Altın İğne ile Güzellik Sırları

İzmir dudak dolgu işlemi aşırı güneşe maruz kalma, yaşlanma, hava ve çevre kirliliği, ağır çalışma koşulları gibi etkenlerden dolayı cilde uygulanan kolay bir işlemdir. Ancak vücutta oluşan olumsuz ve kötü bir görünüm bu işlem sayesinde mümkün değildir. Yirmili yaşlardan itibaren düzenli vücut bakımı ile insan vücudunun uzun süre daha genç görünmesini sağlamak mümkündür.

altın iğne

Vücuttaki kırışıklıklar ve lekeler cilt bakımı İzmir altın iğne ile azaltılabilir. Hatta tamamen yok edilebilir. Bunun için son yıllarda yaygın olarak kullanılan yöntemlerden biri de altın (sonsuzluk) iğnesidir. Yenilikçi bir uygulama olan Altın İğne Tedavisi tüm dünyada güvenle kullanılmaktadır.

Altın iğne tedavisi; İzmir altın iğne Kesirli radyo frekansı olarak da bilinir. Cildi hem gençleştiren hem de güzelleştiren bir yöntemdir. Lekeleri azaltır ve kırışıklıkları giderir. Altın iğne (sonsuzluk) tedavileri seanslar halinde uygulanmaktadır.

Her kişinin vücut yapısı farklı olduğu için seans sayısı her hasta için özel olarak uzmanlar tarafından belirlenir. Cerrahi bir işlem olmadığı için birçok kişi için güvenlidir. Cerrahi müdahale olmaması, müdahale sonrası günlük hayata devam etme kolaylığı sağlamaktadır. Bu nedenle çalışan kişiler bu yöntemi rahatlıkla uygulayabilmektedir. Altın iğneli rulo yönteminin uygulanması, diğer benzer tedavi yöntemlerine göre belirgin avantajlara sahiptir.

Altın İğne Nasıl Yapılır?

izmir altın iğne

İşlem günü hasta ilk olarak müdahale için hazırlanır. İzmir altın iğne uygulanmadan önce uygulama yapılan alan temizlenir. Ardından ağrıyı en aza indirmek için lokal anestetik krem ​​uygulanır. Kremin etkisini göstermesi için kısa bir süre bekledikten sonra işlem gerçekleştirilmeye hazır hale gelmiş demektir.

Fraksiyonel radyofrekans ekipmanı ve altın iğneler yardımıyla cilt altına yüksek frekanslı radyo dalgaları verilerek kontrollü yıkım sağlanır. Bu işlem ortalama 35-40 dakika sürmektedir. İşlem sonrası ciltte bir miktar kızarıklık oluşması normaldir. Birkaç saat içinde kendiliğinden geçmesi beklenir.

Altın İğne Kimlere Uygulanır?

Günlük hayatın koşuşturması ve stresi cildin yaşlanma sürecini hızlandırır. Cildi yıpranmış olan kişilere ciltte lekeler, kırışıklıklar, sarkmalar, sivilceler ve sivilce izleri şeklinde kendini gösterir. Bu etkileri ortadan kaldırmak için ameliyatsız mikro iğneleme kullanılabilir.

Burun Dolgusu Estetik Yöntemleri Nelerdir?

burun dolgusu

Dolgu yöntemi ile burun ucunun istenildiği gibi dikleştirilmesi mümkündür. İzmir burun dolgu ile dolgular sadece burun ucuna uygulanmaz. Kişinin kıvrık bir burnu varsa, hem burun kemerinin olduğu bölgeye hem de kaşlara uygulayarak burnun şeklini azaltabilir. Dolgu, anında gözle görülür sonuçlar veren ağrısız ve acısız bir işlemdir. Bu faydalarına ek olarak, dezavantajı geçici bir etkidir.

Burun Dolgusu Yaş Sınırlaması Var Mı?

Burun ameliyatı için yaş sınırı kadınlar için 17, erkekler için 18’dir. Kıkırdak gelişimini tamamlamış yaş gruplarında da burun ameliyatı yapılmaktadır. İzmir burun dolgusu 18 yaş altı hastalarda yoğun talep görse de özel durumlar dışında genellikle önerilmemektedir.

Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgusu fiyatları kullanılan ürünün kalitesine ve miktarına, operatöre, dolgunun kombine cerrahi ihtiyaçlarına ve yapıldığı şehre göre değişmektedir. İzmir burun dolgu için siz de detaylı bilgi için muayene öncesinde doktorunuzla görüşebilirsiniz.

Dudak Dolgusu Neden Yapılır?

dudak dolgusu

Yaşlanmanın etkisiyle ciltteki kolajen, elastin doku ve hyaluronik asit miktarı azalmaya başlar. Bu eksikliği gidermek için dudak büyütme işlemi uygulanır. Hamileler, iltihabi cilt rahatsızlıkları ve uçuk hastaları için uygun değildir. İzmir dudak dolgusu bunun dışındaki herkese kolayca uygulanabilir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dudak dolgusu, dudak içi ve çevresindeki kırışıklıkların artığı uygun görülen cilde yapılmalıdır. Hacim ve nem kaybına bağlı olarak oluşan küçülmeler, dudak üzerinde ve çevresinde istenmeyen görünümlerin en etkili tedavisidir. Dudakları kaldırırken yaşlanma sürecinin etkilerini en aza indirerek genç, dolgun ve daha estetik dudaklara sahip olmak mümkündür.

Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Dolguda dudakların hareketi nedeniyle oluşan topaklar kolayca giderilir. Enjekte edilen dudak dolgusu miktarını kontrol eder. Aşamalı bir işlem hızı olabilir. Alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Kalıcı sonuçlar sunar. İzmir dudak dolgu daha az morarma sağlar.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.