Astroloji: 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 24 - 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları / Dinçer Güner

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Dolunay zamanında.

Bu Dolunay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.


Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Fakat ortaklıklar, ilişkiler ve anlaşmaları işleriniz, evliliği ilgilendiren konularda iletişim sorunları söz konusu olabilir. Partneriniz, ortağınız ve iş birliği yaptığınız kişilerin söylemleri, ifadeleri sizi yaralayabilir, üzebilir bir dil yarasına sebep olabilir.

Dolunay’a Satürn’ün güçlü bir açısı olacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinizi yeterince güvende hissetmeyebilirsiniz. Bazı acımasız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Kendinizi kariyer konusunda sınırlandırılmış ve gereksiz kurallarla uğraşıyorken bulabilirsiniz. İş konusundaki talepleriniz karşılanmayabilir. Hafta boyunca yöneticilerinizle ilişkilerinizi dikkatli yönetmeye bakın.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir.

Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var. Özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Boyun ve boğaz bölgesi oldukça hassas olabilir. Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerle iletişim kurmakta güçlük çekebilirsiniz.

Eğer evinizde veya işinizde çalıştırdığınız birileri var ise her türlü hırsızlığa karşı dikkatli olmanızı öneririm. Yurt dışı, eğitim, seyahatler, resmi belgeler ve işlemler, yasal işler konusunda ise bir yandan sorumluluklar artarken bu alanda bir takım kısıtlamalarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konularda içsel anlamda huzursuzluklarınız olabilir, sorumluluklardan kaçmamak, aksine yüzleşmek gerekebilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır.

Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Her ne kadar sosyal anlamda güzel destekler söz konusu olsa da, özel hayatta işler pek de öyle keyifli gitmeyebilir. Doğru iletişim kuramamak, iletişim kazaları veya dil yarasına neden olacak kelimeler ağzınızdan dökülebilir.

Yaratıcı işler ve çalışmalar yapmak için harika bir hafta olacak sizler için.Ekonomik konular, krediler, burslar, hak edişleri, borçlarla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularda isteklerinizi elde etmek pek kolay olmayabilir ya da hiç elde edemeyebilirsiniz. Ödemeleriniz gelmeyebilir, başvurularınız ret edilebilir. Ekstra harcamalar ve masraflar ortaya çıkabilir. Bu hafta için ekonomik tedbirler almanızda fayda var.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır.

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Özellikle aile içi iletişimde sorunlar baş gösterebilir. Ailenizle iletişim kurarken kullanacağınız kelimeleri özenle seçin, dil yarasına neden olmasın. Ev içinde fikir birliğine varmak pek de kolay olmayabilir hafta boyunca.

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda pek de mutlu olmayacağınız sorumluluklar artabilir. Bu konularda duygusal anlamda kendinizi güvende ve huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla aranızda güven ile ilgili sorunlar baş gösterebilir. Bu hafta yeni ortaklıklara başlamak için uygun olmadığı gibi, sözleşmeli işleriniz varsa eğer bir süreliğine askıya alınabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek. Uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi ve hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla aranızda iletişim problemleri baş gösterebilir. Genel olarak kendinizi ifade etmeye çalışırken kullandığınız kelimeleri hafta boyunca daha özenli seçmenizi tavsiye ederim. Farkında olmadan çevrenizdeki insanları kırabilir veya yaralayabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Özellikle dizleriniz, dişleriniz, kemikleriniz, cildiniz hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla aranızda duygusal gerilimler ve huzursuzluklar oluşabilir. İş konusunda kendinize yeteri kadar güvenmeyebilir veya öz güveniniz kırılabilir.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri vb. konular bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi, iletişim hızı artabilir.

Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Kişisel kazançlarınız pek de keyifli değil hafta boyunca. Parasal konularla kiminle nasıl konuştuğunuza ve iletişim kurduğunuza dikkat etmenizde fayda var. Doğru kurulamayan iletişim size para kaybettirebilir. Parasal konularda kimsenin kalbini de kırmamaya özen gösterin.

Hafta boyunca özel hayatınızda güvenle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Ya da beğendiğiniz biri vardır ona yakınlaşmak istersiniz ama istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Özel hayatınızla genel olarak işler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hafta boyunca yatırım yapmak, risk almak için de uygun değildir. Yaratıcılığınızı kaybetmiş hissedebilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili sorumluluklar artabilir veya onlarla ilgili olumsuz bir takım durumlarla özellikle de eğitimle ilgili problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.


Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Kendinizi ifade ederken kullandığınız kelimelere dikkat edin! Farkında olmadan çevrenizdeki insanları yaralayabilirsiniz.

Hafta boyunca yeni eğitimlere başlamak, yeni bir şeyler öğrenmek, kurslara ve seminerlere katılmak için gökyüzü oldukça uygun. Yalnız aile içinde huzur ve güven bu hafta pek yok gibi. Duygusal gerilimler yaşanabilir, pek de hoşunuza gitmeyecek kurallar gelebilir aile tarafından.Ailede yaşlı kişilerin sağlığı ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir, eve ve aileye ait sorumluluklar artabilir hafta boyunca.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.

Kötü bir takım alışkanlıkları bu Dolunay sayesinde bırakabilirsiniz. Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. İçsel huzursuzlukların artacağı, uyku sorunlarının baş göstereceği bir hafta olabilir sizler için. Bir takım dedikodular canınızı sıkabilir, sizi üzebilir. Özellikle de iş ile ilgili dedikodular. Eşyalarınıza dikkat edin, kaybolabilir veya unutabilirsiniz. Zihninizi toparlamak pek de kolay gözükmüyor.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenlerinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir.Hafta boyunca komşularınızla, kardeşlerinizle fikir birliğine varmak çok kolay olmayabilir, kendinizi onlara karşı yeteri kadar ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Veya iletişin anlamında engellenebilir, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kullandığınız tablet, telefon..vb iletişim aletleri de zarar görebilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz. Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler.

Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek.

Özelikle hafta boyunca arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir, farkında olmadan onların kalplerini kırabilirsiniz. Dostlarınızla aranızda duygusal gerilimler baş gösterebilir. Ve bazı dostlarınızın, sizin fikirlerinize çok ihtiyacı olabilir. Onlara gözüm ablalık yapabilir, tavsiyeler vermeniz gerekebilir.

Bu tavsiyeleri verirken, kırıcı olmamaya özen gösterin. Özellikle parasal konularda yana bu hafta yüzünüz pek gülmeyebilir, finansal işleriniz engellere takılabilir. Ekonomik olarak kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Kendinize bu anlamda çeki düzen vermeli, ekonomik gerçeklerinizden kaçmamalısınız.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz, hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Özellikle yöneticilerinizle iletişim kurarken, kullandığınız kelimelere dikkat etmenizde fayda var. İlişkilerin zedelenmemesi adına! Hafta boyunca kariyeriniz ile ilgili konularda pek de tatlı olmayan geri bildirimler alabilirsiniz.

Bu hafta yeni sözleşmeler imzalarken, neyi imzaladığınıza dikkat edin, satır aralarını atlamayın. Kişisel anlamda sorumluluklarınızın artacağı bir hafta sizleri bekliyor. Biraz kaygı ve huzursuzluk duygusu ile boğuşmanız gerekebilir. Cildinize ve dişlerinize dikkat etmenizde fayda var.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz.

Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama..vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Hafta boyunca yurt dışı işleri, resmi işler, eğitimle ilgili işler, ticari işlerde bir takım aksaklıklarla söz konusu olabilir. Bu alanda hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeli, bu konularla muhatap olacağınız kimselerle kuracağınız iletişimde nazik ve kibar olmanızı tavsiye ederim. Yoksa işleriniz yürümeyebilir.

Hafta boyunca psikolojik olarak kendinizi yorgun ve hafif depresif hissedebilirsiniz. Bu hafta terapi almak, ruhsal olarak sizi yoran, sorun olan konularınıza çözümler üretmek ve destekler almak için ise harika olacaktır.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 24 – 30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Koç burcunda Şironyen bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnız bu Dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Dolunay sürecinde Şiron, Merkür, Satürn arasında da zorlu bir görünüm meydana gelecek. Yalnız kredi işleri, burs, nafaka, borçla ilgili konularda haberler çok keyifli değil.

Yatırım yapmak, borç yapmak, kredi çekmek için gökyüzü bu hafta sizlere destekleyici değil ne yazık ki. Para işlerinin döndüğü yerlerde (banka, vergi, muhasebe) kuracağınız iletişim diline dikkat edin ve kimsenin kalbini kırmayın, bir şeylere imza atacaksanız satır aralarına kadar dikkatli okuyun. Paranızı daha çok iletişim aletleri için harcayabilirsiniz.

Hafta boyunca telefon veya bilgisayarınızdaki datalara dikkat edin, kaybolmasınlar, silinmesinler…vs. Ve bu hafta ne yazık ki dostlardan, arkadaşlardan size pek hayır yok. Onlarla ilişkilerde güven sorunu yaşayabilirsiniz. Bazı sosyal ilişkilerinize çeki düzen vermeniz hatta belki bazılarından uzaklaşmanız gerekebilir. Borç vermek ve birilerine kefil olmak için de uygun bir hafta değil.


Yazar: Astrolog Dinçer Güner – sorumgeldi.com

Astroloji: Merkür Terazi burcunda 22 Eylül – 10 Ekim


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.