24 Haziran vicdanın seçimidir!

24 Haziran Seçimi, ne parti ne de lider seçimidir. 24 Haziran; Türkiye Cumhuriyeti’nin vicdanını, namusunu, haysiyetini zedeleyenleri; merhamet, sadakat ve tevazu hissiyatlarını yerle bir edenleri devlet yapı organlarından evlerine göndermek adına yapılan bir seçimdir.

24 Haziran: Vicdanın seçimi!

Bakınız!

Ana yüreği ile dalga geçen


Şehitlerin ailelerini siyasi politikalarına malzeme eden

Kadınlara karşı olan saygılarını yitiren, onları adeta bir mal olarak gören, şiddeti ve tecavüzü meşrulaştıran;

Hayvan hakları ile ilgili yasa tasarılarını reddeden, doğayı katleden

Basını satın alarak kendi lehine çeviren

Milleti tehdit eden çete gruplarına göz göre göre bu topraklarda nefes vermeye devam eden

Özgürlüğün kapılarına kilit üstüne kilit vuran, bir asgari ücreti bu millete çok görerek “gözünüze, dizinize dursun” diyebilen

Adeta insanların vicdanları ile oynayan, bir çiftçinin haklı haykırışına karşılık olarak “ananı da al git” diyen

Kendi dediğini daha sonrasında kendi inkar eden,


Birbirlerinden dahi haberi olmayan bir Cumhur ittifakı yaratan

Elinde tespih, parmağında Osmanlı tuğralı yüzük taşıyan sahte ülkücülerin, Alparslan Türkeş’in maneviyatına zarar veren, dini kullanarak kamuoyu üzerinde algı yaratmaya çalışan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kişilik ve maneviyat haklarına zarar veren; nankörce tutum sergileyen ilgili kişilerin acilen gönderilmesi insanlık borcudur.

Kadınından, çocuğuna, işçisinden öğrencisine, çiftçisinden esnafına, ekonomisinden eğitimine, basınından politikasına, hayvanından doğasına lime lime edilmiştir.

İnsanların akılları ile oynanmış, vicdanları ile dalga geçilmiştir. Din kullanılarak insanlar yönlendirilmeye çalışılmıştır.

Bu toplumu yaratanların ise belli normlar altında eleştirilecek dahi hiçbir yanı kalmamıştır.

Türkiye’ye, yüreğinde merhamet, sadakat ve vicdan hissiyatlarını barındıran siyasiler ve bu siyasilerin filizlendireceği bir millet lazım. Çünkü vatan toprağının huzuru ancak ve ancak bu bağlamda ilelebet ve payidar kalacaktır.

24 Haziran Seçimi, ne parti ne de lider seçimidir. 24 Haziran; Türkiye Cumhuriyeti’nin vicdanını, namusunu, haysiyetini zedeleyenleri; merhamet, sadakat ve tevazu hissiyatlarını yerle bir edenleri devlet yapı organlarından evlerine göndermek adına yapılan bir seçimdir. İnsanlık borcudur. Vicdan borcudur.

Unutma! 24 Haziran, vicdanın seçimidir!


Vicdanını konuşturmaksa senin birincil vazifendir!

Seçim öncesi en son anketler ne diyor?


Görkem Barındık
1993 yılında Ankara’da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde ön lisans; Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Akabinde Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Ana Bilim Dalı'nda “Dijitalleşen Medya ve Yarattığı Yeni Şiddet Alanı: Dijital Şiddet” başlıklı tezini tamamlayarak yüksek lisans programından mezun oldu. Şu an hâlihazırda doktora eğitimi için hazırlanmaktadır.