Öğrenciler skandal paylaşımlar yapan Bedri Gencer’in dersini terk etti

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) Elazığ depremine çocuk yaşta evliliklerin yasaklanmasının sebep olduğunu savunan gerici profesör Bedri Gencer’in dersi öğrencilerin protestosuna sahne oldu. Gencer’in çocuk tacizini meşru kılan beyanlarını hatırlatan öğrenciler dersi topluca terk etti.

Yıldız Teknik öğrencileri Bedri Gencer'in dersini terk etti

Yıldız Teknik öğrencileri Bedri Gencer’in dersini terk etti.

SoL’un haberine göre; öğrencilerin tepkileri üzerine pedofiliyi savunduğu sözlerinin bir kere daha meşru olduğunu savunan Gencer, itiraz eden bir kadın öğrenciye “cırcır yapma” sözleriyle çıkıştı.


Gencer kendisine tepki gösteren öğrencilere “Abdullah Gül eşiyle kaç yaşında evlendi” diye cevap verirken, öğrencilerin topluca sınıfı terk etmesi üzerine “Sizin arkanızda kimler var biliyorum” diyerek söylendi.

Gencer daha öncesinde boşanmış kadınların “hafif kadınlar” olduğunu ima ettiğini de reddetti.

İşte o görüntüler:

Öğrenciler dersi bırakmak için dilekçe veriyor

Bazı öğrenciler, pedofili profesörün dersini bırakmak için harekete geçti. Öğrenciler bölüme konuyla ilgili dilekçe ulaştırmaya başladı.

öğrenciler dilekçe

NE OLMUŞTU?

Yıldız Teknik Üniversitesi profesörü Bedri Gencer, Elazığ’da 41 kişinin hayatını kaybettiği depremle ilgili Twitter’dan şu skandal paylaşımlarda bulunmuştu: “Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak, gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı.”

Bedri Gencer’in kaldırdığı paylaşım şöyleydi:

Yıldız Teknik Profesörü Bedri Gencer'den skandal deprem paylaşımları!

Gencer son olarak Hatun Teyze’nin başörtüsünü de istismar etmişti


Bedri Gencer son olarak, Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası, enkaz altında kurtarılan Hatun Teyze’nin çıkarılmadan önce başörtüsü istediği anları paylaşarak ‘iffet ve iman’ göndermesi yaptı.

elazığ deprem skandal paylaşımı hatun teyze

Yıldız Teknik Profesörü Bedri Gencer’den skandal deprem paylaşımları!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.