Ana Sayfa Türkiye İstanbul The Marmara Oteli’nin puanı düştü: FOX TV dava açıyor!

The Marmara Oteli’nin puanı düştü: FOX TV dava açıyor!

İsmail Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine dair güvenlik kamerası görüntülerini medya kuruluşlarıyla paylaşan The Marmara Oteli’ne dava açacaklarını duyurdu. Otele tepkiler giderek arttı. Vatandaşlar, otelin puanlarının olduğu Google sistemine girerek yaşananları anlattı ve tepki gösterdi. Kişisel verileri izinsiz yayımlayan otelin puanı kısa sürede düştü.

The Marmara Oteli nin puanı düştü: FOX TV dava açıyor!

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programında açıklama yapan İsmail Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu ile ‘gizlice görüştüğü’ şeklindeki haberlerin ardından ‘olağan’ görüşmenin Binali Yıldırım ile de yapıldığını söyledi.

Program öncesi her iki adayla da görüşmek için danışmanlarla bir araya geldiğini belirten Küçükkaya, İmamoğlu’nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmeyi basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Oteli’nde gerçekleştirdiklerini ifade etti. Küçükkaya aynı şekilde Binali Yıldırım’la da programdan önce bir araya geldiklerini vurguladı.

İsmail Küçükkaya ve FOX TV, The Marmara Oteli’ne yüklü bir tazminat davası açacaklarını açıkladı.

“Bir daha o otelde ne yemek davetini, ne bir görüşmeyi asla kabul etmem”

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ise bugünkü yazısında, otelin görüntüleri yayımlamasına tepki gösterdi. Özkök, “O otele giden hiçbir müşterinin mahremiyeti artık güvende değildir. İsteyenin siyasi menfaati, isteyenin başka emelleri için kullanması amacıyla herkese servis edilebilir demektir” dedi.


Hürriyet yazarı Özkök, “Bu sadece o otelin de değil… İçişleri Bakanlığı’nın, Turizm Bakanlığı’nın, bütün otel sahiplerinin meselesidir. Bütün Türkiye’nin meselesidir… Buradan ilan ediyorum… Otel bu konuda bir açıklama yapıncaya kadar, bir daha o otelde ne yemek davetini, ne bir görüşmeyi asla kabul etmeyeceğim… Tavsiyem siz de öyle yapın…” ifadelerini kullandı.

The Marmara Oteli’nin puanı hızla düşüyor!

The Marmara Oteli’ne tepkiler giderek arttı. Vatandaşlar, otelin puanlarının olduğu Google sistemine girerek yaşananları anlattı ve tepki gösterdi. Kişisel verileri izinsiz yayımlayan otelin puanı kısa sürede 5 puan “çok iyi”den 4 puan “iyi“ye; ve an itibariyle de 3 puan “normal”e düştü. Otelin Google puanının hızla düşüşü sürüyor.

Sosyal medyada tepkilerin dile getiren vatandaşlar, otellerin puanlarının yer aldığı internet sitelerinin adresini vererek tepkilerin orada da dillendirilmesi gerektiğini belirtti.

Fatih Altaylı: Küçükkaya’nın öyle bir niyeti olsa soruları telefonla da verir

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.