çıkaran sizsiniz. Ufak flörtler, keyifli sohbetler, yaratıcılığınızı kullandığınız anlar giderek çoğalıyor. Aşk hayatınız canlı, yaşama sevinciniz ise yüksek. Varsa çocuklarla ilgili güzel gelişmelere de hazır olun. Oldukça yaratıcı olduğunuz bu dönem işyerini renklendirebilirsiniz. Yeni stratejiler, yeni oyunlar hazırlama zamanı. Kırtasiye işlerini, angaryaları 12 Temmuz sonrası başkalarına bırakın. Şans oyunlarında da bu tarihten itibaren bir ay boyunca oldukça iyisiniz. 19 Temmuz’da oluşacak Dolunay, değişik olayları karşınıza çıkaracak. Bu olaylar, kariyeriniz geleceğe dönük olarak daha iyi planlamanız için olacak. Dış dünyadaki yeriniz, ünvanınız, görevinizi sorgulayabilirsiniz.

Boğa

Birkaç aydır zorlayıcı bir ilişki içindesiniz. Bu işyerinden veya özel hayatınızdan biri olabilir. Temmuz ayı boyunca ilişkinizi masaya yatırmak ve her şeyi açıkça konuşmaya çalışın. Ne pahasına olursa olsun. İçinizi rahatlatın ve artık o kişiyi kabusunuz olmasın. Israrcı, kızgın ve agresif tavırlardan hoşlanmadığınızı söyleyin. Konfor alanınızın içinde kalmayı ve her şeyin olduğu gibi devam ettirmeyi seviyorsunuz. Ancak bu sefer kabuğunuzdan çıkmanız doğrusu olacaktır. 12 Temmuz sonrası ev, belki de en rahat ettiğiniz yer olacak. Bu bir ay süre içinde evden çalışmaya, evde zaman geçirmeye özen gösterin. Daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

16 Temmuz civarı size etrafınızdan gelen büyük destekle birlikte her türlü isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yeter ki isteyin. O gün iş görüşmesi yapmak, tartışmalı bir konuyu çözmek, önemli kişilerle biraraya gelmek için harika bir gün. Her şeyin kolayca aktığını hissedeceksiniz. 18-19 Temmuz günlerinde, Dolunay etkisi ile ufkunuzu genişletecek yeni şeyler öğrenebilir, yeni denizlere yelken açmaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı işler, seyahatler, yüksek öğrenim, reklam konularında kararlarınızı netleştirin. Hayata herkesten daha geniş bakabildiğiniz zamanlar.

İkizler

Günlük işler, ofis ortamı karışıklığı son buluyor. Bu daha az çalışacaksınız anlamına gelmiyor tabii. Geçen ay yaşadığınız tekrar tekrar aynı raporu çıkarmalar, çıkan aksaklıklar artık son buldu. Şimdi yüzde yüz eforunuzu vererek düşündüğünüzden de mükemmel iş çıkarabilirsiniz. Tek konu kendinizi biraz fazla kaptırma ihtimaliniz. Kendinizi yıpratmanıza hiç gerek yok. Sağlık kontrollerinin tam zamanı. Gerçek sonuç ve sağlık durumunuzu bu ay daha iyi anlayabilirsiniz. 4 Temmuz sonrası tüm ay boyunca paranızı çoğaltmak için pek çok şey yapabilirsiniz. Yeni bir gelir modeli düşünmek, ek bir projeyle dışardan iş yapmak, patronunuzdan zam veya prim istemek. Her şey olabilir. Maddi birikimlerinizi geliştirmek için fırsatlar var.

19 Temmuz ise eşiniz veya ortağınızla bir yatırıma girişmek için uygun bir gün. Bu tarihte oluşacak Dolunay’a doğru paylaşımlarınız da artıyor. Başkalarının kaynaklarından da yarar sağlayabilir, onlardan rica edebilirsiniz. 12 Temmuz sonrası birkaç hafta boyunca imza atmak, sözleşme yapmak ve iletişimde olmak size büyük yarar sağlayacak. İnsanları ziyaret edin, ofis yerine dışarıda vakit geçirin. Yeni bir kursa yazılın, yeni şeyler öğrenmeye başlayın. Kardeşlerinizle paylaşımlarınız da bu tarihlerde güzel ve uyumlu olacak görünüyor. Kardeşlerden gelen bazı haberler sizi de sevindirecek.

Yengeç

Bu ay sizin. Aşk, yaratıcılık, güzel tatiller sizi bekliyor. 4 Temmuz’da gerçekleşen Yengeç burcunda yeniay sonrası hayatınız yenileniyor. Ama hemen öncesi için söylenecek birkaç şey var: 2-3 Temmuz günlerinde büyük bir detoks yapın. Öyle ki, yeniay sonrasında hayatınızı dolduracak yeni ve taze şeylere yer açılsın. Bırakın: beğenmediğiniz huylarınızı, korkularınızı, endişe ve kuruntularınızı bırakın. Korku sizi hiçbir şeyden korumaz ve hayattan zevk almanızı engeller sadece. Tiryakiliklerinizi, sigarayı, aşırı iştahı, tatlıyı, bağımlılıkları bırakın. Bunlar gerçeklerden kaçmak için kullanılan yararsız şeylerdir. Sizi sıkan ve rahatsız eden insanları bırakın, bırakamasanız da uzaklaşın ve kendi alanınızı koruyun en azından.

Özellikle 3-4 Temmuz günleri ağır yemeden bol likit tüketin, hafifleyin. 4 Temmuz’daki yeniay sonrası ise: ilgi alanlarınızı genişletin, tüm ay boyunca hergün sevdiğiniz şeylere zaman ayırın. Hep okumayı istediğiniz kitap yanıbaşınızda olsun. Hep yapmak istediğiniz spora başlayın, sanat atölyesine gidin veya o çok istediğiniz işe başvurun. Ne olursa olsun sizin olana doğru adım atın. Hayallerinizi gerçekleştirmek için engeliniz yok. 12 Temmuz sonrası maddi durumunuzda iyileşme sözkonusu. Gerekirse kendi adınıza bu alanda çalışın, başkalarını da ikna edin. Bunu yapabilme gücünü Venüs size verecektir. 19 Temmuz’da gerçekleşen Dolunayın etkisi birkaç gün önceden başlayacak. İlişkileriniz özen istiyor. Evde, işyerinde, özel hayatınızda işler gerginleşse de başkalarıyla aranızı bozmadan, küsmeden, darılmadan halletmeye çalışın. Herkes sizin kadar hassas olmak zorunda değil. Beklediğiniz haberlerin sonucunu Dolunaya doğru zamanlarda almanız mümkün.

Aslan

Ayın ilk günlerinde içe dönük çalışmalar, kendi başınıza geçirdiğiniz zamanlar ilham perilerinin etrafınızda toplanmasını sağlayacak. Bir akarsu kenarında zaman geçirmek, rahatlamak, kafanızı dinlemek, hayattan ne istediğinizi de anlamanızı sağlayacak. Sadece kendinize sakladığınız güzel anlar yaratın. Hayal gücünüzü çalıştırın. 12 Temmuz sonrasında ise Venüs burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca çekiciliğiniz, karizmanız tartışılmaz. Kişisel imajınızın ön plandan olduğunu bilin. Ön plana çıkmak, yaratıcılığınızı konuşturmak, sahnede olmak mutlu edecek. Kendi istekleriniz doğrultusunda başkalarını ikna etmeniz mümkün.

Eğlenceli organizasyonlar yapabilir, başkalarının da hoşça zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Mars tüm ay boyunca ev ve aile düzeniyle ilgili biraz koşturacağınızı, çaba sarf edeceğinizi söylüyor. Bir taşınma veya düzen değişikliği yapmanız gerekebilir. Evde sinirli, agresif ve ısrarcı olmamaya çalışın. Herkes sizin isteklerinizi kabul etmek zorunda değil. 19 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay, ortaklaşa paylaşımlarla ilgili. Sevdiğiniz kimse size mesafeli duruyorsa ve aranızda samimiyet azaldıysa bunu onunla açıkça konuşmak en doğrusu olacaktır. Para konusunda biraz gerçekçi olmanız, kararlarınızı tek başına değil, ilgili kimselerle birlikte almanız gerekiyor.


Başak

Bu ay yapacağınız geziler, iş ziyaretleri, iletişim faaliyetleri geçen aydan daha verimli geçiyor. Geçen ay yapmış olduğunuz işlerin geliştirilmesi, tekrar aynı dosyaların açılması gerekebilir. İmza atmak, sözleşme yapmak için harika bir ay. Müzakere yeteneğiniz bu ay kuvvetli. İstediğiniz maddelere sözleşmeye ekleyebilirsiniz. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışın ve bir hedef belirleyin. 4 Temmuz sonrası, yeniayın etkisi ile haftalar boyunca daha sosyal olacaksınız. Çevreniz giderek genişliyor. Tanıştığınız yeni insanlarla ortak idealleriniz olduğunuz farkedeceksiniz. Gelecek planlarınızı onlarla paylaşmaktan ve gerekirse destek istemekten çekinmeyin. Dost grupları arasında biri özel olarak ilginizi çekmeye çalışıyor olabilir. Ayın sizin için en güzel günlerinden biri de 16 Temmuz Bu tarihte ilişkileriniz, işyerinde ve özel hayatınızda mükemmel görünüyor. Önemli gezileri, ziyaretleri, sözleşmeleri bu tarihe yakın zamanda denk getirin. 19 Temmuz’a doğru oluşacak Dolunay, size kendinizi gösterme, tanıtma, anlatma fırsatı verecek. Sahnede olacaksınız. Fazla soğuk ve mesafeli durmamaya özen gösterin.

Terazi

Geçen aydan bu yana kendi kazancınız, para durumunuzla ilgili çaba sarf ediyor, ama tam doğru yolu netleştiremiyordunuz. Şimdiyse, gerçekçi bir planla istediğiniz parayı elde edebilir, bu konuda uğraş verebilirsiniz. Tek koşul ise ilk adımı sizin atmanız ve ısrarcı olmanızdır. Israr etmek ve işin peşini bırakmamak sizin yapınıza uygun değil. Başkalarını rahatsız etmekten çekinirsiniz, ancak bu sefer ısrarı bırakmayın. 4 Temmuz günü gerçekleşecek yeniay sonrası birkaç hafta boyunca kariyerinizle ilgili doğru manevraları yapabilecek, belki de işinizi veya görevinizi yenileyeceksiniz. Attığınız tohumların meyvelerini ise 19 Temmuz yaklaşırken alacaksınız. Bu dolunay, dış dünya (kariyer, itibar, konum, unvan) ile özel hayatınız (aile, ev, ev düzeni) arasında doğru bir denge kurmanızı sağlayacak. Ertelemeden, sorunları iyi analiz edip çözün. Evdeki durumları da önemseyin, görmezden gelmeyin. Nezaketi bazen bir kenara bırakmak ve kartları açık oynamak, karşıdakileri kendine getirmek için doğru bir yöntem olabilir.

Akrep

Geçen aydan bu yana Akrep burcunda geri harekette olan Mars düzeliyor. Sene başındaki hareketliliğiniz geri geliyor. Kısacası tüm Temmuz ay boyunca hedefinizi bulmak, ne istediğinizi keşfetmek önceliğiniz olacak. Düşündüklerinizi yapmak için enerjiniz, gücünüz, kendinize inancınız sonsuz. Bu ay odaklanma, dikkat yeteneğiniz çok yüksek. Harekete geçin: Spora başlayın veya zaten yapıyorsanız hız verin, iş görüşmeleri, daha iyi bir iş, daha varlıklı müşteriler için koşturun, kapılarını çalın. Eliniz boş dönmeyeceksiniz. Aşk ve ilişkilerde atak olan siz olun. Kısaca bir adım bile atsanız işler gönlünüzdeki gibi gelişecektir. Fazla enerjiyi fiziksel hareketle atmadığınızda anksiyete, kızgınlık gibi şeylere dönüşebilir. Fizik bedeninize özen gösterin.

4 Temmuz’da oluşacak Yeni Ay, ufkunuzu genişletecek olayları getiriyor. Yurt dışı, yabancılar, medya veya yüksek öğrenimle bağlantılı konularda tamamen yeni planlar ortaya çıkabilir. Uzaklara güzel bir gezi yapabilir, yeni tanıştığınız yabancılarla zaman geçirebilirsiniz. 12 Temmuz’da kariyerinizi olumlu yönde etkilemeye başlayacak Venüs, birkaç hafta boyunca çekiciliğinizi artıracak. Yeni iş teklifleri, küçük ödüller, sözlü takdirlere alışın. Uzaktan tanıyanların bile işlerinizle ilgisini çekeceksiniz. 16 Temmuz en şanslı gününüz. Kritik tüm işlerin çözülmesi daha kolay olacaktır. 19 Temmuz’a doğru Dolunay etkisi ile yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili yeni haberler almanız mümkün. Sözleşme, imza kararlarını cesurca verebilirsiniz.

Yay

Bu ay eşiniz veya ortağınızla ortaklaşa paylaşımlar önem kazanıyor. Onun yanında kendinizi her zamankinden daha rahat hissedeceksiniz. Manevi paylaşımların yoğunluğunun yanısıra, beraber bir hobi yapmanız, eğlenerek zaman geçirmeniz de sizi mutlu edecek. Diğer taraftan ortak bir yatırımı 4 Temmuz öncesi elden çıkarabilir veya hemen bayram sonrasında yeni bir yatırıma girebilirsiniz. Kendi para durumunuzu analiz etmeniz ve kazancınıza dönüp bakmanız gerekebilir. 19 Temmuz’a doğru maaş, gelir, kazanç taleplerinizi ilgili yerlere iletin.

12 Temmuz’da Aslan burcuna geçen Venüs, birkaç hafta boyunca yurt dışı bağlantılı kimseler, uzaklardan gelenlerle güzel işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Uzaklara seyahat, medyada yer alma ve üniversitede bir sertifika programı bitirmek için en iyi zaman 12 Temmuz-5 Ağustos arasıdır. Atılım yapma, fiziksel olarak aktif olma, hedeflerinizi netleştirme konusunda kafanız biraz karışık olabilir. Kendinize zaman tanıyın. Gelecek ayki heyecan fırtınası ve dinamik günler öncesinde, bu ay kendi iç dünyanıza çeki düzen verin. Hiçbir zaman ortaya çıkmayacak olaylar için kuruntu ve endişe barındırmayı bırakın. Kendinizi sıktığınızda ayağınıza gelen mucizeleri bile fark edemezsiniz.

Oğlak

Bu ay hayatınızın genelinde pek çok gelişmeyle karşılaşıyorsunuz. Öncelikle, ilişkilerinize göz atacağınız günler geliyor. Bazı kişilerle 2-3 Temmuz tarihlerinde uzaklaşmanız gerekebilir. Bazı kişilerin sizin hayatınızdaki önemi giderek düşüyor gibi. İş ve özel hayatınızdaki kimselerde değişiklik sözkonusu görünüyor. 4 Temmuz sonrası karşıt burcunuzda oluşacak yeni ay, her alanda yeni kimselerle tanışıp, yeni ilişkiler kurmanızı sağlayacak. Birlikte olmaktan son derece keyif alacağınız yeni iş arkadaşları, dostlar sizi bekliyor. Evliyseniz eşinizin hayatında güzel gelişmeler sözkonusu. 12 Temmuz-5 Ağustos tarihlerinde ortak yatırımlar düşünülebilir. Hatta size biraz lüks gelen eşyaları almaya da karar verebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak kazancınızı artırabilirsiniz.

19 Temmuz’a doğru Oğlak burcunda Dolunayın etkisi başlıyor. Burcunuzda gerçekleşen dolunay, hayatınızdaki pek çok konuya ışık tutacak. İş, arkadaşlar, sevgili, aile, hedefleriniz konusunda pek çok haber alacak, kararlarınızı da doğru şekilde verebileceksiniz. Gergin ortamlardan uzaklaşın. Denize girmek, duş, su kenarlarında zaman geçirmek çok iyi gelecektir. Unutmayın ki kararlar vermek, kendini ifade etmek, ertelemekten daha iyidir.

Kova

Bir süredir dış dünyada, iş hayatında olaylar karışık olabilir. Sizin ne yaptığınız, işiniz, aile durumunuz gibi konular başkalarında merak da uyandırabilir. Mars’ın konumu, bu ay göreviniz, işiniz, imajınızla ilgili hızlı gelişmeler olacağını söylüyor. Tüm söylentileri yok edecek, başarınızı kabul ettirecek, hayatınızı netleştirecek güce sahipsiniz. 4 Temmuz öncesinde, bayram tatiline çıkmadan ofiste detoks yapın. Kullanmadığınız eşyaları atmak, odayı sadeleştirmek, temizlemek, bayram sonrası işe dört elle sarılmanızı, yeni fırsatların da kapınızı çalmasını sağlar. Bayram öncesi bazı kimseler istifa edebilir, başka yerlere dağılabilirler. Onlarla vedalaşın ve Temmuz ayının diğer günlerinde ofisi yenilemek, tazelemek için sevdiğiniz objelerden yararlanın.

19 Temmuz’a dek üzerinde çalıştığınız bir konu hakkında bilmediğiniz sebeplerden zorlanmalar olabilir. Etki edemediğiniz konularla ilgili endişeye kapılmayın, sadece elinizden geleni yapın. Sağlık kontrolleri için 16-19 Temmuz arası çok uygun. 12 Temmuz-5 Ağustos arasında romantizm, ikili ilişkilerde mutluluk ve eğlence sizinle olacak. Çok hoşlanacağınız kimseler çevrenizde olacak. Birlikte olmaktan keyif alacağınız bu kimseler iş ve özel hayatınızda bir anda karşınıza çıkabilir.

Balık


Bu ay kendinizi yaratıcılığa, tatile, gezilere, aşka teslim edin. İçinizdeki rengi ortaya dökmek, kendiniz gibi olmak tüm hayatınıza ışık saçacak. 4 Temmuz sonrası yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Beraber olduğunuz biri varsa çok güzel zamanlar paylaşabilirsiniz. Hobilere, ilgi alanlarınıza bu ay zaman ayırın. Sıkıcı işleri bir süreliğine başkalarına devredin, operasyonel günlük işlerden kaçının. Şans oyunlarında ve borsa gibi spekülatif konularda bu ay yüzünüz gülüyor. 19 Temmuz’a doğru sahneye çıkacak, yaptıklarınızı başkalarına gösterebileceksiniz. Özgünlüğünüzü, fikir ve hayallerinizi paylaştığınızda yaptığınız sunumlar, gösteriler daha da heyecanlı olacaktır. Kendinizi gergin hissederseniz ailenizden manevi destek isteyin. Dernek, kulüp ve arkadaş grupları, ekip çalışmaları içine girmeniz mümkün. Varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler 4 Temmuz sonrası sizi bekliyor olacak. Ofisteki yaratıcılığınız, ekipteki canlılık 12 Temmuz sonrası artıyor. Aklınız, gönlünüz yaptığınız işe kayınca başarınız da artacak.

Astroloji: Yengeç burcunda Yeni Ay

7 adımda Astroloji: Ne diyor bu astrologlar?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.