Tarkan’ın Geççek şarkısına destek yağıyor!

Tarkan’ın son şarkısı ‘Geççek’ sözleriyle viral oldu. Sosyal medya yıkıldı. Siyasetçiler ve birçok ünlü isim Tarkan’a destek verdi. 

Tarkan Geççek

Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek’in “Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

İktidara yakın isimler tarafından hedef gösterilen Tarkan’a sosyal medyada destek veriliyor.


Dün akşam 21.00’de Youtube’da ilk defa yayınlanan şarkı henüz çıkmadan gündeme gelmişti. Şarkısının çıkmasının ardından #Geçcek Türkiye gündemine oturdu.

Sözlerin iktidara gönderme olduğunu belirten AKP’li isimlerin Tarkan’ı hedef göstermesinin ardından sosyal medyada #TarkanYalnızDeğildir etiketi gündem oldu.

Ekşi Sözlük yıkıldı

Tarkan’ın Geççek şarkısıyla ilgili Ekşisözlük’te şu ana dek 2 bin 200 adet yorum yapıldı. Bu yorumlar 220 sayfayı aştı.

Meral Akşener: Çoğu gitti az kaldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tarkan’ın bugün piyasaya çıkan ‘Geççek’ şarkısını alıntılayarak paylaştı.

Şarkıyı paylaşanlar arasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de vardı. Akşener, şarkıyı, “Çoğu gitti #AzKaldı.” şeklinde alıntılayarak paylaştı.

CHP Sözcüsü: Kimse öküzün altında buzağı aramasın

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tarkan’ın Türkiye’nin gündemine oturan “Geççek” şarkısı hakkında iktidar ve çevresinden gelen tepkilere yanıt verdi. Öztrak, “Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Öküzün altında buzağı arayanlar ‘Eski dostlar’ şarkısını dinleyip yollarına gül döktüklerini, yağan yağmurda beraber ıslandıklarını yad etmeye devam etsinler” dedi.


Gülşen: Bence de “geççek”

Şarkıcı Gülşen, yeni şarkısı ‘Geççek’ şarkısı kısa sürede gündem olan ‘megastar’  Tarkan’a, “Her kelimesinin altına imza atılacak kadar haklı” sözleriyle destek verdi.

Gülşen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Tercüman arayan tüm hislere ilaç, her kelimesinin altına imza atılacak kadar haklı, zilleri takıp oynama vaadiyle yüreklere derin bir oh çektiren, umut veren canımız Tarkan. Seni çok seviyorum. Ve bence de geççek.”

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi ise Gülşen’in eşi  Ozan Çolakoğlu’na ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise İrfan Yıldırım yaptı.

Fazıl Say: İsyanında haklı buluyorum

Ünlü piyanist Fazıl Say, yeni şarkısı ‘Geççek’ üzerinden iktidara yakın isimler tarafından hedef gösterilen Tarkan’a destek verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Say, “Tarkan’ı isyanında haklı buluyorum, bence, çok iyi etmiş hissettiklerini şarkıya dökerek” ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar: Sanatçının hislerini ve sebeplerini sorgulamayın

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, megastar Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı nedeniyle yapılan eleştiriler hakkında ünlü sanatçıya destek verdi.

Hayko Cepkin: ‘Cesurca’ tanımına uygun ilk pop şarkısı

Sanatçı Hayko Cepkin, yeni şarkısı ‘Geççek’ üzerinden iktidara yakın isimler tarafından hedef gösterilen Tarkan’a destek verdi. “Pop minvalinde sanat kaygısız ama nereye çekersen oraya giden dili ile ‘cesurca’ tanımına uygun ilk pop şarkısıdır” dedi.


Diğer yorumlardan bazıları:

Tarkan’ın son şarkısı ‘Geççek’ sözleriyle viral oldu


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.