Bayram tatili öncesi motorine indirim geliyor!

Motorine 8 Temmuz Cuma günü 2,10 TL’lik bir indirim bekleniyor. İstanbul’da motorin litre fiyatı 26,69 liradan satılıyor. İndirim gerçekleşirse motorinin litre fiyatı İstanbul’da 24,59 liradan satılacak.

Motorin fiyatı

Brent petrolün varil fiyatının küresel ekonomilerde resesyon endişeleri ile 100 doların altını görmesinin ardından Türkiye’de 8 Temmuz Cuma günü motorin grubunda 2,10 TL’lik bir indirim yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün benzin fiyatlarında 96 kuruşluk bir zam planlanırken, Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından fiyat güncellemesi iptal edilmişti.


NTV’de yer alan habere göre, brent petrolün 25 Nisan’dan bu yana bugün ilk kez 100 doların altına düşmesi sonrası, motorin grubunda 8 Temmuz Cuma gününden itibaren 2,10 TL’lik bir indirim yapılması bekleniyor.

Benzinde indirim olacak mı?

Benzin grubunda herhangi bir değişiklik beklenmiyor. İndirim yapılmayacak ancak zam da olmayacak.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

  • İstanbul’da motorin litre fiyatı 26,69 liradan satılıyor.
  • Benzinin litresi ise ortalama 25,20 satılıyor.

Benzin zammı iptal edildi

Geçtiğimiz gün duyurulan benzine 96 kuruşluk fiyat artışı iptal edildi.

Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzinde 96 kuruş fiyat artışı meydana geldiği ve artışın pompa satış fiyatlarına yansıyacağı belirtilmişti. Bu zam iptal edildi.


Petrol fiyatlarında resesyon baskısı fiyatları aşağı çekmeye devam ediyor. Brent petrol yüzde 5’i aşan kayıpla 107 doların altını gördü.

Bakan Bilgin: Türkiye’de bütün ailelerin kapısında otomobili var


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.