Siz kimsiniz Sayın Devlet Bahçeli?

MHP lideri Devlet Bahçeli yine yapmış yapacağını!.. Ülke yangın yerine dönmüş; ekonomi iflas etmiş, siyasi yaşamı OHAL ile devam eden bir ülkede hukuk katledilmiş, demokrasi ortadan kaldırılmış siz çıkıp “100 bin imzada FETÖ araştırılsın” diyeceksiniz!

Devlet Bahçeli 100 bin imzada Fetöcü aransın çıkışı

Siz kimsiniz Sayın Devlet Bahçeli?!

Bugüne kadar ne yaptığınız anlaşılamamış! Ne yediğiniz ne de içtiğiniz bilinmiyor. Hakkınızda bilinen iki şey var: Birisi eski model araç tutkunluğunuz bir de Ferdi Tayfur‘a olan hayranlığınız!

Bu yaştan sonra bir hayranlığınız daha anlaşıldı; o da AKP’ye olan hayranlığınız! Siyasi arenada yolunuzu şaşırmış ilerliyorsunuz, nereye gittiğiniz, hangi alemlere yol aldığınız da bilinmiyor! Atlamışsınız AKP’nin “gemiciği”ne ‘sür kaptan’ deyip yola koyulmuşsunuz! Bakalım o ‘gemicik’ sizi nereye götürecek ve hangi limanda sizi indirecek!


En iyisi siz bir İzmir’e gidin, Yunanlıları denize döken Mustafa Kemal’e bir selam verin, ardından da orada Bulgaristan’dan gelen ithal ettiğimiz samanların ülkemize nasıl indirildiğini görün; isterseniz oradan da Derince limanına gelin ve Romanya’dan gelen sığırların ülkeye nasıl dağıtıldığını görün…

Ülke yangın yerine dönmüş; ekonomi iflas etmiş, siyasi yaşamı OHAL ile devam eden bir ülkede hukuk katledilmiş, demokrasi ortadan kaldırılmış siz çıkıp “100 bin imzada FETÖ araştırılsın” diyeceksiniz!

Siz kimsiniz ki 100 bin seçmene böyle bir yaftalamada bulunuyorsunuz?

Siz ne demek istiyorsunuz, kusura bakmayın ama siz kimsiniz ki 100 bin kişinin içinde bu halkın temiz insanlarına böyle bir yaftalamada bulunarak tehditvari bir açıklamada bulunuyorsunuz?!

Siz değil miydiniz daha düne kadar AKP ve yetkililerine ağza alınmayacak laflar eden, siz değil miydiniz AKP için “Bunların sonu Yüce Divan” diyen!

Siz de mi, kurduğu partiyi bırakıp AKP’ye o kadar söz söyleyip AKP’ye koşan Numan Kurtulmuş oldunuz?


Siz de mi babasının partisini bırakıp AKP’ye koşan Tuğrul Türkeş oldunuz?

Siz de bir zamanlar AKP’ye akla hayale gelmez ifadelerde bulunup bakanlık koltuğu için partisini bırakıp giden bir Süleyman Soylu oldunuz?

Anlaşılan yaşınız bir hayli ilerlemiş olacak ki, Meral Akşener için imza toplayan 100 bin “milli insan” için bu tür yaftalamada bulunuyorsunuz!

Artık Sayın Devlet Bahçeli düşünme yetinizi kaybetmiş olabilirsiniz, bu durumda bir zamanlar yarı yolda bıraktığınız “Karaoğlan”ın yaptığı gibi yapın ve siyaseti bırakın lütfen! Öyle gizli kapaklı perde arkasında işler yapmaya da hiç gerek yok!

Bu ülke, artık geride bıraktığınız siyasi parti liderliğinden gelen kimliğinizi tanımaya başladı!


O yüzden, ağzınızdan çıkanlara dikkat edin ki, size de, siz bu dünyadan ayrıldıktan sonra toplum tarafından farklı ifadelerde bulunulmasın Sayın Devlet Bahçeli!..

Ne olmuştu: Bahçeli’nin ‘100 bin imzada FETÖ araştırılsın’ sorusu


Erdal Kişioğlu
Kişioğlu, zıt düşüncelere sahip kişilerle tartışmayı seven ve her olaya bilimsel olarak yaklaşıp, olaylara septik yaklaşmaktan kaçınmayan biridir. Olayları derinlemesine incelemeyi ve yanlışın ortaya çıkarılıp doğruya nasıl ulaşılacağı konusunda fikir üretilip bunun üzerinden felsefe yapılmasını arzulayan biridir. Etik, ahlaki ve hukuki sınırları aşmadan herkesin, her ortamda eleştirilmesi taraftarıdır. Dogmatik düşüncelerden uzak; sormayı, sorgulamayı kendisine görev edinmiş ve bunun çabası içerisindedir… Her türlü bilgi alışverişine açık; farklı görüşlerin çarpıştıkça büyüyebileceğine ve kolektif düşünsel ürünlerin ikamesinin de olabileceğine inanmakta; halk için, halk yararına olan her şeyin de yanındadır…