Camiler bu sesle yankılandı: Hepimiz açız!

Burdur’da bir kadın, Cuma namazı sırasında girdiği camide vaazına devam eden imama doğru “Burada dünya kadar emekli var. Hepimiz açız aç!” diye bağırdı. Merkezi ses sistemi nedeniyle yaşananlar kentteki tüm camilerde duyuldu.

cami açız

Video aşağıda – Burdur merkeze bağlı Pazar Mahallesi’nde bulunan Ulu Camii’ye giren bir kadın yurttaş, “Burada dünya kadar emekli var ve biz açız aç” diye bağırmaya başladı.

Burdur Ajans’ta yer alan habere göre; bunun üzerine Z.D.’nin yanına giden cami cemaati, kadını dışarıya çıkması konusunda ikna etmeye çalıştı.


Habere göre, cami dışında bağırmaya devam eden kadın daha sonra gözlerden kayboldu.


Camiler arası merkezi ses sistemi nedeniyle olay sırasında yaşananların sesinin tüm camilerde duyulduğu belirtiliyor.

LÖSEV’den fatura isyanı: Çocukları öldürecek misiniz?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.