Astroloji: 3 – 9 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 3 – 9 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları

Haftanın astroloji olayları:


  • 3 Ağustos 2020 – Kova burcunda Dolunay
  • 5 Ağustos 2020 – Merkür Aslan burcunda
  • 7 Ağustos – Venüs Yengeç burcunda

3 Ağustos, 4 Ağustos, 5 Ağustos, 6 Ağustos, 7 Ağustos, 8 Ağustos ve 9 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

 

koç burcu

Koç burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta hayatınızda hiç beklemediğiniz sürpriz olaylar gelişebilir. Sosyalleşmenin artacağı bir dönem. Aşk hayatıyla ve maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kişisel anlamda köklü değişimler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Seçimleriniz fazlasıyla önem kazanıyor.

Dostluk ve arkadaşlık kavramlarını tamamen tanımlayacağınız bir dönem. Geleceğinizle ilgili planlarınızı gerçekleştirmek adına önünüze harika fırsatlar gelebilir. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.

İdealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz.

Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

boğa burcu

Boğa burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hayatınızda radikal bazı değişimler gerçekleşebilir. Bu değişimler siz hayata nasıl bakarsanız o şekilde önünüze gelecektir. Kariyer konusunda önünüz açık. İş hayatınızda bir süredir beklediğiniz konular gündeme gelebilir. Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız gibi konular gündeminizde olacak.

Toplum içinde ya da mesleğinizde bir statü elde edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yaşanacak bu güzel süreci pozitif noktada değerlendirmelisiniz. Farkındalıkla hareket etmelisiniz. Çalıştığınız yerde herhangi bir krizi yönetirsiniz ve terfi edebilirsiniz. Ya da çıkan bir krize kriz katarsınız itibarınız ile ilgili bir zedelenme yaşayabilirsiniz.

Ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşayabilir gizli düşmanlıklarlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjiyi doğru kullanır, aklınızı öfkeye mağlup ettirmezseniz, ruhsal deneyimlerimiz artar ve düşmanları fark ederek alt edebilirsiniz.

Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

ikizler burcu

İkizler burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta hayatınızla ilgili yeni davranış biçimleri geliştireceğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Artık rutin olan şeyleri kırmak istiyorsunuz. Bazı şeyler size göre değildi ve daha özgür bir durum içinde olmak istiyorsunuz.

Şaşırtıcı ve beklenilmeyen haberlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Alacağınız bu yeni haber belki işinizi veya kariyerinizi destekleyici yepyeni bir oluşum olabilir. Sizler bu noktada yeni bir yola girmek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi geliştirmeli ve büyütmelisiniz.

Şu an için her şey sizi engelliyor gibi gelse de aksine bu kıstırılmış duygulardan sizler kendinizi çıkartabilirsiniz. Bir o kadar da bunu yapabilecek şans ve fırsatları önünüze çıkacak. Yurt dışı veya eğitim bağlantılarınızla gelişebilecek fırsatları değerlendirmelisiniz.

Eğitim hayatı, seyahatler, yurt dışıyla ilgili konular, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınızda yenilenme, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Dostlarınızdan gelecek maddi manevi şanslar ve ayrıca birlikte hareket ettiğiniz insanlarla acı tatlı olaylar deneyimleyebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz iş ve özel hayatınızda. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz.

Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta hayatınızda bazı şeylerin sona ermesi ve yeni şeylerin başlangıcı olabilir. Kariyer hayatınızda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bir anda kalıcı bir başarıyla ün kazanabilir ya da var olanı kaybedebilirsiniz. Risk yönetimini akıl ve sezgilerinizin rehberliğinde yapmalısınız.

Belki de uzun zamandır bırakamadığınız durumlardan kopmanızın zamanıdır. İçinizde bir şeyler ölüyor ve artık gerçekten soğudunuz. Artık yeni bir kıpırdanma oluşacak. Yeni bir şeyler doğacak.

Finansal durumunuz, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Parasal konularda risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz. Aşk hayatın her zamankinden daha romantik bir boyut kazanabilir. Ancak bu keyifli süreçte yemene içmene dikkat etmeli, kilo almaktan kaçınmaya çalışmalısın.

Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir. Karşındaki insanlara karşı çok daha empatik, fedakar, anlayışlı ve sevgi dolu olacağın bir döneme giriyorsun.

aslan burcu

Aslan burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları veya çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. Eğitim hayatın yurt dışıyla ilgili konularda, uzun yolculuklarla ilgili sıkıntılar ya da büyük sürprizler söz konusu olabilir.

Bu hafta kendinize olan güveniniz artacak, fikirlerinizi ve görüşlerinizi daha büyük bir özgüvenle dile getirebileceksiniz. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Belki aile kurmanın veya evlilik evini oluşturmanın zamanı gelmiştir. Belki de bir insana karşı sorumluluk geliştirmemiz, taahhüt altına girmemiz gerekecek. İlişkilerinizi koşullar üzerine kurmaktan vazgeçerseniz belki de hayatınızın fırsatını yakalayacaksınız.

Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

İfade tarzınla insanları etkiyebilir, hitabet yeteneğinle ön plana çıkabilirsin. Ancak sabit fikirli olmaktan ve kendi düşüncelerini başkalarına dayatmaya çalışmaktan kaçınmalısın.

Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

başak burcu

Başak burcu 3 – 9 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Aşk, değer alışverişi, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklar veya çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular gündeminizde olacak. Ayrıca devlet, miras gibi konular da gündeminize gelebilir. Anlık kararlar büyük pişmanlık ya da mutluluk getirecek deneyimler söz konusu olabilir.

İçinizde birilerine faydalı olma ve hizmet etme aşkınızın tetiklendiğini görebilirsiniz. Hüner ve yeteneklerinizi ortaya dökmeli ve bunlar için harekete geçmelisiniz. Bu hünerin ne olduğunu bulup, parlatıp ortaya sunma zamanı.


İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.

terazi burcu

Terazi burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta Terazi burçları ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konularla meşgul olacak. Aşk ve sevgiden yana şansınız açık olacak ancak evlilik hayatınız ve ortaklıklarla ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir veyahut tam tersi, sıkıntılarınız çözüme kavuşabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

Kariyerimizle ilgili konular da bu hafta ön planda olabilir. İş yerinde hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

Parasal anlamda da zorlukları geride bırakıp toparlanmalar dönemine giriyorsunuz. Sürekli geçmişteki olumsuzlukların korkusuyla yaşamayın. Ancak lüks harcamalara ve şans oyunlarına karşı dikkatli olun. Gönül ilişkilerinde maceraya atılmayın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 3 – 9 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kendinizi her şeyden çekmek ve kafanızı dinlemek istiyor olabilirsiniz. Tatil size iyi gelecek. Önümüzdeki birkaç hafta kendi içinizde çözmek istediğiniz konulara cevap bulmaya başlıyor olacaksınız. Özellikle evliliğiniz ya da ortaklı ilişkileriniz önem kazanabilir.

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular gündeminizde olacak. Aileniz, anne veya babanızın sizin gelişiminizdeki sorgulamaları içinde olabilirsiniz. Onların sorumlulukları veya isteklerine karşı duruyor olmanız gibi konular gündeminizde olabilir.

Ayrıca bu dönemde kronik hastalıklar, günlük yaşamınızda sorunlar ve ev kazaları yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli ve iş hayatınızda yönetimi başkalarının eline bırakmamalısınız.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

Sizler için yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından ya da farklı kültürlerden birisi girebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular ön planda olacak. Ç̧ocuklarınızla ve aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Önemli bir haber öğrenebilir ve bunun gerçekliğini sorgulayabilirsiniz. Kendinizi toparlamalı ve zaman kaybettiğiniz işlerden uzak durmalısınız. Sizlerin şu an en çok zaman yönetimine ihtiyacınız var.

İletişimde yanlış anlaşılmalara karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor. Dinlemeyi başarmalı ve yeni bir şey öğrenmek için harekete geçmelisiniz. Eski bir ilişkiniz gündeme gelebilir. Ya da eski bir iş bağlantınız tekrar hayatınıza dahil olabilir.

Ortak kaynaklar ve maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir. Başarınızın temellerini bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle atmaya başlayabilirsiniz.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu hafta yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 3 – 9 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta fiziksel görünümünüz, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma şekliniz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde olacak.

Ailevi konularda geçmişle ilgili meselelerde sorunlar yaşayabilir, anne, baba, kardeş ya da çocuklarınızın sizi üzen davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise son derece olumlu etkiler söz konusu. Eşinizle ortak çalışmalar yapmak ve yeni bir alan oluşturmak için uygun bir dönem.

Bu hafta finansal konular da ön plana çıkıyor. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Ekonomik anlamda bazı durumları toparlamak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Yaşamınızı kısıtlayacak şekilde maddesel koşullar peşinde olmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri ya da sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle hayatınızda bazı radikal değişimlere doğru gidiyorsunuz. Yeni bir şeyler başlatacaksınız. Özgürleşeceksiniz ve değişim sizleri heyecanlandıracak. Bu belki yeni bir iş, yeni bir ülke, belki de yeni bir aşk olabilir.

Hayatınızda ani bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. İlişkiler ile ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkiniz yoksa hayatınıza aniden yeni biri girebilir. Eğer bir ilişki ya da iş birliği içindeyseniz ani kopuşlar ve sonlanmalar olabilir. Risk alma konusunda hevesli olabilirsiniz ancak öfkenize yenik düşmemek için çok dikkatli olmalısınız.

Belki öyle duygular içindesiniz ki ya batacağım ya çıkacağım diyorsunuz. Ama sizlerde biliyorsunuz ki bazı konularda özgürleşmeniz hep böyle olmuştur. Yenileniyorsunuz. Korkularınızdan, kaygılarınızdan arınacağınız enerjiler hakim.

Hayat size aslında bu dolunayda üstlenmeniz gereken rolü sunuyor olabilir. Tabi bunu anlamak sizin farkındalığınız ve yeteneklerinizle ilişkili. Belki sizi bambaşka bir durumdan alıp, bambaşka bir duruma taşımaya hazırlanıyor.

Bu hafta ayrıca dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkileriniz veya sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular ön planda olacak.

Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 3 – 9 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta hayatınızın içinde dengesizlik olarak gördüğünüz şeylerden uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Belki hayatınızda neden bazı şeylerin sizi bulduğunu düşünerek yeni şeylere başlayabilirsiniz. 3 Ağustos’taki Dolunay’ın etkisiyle hayatınızdaki büyük bir sorunu sona erdirebilirsiniz.

İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

Şanslı bir dönemdesiniz ve bunun fırsatını bilmelisiniz. Bırakmak kolay değildir ama bırakınca kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Korkmak yerine bırakmanın keyfini yaşayın. Kendinize yeni kararlar alın ve bu kararlarla içsel bir uyum yakalayın.

Finansal sürprizler yaşayabilirsiniz. Hırslı değil, amaçlı olmalı, elinizdekinden fazlası için açgözlü davranışlar içinde olmamalısınız. Gizli kalmış konular aydınlanabilir. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, günlük yaşam, iş yeri, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular gündeminizde olacak.


Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor? Başvuru nasıl yapılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.