İstanbul Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluştu: Şok görüntüler!

Meteoroloji ve AKOM’un şiddetli yağmur konusunda uyardığı İstanbul’da sağanak ve bazı noktalarda dolu yağışı etkili oldu. Kara bulutlar şehrin üzerini kaplarken Çatalca’da oluşan hortum ise korkuttu.

İstanbul Çatalca ve Hadımköy hortum oluştu: Şok görüntüler!

İstanbul Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluştu: Şok görüntüler! (video aşağıda)

Meteoroloji ve AKOM İstanbul’u etkili olacak olan şiddetli ve gök gürültülü yağmur konusunda dün sarı alarm vermişti. Yapılan uyarıların ardından İstanbul’da özellikle boğaz çevresinde bulunan ilçelerde sağanak etkili oldu.


Hortum oluştu

Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluşurken kentin bazı kesimlerinde de dolu yağışı etkili oldu.

Çatalca’da hortumu gören ve cep telefonları ile kaydeden vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Hadımköy’de ise çatılar uçuştu.

Kent genelinde sağanak dolayısıyla birçok yerde su birikintisi oluşurken bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

Vatandaşlar dolu yağışlarından araçlarına sığındı.

Üsküdar ve Beşiktaş’ta şiddetli sağanak nedeniyle yollar göle döndü

• Sağanak özellikle Üsküdar’da çevresinde kendisini gösterdi. Yağış nedeniyle bazı yollar adeta göle döndü.

• Otomobiller ilerlemekte zorlandı. Sokaktaki vatandaşlar ise şemsiyelerle yürümek zorunda kaldı.

• Çengelköy’de şiddetli bir şekilde dolu yağışının etkili olduğu görüldü.


• Acıbadem’de şiddetli rüzgar nedeniyle yol kenarındaki ağaçlardan bazıları devrildi.

• Sultanbeyli’de de dolu yağışı etkisini gösterdi.

• Adeta göle dönen Beşiktaş’ta bir ticari taksi de suda mahsur kaldı.

• Takside bulunan şoför ve Faslı müşterisi panik yaşarken aracın içerisine su doldu.

• Olayın şokunu atlatan şoför ve müşteri aracı iterek sudan kurtardı.

• Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde ise rüzgar nedeniyle seyir halinde olan minibüsün üzerine ağaç düştü.

• Zincirlikuyu-Ulus yolunda trafik kilitlendi.

Yağış yarın da devam edecek!

Öte yandan, yağmur öncesi kentin üzerine gelen siyah bulutlar İstanbul Boğazı üzerinde görüntülendi.

İstanbul Boğazı


Şiddetli yağmurun yarın da etkili olması bekleniyor.

Video – İstanbul Çatalca ve Hadımköy’de hortum oluştu

Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor? Başvuru nasıl yapılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.