Ana Sayfa Gündem İstanbul’da yoğun kar altında Halk Ekmek kuyruğu

İstanbul’da yoğun kar altında Halk Ekmek kuyruğu

Yoğun kar yağışının sürdüğü İstanbul’da Sultangazi ilçesinin Sultançiftliği mahallesindeki Halk Ekmek büfesinin önünde ucuza ekmek almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.

kar halk ekmek

Video aşağıda – İstanbul’un Sultangazi ilçesinin Sultançiftliği mahallesindeki Halk Ekmek büfesinin önünde insanlar ucuz ekmek kuyruğu oluştu. Görüntüleri CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir sosyal medya hesabından yayınladı.

“Kara kışta halk ekmek kuyruğu”

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan görüntülerle ilgili “İstanbul’da kara kışta halk ekmek kuyruğu. Saray’a sorsan varlık kuyruğu der. Bu düzen değişmeli” yorumunda bulundu.

“Utanın”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise görüntüler için, “Dondurucu soğukta, milleti ucuz ekmek için şu hale soktunuz ya! Utanın! Allah’ınızdan bulun!” diyerek iktidarı sert bir dille eleştirdi.

AFAD’dan İstanbul için uyarı: Zorunlu olmadıkça yola çıkmayın!

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.