Samsung Galaxy Note 7R fiyatı yarı yarıya düşüyor!

Samsung’un Note 7’nin yenilenmiş versiyonu olarak görücüye çıkarmaya hazırlandığı Galaxy Note 7R’nin çıkış tarihi ve fiyatı netleşmeye başladı.

Samsung Galaxy Note 7R fiyatı yarı yarıya düşüyor!

Samsung Galaxy Note 7R yüzde 50 indirimli geliyor!

Samsung, batarya faciası nedeniyle bir yandan Galaxy Note 7’leri piyasadan toplarken, diğer yandan ise yeni yazılımlar ile geri verilmeyen cihazların kullanım dışı kalmasını sağladı. Yaşanan sorunun kaynağı hakkında detaylı bir açıklama yapan Samsung’un, cihazı yenileyerek Samsung Galaxy Note 7R adı altında belirli pazarlarda satışa sunulacak. İddialara göre Samsung, akıllı telefonu ile ilgili yaşadığı skandalları yüzde 50 indirim ile unutturmaya çalışacak.

Geekbench skoru ve FCC sertifikası ortaya çıkan yeni Samsung Galaxy Note 7R’nin fiyatı hakkında bugün ortaya atılan bir iddia herkesi heyecanlandırdı. Bugün ortaya çıkan yeni bilgilere göre Note 7R modeli, piyasadan toplanan Galaxy Note 7’ye göre neredeyse yüzde 50 daha ucuz olacak.


Telefonun satışa sunulacağı tarih hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmazken, Galaxy Note 8’den önce raflarda yerini alacak olan akıllı telefon yeni raporlara göre 440 dolarlık fiyat etiketiyle kullanıcılar ile buluşacak.

Samsung Galaxy Note 7R teknik özellikleri

3200 mAh kapasiteli bataryaya ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine ev sahipliği yapacak olan Samsung Galaxy Note 7R‘ın bu fiyattan satışa çıkması durumunda, yoğun bir talep ile karşı karşıya kalınacağı düşünülüyor. (shiftdelete.net)


Samsung Galaxy Note 7'ye bir şok daha! THY'den ret aldı!

Ne olmuştu?

Samsung Galaxy Note 7 piyasaya çıktıktan sonra bataryalarında yaşanan patlamalar şirketi zor durumda bırakmıştı. Birçok hava yolu şirketi uçaklarına bu telefonu kabine almayı durdurmuştu. Hatta Türk Hava Yolları (THY) tarafından da yasaklanmıştı.

Samsung, YouTube’da Galaxy Note 7 ile dalga geçen videoları kaldırttı

Samsung Galaxy Note 7 piyasaya çıktıktan sonra Samsung, Grand Theft Auto V (GTA V) bilgisayar oyununda Galaxy Note 7 model telefonları patlayıcı olarak kullanan YouTube kullanıcılarının videolarını kaldırttırdı.

GTA V oyuncuları oyunda küçük bir değişiklik yaparak el bombalarının Galaxy Note 7 model telefonlar olarak görünmelerini sağladılar. Samsung’un Ekim’de geri çağırdığı Galaxy Note 7 telefonların patlayıp yanmaya başladığı bildirilmişti. YouTube’a GTA V oynarken videolarını yükleyen kullanıcılar; Samsung tarafından telefonun telif haklarını ihlal ettikleri gerekçesiyle şikayet edildi. Videoların bazıları kaldırıldı. DoctorGTA adındaki YouTube kullanıcısı Samsung videosunu şikayet ettikten sonra kanalına sınırlamalar geldiğini söyledi.

Obama bile tiye almıştı: “Telefon alev alıyor diye kimse akıllı telefonları terk etmiyor”


Obama’nın başkanlığı döneminde gerçekleşen Samsung skandalına atıf yaparak şöyle konuşmuştu: “Bir şirket yeni bir akıllı telefon çıkardığında, eğer bu telefonda hata varsa ne yapıyor? Hataları düzeltiyor ve telefonu yeniden piyasaya sürüyor. Eğer telefon alev alıyorsa da piyasadan çekiyor. Ancak yaşanan sorunlar nedeniyle kimse akıllı telefonları terk ederek eski moda bir telefon kullanmaya karar vermiyor. Akıllı telefonların üretimleri de durmuyor.”

Anneler Günü hediyesi olarak en çok neler tercih ediliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.