Marmaris’te Rus turiste ‘burası tesettür oteli’ denilerek bikinili fotoğraf yasağı!

Marmaris’te Rus turiste ‘burası tesettür oteli’ denilerek bikinili fotoğraf yasağı… Tatil için Türkiye’ye gelen Rus turiste kaldığı otel Instagram’da fotoğraf yayınlamasını yasakladı.

Marmaris Rus turiste burası tesettür oteli denilerek bikinili fotoğraf yasağı!
Marmaris’te Rus turiste ‘burası tesettür oteli’ denilerek bikinili fotoğraf yasağı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Angel’s Peninsula Otel yönetimi, tatil için gelen Rus turist Anastasiya Monstoviç’e Instagram’da bikinili fotoğraflarını yayınlamasını yasakladı.

Türkiye Turizm sitesindeki habere göre Rus turist Anastasiya Monstoviç, ‘FETÖ’den el konulan Akın İpek’e ait Marmaris’teki Angel’s Peninsula Otel‘de tatil yaptı ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.


“Burası tesettür oteli”

Ancak iddiaya göre otel yöneticileri, ‘Burası tesettür oteli’ deyip müdahale etti.

Baskılar üzerine Rus turist, paylaşımlarını kaldırdı. Ülkesine döndükten sonra ise görüntüleri Instagram hesabına yeniden yükledi.

Rusya’ya dönünce fotoğraf ve videoları paylaştı

ПРО ОТЕЛЬ❗️Часть первая. Начну с того, что официальная страница отеля в Инстаграмме, которая писала мне в Директ с просьбой удалить геолокацию под моим видео на пляже, заблокировала меня, что, разумеется, очень глупо для такого ‘luxury’ отеля. Я успела сделать скриншоты. Добавив скриншоты в сторис, мне стало поступать очень много вопросов в Директ от туристов, как русских, так иностранных про этот отель. ( Специально для этого отеля у меня в запасе ещё очень много видео и фото в купальнике и я обязательно буду этим делиться с месторасположениям отеля и хэштегами. 😂 ) «Отель с религиозным уклоном», «ислам отель», «женщинам запрещено находиться на пляже в бикини». Именно такие комментарии можно встретить на просторах интернета об этом отеле. Разумеется нас это очень смутило, но религиозные уклоны меня не особо беспокоили, ничего не имею против, я жила в арабских странах и алкоголь я не пью и его отсутствие было даже плюсом, а вот запрет нахождения на пляже в бикини было шоком. Ведь никакой официальной информации на сайте отеля об этом нет. Было бы очень обидно приехать туда ради этого красивого пляжа, где мне бы сказали, что в купальнике нельзя, так как стоимость отеля за 4 ночи нам обошёлся, как недельный отдых в Таиланде. Мы решили позвонить в отель и разузнать обо всем напрямую, в интернете могут написать что угодно. Дозвонившись до ресепшн, нам сказали, что это невозможно, пляж открыт для всех гостей, нет каких-либо запретов и ограничений, кроме запрета на алкоголь. Окей. Я продолжала искать информацию про отель и мнения расходились. Где-то встречала расхваленные отзывы, фотографии русских туристов в купальниках и тд, где-то негатив, что якобы гостям, в особенности русским девушкам можно находиться на общем пляже только в шортах и плечи должны быть обязательно закрыты.🤷🏼‍♀️ Это все глупости, пляж и правда открыт для всех гостей. Есть отдельный пляж только для женщин и вход для мужчин запрещён. Есть бассейн с красивым видом, где вход для женщин до 16 часов дня, после могут использовать все гости. В отеле нет алкоголя это правда, его изымают по приезду в отель. На общем пляже, где я сделала фото и видео, бол-во женщин в купальниках. Продолжение следует…


ANASTASIIA🌸 (@nastyamonstovich)’in paylaştığı bir gönderi ()

In my right element 💦 #lovemybody #marmaris

ANASTASIIA🌸 (@nastyamonstovich)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bikini season is right around the corner. Unfortunately, so is the pizza place 🤷🏼‍♀️😂

ANASTASIIA🌸 (@nastyamonstovich)’in paylaştığı bir gönderi ()

Tatil dönüşünden bir gün sonra otelin plajında bikiniyle görüntülendiği bir videoyu sosyal ağlarda yayınladığını anlatan Monstoviç, aynı akşam otelin Instagram hesabından paylaşımı kaldırmasını istendiğini, otelin ‘tesettür otel’ olduğunu ve bu tür açık fotoların müşteri kaybına yol açtığını belirtildiğini aktardı.


Bunu yapmayı reddettikten sonra otel yönetiminin Instagram’daki resmi hesabından kendisini kara listeye aldığını yazan Monstoviç, “Özellikle bu otel için bikinili olarak çektiğim daha birçok video ve fotoğrafım var, otelin konumuyla ve etiketleriyle birlikte bunları mutlaka paylaşmaya devam edeceğim” dedi. (Sputnik)

Göğüs büyütme operasyonunda ameliyat izi kalır mı?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.