Rahmi Turan: Erdoğan ile Saray’da görüşen isim Muharrem İnce

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li ismin kim olduğunu açıkladı; “Kaynağımın bana söylediğine göre Muharrem İnce.”

Rahmi Turan: Sarayda Erdoğan ile görüşen isim Muharrem İnce

Sağlık sorunları için gittiği İngiltere’nin başkenti Londra’da tedavi gören Rahmi Turan, Sözcü gazetesinin sorularını yanıtladı.

“Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısıyla ilgili konuşan Rahmi Turan’ın açıklaması şöyle:


“O kişi Muharrem İnce”

“Uzun bir süredir tedavim nedeniyle Londra’dayım. Yani ortadan kaybolduğum falan yok. Son 2 gündür tedavimin yoğunluğu nedeniyle Türkiye’de olan bitenle çok ilgilenemedim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini de şimdi sizden öğrendim… O zaman Saray’a yakın kaynağımın bana söylediği ismi sizin aracılığınızla açıklamak istiyorum.

Kaynağımın bana söylediğine göre, Saray’da Erdoğan’la görüşen CHP’li isim Muharrem İnce’ymiş. Hatta kaynağım İnce’nin hangi araçla geldiğini, saat kaçta Saray’a girdiğini, kaçta çıktığını dakika dakika söyledi. Ben de gazetecilik refleksiyle aldığım bu önemli bilgiyi köşemde isim vermeden yazdım. Gelinen durum, bu ismi açıklamamı şart koştu. Ama önemli bir şeyi belirtmek istiyorum. Bu görüşme ve isimler, kaynağımın iddiası. Ben de bu önemli iddiayı Türkiye gündemine taşıdım. Bakalım taraflar şimdi ne diyecek…’

FLAŞ: Muharrem İnce’den jet yanıt: Kanıtlarsa Taksim’de kendimi yakarım!

Muharrem İnce: Suriye'nin bize patates satmasına sebep olanların yüzü kızarmaz

Erdoğan ne demişti: Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bir CHP’li ismin Saray’da kendisiyle görüştüğüne yönelik idialara sert bir dillle yalanlamıştı.

Erdoğan, konuya ilişkin olarak; “Şaşırmadım, doğrudur. Erdoğan, CHP’yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor” değerlendirmesinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şöyle yanıt vermişti:


“Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, etmediğin takdirde CHP’nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git.”

Bakanların ömür boyu tüm sağlık harcamaları vatandaşın cebinden çıkacak


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.