Astroloji: 7 – 13 Mart 2022 haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Mart 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 13 Mart 2022 haftalık burç yorumları. 7 Mart, 8 Mart, 9 Mart, 10 Mart, 11 Mart, 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık haftalık ve günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta iradeniz güçlenerek çalışma hayatınızda yeni hedeflere ulaşmanızı sağlayacak. Hafta başında sayısız kaynaktan para kazanma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bu dönemde yakınlarınıza maddi yardımda da bulunabilirsiniz, ancak borcunu ödemeyen kişilere borç vermekten kaçınmanızda fayda var. Aile yaşamınızın iyileştiğini fark edeceksiniz. Anne babanızın sağlık sorunları varsa şifalanacaklar. Onların desteklerini arkanızda hissedebileceksiniz. Küçük kardeşleriniz varsa sizin tavsiyelerinize uymak isteyecek. Bu hafta özellikle gözlerinizi enfeksiyondan koruyun.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler ile birlikte gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir. İletişimsel işlerinizde uzaklardan alacağınız önemli haberler devrede olacak. Bu dönem kendi halinizde olmak, işlerinizi yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel destekler alabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: İş hayatınızda bu hafta birçok yeni engeli beraberinde getirebilir. Size yeni hedefler, sorumluluklar verilebilir. Gereksiz şeylere çok para harcama eğiliminde olabilirsiniz, aman dikkat! Yeni bir şey satın almadan önce, zaten sahip olduğunuz şeyi kullanmanız gerektiğinin bilincinde olun. Romantik bir ilişki içinde olan Boğa burçları güven sorunları yaşayabilir. Uygun seçimi yapmakta zorlanan öğrenciler artık bunu kolaylıkla yapabilecekler. Düzenli olarak yaparsanız sindirim sisteminiz düzenli egzersizden faydalanacaktır. Dışarıdaki yiyeceklerden kaçınmanızda fayda var.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez, ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Geleceğimizle ilgili hayaller kurabileceğimiz, arkadaşlarımızın yanında huzur bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Çevremizdeki insanlara yardım eli uzatmak bizi çok mutlu edebilir. Ancak herkese güvenmemeli, yardımlarımızın istismar edilmediğine emin olmalıyız. Alınganlıklara, unutkanlıklara, kararsızlıklara açık olacaksınız. İşlerinizde sanatsal yönler ağır basıyorsa verimliliğiniz artabilir. İşle ilgili konularda ve finansal durumlarda çok dikkatli olmalısınız zira bu dönemde rahatlıkla kandırılabilirsiniz. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sonuç olarak, stres ve onları geri ödeme baskısı artabilir ve bu durumla başa çıkmanızı giderek zorlaştırabilir. Duygusal sağlığınızın, ailenizin günlük rutinlerine müdahale etmesine izin vermeyin. Aile üyelerinizle oturun ve tüm sorunlarınız için beyin fırtınası yapın. Bir ya da daha fazla aile üyesi sağlık sorunlarından etkilenebilir. Bu nedenle, işte elinizden gelenin en iyisini yapamayabilirsiniz. Eğitim açısından, hedefinize ulaşma yolundasınız. Bu süre zarfında çabalarınızın meyvelerini toplayacak ve sınavda başarılı olabileceğiniz konusunda kendinize daha fazla güveneceksiniz.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Özellikle yalnız olanlar, yabancı uyruklu kişilerle flörtlere girişebilirsiniz ya da sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Yurt dışı ile ilgili meseleleriniz sorun çıkmadan hallolabilecektir.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Kariyerimiz ve hayat hedeflerimiz ile ilgili önemli kararlar almamız gerekebilir. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız sayesinde üstlerimizin takdirlerini toplayabiliriz. Ancak, bu dönemde kafamızın kolay karışabileceğini ve bu yüzden hatalı kararlar alabileceğimizi de unutmamalıyız. İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin. Karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var.

yengeç burcu

Yengeç burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Çabalarınızın bu hafta ödüllendirilmesi muhtemeldir. Kazançlarınızda da bir artış görebilirsiniz. Hakkınız olanı aldığınızdan emin olmak için disiplinli ve sağduyulu olmaya çalışın. Özellikle elinizdeki işi yarım bırakmamanızda fayda var zira bu durum sorunlara neden olabilir. İşle uğraşanlar çok para kazanabilecekler ama konu harcamaya geldiğinde dikkatli olmalılar. Bu durumda herhangi bir finansal karar için acele etmemelisiniz. Ailenizin mutluluğu geri dönüyor. Ailenizin büyüklüğü gelecekte büyüyebilir. Bu sevinci sevdiklerinizle birlikte yaşayın. Bu hafta çocukların kariyer grafikleri yükselebilir. Başarılı olmak istiyorsanız egonuzu kontrol altında tutmanızda fayda var.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna bu hafta daha fazla para harcayabilirsiniz.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Farklı görüşlere daha açık olacağımız, özellikle mistik konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Eğitim ya da iş amaçlı uzun yolculuklara çıkabilir, bu yolculuklarda bizi aydınlatabilecek ilginç deneyimler yaşayabiliriz. Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

aslan burcu

Aslan burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta, bilgi açlığınız yeni tanıdıklar edinmenize yardımcı olabilir. Tüm engelleri aşarsanız işinizde de başarılı olacaksınız. Paranın değerinin farkında olmanıza rağmen, akıllıca harcamalar yapmanız tavsiye edilir. Diğer yandan bu hafta, daha önce attığınız bazı hatalı adımların yüküne katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Çünkü yakın bir aile üyesinin sizden maddi yardım isteyeceği ve bunu sağlayamayacağınız zamanlar yaşanabilir. Sonuç olarak aranıza mesafe ve soğukluk girebilir. Ailenizin bir üyesi evlilik düşünüyorsa, nişanları kesinleşebilir. Öğrenciler tüm derslerden iyi notlar alacaklardır.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. İlişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan daha gerçekçi olmamız gereken, fazla hayallere dalmamamız gereken bir dönemdeyiz. Paramıza sahip çıkmalı, borç ya da kredi alırken çok iyi düşünmeliyiz. Ortaklıklar ve riskli yatırım kararlarını başka bir zamana ertelemek iyi olabilir. Parasal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilir. Borçlar, ödemeler, işler, banka, kredi, vergi, faizlerle ilgili konu ve olaylarda çözüme yönelik hareket edeceğiniz bir dönem.

başak burcu

Başak burcu 7 – 13 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta bir miktar para gelebilir. İnsanlar sizin özverinize ve sıkı çalışmanızı takdir ederek, sizi ödüllendireceklerdir. Alçakgönüllülüğünüz ile insanların kalbini kazanabileceksiniz. Bu süreçte iş insanları daha iyi para kazanma şansına sahip olacaklar. Toplumda tanınan ve aileniz tarafından saygı duyulan biri olacaksınız. Ayrıca, bu onların kendilerini daha iyisini yapmaları için motive etmelerine yardımcı olacaktır. İş ya da okul nedeniyle ailenizden uzak durmak zorunda kalırsanız, büyük ölçüde rahatlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Öğrenciler tüm zamanlarını kendilerini mutlu eden şeyler yaparak geçirebilirler. Ancak disiplinli olma konusunda dikkat etmeli, çalışmalarını ihmal etmemeliler.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. İş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.


10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. İkili ilişkilerimizde ve ortaklıklarımızda, sorunlarımızı çok iyi analiz etmek durumunda olduğumuz bir dönemdeyiz. Mevcut ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce partnerimizi iyice tanımalı, romantizm rüzgarlarına kapılıp mantığımızı geri plana atmamalıyız. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin.

terazi burcu

Terazi burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İşleriniz yeniden yoluna girmeye başlıyor. Bu hafta finansal kararlarınızı iyileştirin. Geçmişte yaşadığınız kayıplardan daha hızlı çıkabileceksiniz. Bu hafta, ticaretle uğraşanlar ihtiyaçlarını karşılamak için bir seyahate çıkmak zorunda kalabilirler. Bu geziye şimdi gitmeseniz daha iyi olur çünkü hem zihinsel strese hem de maddi kayıplara neden olabilir. Denediğiniz sürece, aile üyelerinizle iyi geçinebileceksiniz. Eğitim alanında olanlar hedeflerine odaklanmalıdırlar. Şirketinizi geliştirin ve sizi olumsuz etkileyen insanlardan uzak durun.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüs’ün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Günlük rutinlerde ve işle ilgili konularda çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle sorumluluklarımızı aksatmamız söz konusu olabilir. İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Kafa karışıklıkları, kararsızlıklar devrede olacak. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin. Kariyer hayatınızda kendinizi göstermekten keyif alacaksınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 7 – 13 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İrade gücünüz büyüyecek ve bununla birlikte işinizde yeni şeyler başarabileceksiniz. Endişelenmek yerine kendinize inanın ve yaratıcı zihninizle her şeyi öğrenebileceğinizi unutmayın. Çok fazla enerjiniz olacak ve beklemediğiniz paralar kazanmanız mümkün. İşyerinde yapmanız gereken tüm ekstra işler nedeniyle eşinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu süre zarfında, ailenize verdiğiniz sözleri tutamayacak olmanız, onları kızdırabilir. Başka bir ülkede okula gitmek isteyen öğrenciler, gitmek istedikleri okullara ve kolejlere girebilecekler.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzdeki ortalama bir ay hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Aşk ve ilişkiler konusunda çok romantik bir döneme giriyoruz. Sevdiklerimize açılabilir, hislerimizi şiirsel bir şekilde ifade edebiliriz. Ancak ara sıra ayaklarımızın yere bastığından emin olmakta fayda var. Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Yaratıcılığımız artış gösterebilir. Hobiler ve sanatsal faaliyetlerle uğraşmanız tam zamanı.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bütün hafta boyunca çok enerjik olacak ve heyecan duyacaksınız. Bu da işinizi kolaylaştıracaktır. Bu süre zarfında hedeflerinizi düşüneceksiniz ve bunların yapılması için bir son tarih belirleyebilirsiniz. Hedef koymanız önemli. Mümkün olduğunca dikkatli olun ve kimseye aşırı güvenmeyin. Bu hafta, çocuklarınız varsa sizin için birçok işi halledebilir. Ancak onlardan yardım istemeniz gerekiyor. Kişiliğiniz sayesinde yeni arkadaşlar edinebileceksiniz. Bu hafta eğitim alanında çok güzel şeyler olacak. Başka bir ülkeye gitmek isteyen öğrenciler bu zamanı değerlendirebilir.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve arkadaşlarımız ile bir araya gelebilir, keyifli zaman geçirebiliriz. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, eğlenceli kısa yolculuklar yapabiliriz. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzdeki ay için tatil planları yapabilirsiniz.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Ailemiz ile ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bir aile sırrımız ortaya çıkabilir. Ailenizdeki insanlarla iletişimde, ayaklarınız yere sağlam basmıyor izlenimi verebilirsiniz. Taşınmak, yeni mülk satın almak ya da evde büyük değişiklikler yapmak istiyorsak, çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Öngöremediğimiz koşullar bize zaman ve para kaybettirebilir. Kandırılmalara açık bir dönemde olacağımız için sonradan pişman olmamak adına gözümüzü dört açmamız gerekiyor. Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 7 – 13 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta kariyerinizde ilerleme sağlama imkanınız olabilir. Ancak bu süre zarfında yaptığınız herhangi bir işte son derece dikkatli olmanız önerilir. Yapacağınız bir proje varsa bununla ilgili kapsamlı bir anlayış edinmeniz gerekebilir. Bunun dışında üst düzey yetkililerle görüşmek istiyorsanız doğrudan ve aracısız olarak görüşmenizde fayda var. Zira talep ve beklentileriniz sizin istediğiniz gibi yansıtılmayabilir. Bu hafta, gerginliğe ve endişeye neden olabilecek çok sayıda kritik karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda düşüncelerinizin kontrolünü elinizde tutun ve sizden daha deneyimli birinden yardım isteyin. Bu hafta, finansal zorluklar çözülüyor. Bu süre zarfında para alacağınıza dair iyimser işaretler var.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz. Önümüze beklenmedik maddi kazanç fırsatları çıkabilir. Yeni yatırım planları yapabilir, beklediğimiz bir maaş artışını alabiliriz. Spekülatif yatırımlarda kısmetimiz açık ancak şansımızı fazla zorlamamalı, kendimizi riske atmamalıyız. Bu süreçte finansal konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz! Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım ve satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde anlayışlı ve yardımsever bir tutum içinde olabiliriz. Ancak yardımseverliğin dozunu iyi ayarlamalı, kendimizden taviz vermediğimize emin olmalıyız. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var. Kafa karışıklığı nedeniyle anlaşmalar, kısa yolculuklar, eğitim gibi konularda detayları gözden kaçırmamız mümkündür. Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 7 – 13 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta bir dizi küçük aksilikle karşılaşabilirsiniz. Buna rağmen, bu haftanın işaretleri bir dizi yeni dönüm noktasına ulaşmanıza yol açıyor. Sonuç olarak, bir saniyede sinirlenen ve onları mutlu etmek için her türlü çabayı gösteren iş arkadaşlarınıza özellikle dikkat edin. Genç Kova burçları, okullarında herhangi bir projeyi tamamlamak için büyüklerinin yardımına ihtiyaç duyabilirler. Bu nedenle, fırsatınız varsa, onlarla oturun ve onların bakış açısını kazanmaya çalışın. Ayrıca, gelecekle ilgili planlarınızdan onları haberdar edin. Sağlığınız tehlikeye girebileceğinden, her ne pahasına olursa olsun sarhoş edici maddeler tüketmekten kaçınmanız tavsiye edilir.

Venüs sizin burcunuzda seyahatine başladı. Güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız. Doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız. Fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Çekiciliğimiz artıyor. İnsanlar bizi mesafeli ancak çok cazibeli bulabilir. İş ve aşk hayatımızda şans bizim yanımızda.

10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Finansal konularda daha gerçekçi olmamız gereken bir dönemdeyiz. Para geldiği gibi gidebilir, detaylara önem vermediğimiz için hatalı kararlar alabiliriz. Maddi kararlar alırken çok dikkatli olmalı, yeni yatırımlar yapmadan önce çok iyi düşünmeliyiz. Yaratıcılık gerektiren konulardan ekstra kazanç sağlayabiliriz. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 7 – 13 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sizin için profesyonel anlamda oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. İş insanları olumlu sonuçlardan memnun kalmaya devam ederken, çalışanlar ya da istihdam edilenler çok uluslu bir şirkette çalışma imkanına sahip olabilirler. Bu hafta, parasal değeri daha da artma potansiyeli olan ürünleri satın almak için doğru zaman. Aile bireyleri arasında ruhsal huzuru bozabilecek anlaşmazlıklar olabilir. Ancak, bu süre zarfında başkalarının işlerine karışmaktan kaçınmanız önerilir; aksi takdirde, onların iç çatışmasına kendinizi kaptırabilirsiniz. Öğrencilerin kariyer grafikleri aniden yeni zirvelere yükselecek.

Venüs Kova burcunda seyahatine başladı. İlişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz. Bu transitin olası bir diğer etkisi de kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme ya da bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüksedebilir. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz. Kalabalık ortamlara karışmaktansa, bir süre yalnız kalıp, düşüncelerimizi gözden geçirmek, zihnimizi ve ruhumuzu dinlendirmek bize çok iyi gelecektir. Yaratıcılığımızın çok yüksek olduğu bir dönemdeyiz.


10 Mart tarihinde Merkür Balık burcuna geçiyor. Hayatımız hakkında yeni kararlar almak isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Merkür’ün sizin burcunuzda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. İyi niyetimiz ve yardımseverliğimizden yararlanmak isteyen insanları çevremizden temizlemenin tam zamanı. Bu süreçte yükselen yaratıcılığımız ile yeteneklerimizi dış dünyaya gösterme fırsatları yakalayabiliriz. Bu dönemde daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Borç vermekten kaçının.
  • Boğa burcu: İlişkilerinizde güven oluşturun.
  • İkizler burcu: Duygusal sağlığınızı koruyun.
  • Yengeç burcu: Ego sorunlarından kaçının.
  • Aslan burcu: Ailenizle kutlama yapın.
  • Başak burcu: Mütevazı olmaya özen gösterin.
  • Terazi burcu: İş seyahatlerinden kaçının.
  • Akrep burcu: Kendinize güvenin.
  • Yay burcu: Körü körüne güvenmeyin.
  • Oğlak burcu: Bilginizi geliştirin.
  • Kova burcu: Takım ruhu oluşturun.
  • Balık burcu: Başkalarının hayatlarına müdahale etmeyin.

Astroloji yazıları | Mart burç yorumu | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.