Babalar Günü için hediye önerileri

Babalar Günü’nde babanıza ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz ve bir listeye ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz…

Babalar Günü için hediye önerileri

Genellikle kızların ilk aşkı, erkeklerin rol modeli olan babalarımızı yılın bu gününde unutmak olmaz. Onlara alınacak bir küçük hediye onların yüzündeki kocaman bir gülümsemeye dönüşecektir. İşte tam da bu yüzden işi son güne bırakmadan hediye fikirleri düşünmek ve ona göre alışverişe çıkmak akıllıca bir davranış olacaktır. İşte size babanızın yüzünü gülümsetecek hediye önerileri:

Çerçeveler

Eğer klasik şeylerden hoşlanan bir babanız varsa içinde aile fotoğrafınızın olduğu bir çerçeve babanızı sevindirmeye yetecektir. Hatta çalışırken masasının üstüne bu fotoğrafı yerleştirip yorgun olduğu anlarda bakmak ona terapi gibi gelecektir.


Klasik bir hediyeyi biraz modernleştirmek de yapabileceğiniz değişikliklerden bir tanesi. Mesela son zamanlarda moda olan içinde yazıların ve mottoların olduğu çerçevelerle bir bütünlük sağlayabilir bunları evinizin bir duvarına asıp babanızı mutlu edebilirsiniz.


Deri Oyun Rulosu

Eğer babanız eskiyle yeniyi karıştırmaktan hoşlanıyorsa ve tavla oynamak onun için bir tutkuysa deri ve rulo olup kolayca taşınabilen tavlalar tam da sizin babanıza göre. Pek kimsenin daha bu modayı fark etmediği bu günlerde, böyle bir hediye babanızı hem şaşırtacak hem de arkadaşları arasında onun “Bakın çocuğum bana ne almış” sözlerini sık sık sarf etmesini sağlayacaktır. Hem şık hem kullanışlı bu rulolar adeta babalar günü için tasarlanmış gibi fakat tek kötü noktası birazcık pahalı olmaları.

Babam Hakkında Sevdiğim Şeyler” Defteri

FABooks tarafından yayınlanan bu defterin içinde babanızla ilgili pek çok cevaplanmayı bekleyen sorular ve küçük sevimli illustrasyonlar var. Bu defteri eksiksizce doldurup babalar gününde babanıza hediye edebilirsiniz. Bu sayede ona uzun yıllar boyunca hatıra olarak saklayabileceği bir anı bırakmış olacaksınız.

Teraryum


Eğer babanız bitkilerle uğraşmaktan hoşlanıyorsa, ona bu hobisini hatırlatacak bir hediye olacaktır hazırlayacağınız ona özel bir teraryum. Onun sevdiği şeyleri teraryumun içine yerleştirdikten sonra ona sizi hatırlatacak bir şeyler eklemeyi de unutmayın. İkinizin bir küçük fotoğrafını kullanabilir veya küçük bir tahta parçasına babalar gününü kutladığınızla ilgili bir not bırakabilirsiniz.

Babalar gününde babalara altın öğütler


İpek Tanrıverdi
İpek Tanrıverdi, 1995 yılında Adana’da doğdu. Lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi İşletme (İngilizce) bölümünü kazanmasıyla yolu Ankara’ya düştü. Sonrasında, o da herkes gibi İstanbul ile tanıştı. Hayvansever, insansever ve yaşamseverdir.