2017’de izlenecek en iyi dijital trend

Dijital dünya dinamiktir ve işletmelerin sınırlarını zorlar ve sürekli iyileştirme aramaya izin verir. Bütün sanayi sıkıntılı bir tempoda ilerliyor, yani devam etmek istiyorsan bir saniyeliğine geriye bakamazsın. Rakiplerinizin arasından geçmenize yardımcı olmak için, 2016’dan itibaren dijital dünyayı şekillendirebilecek en üst düzey dijital dönüşüm anlayışlarının listesini 2017 yılında kreatifleştirdik.

2017'de izlenecek en iyi dijital trend

E-ticaret Yeniden Platformlama

Bununla sık sık karşılaşıyoruz. Bir e-ticaret işletmesinin hayatta kalması platformun yeniden yapılandırılmasını gerektirir. Esasen, yeniden platformlama, giderek karışık ve karmaşık bir dijital pazarda rekabet avantajı yaratmak amacıyla mevcut bir e-ticaret platformundan diğerine geçmektedir.

Mobil anlar

Potansiyel müşterilerle bire bir işlemde bulunmak… Mobil anlar, müşterilerin istediklerini olabildiğince çabuk ve doğru bir şekilde elde etmeleri, mobil cihazları için eriştikleri kısa ancak sık görülen örneklerdir. Pazarlamacılardan yararlanmaları gereken bu anlardır; çünkü bu anların çoğunu bilmek istiyorum, satın almak istiyorum, gitmek istiyorum ya da yapmak istediğim anlar olarak biliyorsunuzdur.


Müşteri seyahat haritaları

Bir müşteri yol haritası, müşterilerinizin ihtiyaçlarını belirlemek ve anlamak için en güçlü yöntemlerden biridir. Bir müşteri ile dijital ürün arasındaki etkileşimin her adımını haritalandırarak, sunduğunuz ürünlerin kendi ihtiyaç ve arzularını her zaman karşıladığından veya aştığından emin olabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Her alıcıyı, en son tropik bitkilerinizle ilgili bilgiler gibi aynı mesajla boğmak yerine, Avustralya doğumlu bir bahçeye sahip olan insanlar gibi ihtiyaçlarına göre doğrudan bir müşteriye pazarlayan reklamcılık yöntemleri vardır.


Perakendeciler artık sundukları ürünleri, geçmişteki alışveriş tercihlerini haritalamaktan büyük veri bilgi ve görüşlerini değerlendirerek alışveriş kararlarını tahmin etmek için ilerletebiliyorlar. Bu, doğru mesajları, doğru kitle segmentlerine pazarlamanız için bir kişiselleştirme stratejisinin yolunu açar.

Veri Görüntüleme

Verileri uygun teknikler kullanarak görselleştirmek, karar vericiler için bilinçli ve veri yönlendirmeli seçimler yapmak için gereken bilgileri ortaya çıkarabilir .


Uzak işgücü, güçlendirilmiş ve sanal gerçeklik, büyük veriler, internette internet ve yapay zeka gibi 2017’de göz önüne alınması gereken çok sayıda konu var. Dijital dönüşümün Ancak bu ipuçları, geleceğe uzun süre ayak uyduracak şekilde tasarlanmış, çevik ve uyarlanabilir bir iş modeli oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Monochrome: Doğanın Digital Sanatla Buluşması