Bratz bebekleri gibi görünmek için 26 kez estetik operasyon yaptırarak dudaklarını dolgunlaştırdı

Bulgaristan’da yaşayan 24 yaşındaki Andrea Ivanova isimli kadın, Bratz bebekleri gibi görünmek için 26 kez estetik operasyon yaptırarak dudaklarını dolgunlaştırdı. Genç kadın, yılbaşı için yeniden estetik yaptırmayı planlıyor.

estetik operasyon

Dünyadaki en büyük dudaklara sahip kadın olduğu belirtilen 24 yaşındaki Andrea Ivanova, yılbaşı için yeniden estetik ameliyat yaptırarak bu rekorunu tazelemeyi düşünüyor.

Bratz bebekleri gibi görünme hedefi için yalnızca dudak değil, aynı zamanda çene ve yüz kemiğinin şeklini değiştirmek için yüz genişletme ve kontürleme işlemleri yaptıran genç kadın, kısa zaman önce yaptırdığı bu operasyonlar için 500 sterline yakın para ödedi.


Andrea, büyük dudaklarının kendisine bir özgüven kaynağı olmanın yanı sıra, sosyal medyadaki takipçilerinin de ilgisini çekmesini sağladığını söylüyor. Sıra dışı görüntüsünün Instagram’daki 8 bin 828 takipçisinin beğenisini getirdiğini söyleyen genç kadın, “Dünyanın her yerinden çok sayıdaki erkek bana sosyal medyadan mesaj atarak, para ve seyahat teklif ediyor, toplantılarına davet ediyor” dedi.

Her defasında 200 sterline mal olan çok sayıdaki estetik operasyona rağmen Andrea, dudaklarının bir gün ‘patlamasından’ endişe etmediğini söylüyor:

“Dudaklarımı çok seviyorum ve onlar sayesinde çok daha iyi hissediyorum. Yakında yeni dudak ve yanak operasyonları yaptıracağım.”

Andrea’nın sosyal medyadaki hayranları, genç kadının görünümüne övgüler dizerken, çoğu takipçisi daha fazla estetik operasyon yaptırması için onu teşvik ediyor.


Kullanıcılardan biri, “Dudaklarını daha fazla şişirecek misin?” diye sorarken, diğerleri ise “En sevdiğim dudaklar”, “Harika görünüyorsun, tam bir bebek” gibi yorumlar yapıyor.

3 çocuk araba çaldı: 4 gündür 900 km yol yaptılar, hala yakalanamadılar!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.