Astroloji: 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları. 22 Ağustos, 23 Ağustos, 24 Ağustos, 25 Ağustos, 26 Ağustos, 27 Ağustos ve 28 Ağustos tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda yükseliyorsunuz. Çalışmıyorsanız yeni bir iş bulabilir, iş sahibiyseniz terfi edebilirsiniz. Yoğun tempolu hayatınızda kendinize iyi bakın. Zihinsel ve fiziksel anlamda güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz.


23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Yalnız sağlığınıza da dikkat etmeniz gerek. Bazılarınız bu süreçte hızlı kilo alış verişleri yaşayabilirler. Aynı anda birden çok işi organize etmeniz gerekebilir, işinizi yaparken çok daha mükemmel ve detaycı bir şekilde yapmanız beklenebilecektir sizlerden. Bu süreçte özellikle beslenme sisteminizi düzene sokmanızı tavsiye ederim, daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Fiziksel ve ruhsal şifa sağlayacak gelişmeler sizleri bekliyor. Toprak elementi fazlalığı olan bu Yeni Ayda yaşamınızda var olan gelişmelere daha gerçekçi, realist yaklaşacağınız durumlar söz konusu. Başak Yeni Ayında kendimizi sorgulayalım, emek vermek üretmek, yaşamda var olmak hayatı daha değerli kıldığını bilelim. Hedeflerimiz neler, ne yöne gidiyoruz, artık kariyerimize yön vermemiz gerektiğini bilelim. Etrafınıza gereksiz tepkiler vermek yerine, kararlı iş adımları atmanın önemini fark edelim.

boğa burcu

Boğa burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle rahatlıyor ve yeni aktivitelere katılıyorsunuz. İsteğinizi doğru tespit ederek vaktinizi doğru değerlendirin ve yeni kazanımlar elde edin. Doğada vakit geçirin. Burada 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay ile özellikle duygusal başlangıçlar yapabilir, öğrendiklerinizi yararınıza kullanabilirsiniz.

23 Ağustos tarihi itibariyle Güneş bir ay sürecek Başak yolculuğuna başlıyor. Aşk, flörtler, özel hayatınız ön planda olacak. Bu konularda daha detaycı davranabilirsiniz, yalnız burada anahtar kelime duygularla değil daha analitik bir şekilde irdelemek olacaktır özel hayatınızı. Bu dönem hamilelik için pek uygun değildir, sıkıntılar oluşabilir. Cinsel enerjinizde ise gözle görülür bir artış gözlemleyebilirsiniz. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönem yaşamı daha eğlenceli kılacak koşullarınız söz konusu. Bazı kişiler için yeni bir ilişki başlangıcı olabilir . Bazı kişiler için ise sorunlu bir ilişki ile ilgili bitirme kararı alınabilir. Yeni ay etkisiyle yeni bir eğitim kararı, yolculuk kararı veya üniversite ile ilgili yeni bir durum oluşabilir. Bu yeni sizler için olumlu etkileri açığa çıkartmakta, daha kararlı ve istikrarlı durumlar gündeme gelebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta yaşam alanlarınızı düzenleyebilir, sadece ihtiyacınız olana odaklanabilirsiniz. Taşınma ve ailevi konular gündeme gelebilir. Yorgun olsanız dahi yakınlarınıza karşı paylaşımcı olmaya çalışın. Özellikle 27 Ağustos’ta Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile özel hayat ve iş konusunda adımlar atabilirsiniz. Motivasyonunuz artıyor ve fırsatları görüyorsunuz.

23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, biraz da mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Yalnız ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var. Özellikle ev içinde delici, kesici, yanıcı aletler, gaz kaçaklarına da dikkat etmekte yarar var. Kendimi felaket tellalı gibi hissettim birden ama, bazılarınızın hayatına ev alım ve satım konuları gündeme gelecektir. Ev içinde aşırı mükemmeliyetçi tavırlarınız rahatsızlık verebilir. Evde büyük temizlikler yapmak için de uygun dönemdir.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Odağınızda yaşamınızın temelleri, aileniz, yuvanız yer alıyor. Yaşadığınız yer ile ilgili yeni bir karar alabilirisiniz, ev içi değişimler söz konusu olabilir veya evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Yeni ay süresinde işiniz ve eviniz ile ilgili denge kuracağınız koşullar söz konusu. Mesleki olarak yeni bir yön tayin edecek gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Bu Yeni Ay aile koşullarında veya aile sağlığı ile ilgili gelişmelerin olabileceğini de işaret etmekte.

yengeç burcu

Yengeç burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta yeni iş ve ortaklıklar gündeme gelebilir, kendinizi gösterebilirsiniz. İnternetle alakalı işleri değerlendirirken kendinize de zaman ayırın. Dinlenmek için kısa yolculuklar planlayabilir, işlerinizi kolaylaştıracak elektronik eşyalara yönelebilirsiniz. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay, ilişkilerinizde kolaylık sağlıyor ve adımlarınızı hızlandırıyor. Haklı olduğunuz konularda emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak transiti başlıyor. Seyahatler organize edebilir, yakın çevre ve kardeşlerinizle daha yoğun ve yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle araç sahibi olanların dikkatli olmasında yarar var, aracınız garip arızalar verebilir, arabanızla ilgilenmeniz ve bakımıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kardeş ve komşularla ilişkilerde zaman zaman agresyonlar oluşabilir. Kullandığınız iletişim araçları ile ilgili minik sıkıntılarda oluşabilir bu süreçte. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Akrabalarınız, kardeşleriniz, komşularınız ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Bu Yeni Ayda çevrenizle kuracağınız iletişimde önemli yenilikler içerisindesiniz. Özellikle çalışan yengeçler için sosyal medya, iletişim, teknolojik konularda önemli adımlarınız olabilir. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz veya kısa seyahateler gerçekleştirebilirsiniz. Toprak elementi yoğunluğu sağlamlaşmak için fırsatlar sunmakta. Bu dönem sağlık kaygısı yapmadan, fazla eleştirel hareket etmeden hareket edebilmeniz gerekmekte. Güvensiz hissettiğiniz konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık parasal konularda şansınızı artıyor; daha çok kazanıyor, yatırım yapıyor ve planlarınızı hayata geçiriyorsunuz. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ayı ile sağlığınız iyileşiyor. Evlilik ve ortaklıktan yana da şanslı bir dönemde olacaksınız.

23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. Enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak. Finansal konularla ilgili mücadele döneminiz başlayacak. Para kazanmak, paranızı arttırmak için daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Mars adama kazandırır ama aynı zamanda harcatır da. Aynı anda birden çok işi halledebilir, 2-3 farklı kanaldan para kazanabileceğiniz koşullar yaratabilirsiniz. Para konusunda detaycı, titiz davranma eğiliminde de olabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirlerinizle ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Yeni planlamalar, yapılanmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu dönem yaşanabilecek diğer gelişme ev ve aile koşullarıyla alakalı bir karşıtlık sonucunda harekete geçebilirsiniz. Bu Yeni Ayda maddi olarak güçlenme ihtiyacınız olabilir. Hedefleriniz ile ilgili kendinizi yenileyeceğiniz projeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayan ilişki konularında yeni bir karar alabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 22 – 28 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle keyfiniz artıyor; eksikliklerinizi gideriyorsunuz. Önceliklerinizi iyi belirleyin. Aldığınız kararları uygulamaya koyuyorsunuz. 27 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile kariyer ve özel hayatta yenilikler gündeme gelebilir. Spor ve sağlıklı beslenme hayatınıza girebilir.

23 Ağustos itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor. Sizin döneminiz başlıyor. Mükemmel işler çıkarmak için daha fazla efor sarf edebileceksiniz, tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Cinsel anlamda da libidonuzun yükseleceği bu dönem, hayat karşı daha motive, hırslı ve mücadeleci olabileceksiniz. Çabalarınızın tüm karşılığını alabileceksiniz. Yalnız kazalara, çarpmalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Sinir sisteminiz hassas olacağından, bu dönem bol bol çevrenizdeki insanları tepeleyebilirsiniz.

27 Ağustos’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay’da hayatınızın genelini ilgilendirecek konulara odaklanıyorsunuz. Özellikle ilişkiler cephesinde hareketlilikler yaşanabilir. Bu dönem dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum ortaklı işlerle ilgili yeni bir adım anlamına gelebilir. Ayrıca eğitim, sosyal medya, ticaret konularında bir karara varabilirsiniz. Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ayda değerlerinizi sorgulayın ve yapıcı güçlü kararlar alın. Bazı kişilerin bu yeni ile birlikte sağlık konularında yenilenme söz konusu olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta hayatınızda yenilikler yapıyor ve detayları daha iyi görmeye başlıyorsunuz. Artık kendinizi ve rahatlığınızı ön plana alıyorsunuz. Bu süreçte ruhsal desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda size gereken cesareti ve fırsatları 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı ile bulabilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte gizli meseleler açığa çıkabilir. Zihinsel anlamda toparlanma zamanı! Ayağa kalkın.

23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Odağınızda geri planda kalmış konular, gizli gündemler olabilir. Bu dönem ruhsal sağlığınız içsel endişeleriniz konusunda yeni durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca genel sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Bu dönem kadınlarla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevgi alma verme şeklinizi, değerlerinizi derinlerinize sorgulamanız gereken bu süreçte, yeni güçlü kararlara ihtiyacınız var. Kararsızlıkları kararlılığa dönüştürmeniz gerekmekte.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 22 – 28 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta çevreniz tarafından destek gördüğünüz sosyal bir tempoya giriyorsunuz. Sosyal sorumluluk projelerinde ekip çalışması yapabilirsiniz. Aynı yolda olduğunuz insanlar bakış açınızı geliştirebilir ve arkadaşlıkta yeni kriterler belirleyebilirsiniz. 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak Yeni Ay’ı ile ihtiyacınız olan motivasyonu bulabilir, çalışmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli arkadaşlıklara yöneliyor, barış sağlıyorsunuz.

23 Ağustos’ta Güneş Başak transiti başlıyor. Üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek. Hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal gruplar, dernekler, arkadaşlarınıza odaklanacağınız bir dönem diyebiliriz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız ilişkilerle ilgili, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilir. Bu dönem gökyüzünde toprak fazlalığı da olduğu için atacağınız adımlarda gerçekçi ve net olacağınız durumlar var. Çevrenizin genişleyeceği bu Yeni Ayda, sosyal olacağınız, dernek veya kalabalık grupların içerisinde olacağınız yeni gelişmeler olabilir. Ayrıca zorlandığınız sağlık veya iş gündemlerine çözümler üretmek isteyebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle iş hayatınız yoğunlaşıyor. Kendinizi iyi planlamalısınız. Beklediğiniz terfi konuları varsa bu konuyla ilgili geri dönüş alabilirsiniz. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı ile hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir ve düzeniniz değişebilir.

23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim odaklı olacağınıza işaret etmekte. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir. Tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır. İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Odağınızda mesleki konular yer alıyor. İşinizle ilgili yeni adımlar atmayı destekleyen bir Yeni Ay süresinde olacaksınız. Kendinize hedefler koyabilmeli, yeni projeler başlayabilmelisiniz. Bu dönem toprak elementi fazlalığı söz konusu solduğu için, sağlamlaşmak, netleşmek, kalıcı işler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte zorlandığınız para konularında veya ilişki konularında yeni çözümler üretebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 22 – 28 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle artık önceliklerinizi farklılaşıyor. Kendinize zaman ayırmaya başlayın. Kendinizle uğraşın. Bunun için 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ayı’nı değerlendirerek kendinize detaylı bir çalışma planı hazırlayabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü elinize alıyorsunuz; yeteneklerinizi iyi değerlendirin.

23 Ağustos’ta Güneş Başak transiti başlıyor. Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklar. Yine hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Seyahatler, hukuksal konular, akademik eğitimler gündemimize gelebilir. Bazı konularda yeni gerçekçi net adımlar atmak için gökyüzü destekliyor. Bu dönem çevrenizle kuracağınız iletişim önem arz ediyor. Bu Yeni Ayda sağlamlaşmak, kalıcı adımlar atmak için gökyüzü desteğini alıyorsunuz. Bazı işlerinize resmiyet kazandırmak, projeler başlamak için yapıcı etkiler söz konusu.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta artık korkularınızla yüzleşiyorsunuz. Ek işe başlayabilirsiniz. Krizler karşısında temkinli olun. 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı sağlık konularını gündeme getirebilir. Varolan sağlık kontrolleriniz varsa bunları aksatmayın.

23 Ağustos itibariyle Güneş, Başak burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Harcamalarınızı dengede tutmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Kredi çekmek için çok da uygun bir süreç değil. Para, ödemeler, borç harç gibi konularda daha akıllıca organize olabileceksiniz.

27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Paylaşımlı gelirler, banka işlemleri, miras, nafaka konuları ile ilgili yaşanabilecek gelişmeler söz konusu. Bu dönem toprak veya gayrimenkul ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kadınlarla ilgili konularda fikir ayrılıkları, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bu Yeni Ayda kişisel değişiminiz için, iç dünyanızda revize etmeniz gereken duygularınız olduğunu hatırlayın. Sağlam adımlar atıp, huzura kavuşabilmek için, aldığınız sorumluluklara yön vermeye ihtiyacınız var.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 22 – 28 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle yaşam düzeniniz değişiyor. Gerçeklere odaklanın. İşin ciddiyetine varın. Olaylar sırasında karşı tarafa yapıcı sözler sarf edin. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay ile birlikte evlilik süreci içindeyseniz bu süreçleri daha da hızlandırabilirsiniz. Enerjiksiniz. Bu enerjinizi doğru yerlere kanalize edin.

23 Ağustos’ta Güneş Başak transiti başlıyor. Bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda mücadele dönemi başlıyor. Enerjinizi kanalize edeceğiniz alanlar bunlar olacak. Bu konularda daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız olanlar ise, oldukça tutkulu ve cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Hayatınıza hareket ve renk geliyor, şimdiden hazırlanın. İlişkileri olanları daha çok huzur ve mutluluk dolu günler bekliyor olacak, bazılarınız söz, nişan, evlilik için adımlar atabilirsiniz.


27 Ağustos’ta Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay sürecinde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Ortaklı işler, ilişki ve evlilikle ilgili konularda bir takım gelişmeler sizleri bekliyor. Bazı kişiler için evlilikte yenilenme veya ortak bir işe başlama gündemleri olabilir. Yeni kararlarınız, gerçekçi adımlarınız olabilir. Yeni Ayda kendinize hatırlatacağınız önemli gündem, kaosun içinde kaybolmak mı, hedefleriniz için hedef belirleyip yol almak mı. Yenilenmek, mantığınızı kullanmak, mantıklı çözümler üretmek için faydalar olacaktır.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.