Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) fiilen kapanmıştır!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, “MHP, Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacak ve AKP’ye destek verecektir” dedi. Hayırlı olsun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) fiilen kapanmıştır!

2019 seçimleri devlet bahçeli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) fiilen kapanmıştır!

Milliyetçi Hareket Partisi hafızasını kaybetti! Bilmiyorum, bundan sonra hafızası geri döner mi bilinmez ama MHP muhakkak ve bir an önce fabrika ayarlarına geri dönmeli! Aksi durumda partiyi acı günler bekliyor!

Devlet Bahçeli yönetimindeki MHP, halk tabanında desteğini ve ciddiyetini kaybetti. Tam manası ile artık “yok hükmünde”dir. Daha açık bir tabir ile MHP fiilen kapanmıştır!


Devlet Bahçeli’nin Meclis Grup Konuşmasında yaptığı en son açıklama MHP’nin artık bir “tabela partisi” olduğunu net bir şekilde ortaya koydu…

Bugünden sonra Milliyetçi Hareket Partisi diye bir parti yoktur ve Devlet Bahçeli de bu partinin lideri değildir!

Bugünkü MHP, Başbuğ Alparslan Türkeş‘in bıraktığı MHP değildir! İçi boşaltılmış bir siyasi parti ile karşı karşıyayız!

Ülkü ocaklarının gönülden desteklediği “Dokuz Işık”ın kuramcısı olan Alparslan Türkeş’in bıraktığı MHP son nefesini Bahçeli eşliğinde diğer MHP üyeleri ile vermektedir!

Dünü unutan Devlet Bahçeli, bugün maalesef AKP değirmenine su taşımaktan öteye gidememektedir! Milliyetçi Hareket Partisi tabanı da, MHP yönetimi tarafından “milli dava” diyerek kandırılmaktadır! Menfi çıkarların ulusun çıkarlarından önce geldiği MHP’de kurum kültürü kendini kaybetmiştir!

Devlet Bahçeli, MHP’nin baraj altında kalacağını görmüş olacak ki geçtiğimiz haftalarda 2019 seçimlerinde, seçim listesinde AKP – MHP ittifakının olması gerektiğini ifade etti. Bahçeli’de biliyor ki artık, MHP karanlık bir çukura doğru hızla yol alıyor! MHP’ye oy verenler şunu iyi düşünmeliler: Alparslan Türkeş bugün yaşıyor olsaydı ve


“Habur Olayı”nı yaşatan,

“Dolmabahçe Mutabakatı”nı yapan,

“Oslo Görüşmeleri”ni gizli gizli yapan,

Diyarbakır’da Şivan Perver’e “Megri Megri” türküsünü söyleten,

Terörist başı Abdullah Öcalan‘a daha önce methiyeler düzen AKP ile bugün anlaşma sağlayan Devlet Bahçeli’ye ne derdi?! Sizce Bahçeli MHP’de kalabilir miydi?

Lütfen, sorgulayın MHP’liler sorgulayın!

Başbuğ bugün yaşıyor olsaydı, Ahmet Kutalmış Türkeş AKP’de milletvekili olur muydu ya da Tuğrul Türkeş AKP’nin başbakan yardımcısı olur muydu?!

Son bir yıldaki Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’ni kendinin de bilmediği bilinmez bir uçuruma doğru sürüklemektedir! Bahçeli, AKP ile nasıl bir siyasi sözleşme yaptı bilinmez ama gün gelecek Bahçeli, belki de kendisi bu dünyada olmadığı zaman, bugün sır olan AKP – MHP ittifakı gün yüzüne çıkacaktır, bu unutulmamalı!


Bahçeli veya AKP zannediyor ki, bu anlaşmalar gizli kalacak! Merak edilmesin kalmaz, kalamaz! Tabii o gün geldiğinde Bahçeli için neler söylenir bunu da, kimse bugünden kestirmez!..

Bahçeli: Erdoğan desteğimiz 2019 ile sınırlı kalmayacak

Bahçeli: Erdoğan’a desteğimiz 2019 ile sınırlı kalmayacak


Erdal Kişioğlu
Kişioğlu, zıt düşüncelere sahip kişilerle tartışmayı seven ve her olaya bilimsel olarak yaklaşıp, olaylara septik yaklaşmaktan kaçınmayan biridir. Olayları derinlemesine incelemeyi ve yanlışın ortaya çıkarılıp doğruya nasıl ulaşılacağı konusunda fikir üretilip bunun üzerinden felsefe yapılmasını arzulayan biridir. Etik, ahlaki ve hukuki sınırları aşmadan herkesin, her ortamda eleştirilmesi taraftarıdır. Dogmatik düşüncelerden uzak; sormayı, sorgulamayı kendisine görev edinmiş ve bunun çabası içerisindedir… Her türlü bilgi alışverişine açık; farklı görüşlerin çarpıştıkça büyüyebileceğine ve kolektif düşünsel ürünlerin ikamesinin de olabileceğine inanmakta; halk için, halk yararına olan her şeyin de yanındadır…