Astroloji: 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Ağustos – 4 Eylül 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları. 29 Ağustos, 30 Ağustos, 31 Ağustos, 1 Eylül, 2 Eylül, 3 Eylül ve 4 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta çalışma ortamı elverişli olmaya devam edecek ve işlerinizi planlanan takvimden önce tamamlayabileceksiniz. İşyerinde üstlerinize ve iş arkadaşlarınıza saygı gösterin ve sert kararlar vermekten kaçının. Gayrimenkul ve arazi satın almak için harika bir fırsat olabilir. Ayrıca ev iyileştirmeleri ve onarımları için para harcamanız gerekebilir. Buna rağmen mali durumunuz sağlam olacak. Toplumdaki itibarınız ve konumunuz gelişecek. Anneniz sağlık sorunları yaşayabilir, tedbirli olmakta fayda var. Ruh sağlığınızı korurken kişisel ve profesyonel yaşamınızı iyi yönetmelisiniz.

İş hayatınızda yükseliyorsunuz. Çalışmıyorsanız yeni bir iş bulabilir, iş sahibiyseniz terfi edebilirsiniz. Yoğun tempolu hayatınızda kendinize iyi bakın. Zihinsel ve fiziksel anlamda güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir işe başvurabilirsiniz ya da başvuru yaptığınız işten cevap gelebilir. Bu dönemde birçok proje ve yeni sorumluluklar gündeminizde olacaktır. Çevrenizle iyi geçinmeye ve gereksiz agresyona kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Her ne kadar bu yeni sorumluluklar gözünüzü korkutsa da iyi bir başlangıcın ayak sesleri olabilir.

Terazi burcuna geçen Merkür, ilişkilerinizle ilgili karar ve insanlardan haber almanızı sağlayabilir. Evlilik ve ortaklıklarda şanslı olduğunuz maddi ve manevi anlamda rahat bir sürece giriyorsunuz.

boğa burcu

Boğa burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Çalışan profesyoneller bu hafta iş arkadaşlarının desteğini alacaklar. Yakında vadesi gelen veya takıldığınız önceki tüm işler ve projeler tamamlanacak. Mali açıdan başarılı olacak ve harcamalarınızı takip edebileceksiniz. Ancak aşırı spekülasyondan kaçının ve birikimlerinizi koruyun. İş insanları, kazançlarıyla ilgili olarak finansal rahatlık ve mutluluk yaşayacaklardır. Ebeveynlerinizde aile hayatını stresli hale getirecek sağlık sorunları olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Aileyi etkileyebileceği için evde herhangi bir konuyu uzatmayın, tartışmalara girmekten kaçının. Kardeşleriniz seyahat etme şansı yakalayabilir, ancak profesyonel yaşamları zorlu geçebilir.

Artık rahatlıyor ve yeni aktivitelere katılıyorsunuz. İsteğinizi doğru tespit ederek vaktinizi doğru değerlendirin ve yeni kazanımlar elde edin. Doğada vakit geçirin. Özellikle duygusal başlangıçlar yapabilir, öğrendiklerinizi yararınıza kullanabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan flörtleriniz ile yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Para geliyor ama harcamalarınıza çok dikkat edin, çünkü bu dönem size çok harcatacaktır. Sonrasında sıkıntılı dönemler yaşayabilirsiniz.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsunuz ve hayatınız hız kazanıyor. Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz ihmal ettiğiniz konularda alan açabilir. Artan enerjinizle çalışma ortamınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Estetik operasyonlara sıcak bakabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta boyunca herhangi bir faaliyete veya göreve başlamadan önce her durumu dikkatlice düşünmelisiniz çünkü birtakım aksaklıklar yaşanabilir. Sözlerdeki acıtıcı ifadeler zihinsel gerginliğiniz artırabilir. Bazılarınız muhtemelen kamu sektöründen faydalar elde edebilir. Şansınız artacak ve aile hayatınız genel olarak mutlu olacaktır. Kişisel yaşamınızda devam eden bir çatışma varsa, artık biraz rahatlamış hissedeceksiniz. Küçük kardeşleriniz varsa size yardım edecekler. Herhangi bir nedenle aileden uzaklaşmak zorunda kalabilirler. Bekleyen bir miktar para kazanacağınıza dair işaretler var. Babadan kalan bir mülk sizin için avantajlı olabilir.

Yaşam alanlarınızı düzenleyebilir, sadece ihtiyacınız olana odaklanabilirsiniz. Taşınma ve ailevi konular gündeme gelebilir. Yorgun olsanız dahi yakınlarınıza karşı paylaşımcı olmaya çalışın. Yeni bir aya girerken özel hayat ve iş konusunda adımlar atabilirsiniz. Motivasyonunuz artıyor ve fırsatları görüyorsunuz. Alınan kararları gerçekleştirme dönemi. Önümüzdeki günlerde taşınabilirsiniz ki muhtemelen gündeminizde artık yaşadığınız yerden ayrılma düşüncesi var. Bunu uygulamak için aile bireyleri ile konuşabilirsiniz. Diğer yandan iş hayatınız ile ilgili değişimler de söz konusu olabilir. Sağlığınıza özellikle omuz ve kollarınıza dikkat edin!

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Özgüveniniz artıyor; hislerinizi anlatabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz ve aşkta kazandığınız bir dönemdesiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta düşüncelerinizi duygularınız yönetecek, bu nedenle özellikle ruhsal durumunuza dikkat etmeniz oldukça önemli. İş seyahatinde olanlar işleriyle ilgili gezilere çıkabilir ve bunlardan kazanç sağlayabilirler. Kişisel çabalarınızı sürdürün, çünkü ancak o zaman işte daha başarılı olabilirsiniz. Bu dönemde beklenmedik gelir fırsatları karşınıza çıkabilir. Ancak sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Gereksiz alışveriş yapmaktan kaçının. Evlilik bazı çatışmalar içerebilir, bu nedenle duygularınızı kontrol edin ve soğukkanlılığınızı koruyun. Kayınvalidenizden olumlu destek alma olasılığınız yüksek. Bu hafta, babanızın sağlığına özellikle dikkat edilmesi gerekiyor.

Yeni iş ve ortaklıklar gündeme gelebilir, kendinizi gösterebilirsiniz. İnternetle alakalı işleri değerlendirirken kendinize de zaman ayırın. Dinlenmek için kısa yolculuklar planlayabilir, işlerinizi kolaylaştıracak elektronik eşyalara yönelebilirsiniz. Yeni Ay ilişkilerinizde kolaylık sağlıyor ve adımlarınızı hızlandırıyor. Haklı olduğunuz konularda emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Aşmanız gereken bir sorumluluk söz konusu ve diğer yandan iş hayatı sizi oldukça yoruyor olabilir. Aileden ve arkadaşlardan destek alın çünkü ruhsal sağlığınız kötüye gidebilir.

Terazi burcunda seyahatine başlayan Merkür, bu dönemde aile ilişkilerinize ışık tutuyor; sorunlar çözülüyor. Bu süreçte hakkınızı savunmaktan çekinmeyin ve bunu yaparken dengede kalmaya önem verin. Kendinizi dinlendirmek için evden çalışma fırsatlarını değerlendirin.

aslan burcu

Aslan burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İş insanları şu anda iyi bir konumdalar ve mevcut çabalarında başarılı olacaklar. Düşündüğünüz bir şeyse, para yatırmanın tam zamanı. Harcamalarınız muhtemelen artacak ve bazı finansal zorluklarla karşılaşabilirsiniz – özellikle de ödeme veya bir tazminat almaya gelince. Çok uluslu bir şirket, istihdamda olanlara yeni bir iş teklifi yapabilir. Potansiyel düşmanlara karşı bu dönemde tetikte olmanızda fayda var. Annenizin ailesi tarafındaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yanlış iletişim, eşinizle gergin ilişkilere yol açabilir.

Parasal konularda şansınızı artırıyor; daha çok kazanıyor, yatırım yapıyor ve planlarınızı hayata geçiriyorsunuz. Yeni bir aya başlarken sağlığınıza daha çok önem vereceksiniz. Evlilik ve ortaklıktan yana şanslı bir dönemde olacaksınız. Parasal anlamda şansınız açık ancak diğer şartlar sizi zorlayabilir. Lüks eşyalara para harcayabilirsiniz. Daha sonra kullanmayacağınız ancak gözünüze o an büyülü gelen şeyler almak isteyebilirsiniz. Bunlar maddi anlamda sizi sıkıştırabilir. Eylül ayına girerken para biriktirmeye odaklanın ve gereksiz harcamalardan kaçının.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Sevdiklerinizle bir seyahate çıkmanızı gündeme getirebilir. Sorunları çözerken ve yeni ilişkiler kurarken tatlı dilli olmanızda fayda var.

başak burcu

Başak burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceksiniz. Gelirde beklenmedik bir artış yabancı kaynaklardan gelebilir. Bu nedenle finansal kazançlar için oldukça uygun bir dönem. Emeklerinizin karşılığını alacak ve maddi kazanç elde edeceksiniz. İş yerindeki performansınız eskisinden daha yüksek olacaktır. Zekanız ve bilgeliğiniz sayesinde hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Evli olanlarınız, çocuklarının gelişiminden ve başarılarından memnun kalacaklardır. Sınavlara hazırlanan öğrenciler olumlu sonuçlara sahip olacaklar.

Keyfiniz giderek artıyor; eksikliklerinizi gideriyorsunuz. Önceliklerinizi iyi belirleyin. Aldığınız kararları uygulamaya koyuyorsunuz. Güneş sizin burcunuzdayken Yeni Ay da sizin burcunuzda hareket ediyor. Kariyer ve özel hayatta yenilikler gündeme gelebilir. Spor ve sağlıklı beslenme hayatınıza girebilir. İşiniz konusunda mükemmel bir ivme kazanmış olabilirsiniz, geliriniz artabilir ya da ün kazanabilirsiniz. Tüm bu güzel şansları iyi değerlendirin. Bu dönem herkes sizi konuşacak.


Yönetici gezegeniniz Merkür, Terazi burcunda seyahatine başladı. Maddi anlamda rahatlıyorsunuz. Bu aralar finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı işler hız kazanıyor ve değeriniz fark ediliyor.

terazi burcu

Terazi burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Profesyonel durumunuz bu hafta iyileşecek. İnsanlar size daha fazla saygı duyacak ve değer verecek. Becerilerinizi mantıklı bir şekilde kullanarak iş hayatında başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Servet genişlemesi ve harcama durumları eşzamanlı olarak gerçekleşebilir. Aile ortamınızda ise babanızla olan ilişkiniz fikir farklılıkları nedeniyle huzursuz olabilir. Ailenizle vakit geçirmek için daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Ebeveynleriniz veya diğer aile üyelerinizle aşırı analiz yapmaktan ve tartışmaktan kaçının. Ayak ve ayak bileği rahatsızlığı ve uykusuzluk gibi sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle hayatınızda yenilikler yapmaya başlıyor ve detayları daha net görmeye başlıyorsunuz. Artık kendinizi ve rahatlığınızı ön plana alıyorsunuz. Bu süreçte ruhsal desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda size gereken cesareti Başak Yeni Ay’ı veriyor olacak. Yeni bir aya adım atarken içinize dönüyorsunuz. Birtakım gizli meseleler açığa çıkabilir. Dışarıda kasvetli bir hava yok, şanslısınız ancak yine de kendinizle kalmak ve düşüncelere dalmak daha keyifli geliyor olabilir. Kendinizi bir nebze olsun geride tutun ancak bu yeniayın kısmetlerini de kaçırmayın. Zihinsel anlamda toparlanma zamanı!

Merkür sizin burcunuzda seyahatine başladı. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Çevrenizde çok dikkat çekiyor ve yeni ilişkilere hazır olduğunuzu fark ediyorsunuz. İyi niyetinizi dikkatli kullanın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Daha çok çalışmak, bu hafta üstlendiğiniz projelerin çoğunda başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Maaşınızın artması muhtemel olduğundan, finansal durumunuz daha iyi hale gelecektir. Yeni bir ev veya araba satın almayı düşünenleriniz, çabalarınızda başarılı olacaktır. Öğrenciler, özellikle yüksek öğrenime devam edenler, emeklerinin sonuçlarını eninde sonunda görecekleri için bu dönemden daha fazla faydalanabilirler. Yurtdışına seyahat etmek isteyenler bazı cesaret verici haberler alabilirler. Aile hayatı mutlu ve keyifli olmaya devam edecek. Ancak kardeşleriniz bazı zorluklar yaşayabilir, bu nedenle kararları akıllıca almalısınız.

Çevreniz tarafından destek gördüğünüz sosyal bir tempoya giriş yaptığınızı söyleyebiliriz. Sosyal sorumluluk projelerinde ekip çalışması yapabilirsiniz. Aynı yolda olduğunuz insanlar bakış açınızı geliştirebilir ve arkadaşlıkta yeni kriterler belirleyebilirsiniz. Eylül ayına merhaba derken ihtiyacınız olan motivasyonu bulabilir, çalışmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli arkadaşlıklara yöneliyor, barış sağlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak yatırımlar yapabilirsiniz. İşiniz ile ilgili sorumluluklarınız artabilir, adınızdan söz ettirebilirsiniz. Varsa beklediğiniz iş başvurularından olumlu yanıtlar almaya hazır olun. Güzel zamanlar ancak bu hareketliliğe kapılıp çok harcama yapmamalısınız. Kredi ve diğer ödemeler biraz başınızı ağrıtabilir.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Kendinizi ılımlı bir şekilde ifade ettiğiniz bir dönemde olacaksınız. Kullanıldığınızı fark ettiğiniz noktada tavrınız değiştirip daha net davranışlar sergileyebilirsiniz. Planlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Gizli bilgilere ulaşabilirsiniz. Eski aşklar gündeme gelebilir. İlişkilerde öğrendiklerinizle yeni bir tavır geliştiriyorsunuz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta sizin için bazı engeller olabilir. Fırsatlardan yararlanmak için eskisinden daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Uzun vadeli hedefleriniz ve arzularınız hakkında hoş olmayan düşünceleriniz varsa stresiniz artabilir. Potansiyel parasal kayıp belirtileri de bulunduğundan, şu anda herhangi bir riskli girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Ailede uyum olacaktır. Soğukkanlılığınızı korumalı ve arkadaşlarınızı herhangi bir şekilde kışkırtmaktan kaçınmalısınız. Konuşmadan önce dikkatli olun, sözlerinizi seçerek sarf edin. Kayınlarınız bazı sorunların kaynağı olabilir. İstenmeyen seyahatlerin olumsuz bir etkisi olabilir. Manevi arayışlara ve meditasyona katılarak sinirlerinizi rahatlatabilirsiniz.

İş hayatınız yoğunlaşıyor. Kendinizi iyi planlamalısınız. Beklediğiniz terfi konuları varsa bu konuyla ilgili geri dönüş alabilirsiniz. Eylül ayına adım atarken hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir ve düzeniniz değişebilir. Hizmet vermek ve kurumsal bir alanda rekabet etmek gibi konular söz konusu olacaktır. İşinizde oldukça verimli ve yoğun çalışacaksınız. Kendinizi ihmal etmemeli ve en azından sosyalleşmeye zaman ayırmalısınız.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Kararlı olduğunuz konularda sonuç alacaksınız. Çevrenizden destek görüyorsunuz. Fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yalnızsanız, hayatınıza giren insanlarla ilişkiye başlayabilirsiniz. Yenileniyorsunuz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: İşyerinde olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. İş insanları, özellikle uluslararası varlığa sahip olanlar, bu dönemde başarılı olacaklar. Bununla birlikte, ortak iş yapanlar, ortaklarıyla çatışmaya daha yatkındır. Bazılarınız bir süredir devam eden terfi, iş veya pozisyon değiştirme haberleri alabilir. Kişisel düzeyde, evliliğinizde bazı öngörülemeyen değişiklikler yaşanabilir. Partnerinizle olan ilişkinizde veya evliliğinizde gerginlikler yaşanabilir. Tartışmaya girmemekte fayda var. Ayrıca eşiniz birtakım sağlık sorunlarından etkilenebilir. Bu süre zarfında, kayınpederiniz sizi desteklemek için öne çıkabilir. Mevcut bir yasal sorundan kurtulma şansı bulabilirsiniz.

Önceliklerinizi farklılaştırıyor. Kendinize zaman ayırın. Kendinizle uğraşın. Eylül ayına girerken kendinize detaylı bir çalışma planı hazırlayabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü elinize alıyorsunuz; yeteneklerinizi iyi değerlendirin. Yurtdışı ile bağlantılı işler ve iş yerinizde önemli sorumluluklarınız gündemde olacaktır. İş nedeniyle ve diğer sebeplerle seyahate çıkabilirsiniz. Çok fazla zihin çalıştırabilir bu nedenle agresif olabilirsiniz. Kendinizi işe verirken eylemci olmakta fayda var.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Çevrenizdeki yoğunluk artıyor. Yeni sözleşmeler söz konusu olabilir. Maddi anlamda iyileşiyorsunuz. İnsan ilişkileriniz önünüze bazı fırsatları getirebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta rakipleriniz aktif olmaya devam edecek ve sizi itibarsızlaştırmak için birlikte çalışabilir. Ama onların üstesinden gelebilirsiniz. Çok çalışan ve sınavları geçmek için girişimlerde bulunan öğrenciler, istenen sonucu alma olasılıkları çok yüksek olduğu için artık olumlu bir konumdadır. Bazılarınızın kredi alması mümkün olacak. Finansal giderleriniz de muhtemelen aniden artacak. Ayrıca, özellikle hava yoluyla bulaşan hastalıkların neden olduğu sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Mahkeme önünde aktif bir dava varsa, kararın lehinize çıkma olasılığı önemlidir.

Artık korkularınızla yüzleşmeye başladınız. Bu dönemde ek işe başlayabilirsiniz. Krizler karşısında temkinli olmanızda fayda var. Eylül ayına adım atarken sağlık konuları gündeminize girebilir. Sağlık kontrolleriniz varsa bunları aksatmayın. Bu dönem paraya ihtiyacınız olabilir, bu nedenle yatırımlarınızı bozdurmaya gidebilir veya beklediğiniz bir para için eyleme geçebilirsiniz. Hayatınız hiç olmadığı kadar yoğun ancak bundan enteresan bir şekilde haz alıyor olabilirsiniz. Bu yoğunluğun yanında partner ile ilgili sorunlar ya da aşk ile ilgili ihtiyaçlarınız gündeme gelebilir.

Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Eğitim konuları gündeme geliyor. Dil eğitimine başlayabilirsiniz ve bu yenilik size oldukça iyi gelebilir. Eğitim konularıyla ilgili yaşadığınız herhangi bir haksızlık varsa hakkınızı aramalısınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 29 Ağustos – 4 Eylül haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta yeni bir iş kurma şansını keşfedebilir veya profesyonel ilerleme için yeni bir fırsatı deneyimleyebilirsiniz. Bu olanaklardan yararlanılmalıdır, çünkü bunlar verimli olacaktır. Gelir seviyeniz artabilir. Zenginlik ve bolluk çeşitli yerlerden gelebilir. Yatırım yapmak için acele etmeyin; bunun yerine kendinize biraz zaman tanıyın ve seçeneklerinizi iyi değerlendirin. Çocuklarınız bu zamanda yurtdışında eğitim almak için seyahat gerçekleştirebilirler. Romantik ilişkilerinizde başarıyı yakalayacak ve muhtemelen seçtiğiniz kişiyle mutlu olacaksınız. Bununla birlikte, evli olanlarınız bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Bu dönemde yeterince uyumaya, besleyici bir diyet uygulamaya ve stresinizi azaltmaya çalışın.

Yaşam düzeniniz değişiyor. Gerçeklere odaklanın. İşin ciddiyetine varın. Olaylar sırasında karşı tarafa yapıcı sözler sarf edin. Eylül ayına merhaba derken enerjik olacaksınız. Bu enerjinizi doğru yerlere kanalize edin. Evlilik süreci içindeyseniz bu süreçleri daha da hızlandırabilirsiniz. Taşınma ve yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Alacağınız kararlarda ailenizin ya da arkadaşlarınızın görüşlerini almakta fayda var çünkü sizler düşünceli haliniz ile olaylar içerisinde kaybolabilirsiniz. Evlilik ve nişan için de güzel zamanlar olacak, partneriniz ile bu konuyu gündeminize almanız söz konusu olabilir.


Merkür Terazi burcunda seyahatine başladı. Ek iş konuları gündeme gelebilir. Yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Bu konu da ailenizin desteğini almak sizi rahatlatabilir. Maddi anlamda hak ettiğinizi aldığınız bir süreç içine giriyorsunuz. Sorumluluklarınızı paylaşmayı öğrenin.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Üstlerinize saygı gösterin.
  • Boğa burcu: Spekülasyondan uzak durun.
  • İkizler burcu: Uygun durum tespiti yapın.
  • Yengeç burcu: Duygularınızı kontrol edin.
  • Aslan burcu: Akıllıca yatırım yapın.
  • Başak burcu: Sağlık rejiminizi koruyun.
  • Terazi burcu: Fazla analiz etmeyin.
  • Akrep burcu: Yeni satın alımlar planlayın.
  • Yay burcu: Meditasyon yapın.
  • Oğlak burcu: Kişisel ilişkiler üzerinde çalışın.
  • Kova burcu: İtibarınızı koruyun.
  • Balık burcu: Girişiminiz üzerinde çalışın.

Astroloji || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.