Twitch yayıncısı dünyayı gezdi, Beyoğlu’nda ısırıldı

Dünyadaki önemli yerleri gezip, tanıtan Twitch yayıncısı, İstanbul Beyoğlu’nda yaptığı canlı yayın sırasında çiçek satmaya çalışan bir çocuk tarafından ısırıldı.

Twitch yayıncısı

Dünyadaki önemli yerleri gezip, tanıtan Twitch yayıncısı bir çifti İstanbul Beyoğlu’nda çiçek satıcısı bir çocuk ısırdı.


Twitch yayıncılarının yaptıkları yayın esnasında çocuğun çiçek satmaya çalışması ve sonrasında Twitch yayıncısının kolunu ısırdığı görüldü.


Resimde ilk gördüğünüz şey kişilik özelliklerinizi açığa çıkarıyor!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.