AKP mi çocuk istismarını çözecek?

45 çocuğa tecavüz edildiğinde “Bir kereden bir şey olmaz” diyen kendisi de bir anne olan Aile Bakanının olduğu; veyahut “küçüğün rızası” düşüncesini ortaya atan Adalet Bakanının olduğu AKP mi çocuk istismarını çözecek? 

AKP mi çocuk istismarını çözecek? 

AKP mi çocuk istismarını çözecek?

Her zaman söyledim, yazdım, çizdim… “Türk Milletini kandırmak çok kolaydır” dedim… AKP de bu milleti kandırmaya daha önce olduğu gibi bugün de devam ediyor. Bakalım nereye kadar kanmaya devam edecekler beraber göreceğiz…

Neden kandırmaktan, kandırılmaktan bahsediyorum. AKP’nin kendisini zaten daha önce birçok kişi kandırdı!


“Kardeşim Esad” kandırdı mı? Kandırdı…

İsrail kandırdı mı? Kandırdı…

Hocaefendi (!) FETÖ kandırdı mı? Kandırdı…

Daha fazla yazmak istemiyorum, bunlar yeterli diye düşünüyorum. Yazınca da sinirleniyorum… Hani bir söz vardır: “Dövüle dövüle dövmeyi öğrenirsin” diye… AKP için de durum böyle. Adamlar kandırıla kandırıla kandırmayı öğrendiler!

Şimdi de çocuk istismarına yönelik bir kanun için çaba (!) sarf ediyorlar! Bilindiği üzere önce Eylül tecavüze uğradı, öldürüldü; sonra Leyla kaçırıldı, tecavüze uğramadı ama açlıktan hayatını kaybetti…

Bu ülkede AKP döneminde daha önce de buna benzer o kadar çok olay oldu ki, sayısı da artık unutuldu. Böyle giderse daha çok da unutulur!

Bu konuda AKP’den medet uman bir kesim var. Ummayın kardeşim, ummayın! Bugüne kadar yapılması gereken çok şeyi yapmadı bu iktidar! Sadece AKP iktidarı mı suçlu? Asla, hayır! En az AKP kadar bugüne kadar ses çıkarmayan bu toplum da suçlu!


Yaşına girmemiş, “sabi” diye nitelendirilen bebeklere dahi bu ülkede tecavüz edilip katledildi! Bu “kuzu”ya dönmüş millet ise bunları seyretti! Neden seyretti? Çünkü ateş bu kişilerin evine düşmüyordu!

AKP iktidarının bu konuya samimi yaklaşmadığını daha önce çok kez yazdım! Şimdi bu millet çıkmış yok idam olsun; yok asılsınlar; kimyasal hadım olsun gibi açıklamalarda bulunuyor! Bu millete ben laf anlatmak istemiyorum…

Bak güzel kardeşim… Bu ülkede 45 çocuğa tecavüz edildi. Bu ülkenin (anne olmuş) muhafazakar; üstüne üstlük ailenin, aile bütünlüğünün korunması için kurulmuş bir bakanlığın başı olan kadın çıkıp “Bir kereden bir şey olmaz” diyerek bu milletin içine su serpti!..

Bu iktidarın Adalet Bakanı olacak zat-ı muhteremi “küçüğün rızası” gibi bir açıklamayla milletin karşısına çıktı!

Bu ülkenin ve bu iktidarın Diyanet’i “Babanın kızına şehvet duyması olasıdır” türünden açıklama yaptı.

Sonra Meclis’te çocuk istismarının araştırılması için muhalif kanat araştırma önergesi verdi! AKP’liler (bunların içinde yine anne olanlar da var) araştırma önergesini reddettiler!

Şimdi çıkmış bu millet bugüne kadar bu olanları görmezden gelen bu iktidardan medet umuyor!


Soruyorum şimdi, AKP mi çocuk istismarını çözecek?!..

24 Haziran 2018 Seçim Sonuçları: YSK kesin sonuçları açıkladı


Erdal Kişioğlu
Kişioğlu, zıt düşüncelere sahip kişilerle tartışmayı seven ve her olaya bilimsel olarak yaklaşıp, olaylara septik yaklaşmaktan kaçınmayan biridir. Olayları derinlemesine incelemeyi ve yanlışın ortaya çıkarılıp doğruya nasıl ulaşılacağı konusunda fikir üretilip bunun üzerinden felsefe yapılmasını arzulayan biridir. Etik, ahlaki ve hukuki sınırları aşmadan herkesin, her ortamda eleştirilmesi taraftarıdır. Dogmatik düşüncelerden uzak; sormayı, sorgulamayı kendisine görev edinmiş ve bunun çabası içerisindedir… Her türlü bilgi alışverişine açık; farklı görüşlerin çarpıştıkça büyüyebileceğine ve kolektif düşünsel ürünlerin ikamesinin de olabileceğine inanmakta; halk için, halk yararına olan her şeyin de yanındadır…