İstanbul’da okullar tatil mi? 15 ilde kar tatili!

İstanbul da dahil olmak üzere 15 ilde 9 Ocak 2017 Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi. İşte yarın okulların kar tatili ilan edildiği 15 şehir…

İstanbul'da okullar tatil mi? 15 ilde kar tatili!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, tatil haberini Twitter hesabından duyurdu: “İlimizde zaman zaman devam eden kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime yarın (pazartesi) bir gün süre ile ara verilmiştir.”

İstanbul’da, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli çalışanlar da bir gün idari izinli sayıldı.


Çanakkale’de okullar tatil

Çanakkale’de de iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ile Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Yenice ve Lapseki ilçelerideki okullar 9 Ocak’ta, Gelibolu’da ise 9-10 Ocak’ta tatil edildi. Merkezdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de yarın bir gün izinli sayılacak.

Zonguldak’ta kar tatili

Zonguldak’ta da okullar bir gün süreyle tatil edilirken, engelli ve hamile kamu personeline de bir günlük idari izin verildi.

Bursa’da okullar tatil

Bursa’da 9 Ocak’ta anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liseler tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Düzce’de kar tatili

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağını söyledi.

Tokat’ta okullar tatil

Tokat’ta kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, engelli ve hamile memurların da yarın izinli sayıldığını söyledi.


Yalova’da okullar tatil

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların 9 Ocak Pazartesi günü tatil edildiği duyurdu.

Balıkesir’de okullar tatil

Bandırma Kaymakamlığı, olumsuz hava şartlarının devam etmesinin beklenmesi nedeniyle ilçe genelindeki tüm anaokul, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü tatil ilan edildiğini bildirdi.

Kastamonu’da okullar tatil

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezindeki tüm okullar ile merkeze bağlı taşımalı eğitim yapılan okullarda 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği duyurdu.

Kırklareli’de okullar tatil

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, 9 Ocak Pazartesi günü il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi. Aşım, “Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okullar yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle yarın tatil edildi. Bazı bölgelerimizde kar kalınlığı 1,5 metreye yükselmiş durumda. Bu nedenle eğitime bir gün ara verdik” diye konuştu.

Nevşehir’de kar tatili

Nevşehir’de okullar kent genelinde 9 Ocak’ta tatil.

Edirne’de okullar tatil

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, etkili kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi.

Kocaeli’de okullar tatil

Kocaeli Valiliği, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak’ta bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Yozgat’ta okullar tatil

Yozgat’ta Yenifakılı ilçe merkezi ve köylerinde eğitime bir gün ara verildi. Öte yandan ilçede beş köy yolu da ulaşıma kapandı.

Samsun’da okullar tatil


Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü; Vezirköprü, Ladik, Havza, Kavak, Asarcık ve Çarşamba ilçelerinde bir gün süreyle eğitime ara verildiğini bildirdi.

Kar yağışı ne zamana kadar devam edecek?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.