Muharrem İnce’nin Maltepe İstanbul Mitingi saat kaçta? Nasıl gidilir?

24 Haziran Seçimlerine son 1 gün. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Büyük İstanbul Mitingi’ni gerçekleştirecek. Maltepe Mitingi nerede ve saat kaçta olacak? Nasıl gidilir?

Muharrem İnce Maltepe İstanbul Mitingi saat kaçta? Nasıl gidilir?

Muharrem İnce’nin Büyük İstanbul mitingi nerede? Saat kaçta?

Muharrem İnce’nin istanbul mitingi 23 Haziran Cumartesi günü saat 13.00 ila 17:00 arası düzenlenecek. İnce’nin saat kaçta konuşma yapacağı henüz belli değil.

Büyük İstanbul Mitingi, bugün saat 18:00’de başlayacak seçim propaganda yasaklarından önce tamamlanacak.


Maltepe Miting Alanı’nda yapılacak organizasyonda gidiş için marmaray ve metrobüs kullanılabilecek.

Maltepe Miting alanına ulaşım: Nasıl gidilir?

Marmaray ile:

Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanabilir.

Metrobüs ile:

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşabilirler.

muharrem ince istanbul mitingi Maltepe Miting alanına nasıl gidilir?

İETT otobüsleri ile; burada geçen İETT otobüs hatları:

133T – TUZLA – BOSTANCI

16D – ALTKAYNARCA / PENDİK – KADIKÖY

222 – PENDİK – KADIKÖY


E-9 – BOSTANCI – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

R1 – UZUNÇAYIR – MALTEPE SAHİL PARKI

Muharrem İnce’nin İstanbul Mitingi’nde trafiğe kapatılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “Cumartesi günü saat 13.00’daki miting için saat 08.00’dan itibaren miting bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı (Maltepe sahil yolu) (Büyükyalı köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 karayolunu kullanmaları tavsiye edildi.” denildi.

Muharrem İnce: Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini bekliyorum

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul’da yapacağı miting ile ilgili “Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini bekliyorum” dedi.

Muharrem İnce,Uğur Dündar’ın Halk TV’de ekranlara gelen Halk Arenası programına konuk oldu. 24 Haziran seçimleri için son saatlere girilirken Halk TV ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulunan İnce, “Bu akşam, normalde yarın İstanbul’da miting var ve biz İstanbul’un bir ilçesinde böyle bir program yapıyoruz. Bunu bana Halk TV ve Uğur Dündar haricinde hiç kimse yaptıramaz, onu söyleyeyim” dedi.

İnce şöyle devam etti: “Yarın mitinge geliyorsunuz, değil mi? Yani ‘Akşamdan Muharrem İnce’yi dinledik, yarın gitmeye gerek yok’ demeyin sakın. Hem üç kişiyi ikna edecesiniz ya hem de yarın gelirken üç kişi ile birlikte gelin. En son şunu söyleyeyim, yarın ben İstanbul’da cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini bekliyorum. Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini.”

Adalet Yürüyüşü


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hak Hukuk Adalet” sloganıyla Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği tarihi yürüyüşün son durağı Maltepe ilçesi sahilinde yer alan Maltepe Miting Alanı olmuştu. Adalet Mitingi olarak isimlendirilen mitinge Kemal Kılıçdaroğlu gelmeden önce kürsüye çıkan Barış Bozkurt, alanı dolduranlara hitaben “Bugün, burada sizlerin sayesinde ben de bir rekor gerçekleştiriyorum. Maltepe Meydanı’nda bulunan 2 milyon kişiye sunuculuk yapıyorum” diye seslenmişti.

24 Haziran öncesi en son seçim anketleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.