Umreden dönenlere ziyaret fotoğrafları sosyal medyada gündemde!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlerdir, umreden dönenlere, corona virüsü salgını nedeniyle “14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri” uyarısında bulunuyor. Türkiye’nin pek çok şehrinde bazı belediye başkanları ve parti teşkilatları, umreden dönenlerin evlerine “Allah kabul etsin” ziyaretinde bulunuyor!

Umreden dönenleri ziyaret edenlerin fotoğrafları gündemde!

Umreden dönenlere ziyaret fotoğrafları gündemde!

Dünya genelinde 150 binden fazla corona virüs vakası görüldü, 5 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Altı vakanın görüldüğü Türkiye’de salgına karşı önlemler alınırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, umreden dönenlere “14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri” uyarısında bulundu.


Ancak bazı şehirlerde belediye başkanları ve bazı parti teşkilatları, umreden dönenlerin evlerine “Allah kabul etsin” ziyaretinde bulunuyor.

umreden dönenleri ziyaret

(FOTO: Twitter / @AkKadinDarica
FOTO: Twitter / @AkKadinDarica

Kocaeli’de umreden dönen bir iş insanı ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gelen tepkiler üzerine “Arkadaşlar beş gün önceki ziyaretim bu, Nevzat Bey umreden geleli 25 gün oldu. Gecikmiş bir ziyaret bu” diyerek, kendisini savundu.


şenet söğüt umre ziyareti

Rize’de Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi de umreden dönen bir vatandaşı evinde ziyaret ederek, fotoğrafını paylaştı.

çayeli belediye başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, umreden dönen bir dava arkadaşını ziyaret ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

zeynel uğur göreli


Hatay’da AKP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve beraberindeki grup, umreden dönen bir vatandaşın evine “Allah kabul etsin” ziyaretinde bulundu.

mehmet yumuşak

Sağlık Bakanı’ndan yeni açıklama:

Umreden dönen 10330 kişi Ankara ve Konya’da karantina altında


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.