Astroloji: Yay burcundaki Yeni Ay tüm burçları nasıl etkileyecek?

Astroloji: Yay burcundaki Yeni Ay tüm burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını ve yükselen burçları neler bekliyor?

Astroloji: Yay burcundaki Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek?

29 Kasım 2016’da Yay Burcunda 7°42′ da oluşan Yeni Ay’ın burçlara etkileri

koç burcu astroloji

Koç ve Yükselen Koç burçları

Yurt dışı seyahatler, arkadaşlarınız veya eşiniz ile yeni yerler keşfetme isteği ile yeni farklı kültürlere seyahat etmek, araştırma-okuma konuları gündeminize gelebilir. Hayata bakış açınızı yenileyebilir ve yeni inançlar ve felsefeler edinmek yolunda bir takım kararlar alabilirsiniz. Yüksek öğrenim konuları zihninizi meşgul ediyor olabilir. Uzun bir yolculuk planlamak veya yola çıkmak için uygun bir kaç gün içerisindesiniz.

Bilgiyi analiz etmek somut verilerle uğraşmak, didaktik yaklaşımlar oluşturmak için girişimleriniz olabilir. Yayıncılık sektörü veya yayım- matbaa işleri ile ilgili çalışmaları olanlar yeni bir takım fırsatlarla karşılaşabilirler ancak kariyer için maddi anlamda bir takım harcamalar da gündeme gelebilir. Evli olan bazı Koç burçları ise eşlerinin yakın akrabaları, özellikle kardeşleri ile ilgili yeni bir takım gelişmeler yaşayabilirler. Eğitim çağında olan bazı Koç burçları akademik anlamda, üniversite hazırlığı ya da yüksek öğrenim konularında güzel gelişmeler yaşayabilirler.


boğa burcu astroloji

Boğa ve Yükselen Boğa burçları

Ortak kullanımlar ve paylaşımlar alanında yaşayacağınız bu Yeni Ay da bir takım farkındalıklar yaşamanız ve yoğun iş temposu, yorucu iş yaşamınız, borç alacak konuları ile ilgili bir takım rahatsızlıklar  da söz konusu olabilir. Yeni bir kredi kartı, yeni bir kredi başvurusu yapabilirsiniz. Harcamalarınızda diğer günlere nazaran bir artış görülebilir. Vergi veya sigorta ödemeleriniz gibi düzenli ödemelerle ilgili bir takım yeni kararlar alabileceğiniz gibi bu konularda unutulmuş bir borç önümüzdeki günlerde gündeminize gelebilir.

Tüm bu konularda çok dikkatli adımlar atmanız gerekiyor zira gökyüzünde maddi anlamda yaşanabilecek sert  koşulların habercisi olabilecek görünümler var. Geçmişte yaşadığınız, unutulmuş, belki de zihninizin derinliklerinde kalan bir konu, özlemleriniz, korku ve endişeleriniz ruhsal olarak sizlerde yeni bir takım açılımlara neden olabilir.  Spiritüel alanda veya metafizik konularında sorularınıza cevaplar aradığınız bir süreç olabilir.

ikizler burcu astroloji

İkizler ve Yükselen İkizler burçları

Yeni Ay evlilik ve ortaklıklar alanınızda yeni bir sayfa açabilir. Partnerinizle olan duygusal bağlarınız ve ilişkinizin yeni bir çerçeveye oturtulması açısından kafanızda fikirler oluşabilir. Aynı durum ortaklıklı işleriniz varsa bu alanda da söz konusudur. Hukuksal açıdan ilişkilerinizi bağlayan kararlar alabilirsiniz. Bir takım sözleşmeler yapmak, hukuksal olarak ortaklık ilişkilerinizde bağlayıcı yeni kararlar almak söz konusu olabilir. Haritasında uygun etkiler olan bazı İkizler burçları ise evlilik teklifleri alabilir. Herhangi bir konuda danışmanlık almanız gündeme gelebilir.

yengeç burcu astroloji

Yengeç ve Yükselen Yengeç burçları

Yeni Ay sizlerin iş ve çalışma koşullarınızı anlatan alanda gerçekleşmekte. Bu alanda yeni bir takım gelişmeler olabilir,günlük işlerinizi düzenlemek, ofis işlerinizi yeniden organize etmek isteyebilirsiniz. İş yerinizde yeni bir projeye başlamak söz konusu olabileceği gibi yeni bir iş başlangıcı da gündeme gelebilir sizler adına. İş hayatınızda ve günlük hayatınızda bazı belirsizlikler içeren, değişim adına sizi zorlayan koşullar sağlığınız için ufak tefek sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Evliyseniz eğer ya da hayatınızı paylaştığınız biri varsa bu dönem onlardan destek almaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan ve Yükselen Aslan burçları

Yeni Ay sizlerin yaratıcılığı anlatan alanda gerçekleşiyor ki çocuklarınız varsa onlar da bu alanın konuları arasındadır. Yeni Ay enerjisi ile çocuklarınız adına yeni bir takım gelişmeler yaşamanız, onlar adına yeni kararlar almanız gereken durumlar yaşanabilir. Çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmek adına yeni planlar yapabilirsiniz.

Tüm bunları gerçekleştirirken gökyüzünde gerçekleşen ve bir takım yanılgı, yanlış anlamaya işaret eden açılara da dikkat etmek gerekmekte. İyi niyetle atacağınız adımlar ya da vereceğiniz kararlarda hata payı olabilir ki daha dikkatli, düşünerek adım atmalısınız. Hobilerinize, yaratıcı çalışmalara yönelebilir, hayattan keyif alacağınız alanlarda daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kalbi boş olan Aslan burçları yeni bir aşka doğru yol alırken evli olan Aslan burçları yeni bir bebek haberi ile mutlu olabilirler.

başak burcu astroloji

Başak ve Yükselen Başak burçları

Yeni Ay aile ve yuva alanınızda gerçekleşiyor. Evinizin, ailenizin hayatınızda ne kadar önemli olduğunu, maddi manevi güven duygusunun içinde bulunduğunuz süreçte sizin için ne derece önemli olduğunu, çalışma hayatınıza veya günlük rutin işlerinize var olan enerjinizin enerjinizin fazlaca harcandığı bir Yeni Ay olabilir sizler için. Yapınızda bulunan kuruntu, endişe ve korkuları abartarak tedirgin ve stresli günler yaşayabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak, evde tadilat gerektiren durumlar yaşamak da söz konusu olabilir.

Çocuk sahibi olan Başaklar çocukları adına harcamalar yapabilir. Bir aşk ilişkisi içerisinde olan Başaklar partneri için ciddi bir harcamada bulunabilir. Zıt burcunuzda bulunan Neptün etkisi ile kafa karışıklıklarına açık olduğunuz için atacağınız adımlarda dikkatli olmalı, vereceğiniz yeni bir karar varsa iyi düşünüp, belki de kararsız kaldığınız durumlarda fikirlerine güvendiğiniz bir yakınınızdan destek isteyebilirsiniz.

terazi burcu astroloji

Terazi ve Yükselen Terazi burçları

Yakın çevre, komşu, yakın arkadaşlıklar, varsa kardeşlerinizle ilgili yeni bir sayfa açılabilir hayatınızda, bu bazılarının hayatında olumlu bir sayfa olabilirken bazıları adına da gerilimli gelişmelerin habercisi olabilir. Yeni Ay siz Terazilerin hayatında bazı konularda hareket getirecektir, kısa yolculuklarınızda artış olacaktır.

Yakın akrabalarınız ve kardeşlerinizle yeni başlangıçlara adım atabileceğiniz ya da onların hayatındaki yeniliklere tanık olabileceğiniz bir süreç  de yaşanabilir. Kişisel bağlantılarınızın genişleyeceği, yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir döneme adım atmış da olabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileri, yeni anlaşmalar, sözleşmeler ve kontratlar konusunda kurduğunuz ve yürüttüğünüz ilişkilerde ego merkezli davranma ihtimaliniz yüksek ki bu da iletişim anlamında gerilim yaratabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Aile içerisinde harcamaların artması söz konusu olabilir, gelir kaynaklarınızda değişimler olabilir bu açıdan harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep ve Yükselen Akrep burçları

Yeni Ay sizlerin maddi ve manevi kazanımlarınızı anlatan alanda gerçekleşmekte. Ekonomik anlamda yeni kazanç kapıları açılabilir, karşınıza cazip sözleşme ve anlaşmalar gelebilir. Bu alanınızda bulunan Satürn etkisi ile harcamadan çok kazanma peşinde, maddi kaynaklarınızı yeniden yapılandırma peşinde olabilirsiniz. İş ve çalışma alanınızda gerçekleşen ani bir gelişme ile yeni bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz.


Başlangıçta çok cazip şartlar sunulsa da atacağınız her imza ve alacağınız her kararda dikkatli olmalı, belirsizlik içeren konulardan uzak durmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar vermeniz ve belki bazıları ile tatsızlıklar yaşama ihtimaliniz de bulunmakta.

yay burcu astroloji

Yay ve Yükselen Yay burçları

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sizin için kişisel başlangıçları temsil ediyor. Kendinizi dış dünyada ifade ederken imajınız ve kişisel yanlarınızı ortaya koymak yönünde bir takım yenilikler yapmaya yönelebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarıp, kendinize duyduğunuz güveni tazeleyecek çalışmalar yapabilirsiniz.

Hayatta hedefleriniz nelerse bu konulara dair fırsatlar ve öneriler ile karşılaşabilirsiniz. Sağlık anlamında da bazı Yay burçları kendilerini iyi hissederken sert açı alan bazıları ise sinirsel gerilimlerin eşlik ettiği, karamsar bir ruh hali ile depresyona eğilimli olabilirler.

Ailenizi ilgilendiren konularda yaşanabilecek belirsizlikler, çocuklarınız varsa onlar adına artabilecek harcamalarınız Yeni Ay ile görünür hale gelebilir. Kendinize güvenen ve iyimser yapınızı muhafaza edebilirseniz bu Yeni Ay da ve takip eden süreçte ikili ilişkileriniz adına güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

oğlak burcu astroloji

Oğlak ve Yükselen Oğlak burçları

Elinizde olmayan, sizin dışınızdan kaynaklanan bir takım gelişmeler dolayısıyla kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Hayatınızın ipleri kendi elinizde değilmiş hissine kapılıp, günlük hayatın gereklerini yerine getirmekten kaçınabilirsiniz. Şartları kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bu süreçte biraz çekingen, biraz da güvensizlikten kaynaklı tutarsız davranışlarınız olabilir.

Elinizi eteğinizi günlük koşturmanın içinden çekme isteği ve kendi dünyanızda huzur arayışı içinde bulunabilirsiniz. Spiritüel anlamda yeni bir çalışmaya başlayıp zihinsel gerginliklerinizden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Maddi anlamda harcamalarınızın artması, yakın ilişkilerinizdeki belirsizlikler, aile alanınızdaki ani gelişmeler sizleri zorluyor olabilir.

Arkanızdan dönen bir takım düşmanca yaklaşımları fark edebilirsiniz. Şartları kontrol etmekte zorlandığınız bir süreç yaşasanız da sizin için olumsuz ya da zarar verici olduğunuz bir alışkanlığınızı bırakmak, bilinç altı çalışmaları ile bunu destekleyerek olumlu gelişmeler kaydedebileceğiniz bir süreç de olabilir sizler adına.

kova burcu astroloji

Kova ve Yükselen Kova burçları

Geleceğinize dair yeni umutlar, yeni hedefler belirleyebileceğiniz, varolan gelecek planlarınızı yeniden ele alabileceğiniz olumlu bir zaman dilimi olabilir sizler adına. Yeni Ay grup aktivitelerinizi, içerisinde bulunduğunuz organizasyonları ve arkadaş ilişkilerinizi anlatan alanda gerçekleşmekte. Bu anlamda arkadaş ve sosyal çevrenizden destek bulduğunuz, yeni organizasyonlar içerisinde görev alabileceğiniz ve yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz ortamlara girmeniz söz konusu olabilir.

Yeni Ayın sizin burcunuzla olumlu açıda gerçekleşmesi ve Mars’ın burcunuzda oluşu ile arkadaş ve gruplar içerisinde kendinizi yeni fikir ve eylemlerle ortaya çıkarmakta zorlanmayacaksınız, ancak kendi bakış açınızı aşırı vurguladığınız durumlarda da yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde ani kopuşlar yaşanabilir. Maddi anlamda belirsizlikler, yatırım yapmak ve harcamalar konusunda aldanmalar içerisinde olabilmeniz de söz konusu.

balık burcu astroloji

Balık ve Yükselen Balık burçları

Yeni Ay sizin toplum içinde görünür olduğunuz bir alanda, iş ve kariyer alnınızda gerçekleşmekte. Kariyerinize ve iş hayatınızda ilerlemek ve toplum önünde kendimizi ispat etmek arzusunda olabileceğiniz günlerdesiniz. Kariyerinizde oluşabilecek yeni bir gelişme, mücadele etmenizi gerektirecek yeni olaylar gündeminize taşısa da üstlendiğiniz sorumlulukların bilincinde olarak ve kararlılıkla davranarak, yapmanız gereken işlerin üstesinden başarı ile gelebilirsiniz.

Ebeveynleriniz ile ilgili yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş alanında ve toplum hayatında yeni başlangıçlar yapabilir ve kendiniz için yeni hedefler oluşturabilirsiniz. Kimi Balık burçları tayin kimi terfi, kimi bir ödül elde edebilir. Kimi emeklilik hayatına adım atarken kimi evlilik kararı kimi de boşanma kararı alabilir ki dikkat ederseniz her bir gelişme toplumda ifade ettiğiniz kimliğinizde yeni bir değişime işaret eder.


Tüm burçlar için önemli bir hatırlatma: Yukarıda bahsedilen olası Yeni Ay etkileri çok genel olarak Yükselen burçlara göre hazırlanmıştır. Her doğum haritası eşsiz, benzersiz ve kişiye özel etkiler, olasılıklar barındırmaktadır. Bir burca ait genel yorum elbette ki o burca ait tüm insanların içerisinden geçtiği süreci ifade etmekte yetersizdir.

Astroloji: Yay burcunda ‘Yeni Ay’ hayatımızı nasıl etkileyecek?

Astroloji: Güneş Yay burcunda tüm burçları nasıl etkileyecek?