Instagram’da mizah arayanlar için sayfa önerisi

O bir araya geldiğinizde deliler gibi eğlendiğiniz arkadaşınızla keşke istediğiniz her an buluşabilseniz. Ne mümkün… Hayranı olduğunuz o komedyenin her stand up gösterisine keşke gidebilseniz. Ama maalesef… Yıllar geçse de unutamadığınız o komik anları keşke her gün mütemadiyen yaşasanız. Pek olası görünmüyor. Mizah bir başka deyişle gülmek aslında herkesin en önemli ihtiyaçlarından biri! Özellikle stresli bir iş hayatına sahip olanlar, mutsuz hissedenler ya da zor zamanlar geçirenlerin mizaha herkesten daha fazla ihtiyacı olabiliyor.

Instagram da mizah arayanlar için sayfa önerisi komedi

Peki, ne yapmalı? Mizah size gelmiyorsa, siz ona gidin! Instagram hesabınız vardır. Otobüste, metrobüste, vapurda, ofiste kahve molalarında, geceleri uyku kaçtığında soluğu bu sosyal medya platformunda alıyorsanız, mizahi paylaşımlar yapan hesapları takip edebilirsiniz. Bu sayede gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuzda ya da boş zamanlarınızda vaktinizi kimi zaman gülümseyerek, kimi zaman da kahkaha atarak geçirmiş olursunuz.

Peki, hangi hesaplara yönelmeli? Son zamanlarda @komedi hesabı bir hayli ön plana çıkıyor. Her gün belirli dozajlarda mizahı hayatınıza kazandırmak için takip edebileceğiniz hesaplardan biri… Şöyle bir göz attığınızda hesabın kaliteli paylaşımlar yaptığı sizin de dikkatinizi çekecektir. “Mizahta kalite olur mu” demeyin. Bal gibi olur! Ancak konumuz mizahın kalitesi değil, sizin günlük mizah ihtiyacınızı nasıl karşılayacağınız. Bu yüzden şu @komedi hesabından biraz söz edelim.

Karedeki komik unsuru anlamak için dakikalarca “komik olan ne, ben niye anlamadım” diye düşünmenize neden olacak görseller değil, görür görmez yüzünüzde gülümseme yaratacak görseller paylaşıyor. Saat başı paylaşım yaparak Intagram sayfanızı kaplamak gibi bir hedef belirlemiş olan hesaplardan değil. Hani şu takibe aldığınız gün pişman olmanızı sağlayacak kadar abartılı paylaşım yapan hesapları kast ediyorum; işte @komedi onlardan değil. Rahatlıkla takip edebilir ya da önce paylaşımlarına göz atarak karar verebilirsiniz.

Güncel konulara mizahi bir yaklaşım!

Güncel konulara mizahi bir yaklaşım!

Paylaşımları arasında hiç eskimeyen ve her defasında güldürmeyi başaran konular da işleniyor, en güncel konulara mizahi bir yaklaşım sergileyen paylaşımlar da yapılıyor. İroni içeren paylaşımları da var ve belki de sizin en çok hoşunuza gidecek olanlar ironi içeren paylaşımlar olacak! Çünkü çok sayıda kişi mizahta zekice bir yaklaşım beklentisi içerisine girebiliyor. Siz de onlardan biriyseniz, bu hesap sizi güldürmeyi başarır kanaatindeyiz.

Hangi bir kavram vardır; güldürürken düşündüren! Bir zamanlar Türkiye’de basının diline pelesenk olmuş bir kavramdır bu. İşte bu yönde paylaşımlar da yapıyor. Gülseniz bile uzun uzun verilen mesajı düşünmeden geçemiyorsunuz. Bu arada Türkiye zaten başlı başına bir komedi diyarı… Güzel ülkemizden kahkahalar attıran gerçek kareler görmek için bu anlara denk gelmenize hiç gerek yok. Kahkahalar attıran o anlar bu hesabı takibe aldığınızda Instagram sayfanıza geliyor zaten.

Yurdum insanından enteresan çözümler

instagram komedi mizah sayfası Yurdum insanından enteresan çözümler

Özellikle bu ülkede insanlarımızın sorunlara buldukları çözümler, kimi zaman gerçekten kahkaha attırıyor. İşte bu kareleri hesabınızda görebiliyorsunuz. Sarhoş olan vatandaşın Çanakkale’deki Truva atının üstüne çıkıp atı İstanbul’a sürmeye çalışması, Karadenizli “bazı” müteahhitlerin yarattıkları şaheserler ve bu şaheserlere “böyle birşey çıkacağını bilmiyordum” şeklindeki şaheserlerden daha çok güldüren yaklaşımları ve daha onlarca komik an! Yurdum insanından gerçek kareler, tek bir hesabı takip ederek görebileceğiniz paylaşımlara dönüşüyor.

Bu arada “beni en çok hayvanlar alemi güldürüyor” diyorsanız gönül rahatlığı ile rotanızı @komedi hesabına çevirebilirsiniz. Hayvanların komik anlarına dair çok sayıda paylaşıma yer veriliyor. Sonuç olarak az önce de değindiğimiz gibi, mizah size gelmiyorsa, siz ona gidin. Gülmeye herkesin ihtiyacı var!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.