Angelina Jolie, Brad Pitt’ten boşanıyor!

Hollywood’un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie – Brad Pitt çifti boşanıyor. Angelina Jolie’nin Brad Pitt’ten boşanmak için mahkemeye başvurduğu açıklandı!

Angelina Jolie Brad Pitt

2004 yılında ‘Mr. And Mrs. Smith’ filminde tanışan çiftin ilişkisi, o sırada Jennifer Aniston’la evli olan Brad Pitt’in boşanmasına yol açmıştı. 2006 yılında ilk biyolojik çocuklarına kavuşan oyuncu çift, 2009 yılında evlenmeyi sadece çocukları için düşüneceklerini ama yakın zamanda planlamadıklarını söylemişti.

‘Mr. & Mrs. Smith – Bay ve Bayan Smith’ filminin setinde başlayan aşklarını 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocukla taçlandıran Jolie – Pitt çifti boşanma kararı aldı. 41 yaşındaki aktrisin, Brad Pitt’ten boşanmak için dava açtığı öğrenildi. Angelina Jolie’nin avukatı, evliliğin sona erdirilmesi için gerekli yasal girişimleri başlattıklarını ve tarafların boşanma kararını ‘sağlıklı bir aile’ için aldıklarını ifade etti.


Neredeyse her gün çıkan boşanma haberlerinin ardından Angelina Jolie’nin, 6 çocuğun velayetini istediği belirtildi. Angelina Jolie – Brad Pitt çiftinin Maddox, Pax, Zahara, Shiloh ve ikizler Knox ile Vivienne olmak üzere altı çocuğu var.

Son olarak Brad Pitt’in, ‘Allied’ filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard ile ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. Bu nedenle her geçen gün kilo kaybeden Jolie’nin hastalandığı konuşuluyordu.


12 yıldır birlikte olan Jolie – Pitt çifti, Ağustos 2014’te evlenmişlerdi. Çiftin düğünü Fransa‘da basının kabul edilmediği bir çiftlik evinde yaplmıştı. Jolie – Pitt çiftinin evlendiği düğünden bir gün sonra basına duyurulmuştu.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.