Karaman’da 3 odalı taziye evinden tam 61 kişi çıktı!

Nüfusa oranla vaka sayısında ‘yüksek riskli iller’ arasında olan Karaman’da, ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri manzara karşısında şoke oldu. Taziye olduğu belirtilen 3 odalı evden tam 61 kişi çıktı.

karaman taziye evi 61 kişi

Karaman’da 3 odalı taziye evinden tam 61 kişi çıktı!

Karaman, Sağlık Bakanlığı’nın 6-12 Mart tarihlerini kapsayan haftalık vaka sayısına göre 100 bin nufusta 56,88 ile turuncu listede bulunuyor. Kentteki vaka sayısı yüksek olması nedeniyle tedbir ve denetimler artırıldı.


Karaman'da cenaze evinden tam 61 kişi çıktı!

3 odalı evden tam 61 kişi çıktı!

Ancak bugün akşam saatlerine 112 Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine Yeşilada Mahallesi 820 Sokak’taki taziye evine giden polis, evde gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

cenaze


Evin 3 odasında 61 kişinin olması üzerine polis tek tek evdekileri tahliye edip, haklarında işlem başlattı.

karaman taziye evi

Konya esnafı meydanı ateşe verdi: AK Parti kongreleri lebaleb dolu, virüs sadece bize mi var?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.